JoseMourinho je napisao/la:Jednostavno daleko najbolji

JoseMourinho je napisao/la:Jednostavno daleko najbolji
Slažem se. Najviše ih yebe tenis.miki_92 je napisao/la:Jos kad bi za onaj mrtvi tenis otvorili zaseban kanal gdje bi im bio kraj
Ali dok je Noleta i sponzora koji zele da isti ide na SK kanalima koji su u osnovnom paketu od toga nazalost nema nista
Ma, ja...messilla je napisao/la:
to plus Italijanska (zavrsnice) je sve na SK plus NBA, EL, ABA jos samo rukometna liga prvaka i bundeska i to je to SK je savrsenBassha je napisao/la:Bilo je i za ocekivati da ce SK prenosti i primeru.
Areni ostaje da bar pokusa obezbjediti finale Super Kupa Spanije i naravno da pokusa da obezbjedi BBL,VTB,TBL ili nesto slicno jer ovo sto imaju od kosarke je tanko... NCAA,ENDESA,Grcka,+kupovi
Logosoft tebra. Arene i SKFaraonTM je napisao/la:Da mi je nekako naći online Arene al' da je slika odlična i da perfektno rade, veliki sam fan Serije A a patim se po streamovima. Pogađate imam SK paket koji mi dobro dođe volim pogledati Engleze i El Classico.
Nema nažalost u mom graduKopLfc je napisao/la:Logosoft tebra. Arene i SKFaraonTM je napisao/la:Da mi je nekako naći online Arene al' da je slika odlična i da perfektno rade, veliki sam fan Serije A a patim se po streamovima. Pogađate imam SK paket koji mi dobro dođe volim pogledati Engleze i El Classico.
Fazon je što SK zaboli neka stvar za Česima.SGD53 je napisao/la:Ali nije mi fakat jasno, češka liga na arena sport 5, pa kojeg su je qrca uzimali bolje da su otkupili eredivisie ili rusku pa da se ima šta gledati i u jutro.. (ili možda japance)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.