Haveru ja kazem kako je bilo jer sam bio tu ... nasi navijaci koji su bili tu nosili su bordo majce pa ti se mozda ucinili da su igraci ... i to se sve desilo kod autobusa jel tako???SamoTravnik je napisao/la:Ma da, to mi je namjera, inace pisem nebuloze i netacne stvari pa sam i sada cisto iz dosade izmislio nesto. Nema problema, gori sam ja sto sam i spomenuo, tako je kako god neko drugi napise...
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Istina za Vedrana!!!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ako je i jedan tamnoputi navijac sa njima bio, vrlo je moguce da mi se ucinilo.AliG je napisao/la:Haveru ja kazem kako je bilo jer sam bio tu ... nasi navijaci koji su bili tu nosili su bordo majce pa ti se mozda ucinili da su igraci ... i to se sve desilo kod autobusa jel tako???SamoTravnik je napisao/la:Ma da, to mi je namjera, inace pisem nebuloze i netacne stvari pa sam i sada cisto iz dosade izmislio nesto. Nema problema, gori sam ja sto sam i spomenuo, tako je kako god neko drugi napise...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pasa opet nam nista ne napisa, u pravu si puno bolje bi bilo da nista nisi napisao kad vec neces kazes, ili nemas pojma sta se desilo. Zapamti molim te ovo nije zayebancija pogresne ili netacne info nisu dobre.SamoTravnik je napisao/la:Ma da, to mi je namjera, inace pisem nebuloze i netacne stvari pa sam i sada cisto iz dosade izmislio nesto. Nema problema, gori sam ja sto sam i spomenuo, tako je kako god neko drugi napise...
Pa daj onda bar neke podatke o tim igracima kako su izgledali,pogledaj bar slike nasih igraca mozda se podsjetis!SamoTravnik je napisao/la:Ako je i jedan tamnoputi navijac sa njima bio, vrlo je moguce da mi se ucinilo.AliG je napisao/la:Haveru ja kazem kako je bilo jer sam bio tu ... nasi navijaci koji su bili tu nosili su bordo majce pa ti se mozda ucinili da su igraci ... i to se sve desilo kod autobusa jel tako???SamoTravnik je napisao/la:Ma da, to mi je namjera, inace pisem nebuloze i netacne stvari pa sam i sada cisto iz dosade izmislio nesto. Nema problema, gori sam ja sto sam i spomenuo, tako je kako god neko drugi napise...
Po tvojim rijecima medu njima je bio Ikande,jeli se i on svadao ili je samo bio tu?????
Bio je jedan visok crn on je i najvise prigovaro Dzeni nosio bordo majcu ... ostala dvojca trojca su bili nizi i mladji od njega!SamoTravnik je napisao/la:Ako je i jedan tamnoputi navijac sa njima bio, vrlo je moguce da mi se ucinilo.AliG je napisao/la:Haveru ja kazem kako je bilo jer sam bio tu ... nasi navijaci koji su bili tu nosili su bordo majce pa ti se mozda ucinili da su igraci ... i to se sve desilo kod autobusa jel tako???SamoTravnik je napisao/la:Ma da, to mi je namjera, inace pisem nebuloze i netacne stvari pa sam i sada cisto iz dosade izmislio nesto. Nema problema, gori sam ja sto sam i spomenuo, tako je kako god neko drugi napise...
Istina za Vedrana!!!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
IMENA !!!!!!!!!
Jasta je, reko mu Ikande: Oko, stavio si me na paklu, mojne da ti stau razvalim. Karacu vas sve u pakas. Na cistom sarajevskom. Dzeno mu odgovorio. Pa dobro, iskreno se nadam da ces to raditi maksimalno.
1946
Ma šalim se malo šta si se prepo.molotovljev je napisao/la:Koeficijent inteligencije kao kod odrasle gusjenice... Izvini ako sam te uvrijedio.bojamora je napisao/la:A šta mislite da pitamo Tana da nam proda vaš klua taman od ovih para od džekd europe i transfera i još bi nam kusura ostalo Pa da vas onda sa merakom rasformiramo

Ko te učio pisati i zašto nije uspio?
Plavo-bijeli autizam.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sad vec pises gluposti, postedi nas svog vremena i truda i mojne vise, nadam se da imas pametnijeg posla.SamoTravnik je napisao/la:Ako je i jedan tamnoputi navijac sa njima bio, vrlo je moguce da mi se ucinilo.AliG je napisao/la:Haveru ja kazem kako je bilo jer sam bio tu ... nasi navijaci koji su bili tu nosili su bordo majce pa ti se mozda ucinili da su igraci ... i to se sve desilo kod autobusa jel tako???SamoTravnik je napisao/la:Ma da, to mi je namjera, inace pisem nebuloze i netacne stvari pa sam i sada cisto iz dosade izmislio nesto. Nema problema, gori sam ja sto sam i spomenuo, tako je kako god neko drugi napise...
- SamoTravnik
- Kontakt:
Jedini nacin da ti se vjeruje je da nabrojis imena, nisu igraci Sarajeva anonimusi, sve si ih vidjao po novinama, na tv-u, na portalima mozes ih prepoznati.SamoTravnik je napisao/la:Uredu.
Iskreno, ne kazem da tebi vjerujem, ali ne vjerujem ni ovom drugom.
Lik pobrkao igrace i navijace pa se zabunio...ova vrucina pa nije zamjeriti

Ne moras vjerovati hilmohilmo je napisao/la:Jedini nacin da ti se vjeruje je da nabrojis imena, nisu igraci Sarajeva anonimusi, sve si ih vidjao po novinama, na tv-u, na portalima mozes ih prepoznati.SamoTravnik je napisao/la:Uredu.
Iskreno, ne kazem da tebi vjerujem, ali ne vjerujem ni ovom drugom.

Istina za Vedrana!!!
Eno ti na našem portalu slike svih naših igrača ponaosob , pa ako ih već ne znaš po imenima kao što tvrdiš, možeš bar nekog prepoznat, pa nam okači ovdje. U protivnom -SamoTravnik je napisao/la:Uredu.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- bordoakapitar
Forumom hara epidemija "plavog jezika"...
- luis enrique
- Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Koeficijent inteligencije kao kod odrasle gusjenice... Izvini ako sam te uvrijedio.bojamora je napisao/la:A šta mislite da pitamo Tana da nam proda vaš klua taman od ovih para od džekd europe i transfera i još bi nam kusura ostalo Pa da vas onda sa merakom rasformiramo
@molotovljev ti si samo uvrijedio gusjenicu.
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
-
- Kontakt:
Sve ja razumijem, i da nas mrze i da lazu, izmisljaju...ali da nam oni pricaju o sukobima, o navijacima...
Koji nivo inteligencije
Pa pilence i ostali sto svrsavate na njegove postove, pometite svoju avliju. Mi se ne pucamo, ne samaramo na tribini, ne postavljamo bombe....

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
oni i tribinabelosevic28 je napisao/la:Sve ja razumijem, i da nas mrze i da lazu, izmisljaju...ali da nam oni pricaju o sukobima, o navijacima...Koji nivo inteligencije
Pa pilence i ostali sto svrsavate na njegove postove, pometite svoju avliju. Mi se ne pucamo, ne samaramo na tribini, ne postavljamo bombe....

Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.