Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Daj Fasiste da samaramo. 

daj Rapid
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Bilo bi dobro izbjeci Monaco i Lazio. Mrzim ovakve utakmice jbte, gdje ti mnogo toga ovisi od dva meca.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Partizan i Dinamo ne mogu?ElTigre9 je napisao/la:Moguci protivnici u play offu:
CSKA Moscow
Lazio
Club Brugge
Monaco
Rapid Wien
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Prvaci mogu igrati samo sa prvacima.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Znam da imaju neka pravila..Rooney88 je napisao/la:Prvaci mogu igrati samo sa prvacima.

Daj Rapid da se ne nerviramo
.Mada sa Lujom je sve moguce..

-
- Kontakt:
Rapid da se moze i otic pogledat mec
Ma daj ba sta treba izbjec ako svaku od ovih ekipa ne mozemo biti bolji u dvije tekme pisaj nasu ekipu onda
-
- Kontakt:
Burazeri sta je sa Nickom Powelom??
Nit je igrao, nit se spominje povreda.....znači sprema se odstrjel! Šteta, bio sam siguran da će od njega nešto ispasti- Onu zadnju Fergijevu sezonu, kad je ustvari i tek došao, je baš izgledao kao pravi igrač. Očigledno je udaren u glavu...jer ne vidim drugi način da onakav potencijal propadne...MrParanoic je napisao/la:Burazeri sta je sa Nickom Powelom??
u ovoj fazi sezone sto laksi protivnik to boljetajger je napisao/la:Ma daj ba sta treba izbjec ako svaku od ovih ekipa ne mozemo biti bolji u dvije tekme pisaj nasu ekipu onda
ni ja se ne plasim Lazia ili Monaca ali zasto se previse trositi i rizikovati neke povrede kad ostale ekipe mozemo dobiti s pola snage
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ja se plašim Monaka. Prošle sezone se poigraše sa ekipom koja je bila jača od nas, a i dalje je upitno da li mi u ovu sezonu ulazimo bolji nego u prošlu. Dok se sve malo posloži, bolje da izvučemo neki slabiji tim koji možemo lakše izbaciti.
Sva ja to znam moj brat da ekipa nije uigrana al ako se plasimo jednog lacija il monaka sta smo mi onda **** i united i sve daj nam najaceg da cjepamo i samopouzdanje dignemoPoliceman je napisao/la:u ovoj fazi sezone sto laksi protivnik to boljetajger je napisao/la:Ma daj ba sta treba izbjec ako svaku od ovih ekipa ne mozemo biti bolji u dvije tekme pisaj nasu ekipu onda
ni ja se ne plasim Lazia ili Monaca ali zasto se previse trositi i rizikovati neke povrede kad ostale ekipe mozemo dobiti s pola snage
Druga najgora sezona otkako je u Unitedu, a faktički najgora otkako je etabliran igrač.

Mislim da su kritike i na ovom forumu, a i generalno, sasvim opravdane.

Dosta je igra u veznom ove sezone i to treba gledati.Baader je napisao/la:Druga najgora sezona otkako je u Unitedu, a faktički najgora otkako je etabliran igrač.
Nego Di Maria kaze da nije njegova odluka bila da napusti United, nego samog kluba i LVG
Da, a niko ne konta sto je gurnut na cm citavih 7 utakmica, znaci sa potpuno dr taktickim zadatcima.
Takodjer prije toga jedan period igrao ispod napada (Falcao / RvP).
To u normalnim okolnostima, po slobodnoj procjeni izadje minus 5 do 7 golova.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Upravo o tome i ja pricam, a prošla sezona je inaće bila loša sto se tiče efikanosti.Asteriks je napisao/la:Da, a niko ne konta sto je gurnut na cm citavih 7 utakmica, znaci sa potpuno dr taktickim zadatcima.
Jesu, al u qrcu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.