FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tako male stvari čine zivot moj, sve što danas trebam pogodak je tvoj !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Englezi nije nikakava greška napravljena. sasvim uredno napisano 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- corleone87
- Kontakt:
Traze dlaku u jajetu..jaludovolimte je napisao/la:Englezi nije nikakava greška napravljena. sasvim uredno napisano
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Samo se potuci za svaku loptu pa neka ispadnemo, nema veze! Sretno, Zeljo!

Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 06 avg 2015, 10:19, ukupno mijenjano 4 puta.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Mislim da jeste drug. Neko je napisao da je na kartama napisano 3rd leg. Ako je tako, onda je greška. Moze pisati 3rd round, 2nd leg. Jer je trece pretkolo, a ovo first i second leg su domaca i gostujuca utakmica. Ne moze biti 3rd leg, ne igraju se tri utakmice sa istim protivnikomjaludovolimte je napisao/la:Englezi nije nikakava greška napravljena. sasvim uredno napisano

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
samo i ovaj Transfermrkt lupa da boli glava
jel išta odo ovih podakat sa lijeve strane tačno

jel išta odo ovih podakat sa lijeve strane tačno

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
Rade, ako ti je blizu ponesi člansku i dres, pa će ti isprintati šta trebarossoner je napisao/la:Kakvo spavanje![]()
Ljudi nemojte se danas razočarati samo, kako god da završi. Crno ili bijelo, Klub je zaradio kao što nije od Newcastlea, tako da uživajte malo. Večeras maksimalnu podršku pružiti pa šta Bog da, kakve nafake za Želju bude. Ljudi su jači i to je to.
Može li mi neko reći je li rade kod BBI štampu na dres, ono ime i broj?
Dres imam još od početka jula ali poleđina je prazna, nema ni broja ni slova, pa bih htio nešto oštampati.
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- DzoleZeljo
- Kontakt:
FORRZAAAAA ZELJOOOOOOOO!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 06 avg 2015, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Neka nam je S R E T N O!!! Borbeno, jako, pametno...Bit će prilika...ŽEEELJOOOO!!!!
Treba li kome karta za zapad 10 km ??
11.07.1995. Oprostiti necemo, zaboraviti ne mozemo !
pa dobro jeste greška ali nije sad neka da se potencira, evo ja kao veliki fudbalski poznavalac i englez nisam ni skontao šta je greškaVedad87 je napisao/la:Mislim da jeste drug. Neko je napisao da je na kartama napisano 3rd leg. Ako je tako, onda je greška. Moze pisati 3rd round, 2nd leg. Jer je trece pretkolo, a ovo first i second leg su domaca i gostujuca utakmica. Ne moze biti 3rd leg, ne igraju se tri utakmice sa istim protivnikomjaludovolimte je napisao/la:Englezi nije nikakava greška napravljena. sasvim uredno napisano

Kako ide prodaja karata? Na portalima svi pišu kako bi moglo biti 20-25 milja.. Koliko je realno očekivati 25 hiljada?
Odlazi Safete.
Ocekivati do 20.000 je realno, sve iznda jos bolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Od 18 h je zatvorena ulica pored koseva izgleda da bi mogla biti pravo dobra posjeta. Ocekujem oko 20 000.
Znate koliko ce raje koja nikad nije bila na utakmici ici, koliko ce dijaspore biti, znaci dodjite ranije bice ludnica vjerujte a cifra ce mnoge iznenaditi 

Zaustavit nas niko neće samo publika je ova sve što želi pobjeda je novaaa! 1:0 78'
-
- Kontakt:
S tobom publika je ova...enelinho je napisao/la:Zaustavit nas niko neće samo publika je ova sve što želi pobjeda je novaaa! 1:0 78'
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
-
- Kontakt:
E ne mogu da shvatim upravu....
Salim se. Bitno je napraviti ludilo veceras. Neka gori sve i ja sam jos prije utakmice tvrdio da mozemo ove nabiti nogom. Samo jako, a poslije cemo kontati ko ce nam igrati u plej ofu. Sretno svim nasim klubovima danas.

Salim se. Bitno je napraviti ludilo veceras. Neka gori sve i ja sam jos prije utakmice tvrdio da mozemo ove nabiti nogom. Samo jako, a poslije cemo kontati ko ce nam igrati u plej ofu. Sretno svim nasim klubovima danas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.