Moraš ga nosit u fan shoprossoner je napisao/la:Kakvo spavanje![]()
Ljudi nemojte se danas razočarati samo, kako god da završi. Crno ili bijelo, Klub je zaradio kao što nije od Newcastlea, tako da uživajte malo. Večeras maksimalnu podršku pružiti pa šta Bog da, kakve nafake za Želju bude. Ljudi su jači i to je to.
Može li mi neko reći je li rade kod BBI štampu na dres, ono ime i broj?
Dres imam još od početka jula ali poleđina je prazna, nema ni broja ni slova, pa bih htio nešto oštampati.
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Spavamo spavamo 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Sta je sa arminom cerimagicem on je bolji od subica
Cuj porede Baju i Svraku,pa Svraka nije ljudi znao trcati, nema mjesta u Istri. Osim ga probao utrpati na suplju pricu. Frajer alkoholicar. Nije igrao uopste za mlade selekcije BiH... Posudjivan Travniku. Svraka bio tezrrva u juniorima Zelje. ...
Naprije naprijed Zeljo volim te ludo ja k'o nikogaaa
Nista cura, poso, ovo ono otvorio oci i odma Zeljo, ljudi moji ovo se moze proc nasi lavovi to mogu
Oda samo poziva navijace da slavimo u sto vecem broju znaci da prolazimo
Nista cura, poso, ovo ono otvorio oci i odma Zeljo, ljudi moji ovo se moze proc nasi lavovi to mogu
Oda samo poziva navijace da slavimo u sto vecem broju znaci da prolazimo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ono kad ti je rodjendan i kad igra Željkan na taj dan
Karte su spremne i slavit ce se na Kosevu aBd
Samo jednu želju danas imam ja, da Željo prodje Standard Liježa.

Samo jednu želju danas imam ja, da Željo prodje Standard Liježa.
- corleone87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ukupan dug je oko 4 milionA KM.JoseMourinho je napisao/la:Oko milion-milion i po bez porezne, vjerovatno do sad i manji, al može jedna molba za sve???samoplavo je napisao/la:zna li neko tačno koliki je naš ukupni dug?
MOLIM VAS ETO 24 SATA NEMOJTE BITI RACUNOVODJE NEGO NAVIJACI, ET 24 SATA YEBEMU PARE I SVE, MOZETE TOLIKO IZDRZAT!!!!!!
Nisam čitao postove ispred,možda je neko napisao,Bajić ide u KONYASPOR.Njegov menađer je Zuban,koji očigledno ima prolaza u Turskoj,jer je napravio dobar posao sa Višćom.Ja se slažem da Baju treba pustiti sad, da se nebi desio novi Svraka,Čolić,Stanić,Kvesić,Tomić sve igraći za koje se "otimalo"pola Evrope,a na kraju odoše za klikere.
Samo jedan go moze promijenit sve!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Komšije sretno večeras!
Neka bude 2:0
Amin!
Neka bude 2:0
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- corleone87
- Kontakt:
Ja sretan sa 1:0ramiral je napisao/la:Komšije sretno večeras!
Neka bude 2:0Amin!
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ime prve ljubavi iz glave mi ne izlazi..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- corleone87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jutros u tramvaju kod centralne uletiše revizori, i sad jedan prilazi govori raji "Danas vam važi samo karta za Željo-Standard, ajmo da vidim karte" i u šegi izađe i govori dosta 1:0 
Lijepa atmosfera, HAJDEEE ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOO
Lijepa atmosfera, HAJDEEE ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOO
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
ALE ALE Zeljeznicar le, hajde molim te samo j.ebi te p.icke Belgijske ALE ALEEE..
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- corleone87
- Kontakt:
Napadate nase sto su na krati napisali leg a evo i na UEFINOJ stranici stoji leg
I nama su posvetili dio teksta
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... +what+look
I nama su posvetili dio teksta
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... +what+look
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Nisam bio ovako nervozan ni pred zadnji ispit u pm.
Samo hrabro i jako do pobjede
Samo hrabro i jako do pobjede
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Komsije sretno . Gledam koliko je vazan taj koeficijent i sa kim Dinamo i Hajduk igraju u trecem predkolu i Dinamo sretni ce nosilac bit i u 4 jer je tacno 3 kolko im je trebalo favorita ispalo. Mi radi listice I svinjskog ne mozemo maknut . Ko mi i vi nesta i uradimo ponekad, a ovo ostalo poispada odma. Neko mora do grupa da ne igramo odma sa Lechom, Ferncom, Standardom. Zato nema bahilanja dok ne povecamo taj koeficijent vise. I svakako se ne mogu natjerat da navijam za Belgijske gube koliko god me nekad iznervirale kona prozivke 
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.