FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 06 avg 2015, 08:47

Jedan poraz i haos. :facepalm:
Kakve su ovo glupe slike :puke: Pa ljudi jedva cekaju da se nesto lose desi da objave slike, koje su dosad prikazivane jedno 1000 puta.Valjda da se ne zaboravi.Koliko mi imamo dušmana pa to nije normalno.
Sad kad igramo protiv ubica ,kad nam je potrebno jedinstvo kao nikad,ljudi jedva docekali svoje vrijeme.Pa daj da vratimo Bajka,Blekića i ostale da nam bude bolje.
Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj :puke:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 avg 2015, 08:48

spartan91 je napisao/la:Jos smo mi mahalski klub.

A mene najvise boli upravo to sto su Edis i Dino u stanj dovest milijardera u Bosnu, u stanju dovest najvecu avio kompaniju da nam bude sponzor, a nisu u stanju pocistit u svojoj avliji... Neshvatljivo mi nikako.

Sta sve nama fali da bi bili iole ozbiljan klub...
Mislim da je bas zato,previse vremena su morali potrositi na ovo i vjerovatno nemaju dodira toliko da sve znaju,ljudi su zaduzeni za finansije najvise..A za ovo drugo su zaduzili Ibraka i on pici po svome.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 avg 2015, 08:51

mma_hz je napisao/la:Ja bih vala dao priliku nazad tandemu Ikande Rustemovic,a gore Radovca..mislim da ima osjecaj za prostor i da zna da gurne dobru loptu..uvjeren sam u to..ne moze on igrat razbijaca sa 1.75 i 68 kila ..ne ide.. :roll:
Rustem kada god dobije priliku umjesto da se nametne da razgrce sve po terenu i radi defanzivne zadatke on kao nesto u napadu pokusava. Mislio sam da je covjek klasicni zadnji vezni sto iz utakmica do sada se nije bas vidjelo. U svakom slucaju dilema je Alispahic i Rustemovic. Ja bi ipak dao sansu Alispahicu a iza njega Radovac i Ikande neka ga ove dvije utakmice da svima konacno pokaze koliko moze i u kojoj mjeri treba na njega racunati u buducnosti. Svakako Radovac nebi bio losiji od njega to svi znamo ali neka mu prilika da se nametne.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 avg 2015, 08:57

Ajax je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ja bih vala dao priliku nazad tandemu Ikande Rustemovic,a gore Radovca..mislim da ima osjecaj za prostor i da zna da gurne dobru loptu..uvjeren sam u to..ne moze on igrat razbijaca sa 1.75 i 68 kila ..ne ide.. :roll:
Rustem kada god dobije priliku umjesto da se nametne da razgrce sve po terenu i radi defanzivne zadatke on kao nesto u napadu pokusava. Mislio sam da je covjek klasicni zadnji vezni sto iz utakmica do sada se nije bas vidjelo. U svakom slucaju dilema je Alispahic i Rustemovic. Ja bi ipak dao sansu Alispahicu a iza njega Radovac i Ikande neka ga ove dvije utakmice da svima konacno pokaze koliko moze i u kojoj mjeri treba na njega racunati u buducnosti. Svakako Radovac nebi bio losiji od njega to svi znamo ali neka mu prilika da se nametne.
Ma dati mu Siroki i Zrinjski..to je vec 5 tekmi racunajuci Lech u prvih 11..mislim da ako i tada bude pruzao blijede partije da vise nemamo sta cekati..eh da je onaj Vuckovic sletio..ili Said..mozda da se Krle proba na tom ceneru jbg--nezz vise. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 avg 2015, 09:02

Ajax je napisao/la:
simon je napisao/la:Sada bi Dzeno da ima autoritet iste te poslao na tribinu na hladzenje, ali autoritet je nesto sto je on morao postaviti na samom pocetku a ne biti "haver" sa njima, ima podrsku navijaca i to mu nebi bio problem ali njegov jaranski pristup ga moze i kostati trenerske pozicije.

Ima moju punu podrsku za nastavak sezone ali neke stvari mora promjeniti pod hitno.
Nesto ovako nama treba. Nema vise "jaranstva" sa igracima. Neka se zna ko je sef. Steta da je covjek ostario on bi prodrmo ove zvjezdice 100%. U svakom slucaju ako ne krene Dzenu treba nam ISKUSAN i STROG TRENER koji ce odma uspostaviti autoritet kao sto je Kodro ocigledno zelio. A ako to kojem igracu smeta onda :wave: Moram jos kazati da me je razocaro Krste ako je ovo istina za druge igrace sam znao. I treba jako pripaziti kakvi igraci se dovode. Nikakvo gomilanje "zvjezdica" na ofanzivnim pozicijama nije rjesenje i moze stvoriti samo turbulencije unutar tima.
[youtube][/youtube]
Hahaha ovo je najjači čoja u bivšoj Yugi, uvijek me nasmije...

Sta gaziš koje **** materina Fadile,pa nisi slon.
Bravo Samo,završit ćeš ti na centarforu 41. Ka da svabe dodju hahahah kraljina
Sabrine mi moje!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 avg 2015, 09:03

Ovo su prave dvije provjere za njega i sve ce se vidjeti. Dali ima kvalitet za prvih 11 buduceg jakog Sarajeva ili nema. Da bar hoce Dzeno Krleta gurnuti na desetku u drugom poluvremenu ako nista da se i to isproba. Da bar vidi na cemu je.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 avg 2015, 09:07

Ajax je napisao/la:
simon je napisao/la:Sada bi Dzeno da ima autoritet iste te poslao na tribinu na hladzenje, ali autoritet je nesto sto je on morao postaviti na samom pocetku a ne biti "haver" sa njima, ima podrsku navijaca i to mu nebi bio problem ali njegov jaranski pristup ga moze i kostati trenerske pozicije.

Ima moju punu podrsku za nastavak sezone ali neke stvari mora promjeniti pod hitno.
Nesto ovako nama treba. Nema vise "jaranstva" sa igracima. Neka se zna ko je sef. Steta da je covjek ostario on bi prodrmo ove zvjezdice 100%. U svakom slucaju ako ne krene Dzenu treba nam ISKUSAN i STROG TRENER koji ce odma uspostaviti autoritet kao sto je Kodro ocigledno zelio. A ako to kojem igracu smeta onda :wave: Moram jos kazati da me je razocaro Krste ako je ovo istina za druge igrace sam znao. I treba jako pripaziti kakvi igraci se dovode. Nikakvo gomilanje "zvjezdica" na ofanzivnim pozicijama nije rjesenje i moze stvoriti samo turbulencije unutar tima.
[youtube][/youtube]
Bravo Sajo!! Na centraforu češ završit 41' kad švabe dođu

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
1946

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 avg 2015, 09:15

Ajax je napisao/la:

[youtube][/youtube]
E hebi ga Ajax ja sam to napisao ima 2-3 mjeseca. Drag mi je uspjeh svakog BiH kluba pa sam se zato u zadnje vrijeme fokusirao na vas jer nekako idete najvise u tom pravcu. Ipak kada se gradi kuca temelj je pocetak i osnova svega. Pocetak svake dobre price u sportu je trener a ja mislim da vi trenera niti nemate. Uscuplic nema licencu ali to i nije vazno. Kod njega je u pitanju nedostatak kapaciteta za ovaj posao. Sarajevo se sa njim kocka i to kako. Ako sa ovim timom ne moze osvojiti ligu mislim da covjek mora za dobro nogometa prestati raditi taj posao. Usput se morate zamisliti kakva ce biti reakcija gazde jer se ne pojavljuju mladi igraci a klub posrce. Nema onda u tome financijske koristi. Moje je misljenje da morate sto prije dovesti trenera a i ojacati trenere u Akademiji. Ciro bi vam bio idealan bez obzira na godine i njegov dolazak bi znacio i dolazak nove titule na Kosevo a on bi trceci dosao u to sam uvjeren. Uz to ako ga je grogirani Zadar mogao platiti mozete i vi. Njegovo diplanje ce dovesti i par tisuca novih navijaca na Kosevo. Ovo je samo dobronamjerna analiza a ako vi navijaci volite Dzenana bodrite ga jer na to imate pravo ali bi od njega bilo fer da sam shvati ima li kapacitet za to.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 avg 2015, 09:17

Ovo vrijedi pogledati u cjelosti od početka do kraja
Sabrine mi moje!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 avg 2015, 09:27

Čovjek je sterilan,pa on ima blizu 90 godina.
Pa on vise ne zna koliko ima igraca u dvije ekipe.Niti ime ekipe koju vodi. :hmmmmm:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 avg 2015, 09:56

Dobar je Ciro sto jest jest samo je ipak vec u godinama, nazalost. Da ima par godina manje bio bi odlican izbor. U svakom slucaju neka Dzene nadamo se dvije odlicne partije :thumbup: :thumbup:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 avg 2015, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 06 avg 2015, 09:56

Gledam sa kim igraju ovaj Dinamo i Hajduk , mi dok ne progulimo i povecamo koeficijent mozemo pjevat borbene. Pa eno Dinamo opet nositelj u play off u lige prvaka jer su srecama ispala tacno tri nosioca kolko im je trebalo. U nas listica i svinjski poispadaju odma i mi i kone ako sta napravimo napravimo. Klub jest mahalaski , nema profesionalne discipline i o ko ne vidi zamajava se. Ne izlazi prvak u drugom kolu koji je vec ispao iz Evrope onako protiv ekipe koja se bori za opstanak . Prvak i ozbiljan klub izadje i grize dok ne utrpa tri. Ako i izgubi makar su grizli i trcali
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

spartan91
Kontakt:

Post Postao/la spartan91 » 06 avg 2015, 09:58

Kad samo pomislim sta bi Husref postizao da je on u ovakvoj situaciji na klupi... :(
Al neka, iako mi je zao, nek on prvo svoje zdravlje cuva. A kako dozivljava utakmice Sarajeva..i bolje je neka ga sto dalje od FKS
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 avg 2015, 10:11

Basel, koeficijent 84.875
Celtic, 39.080
APOEL, 35.460
BATE, 35.150
Dinamo, 24.700

Nenositelji:

Maccabi Tel Aviv, 18.200
Partizan, 14.775
Malmo, 12.545
Skenderbeu Korce, 5.575
Astana, 3.825

Sve se moze, al moras imati muda i srca

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 06 avg 2015, 10:23

spartan91 je napisao/la:Kad samo pomislim sta bi Husref postizao da je on u ovakvoj situaciji na klupi... :(
Al neka, iako mi je zao, nek on prvo svoje zdravlje cuva. A kako dozivljava utakmice Sarajeva..i bolje je neka ga sto dalje od FKS
Sta bi im Husref uradio na poluvremenu , Husref je po meni zasluzio da vodi ovakvo Sarajevo, al .....

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 avg 2015, 10:24

Da je kako pobjediti narednu utakmicu, sve bi onda bilo lakse.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 06 avg 2015, 10:26

Zip je napisao/la:Basel, koeficijent 84.875
Celtic, 39.080
APOEL, 35.460
BATE, 35.150
Dinamo, 24.700

Nenositelji:

Maccabi Tel Aviv, 18.200
Partizan, 14.775
Malmo, 12.545
Skenderbeu Korce, 5.575
Astana, 3.825

Ok ova dva zadnja kluba jesu odigrali dobro , Kazastanci ulazu puno para al su imali i stvarno povoljan zdrjeb , medjutim Sarajevo sa onom igrom ne bi proslo nikog

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 avg 2015, 10:29

Zip je napisao/la:Basel, koeficijent 84.875
Celtic, 39.080
APOEL, 35.460
BATE, 35.150
Dinamo, 24.700

Nenositelji:

Maccabi Tel Aviv, 18.200
Partizan, 14.775
Malmo, 12.545
Skenderbeu Korce, 5.575
Astana, 3.825

Oni su imali duplo više sreće nego muda i srca pogledaj im utakmice...
Sabrine mi moje!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 avg 2015, 10:32

Mi moramo srecu zasluziti
Shvatam da je sreca sastavni dio, al ti moras imati srce da odigras najbolje sta mozes da na kraju ne zalis za propustenom prilikom.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46, Evander, fks74, Proximic, svabonja, zagorski i 101 gost.