Kakve su ovo glupe slike

Sad kad igramo protiv ubica ,kad nam je potrebno jedinstvo kao nikad,ljudi jedva docekali svoje vrijeme.Pa daj da vratimo Bajka,Blekića i ostale da nam bude bolje.
Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim da je bas zato,previse vremena su morali potrositi na ovo i vjerovatno nemaju dodira toliko da sve znaju,ljudi su zaduzeni za finansije najvise..A za ovo drugo su zaduzili Ibraka i on pici po svome..spartan91 je napisao/la:Jos smo mi mahalski klub.
A mene najvise boli upravo to sto su Edis i Dino u stanj dovest milijardera u Bosnu, u stanju dovest najvecu avio kompaniju da nam bude sponzor, a nisu u stanju pocistit u svojoj avliji... Neshvatljivo mi nikako.
Sta sve nama fali da bi bili iole ozbiljan klub...
Rustem kada god dobije priliku umjesto da se nametne da razgrce sve po terenu i radi defanzivne zadatke on kao nesto u napadu pokusava. Mislio sam da je covjek klasicni zadnji vezni sto iz utakmica do sada se nije bas vidjelo. U svakom slucaju dilema je Alispahic i Rustemovic. Ja bi ipak dao sansu Alispahicu a iza njega Radovac i Ikande neka ga ove dvije utakmice da svima konacno pokaze koliko moze i u kojoj mjeri treba na njega racunati u buducnosti. Svakako Radovac nebi bio losiji od njega to svi znamo ali neka mu prilika da se nametne.mma_hz je napisao/la:Ja bih vala dao priliku nazad tandemu Ikande Rustemovic,a gore Radovca..mislim da ima osjecaj za prostor i da zna da gurne dobru loptu..uvjeren sam u to..ne moze on igrat razbijaca sa 1.75 i 68 kila ..ne ide..
Ma dati mu Siroki i Zrinjski..to je vec 5 tekmi racunajuci Lech u prvih 11..mislim da ako i tada bude pruzao blijede partije da vise nemamo sta cekati..eh da je onaj Vuckovic sletio..ili Said..mozda da se Krle proba na tom ceneru jbg--nezz vise.Ajax je napisao/la:Rustem kada god dobije priliku umjesto da se nametne da razgrce sve po terenu i radi defanzivne zadatke on kao nesto u napadu pokusava. Mislio sam da je covjek klasicni zadnji vezni sto iz utakmica do sada se nije bas vidjelo. U svakom slucaju dilema je Alispahic i Rustemovic. Ja bi ipak dao sansu Alispahicu a iza njega Radovac i Ikande neka ga ove dvije utakmice da svima konacno pokaze koliko moze i u kojoj mjeri treba na njega racunati u buducnosti. Svakako Radovac nebi bio losiji od njega to svi znamo ali neka mu prilika da se nametne.mma_hz je napisao/la:Ja bih vala dao priliku nazad tandemu Ikande Rustemovic,a gore Radovca..mislim da ima osjecaj za prostor i da zna da gurne dobru loptu..uvjeren sam u to..ne moze on igrat razbijaca sa 1.75 i 68 kila ..ne ide..
Hahaha ovo je najjači čoja u bivšoj Yugi, uvijek me nasmije...Ajax je napisao/la:Nesto ovako nama treba. Nema vise "jaranstva" sa igracima. Neka se zna ko je sef. Steta da je covjek ostario on bi prodrmo ove zvjezdice 100%. U svakom slucaju ako ne krene Dzenu treba nam ISKUSAN i STROG TRENER koji ce odma uspostaviti autoritet kao sto je Kodro ocigledno zelio. A ako to kojem igracu smeta ondasimon je napisao/la:Sada bi Dzeno da ima autoritet iste te poslao na tribinu na hladzenje, ali autoritet je nesto sto je on morao postaviti na samom pocetku a ne biti "haver" sa njima, ima podrsku navijaca i to mu nebi bio problem ali njegov jaranski pristup ga moze i kostati trenerske pozicije.
Ima moju punu podrsku za nastavak sezone ali neke stvari mora promjeniti pod hitno.Moram jos kazati da me je razocaro Krste ako je ovo istina za druge igrace sam znao. I treba jako pripaziti kakvi igraci se dovode. Nikakvo gomilanje "zvjezdica" na ofanzivnim pozicijama nije rjesenje i moze stvoriti samo turbulencije unutar tima.
Bravo Sajo!! Na centraforu češ završit 41' kad švabe dođuAjax je napisao/la:Nesto ovako nama treba. Nema vise "jaranstva" sa igracima. Neka se zna ko je sef. Steta da je covjek ostario on bi prodrmo ove zvjezdice 100%. U svakom slucaju ako ne krene Dzenu treba nam ISKUSAN i STROG TRENER koji ce odma uspostaviti autoritet kao sto je Kodro ocigledno zelio. A ako to kojem igracu smeta ondasimon je napisao/la:Sada bi Dzeno da ima autoritet iste te poslao na tribinu na hladzenje, ali autoritet je nesto sto je on morao postaviti na samom pocetku a ne biti "haver" sa njima, ima podrsku navijaca i to mu nebi bio problem ali njegov jaranski pristup ga moze i kostati trenerske pozicije.
Ima moju punu podrsku za nastavak sezone ali neke stvari mora promjeniti pod hitno.Moram jos kazati da me je razocaro Krste ako je ovo istina za druge igrace sam znao. I treba jako pripaziti kakvi igraci se dovode. Nikakvo gomilanje "zvjezdica" na ofanzivnim pozicijama nije rjesenje i moze stvoriti samo turbulencije unutar tima.
E hebi ga Ajax ja sam to napisao ima 2-3 mjeseca. Drag mi je uspjeh svakog BiH kluba pa sam se zato u zadnje vrijeme fokusirao na vas jer nekako idete najvise u tom pravcu. Ipak kada se gradi kuca temelj je pocetak i osnova svega. Pocetak svake dobre price u sportu je trener a ja mislim da vi trenera niti nemate. Uscuplic nema licencu ali to i nije vazno. Kod njega je u pitanju nedostatak kapaciteta za ovaj posao. Sarajevo se sa njim kocka i to kako. Ako sa ovim timom ne moze osvojiti ligu mislim da covjek mora za dobro nogometa prestati raditi taj posao. Usput se morate zamisliti kakva ce biti reakcija gazde jer se ne pojavljuju mladi igraci a klub posrce. Nema onda u tome financijske koristi. Moje je misljenje da morate sto prije dovesti trenera a i ojacati trenere u Akademiji. Ciro bi vam bio idealan bez obzira na godine i njegov dolazak bi znacio i dolazak nove titule na Kosevo a on bi trceci dosao u to sam uvjeren. Uz to ako ga je grogirani Zadar mogao platiti mozete i vi. Njegovo diplanje ce dovesti i par tisuca novih navijaca na Kosevo. Ovo je samo dobronamjerna analiza a ako vi navijaci volite Dzenana bodrite ga jer na to imate pravo ali bi od njega bilo fer da sam shvati ima li kapacitet za to.Ajax je napisao/la:Nesto ovako nama treba. Nema vise "jaranstva" sa igracima. Neka se zna ko je sef. Steta da je covjek ostario on bi prodrmo ove zvjezdice 100%. U svakom slucaju ako ne krene Dzenu treba nam ISKUSAN i STROG TRENER koji ce odma uspostaviti autoritet kao sto je Kodro ocigledno zelio. A ako to kojem igracu smeta ondasimon je napisao/la:Sada bi Dzeno da ima autoritet iste te poslao na tribinu na hladzenje, ali autoritet je nesto sto je on morao postaviti na samom pocetku a ne biti "haver" sa njima, ima podrsku navijaca i to mu nebi bio problem ali njegov jaranski pristup ga moze i kostati trenerske pozicije.
Čovjek je sterilan,pa on ima blizu 90 godina.
Sta bi im Husref uradio na poluvremenu , Husref je po meni zasluzio da vodi ovakvo Sarajevo, al .....spartan91 je napisao/la:Kad samo pomislim sta bi Husref postizao da je on u ovakvoj situaciji na klupi...
Al neka, iako mi je zao, nek on prvo svoje zdravlje cuva. A kako dozivljava utakmice Sarajeva..i bolje je neka ga sto dalje od FKS
Ok ova dva zadnja kluba jesu odigrali dobro , Kazastanci ulazu puno para al su imali i stvarno povoljan zdrjeb , medjutim Sarajevo sa onom igrom ne bi proslo nikogZip je napisao/la:Basel, koeficijent 84.875
Celtic, 39.080
APOEL, 35.460
BATE, 35.150
Dinamo, 24.700
Nenositelji:
Maccabi Tel Aviv, 18.200
Partizan, 14.775
Malmo, 12.545
Skenderbeu Korce, 5.575
Astana, 3.825
Sve se moze, al moras imati muda i srca
Oni su imali duplo više sreće nego muda i srca pogledaj im utakmice...Zip je napisao/la:Basel, koeficijent 84.875
Celtic, 39.080
APOEL, 35.460
BATE, 35.150
Dinamo, 24.700
Nenositelji:
Maccabi Tel Aviv, 18.200
Partizan, 14.775
Malmo, 12.545
Skenderbeu Korce, 5.575
Astana, 3.825
Sve se moze, al moras imati muda i srca