FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Asharak, dobio sam 10 karti besplatno.9 sam dao ljudima iz mahale 1 zapad ostavio sebi pa mozda i odem.
Kao prvo sto se nade prozvanim ,nisam mislio na tebepile87 je napisao/la:Niti jedan klub u drzavi jos nije inkasirao milion KM za igraca osim sirokog za Hrgovica oni su uzeli okruglo milion. Mi smo uz transfer dobili placene pripreme na zimu. I najveci je trasfer lige ustvari trebao bi biti ujedno i Zelje.MuhamedTM je napisao/la:Ovdje ima dosta lazova ,cak su pisali veci transfer od Hrgovica a ono pisljivih ni million km. Insajderiiiiii hajmo jos malo . Svaka cast dvojci ono ne lazu toliko ali ovi ostali su bruka. Transfer smijesan jos se danas o tome govori sve mufloni

Drugo daj Boga ti zar nije bilo da treba u francusku za 1 milku eura , pa onda 900 da na kraju ispadne 1 km I to pred tekmu s standardom

Nije lose ali moglo je bolje to svako zna,kazes ukljucene I pripreme I procent . Procent oke ako je solidan ali za pripreme kao sto neko rece nismo Vrbanjusa.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Cuj deset besplatno, sta si to ti buraz 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Koliki je transfer iznosio husejinovica iz slobode u werder ? Znal ko mislim da je veci od hrgovica
http://www.transfermarkt.com/riad-bajic ... ler/263267
Ode mu cijena, a prema njima više nije naš igrač?
Ode mu cijena, a prema njima više nije naš igrač?
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
900kHeraklitMracni je napisao/la:Koliki je transfer iznosio husejinovica iz slobode u werder ? Znal ko mislim da je veci od hrgovica
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ma valjda sto se ponasamo kao balavci koji nisu nikad zadovoljni. Milion je odlicna cifra za bilo koga igraca iz nase lige uprava treneri igraci rade nesto nevjerovatno pa ne znam jel ljudima jasno da bi se mogli rijesiti dugova koni su pravljeni 20 godina i to sve u par mjeseci ovim tempom ce vrlo brzo na zelenu granu. Bajic ide dovesce dva igraca uletice neko novi od mladih i to je ciklus koji se ponavlja ali treba uvijek dizati postepeno ljestvicu.Ne postoji uprava koja bi odbila milion za igraca u nasoj ligi i nema pravog trenutka ima jedan jedini kad mozes i to je to.MuhamedTM je napisao/la:Kao prvo sto se nade prozvanim ,nisam mislio na tebemislim da si jedan od boljih forumasa Zeljovaca ,isto kao kosevskohill,sarajlijatm I jos par.
Drugo daj Boga ti zar nije bilo da treba u francusku za 1 milku eura , pa onda 900 da na kraju ispadne 1 km I to pred tekmu s standardom![]()
Nije lose ali moglo je bolje to svako zna,kazes ukljucene I pripreme I procent . Procent oke ako je solidan ali za pripreme kao sto neko rece nismo Vrbanjusa.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Otidji na temu slobode i neka ti neko kaze koliko je klub dobio a vjeruj da su mrvice u pitanju.Peterski je napisao/la:900kHeraklitMracni je napisao/la:Koliki je transfer iznosio husejinovica iz slobode u werder ? Znal ko mislim da je veci od hrgovica
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
75k je leglo klubu, pola nekoj agenciji a ostalo se pokralo..pile87 je napisao/la:Otidji na temu slobode i neka ti neko kaze koliko je klub dobio a vjeruj da su mrvice u pitanju.Peterski je napisao/la:900kHeraklitMracni je napisao/la:Koliki je transfer iznosio husejinovica iz slobode u werder ? Znal ko mislim da je veci od hrgovica
De reci Boga ti kako to nismo zadovoljni pa nismo svi aldin misa mu.Poenta je bila da se pricalo drugacije a on zavrsi u Turskoj,njihov lopovluk se ogadio svima oni nam otimaju igrace za trunku.Ja ne znam niti jedne navijace da su vise strpljivi od nas, da krenemo od stadiona,marketinga,pojacanja itd. Dosta vise o ovom njemu nek je sretno a I nama protiv standard I vozdra ha ja.pile87 je napisao/la:Ma valjda sto se ponasamo kao balavci koji nisu nikad zadovoljni. Milion je odlicna cifra za bilo koga igraca iz nase lige uprava treneri igraci rade nesto nevjerovatno pa ne znam jel ljudima jasno da bi se mogli rijesiti dugova koni su pravljeni 20 godina i to sve u par mjeseci ovim tempom ce vrlo brzo na zelenu granu. Bajic ide dovesce dva igraca uletice neko novi od mladih i to je ciklus koji se ponavlja ali treba uvijek dizati postepeno ljestvicu.Ne postoji uprava koja bi odbila milion za igraca u nasoj ligi i nema pravog trenutka ima jedan jedini kad mozes i to je to.MuhamedTM je napisao/la:Kao prvo sto se nade prozvanim ,nisam mislio na tebemislim da si jedan od boljih forumasa Zeljovaca ,isto kao kosevskohill,sarajlijatm I jos par.
Drugo daj Boga ti zar nije bilo da treba u francusku za 1 milku eura , pa onda 900 da na kraju ispadne 1 km I to pred tekmu s standardom![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Jaozinho22
- Kontakt:
Evo na transfermarktu piše da je prodan za 900 hiljada eura 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
zna li neko tačno koliki je naš ukupni dug?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Sutra prije tekme kad počne hvaljenje uprave što ptodasmo igrača haman za milionJaozinho22 je napisao/la:Evo na transfermarktu piše da je prodan za 900 hiljada eura

Ko ce docekat sutra, 20+ hiljada dusa da bodri momke do velike pobjede

- JoseMourinho
- Kontakt:
Oko milion-milion i po bez porezne, vjerovatno do sad i manji, al može jedna molba za sve???samoplavo je napisao/la:zna li neko tačno koliki je naš ukupni dug?
MOLIM VAS ETO 24 SATA NEMOJTE BITI RACUNOVODJE NEGO NAVIJACI, ET 24 SATA YEBEMU PARE I SVE, MOZETE TOLIKO IZDRZAT!!!!!!
Ima li ko da nemože zaspat 

Nema valabojamora je napisao/la:Ima li ko da nemože zaspat

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- JoseMourinho
- Kontakt:
Spava se spava 

a
Zadnja izmjena: braco, dana/u 29 maj 2016, 00:58, ukupno mijenjano 4 puta.
- Neandertalac
- Kontakt:
O cemu pricas, svega ti.cala je napisao/la:E moj Bajicu, ko je ikad vidio hajra od Turske...
Zna se da u Turskoj imas par klubova koji valjaju, ostalo sve ****.
Jel iko od vas svjestan kako je prodati igraca iz nase lige za dobre pare, pa to je hebena umjetnost. Mi smo zadnja rupa na fudbalskoj mapi europe, al kad slusas kako nasa raja prica rekao bi da osvajamo LP I svjetska prvenstva redovno.
Imamo mi talenta to stoji, ali debelo zaostajemo u infrastrukturi i samim tom nasi igraci su inferiorni u razvoju.
Al pusti sad to, i ja razvuko vaz, a ono sto je sada bitno je ;
JA VOLM ZELJU
ZA NJEGA SVE
O NAPRIJED ZELJO
DO POBIJEDE

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kakvo spavanje
Ljudi nemojte se danas razočarati samo, kako god da završi. Crno ili bijelo, Klub je zaradio kao što nije od Newcastlea, tako da uživajte malo. Večeras maksimalnu podršku pružiti pa šta Bog da, kakve nafake za Želju bude. Ljudi su jači i to je to.
Može li mi neko reći je li rade kod BBI štampu na dres, ono ime i broj?
Dres imam još od početka jula ali poleđina je prazna, nema ni broja ni slova, pa bih htio nešto oštampati.
Sent from my LG-D605 using Tapatalk

Ljudi nemojte se danas razočarati samo, kako god da završi. Crno ili bijelo, Klub je zaradio kao što nije od Newcastlea, tako da uživajte malo. Večeras maksimalnu podršku pružiti pa šta Bog da, kakve nafake za Želju bude. Ljudi su jači i to je to.
Može li mi neko reći je li rade kod BBI štampu na dres, ono ime i broj?
Dres imam još od početka jula ali poleđina je prazna, nema ni broja ni slova, pa bih htio nešto oštampati.
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Osim - drugo ime za Želju !
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bablaz1, Kajkutenjoyer, Stanceski, TefalTava, zeljovolimte i 64 gosta.