FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Orton
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orton » 06 avg 2015, 01:06

@Asharak, dobio sam 10 karti besplatno.9 sam dao ljudima iz mahale 1 zapad ostavio sebi pa mozda i odem.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 avg 2015, 01:07

pile87 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Ovdje ima dosta lazova ,cak su pisali veci transfer od Hrgovica a ono pisljivih ni million km. Insajderiiiiii hajmo jos malo . Svaka cast dvojci ono ne lazu toliko ali ovi ostali su bruka. Transfer smijesan jos se danas o tome govori sve mufloni
Niti jedan klub u drzavi jos nije inkasirao milion KM za igraca osim sirokog za Hrgovica oni su uzeli okruglo milion. Mi smo uz transfer dobili placene pripreme na zimu. I najveci je trasfer lige ustvari trebao bi biti ujedno i Zelje.
Kao prvo sto se nade prozvanim ,nisam mislio na tebe ;) mislim da si jedan od boljih forumasa Zeljovaca ,isto kao kosevskohill,sarajlijatm I jos par.
Drugo daj Boga ti zar nije bilo da treba u francusku za 1 milku eura , pa onda 900 da na kraju ispadne 1 km I to pred tekmu s standardom :facepalm:
Nije lose ali moglo je bolje to svako zna,kazes ukljucene I pripreme I procent . Procent oke ako je solidan ali za pripreme kao sto neko rece nismo Vrbanjusa.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 06 avg 2015, 01:07

Cuj deset besplatno, sta si to ti buraz :o
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 06 avg 2015, 01:19

Koliki je transfer iznosio husejinovica iz slobode u werder ? Znal ko mislim da je veci od hrgovica

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 06 avg 2015, 01:23

http://www.transfermarkt.com/riad-bajic ... ler/263267
Ode mu cijena, a prema njima više nije naš igrač?
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 06 avg 2015, 01:28

HeraklitMracni je napisao/la:Koliki je transfer iznosio husejinovica iz slobode u werder ? Znal ko mislim da je veci od hrgovica
900k
Jači od ratova, režima i partija. 1921

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2015, 01:35

MuhamedTM je napisao/la:Kao prvo sto se nade prozvanim ,nisam mislio na tebe ;) mislim da si jedan od boljih forumasa Zeljovaca ,isto kao kosevskohill,sarajlijatm I jos par.
Drugo daj Boga ti zar nije bilo da treba u francusku za 1 milku eura , pa onda 900 da na kraju ispadne 1 km I to pred tekmu s standardom :facepalm:
Nije lose ali moglo je bolje to svako zna,kazes ukljucene I pripreme I procent . Procent oke ako je solidan ali za pripreme kao sto neko rece nismo Vrbanjusa.
Ma valjda sto se ponasamo kao balavci koji nisu nikad zadovoljni. Milion je odlicna cifra za bilo koga igraca iz nase lige uprava treneri igraci rade nesto nevjerovatno pa ne znam jel ljudima jasno da bi se mogli rijesiti dugova koni su pravljeni 20 godina i to sve u par mjeseci ovim tempom ce vrlo brzo na zelenu granu. Bajic ide dovesce dva igraca uletice neko novi od mladih i to je ciklus koji se ponavlja ali treba uvijek dizati postepeno ljestvicu.Ne postoji uprava koja bi odbila milion za igraca u nasoj ligi i nema pravog trenutka ima jedan jedini kad mozes i to je to.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2015, 01:37

Peterski je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Koliki je transfer iznosio husejinovica iz slobode u werder ? Znal ko mislim da je veci od hrgovica
900k
Otidji na temu slobode i neka ti neko kaze koliko je klub dobio a vjeruj da su mrvice u pitanju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 avg 2015, 02:00

pile87 je napisao/la:
Peterski je napisao/la:
900k
Otidji na temu slobode i neka ti neko kaze koliko je klub dobio a vjeruj da su mrvice u pitanju.
75k je leglo klubu, pola nekoj agenciji a ostalo se pokralo..

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 avg 2015, 02:08

pile87 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Kao prvo sto se nade prozvanim ,nisam mislio na tebe ;) mislim da si jedan od boljih forumasa Zeljovaca ,isto kao kosevskohill,sarajlijatm I jos par.
Ma valjda sto se ponasamo kao balavci koji nisu nikad zadovoljni. Milion je odlicna cifra za bilo koga igraca iz nase lige uprava treneri igraci rade nesto nevjerovatno pa ne znam jel ljudima jasno da bi se mogli rijesiti dugova koni su pravljeni 20 godina i to sve u par mjeseci ovim tempom ce vrlo brzo na zelenu granu. Bajic ide dovesce dva igraca uletice neko novi od mladih i to je ciklus koji se ponavlja ali treba uvijek dizati postepeno ljestvicu.Ne postoji uprava koja bi odbila milion za igraca u nasoj ligi i nema pravog trenutka ima jedan jedini kad mozes i to je to.
De reci Boga ti kako to nismo zadovoljni pa nismo svi aldin misa mu.Poenta je bila da se pricalo drugacije a on zavrsi u Turskoj,njihov lopovluk se ogadio svima oni nam otimaju igrace za trunku.Ja ne znam niti jedne navijace da su vise strpljivi od nas, da krenemo od stadiona,marketinga,pojacanja itd. Dosta vise o ovom njemu nek je sretno a I nama protiv standard I vozdra ha ja.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 06 avg 2015, 02:19

Evo na transfermarktu piše da je prodan za 900 hiljada eura :lol:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 06 avg 2015, 02:24

zna li neko tačno koliki je naš ukupni dug?

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 06 avg 2015, 02:27

Jaozinho22 je napisao/la:Evo na transfermarktu piše da je prodan za 900 hiljada eura :lol:
Sutra prije tekme kad počne hvaljenje uprave što ptodasmo igrača haman za milion :D

Ko ce docekat sutra, 20+ hiljada dusa da bodri momke do velike pobjede :clap: :bow:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 06 avg 2015, 02:29

samoplavo je napisao/la:zna li neko tačno koliki je naš ukupni dug?
Oko milion-milion i po bez porezne, vjerovatno do sad i manji, al može jedna molba za sve???

MOLIM VAS ETO 24 SATA NEMOJTE BITI RACUNOVODJE NEGO NAVIJACI, ET 24 SATA YEBEMU PARE I SVE, MOZETE TOLIKO IZDRZAT!!!!!!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 06 avg 2015, 03:03

Ima li ko da nemože zaspat :roll:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 06 avg 2015, 03:14

bojamora je napisao/la:Ima li ko da nemože zaspat :roll:
Nema vala :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 06 avg 2015, 03:16

Spava se spava :D

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 avg 2015, 03:23

a
Zadnja izmjena: braco, dana/u 29 maj 2016, 00:58, ukupno mijenjano 4 puta.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 avg 2015, 03:37

cala je napisao/la:E moj Bajicu, ko je ikad vidio hajra od Turske...

Zna se da u Turskoj imas par klubova koji valjaju, ostalo sve ****.
O cemu pricas, svega ti.
Jel iko od vas svjestan kako je prodati igraca iz nase lige za dobre pare, pa to je hebena umjetnost. Mi smo zadnja rupa na fudbalskoj mapi europe, al kad slusas kako nasa raja prica rekao bi da osvajamo LP I svjetska prvenstva redovno.
Imamo mi talenta to stoji, ali debelo zaostajemo u infrastrukturi i samim tom nasi igraci su inferiorni u razvoju.

Al pusti sad to, i ja razvuko vaz, a ono sto je sada bitno je ;
JA VOLM ZELJU
ZA NJEGA SVE
O NAPRIJED ZELJO
DO POBIJEDE

;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 06 avg 2015, 03:44

Kakvo spavanje :-D
Ljudi nemojte se danas razočarati samo, kako god da završi. Crno ili bijelo, Klub je zaradio kao što nije od Newcastlea, tako da uživajte malo. Večeras maksimalnu podršku pružiti pa šta Bog da, kakve nafake za Želju bude. Ljudi su jači i to je to.

Može li mi neko reći je li rade kod BBI štampu na dres, ono ime i broj?
Dres imam još od početka jula ali poleđina je prazna, nema ni broja ni slova, pa bih htio nešto oštampati.

Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Osim - drugo ime za Želju !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”