FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otprilike u ovom polozaju se i krece po terenu zadnjih par utakmica, nazalost... 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svi na okupu na ovoj drugoj slici.... E to su vam veći dušmani nego iko drugi. Al jedan po jedan svi ćete otići ako Bog da.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 06 avg 2015, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Gledaj [O]kandea, u fazonu: dobices dva-tri samara od aa Seleta

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sevko k'o Sandokan MC

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zipa el maes7ra, vise je cigara ispusio na ovoj kafi nego sto je podijelio tacnih pasova protekle sezone. 
Sevkodan MC

Sevkodan MC

Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 06 avg 2015, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
**** vas sandokan i smijeh, 6 kutija cigara i crijevo od nargile a ovaj momak što se slikao s njima ne puši.... Jebote Tito...
Za ove stvari nek se brinu Dino, Kusts i ostali... U stanju su u ovu nedodjiju dovesti milijardere a nisu u stanju stati ovin dripcima koji pisaju po svemu tome u kraj...jurisicduska je napisao/la:**** vas sandokan i smijeh, 6 kutija cigara i crijevo od nargile a ovaj momak što se slikao s njima ne puši.... Jebote Tito...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
ljudi zive sportski, sto ste ljubomorni 
edit : @Sabinho, kad im se to kaze onda si neprijatelj, kao sto je bivsi novinar ovog portala a sad radiosarajeva bio, Zametica, jer dje ce oni kompas izgubiti, tacno oni znaju ko sta radi i kako, a evo svi vidimo koliko znaju, tj znaju samo ne poduzimaju nista, to je najzalosnije u svemu ovome i na ovu sliku dodati i Dulju, rece mi jaran taj nargilu i kuci ima jer mu je mrsko u Argelini ici nekad, a i Radovac je iz usta ne vadi, dok se to ne pocne kaznjavati mi cemo i dalje biti samo pokusaj profesionalnog tima

edit : @Sabinho, kad im se to kaze onda si neprijatelj, kao sto je bivsi novinar ovog portala a sad radiosarajeva bio, Zametica, jer dje ce oni kompas izgubiti, tacno oni znaju ko sta radi i kako, a evo svi vidimo koliko znaju, tj znaju samo ne poduzimaju nista, to je najzalosnije u svemu ovome i na ovu sliku dodati i Dulju, rece mi jaran taj nargilu i kuci ima jer mu je mrsko u Argelini ici nekad, a i Radovac je iz usta ne vadi, dok se to ne pocne kaznjavati mi cemo i dalje biti samo pokusaj profesionalnog tima
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 06 avg 2015, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Od teske muke se smijemo, vjeruj mi... Sta cu, puk'o bi ko lubenica da ne okrecem na zayebanciju...jurisicduska je napisao/la:**** vas sandokan i smijeh, 6 kutija cigara i crijevo od nargile a ovaj momak što se slikao s njima ne puši.... Jebote Tito...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Usra ga sad ti. Sreca pa momka znam licno, pomislio bi da je sportistajurisicduska je napisao/la:**** vas sandokan i smijeh, 6 kutija cigara i crijevo od nargile a ovaj momak što se slikao s njima ne puši.... Jebote Tito...

Sta mislis onako iskreno, jel zna #7 dodat crijevo od nargile covjeku pored sebe, ili ono pak zavrsi u autu obliznjeg terena za igranje termina?THEC je napisao/la:ljudi zive sportski, sto ste ljubomorni

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Zipa el maes7ra, vise je cigara ispusio na ovoj kafi nego sto je podijelio tacnih pasova protekle sezone.
Sevkodan MC
Sabinho je napisao/la:Sevko k'o Sandokan MC![]()

Ma poćerat ovo sve, osim Džeme
probaci je Dzemi kroz noge i onda mu ispadneuNbx je napisao/la:Sta mislis onako iskreno, jel zna #7 dodat crijevo od nargile covjeku pored sebe, ili ono pak zavrsi u autu obliznjeg terena za igranje termina?THEC je napisao/la:ljudi zive sportski, sto ste ljubomorni

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 06 avg 2015, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
I njega naravno. Dok sam slušao onu izjavu poslije Olimpika kako su pretrpjeli veliki šok i kako nisu ništa znali o dolasku novog trenera, zamalo nisam povratio u monitorhifans je napisao/la:uNbx je napisao/la:Zipa el maes7ra, vise je cigara ispusio na ovoj kafi nego sto je podijelio tacnih pasova protekle sezone.
Sevkodan MCSabinho je napisao/la:Sevko k'o Sandokan MC![]()
![]()
![]()
Ma poćerat ovo sve, osim Džeme

1946
-
- Kontakt:
Pa niko na toj slici nije sportista sve go korner i pušač, čast ovom momku...
Ma gade mi se majke mi... Jebote Tito ja bih dao sad lijevu ruku da mi odsjeku da istrčim na Koševo 10 minuta, pojeo bih travnjak, od ljubavibih umro na terenu , besplatno, njih boli ****, a pare liježu, više su se borili kad nije bilo para...
A Džemo hahahahah e Džemo je tek za priče....
on otvoreno puši i pred kusturicom, hajd bar nije licemjeran, a što kocka e to je haos.
Ne znam bil smijao se il bih plakao.
Ma gade mi se majke mi... Jebote Tito ja bih dao sad lijevu ruku da mi odsjeku da istrčim na Koševo 10 minuta, pojeo bih travnjak, od ljubavibih umro na terenu , besplatno, njih boli ****, a pare liježu, više su se borili kad nije bilo para...
A Džemo hahahahah e Džemo je tek za priče....

A baš su slatki. 

Pantelija, kako da te iko shvata ozbiljno kad si sa proslog nicka na ovom forumu piso da je Meho reko kako je Protic najbolji lijevi bek kojeg je kn treniro? Popusti ba. Najjaci si kad se pljuje i kad se treba hvalit neki igrac, a da tog istog nisi ocima gledo.
Btw ove dvije slike su od prosle godine nekad i vrtile su se po forumu, ne znam cemu opet postavljanje i glumljenje. Yebite upravi mater sto drzi isad ove igrace.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Btw ove dvije slike su od prosle godine nekad i vrtile su se po forumu, ne znam cemu opet postavljanje i glumljenje. Yebite upravi mater sto drzi isad ove igrace.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
A vala kada im sve to moze proci sto ne bi!jurisicduska je napisao/la:Pa niko na toj slici nije sportista sve go korner i pušač, čast ovom momku...
A Džemo hahahahah e Džemo je tek za priče....on otvoreno puši i pred kusturicom, hajd bar nije licemjeran, a što kocka e to je haos.
Meni vise ni ta nasa Uprava nije jasna.
Ma dobar je Džemo bio , nego ga pokvariliBitiSrcemVezan je napisao/la: I njega naravno. Dok sam slušao onu izjavu poslije Olimpika kako su pretrpjeli veliki šok i kako nisu ništa znali o dolasku novog trenera, zamalo nisam povratio u monitor

Slatkiši

Pošto nisam upućen u te svađe među igračima i trenerom da vas pitam nešto, npr. kad Puzigaća opsuje nešto Dženi, Dženo ono ostane miran , il mu "uzvrati" ?
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Hajdeee, JavierBosnia, KarlMarx, laznokrilo, MSOZ101, PapakIzSa, ristagrad, tovusa84 i 62 gosta.