FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anonymousHD
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anonymousHD » 05 avg 2015, 23:15

Može lomiti kičmu Arbeloi, zato dok je bio na Carvajalov strani, nije ga bilo ni na mapi.
Inače, dosta ste spremniji od Realovih igrača i to je to, da su oni bili u jačoj formi, sa igračima, mahnuli bi vas bez problema.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 avg 2015, 23:21

Costa je pun pogodak i pravo je osvježenje gledati ga, strahovito je brz sa zavidnom tehnikom.

Čuj ovog spominje Carjvala eto neki igrač, koga je ono Costa okrenuo u prvom pol osta lik ko ukopan. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 avg 2015, 23:23

Ovaj Benatia je prava stopercina, cak veca i od Boatenga (ovaj ce imati prednost kod Pepa jer ima bolji pas i pregled igre)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 avg 2015, 23:24

anonymousHD je napisao/la:Može lomiti kičmu Arbeloi, zato dok je bio na Carvajalov strani, nije ga bilo ni na mapi.
Inače, dosta ste spremniji od Realovih igrača i to je to, da su oni bili u jačoj formi, sa igračima, mahnuli bi vas bez problema.
Hahahaha nije ga bilo na mapi a covjek ga okrenuo vise puta daj nemoj biti smijesan

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 avg 2015, 23:31

Nerminovic je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Može lomiti kičmu Arbeloi, zato dok je bio na Carvajalov strani, nije ga bilo ni na mapi.
Hahahaha nije ga bilo na mapi a covjek ga okrenuo vise puta daj nemoj biti smijesan

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kad? U prvom poluvremenu okrenuo Nacha, kad je ubacio Gotzeu. I to je bilo sve od njega u prvom poluvremenu. U drugom prešao na desno krilo, pobego od Carvajala.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 avg 2015, 23:37

anonymousHD je napisao/la:Inače, dosta ste spremniji od Realovih igrača i to je to, da su oni bili u jačoj formi, sa igračima, mahnuli bi vas bez problema.
Da je babi muda...
anonymousHD je napisao/la: U drugom prešao na desno krilo, pobego od Carvajala.
Da si gledao neke prethodne utakmice vidio bi da je Costa jedan dio utakmica igrao na lijevom krilu a jedan na desnom. Nije to nikakvo bježanje već se ide na to da se vidi gdje je bolji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 avg 2015, 23:41

Bundesliga je napisao/la:Da je babi muda...
Real Madrid u sedam dana odradio jedan trening, nakon dolaska iz Kine. Bale totalno nespreman, nije uopšte večeras mogao igrati, a i ovo se odigralo na škrge.
Bayern započeo sezonu, već su uigrani, već su svi fizički spremni, treba malo i na to gledati.
Bundesliga je napisao/la:Da si gledao neke prethodne utakmice vidio bi da je Costa jedan dio utakmica igrao na lijevom krilu a jedan na desnom. Nije to nikakvo bježanje već se ide na to da se vidi gdje je bolji.
Naprotiv, gledao sam ga, momak me fascinirao, fenomenalno pojačanje za Bayern i to sam već govorio jednom bavarcu. Večeras, dok ga je čuvao Carvajal, od njega se puno nije videlo, žao mi je ali tako je. Za Bundesligu je fenomenalan, ali protiv jačih ekipa, protiv jačih bekova, biće prosek od igrača. Moje mišljenje. Inače sviđa mi se igrač, volim igrače poput njega i nadam se da će me prevarit i da će biti dobar i kad igra protiv jačih bekova.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 avg 2015, 23:48

@anonymousHD

Sve je to uredu druže samo ne treba razbijati glavu o tome šta bi bilo kad bi bilo. To ti je isto da ja sada krenem razmišljati o tome kako bi Bayern prošao sa Barcelonom da su imali sve povrijeđene igrače na raspolaganju. Ne vrijedi oko toga razbijati glavu. Ionako je prijateljska utakmica nema potrebe dizati toliko pompe oko toga.

A za Costu vidjet ćemo vrijeme će pokazati ne treba ništa ishitreno govoriti.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 05 avg 2015, 23:51

anonymousHD je napisao/la:
Bundesliga je napisao/la:Da je babi muda...
Real Madrid u sedam dana odradio jedan trening, nakon dolaska iz Kine. Bale totalno nespreman, nije uopšte večeras mogao igrati, a i ovo se odigralo na škrge.
Bayern započeo sezonu, već su uigrani, već su svi fizički spremni, treba malo i na to gledati.
Pa Bayo je uvijek fizicki spremniji od Reala :D
Sto se uigranosti tice, daleko je ovo od uigranog narocito u realizaciji :lol: Objektivno, ovo veceras je trebalo zavrsiti sa minimalno 2-3 gola u mrezi Reala al jbg.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 avg 2015, 00:01

Bundesliga je napisao/la:Costa je zvijer
Zaista, samo da ga ne ureknemo (pu pu).
Bundesliga je napisao/la: Kada se vrati kralj Ribery
Kraljina se ne zaboravlja tako lako iako smo svi svjesni da ćemo prebrojavati njegove partije i svaku sa užitkom gledati.
Pada mi na pamet onaj lanjski duel sa Costom. Imal se gdje vidjeti kompetan meč? :?
muamerc je napisao/la:Ovaj Benatia je prava stopercina, cak veca i od Boatenga (ovaj ce imati prednost kod Pepa jer ima bolji pas i pregled igre)
Da, imamo veeelike stoperčine, ali su nekako na isti kaluf. Preskočiću vrline i reći da u dosta navrata ispadaju kao sirovine. Na stranu to (iako nisu spori) što ponekad zakasne sa reakcijama radi velike mišićne mase/glomaznosti za jednog fudbalera. Valjda se nešto promijeni na bolje iako im ne manjka iskustva.

Rode je za ispomoć i takav će vječito ostati, Hojbjerg se kao malo razvio (fizički) i igra Kroosa na terenu :mrgreen:
Kako god, Goca je haman donji (reče Kole :D ) tako da mu i odsustvo Ribca neće puno pomoći.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 avg 2015, 00:02

Ma Real je dobio svoju porciju, idu kuci sretni i zadovoljni sa samo jednim primljenim golom. :kafa:

slika

Zipa nozica kod Vidala i Coste. :urnebes:

Ko bi rekao da te noge tako kvalitetno igraju? :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 avg 2015, 00:11

Dobro je ovo danas bilo..iako je igrao 4-3-3, a ne 3-5-2. Bili su pokretljivi i fino raspolozeni za trcanje. Costa nastavlja da dominira, Vidal fino krade lopte, a Rafinha kao da je na pocetku karijere (mislim da je izabran za najkorisnijeg igraca po statistici, osim ako nije Lewin gol sta promijenio). Ne znam sto ga se napada toliko da je los? Sad cekamo nedjelju i golijadu u Kupu :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 avg 2015, 00:59

Rafinja ne da je loš, on je odron. Svaku Božiju loptu vraća nazad, i to nije samo slučaj u večerašnjoj tekmi. Obično smetalo na terenu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 avg 2015, 01:03

geronimo je napisao/la:Imal se gdje vidjeti kompetan meč?
Prvo poluvrijeme
http://my.mail.ru/mail/football.video/v ... deo/2.html

Drugo poluvrijeme
http://my.mail.ru/mail/football.video/v ... deo/5.html

To prvo poluvrijeme ako ti izbaci video is not available samo refrešuj i otvorit će sigurno eto nadam se da će raditi :thumbup:

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 06 avg 2015, 01:53

Centre forward je napisao/la:Rafinja ne da je loš, on je odron. Svaku Božiju loptu vraća nazad, i to nije samo slučaj u večerašnjoj tekmi. Obično smetalo na terenu.
:thumbup: svaka čast majstore :kafa:

Klare

Post Postao/la Klare » 06 avg 2015, 02:15

Ima li neko highlightse kvalitetne sa ove dvije utakmice? :?

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 avg 2015, 02:19

Klare je napisao/la:Ima li neko highlightse kvalitetne sa ove dvije utakmice? :?
https://www.facebook.com/audi.football/ ... =2&theater nisam vedator al ako imaš fejs pogledaj ovdje to je jedino što ja znam..
EDIT: ako si mislio na dvije utakmice Bayerna, a ne ove današnje, ona pročačkaj koji video od jučer ima sigurno

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 avg 2015, 02:34

Klare je napisao/la:Ima li neko highlightse kvalitetne sa ove dvije utakmice? :?
http://lasthighlight.com/bayern-munich- ... Highlights
http://footyroom.com/real-madrid-0-1-ba ... h-2015-08/

Za Bayern-Milan su dobri ti iznad highlightsi a za Bayern-Real sam našao taj video, nije loš ali sutra će biti boljih.

Klare

Post Postao/la Klare » 06 avg 2015, 03:47

Odlični pregledi, Kostulja kao šilo. :cool:
Dok je većina bila protiv, babuška je vikao kontra, i naravno pogodio, nije valjda da ste sumnjali.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 06 avg 2015, 09:24

ljudi moji da li slažete da je Daglas Kosta fantastičan fudbaler i a da će biti otkrovenje ove sezone...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.