FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

DANTES
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la DANTES » 05 avg 2015, 22:46

uf koliko me živaca košta sve ovo...
ipak pokazali su karakter i mnogo greški u postavkama
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2015, 22:50

Cestitke. Sad izvuci Celtica i lagano do grupne faze.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 avg 2015, 22:51

Cestitke grobari! :clap:

Obicno se desi da nasi klubovi na ovakav nacin ispadaju, ali eto pokayali ste karakter! :thumbup:

Od ovih kao sto Magica rece, bilo bi dobro izbjeci Bazel (pogotovo), Seltik i Dinamo, jer bi tu fudbal najmanje odlucivao, mada ne bi bilo lose da im se osvetite za '98 :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2015, 22:54

Zasto izbjeci Celtic? Ljudi su uzasni, Partizan bi ravnopravno igrao s njima. S obzirom na igru Dinama i igru Partizana, Partizan nebi imao vecih problema s Dinamom. To kazem kao dinamovac.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 avg 2015, 22:57

@signore nabrijali bi se vi... a i mi... seltika bi ubili tehnikom ali bi oni ubili nas skokom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 avg 2015, 23:01

Zato shto je i najuzhasniji Celtic ipak na koncu - Celtic aka ekipa koja godinama igra tezhe i jache tekme nego timovi chiji igrachi su uglavnom za 'leba zaradjivali samo po exYU poljanama.

Tekma sa Dinamom bi bila vashar nacionalizma i primitivizma sa obe strane. To je uvek vishe od fudbala i to je uvek mesto gde ne mora da pobedi bolji ili kvalitetniji - vec onaj koji manje podlegne "atmosferi".

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 avg 2015, 23:02

Signore je napisao/la:Zasto izbjeci Celtic? Ljudi su uzasni, Partizan bi ravnopravno igrao s njima. S obzirom na igru Dinama i igru Partizana, Partizan nebi imao vecih problema s Dinamom. To kazem kao dinamovac.
Zato sto su ljudi rutineri za razliku od preostalih timova kao mogucih opcija...iako bi se i s njima naravno moglo igrati! Najgora opcija je Bazel definitivno! Tu su sanse nekih maksimalno 20-30 %... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2015, 23:08

Mozda bi vam najbolje legao BATE. Dva poprilicno losa protivnika su prosli za jedan gol. Mogli su vrlo lako ispasti. Neki jaci protivnik bi ih rijesio bez problema. Rekao bi da su najlosiji nositelj.

Dinamo - Partizan izbjeci zbog mnogih razloga, ali kao da vidim da ce se sastati.

KopLfc
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Partizan

Post Postao/la KopLfc » 05 avg 2015, 23:08

MaGiCa je napisao/la:
KopLfc je napisao/la:Uz Jovica najbolji mladi igrac Srbije
Bolji je Zhile od Jovica.

Basel i Celtic ce izbaciti FKPa na rutinu, a protiv APOELa i BATE se mozhe igrati i ugrabiti prolaz.
Dinamo nikako ne bi valjao zbog svega shto taj mech nosi, a da to veze nema sa fudbalom.
Vrijeme ce pokazati,ja tipujem na Jovica da ce izgraditi bolju karijeru.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 05 avg 2015, 23:12

Signore je napisao/la:Mozda bi vam najbolje legao BATE. Dva poprilicno losa protivnika su prosli za jedan gol. Mogli su vrlo lako ispasti. Neki jaci protivnik bi ih rijesio bez problema. Rekao bi da su najlosiji nositelj.

Dinamo - Partizan izbjeci zbog mnogih razloga, ali kao da vidim da ce se sastati.

Not grobar, a ni delija. :)

Ali kako čovjek koji prati regionalni fudbal, lično smatram da bi Partizanu Celtic legao. Celtic je daleko slabiji nego ranijih godina, igra prvenstvo koje je slično JSL-u, bez pravog protivnika.
Ipak, mislim da će Partizan udarit ili na Basel ili na Apoel.

Što se tiče duela Dinamo - Partizan, da je pameti i volje, da uprave dva kluba upute pismo UEFA i molbu da se to momentalno zabrani, msm da se diriguje žreb po kome ova dva tima ne mogu igrati jedan protiv drugog, nije to ništa novo, sve se može ako se hoće. Svi se slažemo, fudbal bi tu bio najmanje bitan. A mislim da nikom ne trebaju mrtve glave...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2015, 23:27

Ne mogu vjerovat da se toliko pribojavate Celtica. Pa Dinamo je jesenas odigrao jednu katastrofalnu grupnu fazu u kojoj je Celtica ubio u Glasgowu i da je bilo mirnoce u zavrsnici dali bi im barem tri komada. Ovako se izgubilo 1-0 iz jedine prilike skota. U Zagrebu je Dinamo slavio 4-3. Mnogi ce reci da Celticu nije znacilo, ali nije znacilo ni Dinamo i mislim da je bilo za prolaz da bi ih Dinamo razbio ko djecu. Celtic je uzasan, Celtic ne zna ni kako je veceras prosao. Partizanu bi bilo samo bitno da ih se ne uplase, a sudeci po vasim reakcijama skinuli bi gace i nagu*ili im se vec nakon zdrijeba. Ja ne mogu da prezalim cinjenicu sto je Dinamo nositelj i da ne moze dobiti tog Celtica jer bi i sa ovakvom uzasnom igrom imao itekakve sanse. Na kraju krajeva, nije sramota ispasti od Celtica.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 avg 2015, 23:31

ja se ne bojim seltika... samo prekida.. ostalo su vic... šta su im radili legija i maribor bilo je nehumamo.. međutim partizan je loš u skoku bar zasad...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2015, 23:46

Čestitke i sa srećom na žrijebu u petak. Živković :clap: :clap:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 05 avg 2015, 23:55

Nek smo mi prošli 3.kolo napokon :bow: :opaopa: Mada su mi u jednom trenutku kroz glavu proletili Gent,Apoel,Ael,Ludogorec.Žile i Brašanac su bili najbolji,odbrana škripava,naročito lijeva strana.Bojim se da Petrović nije rješenje za startnog beka,a Fabrisiuju treba još mečeva da se uigra.

Velik je posao odrađen,obezbjeđeno je bar još 8 Evropskih utakmica i fine pare u klub.

Što se tiče protivnika u 4.kolu,mislim da bi idealan protivnik bio BATE,a najgori mogući Bazel,S obzirom na to,mislim da nećemo dobiti ni jednog ni drugog već da će nam takmac biti Seltik ili Dinamo Z.Apoela dobiti nećemo :mrgreen:
Mens sana in corpore sano.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 avg 2015, 00:16

:tokralju:

[youtube][/youtube]

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 avg 2015, 00:19

Zaboravih rec. Ne znam kako ovi nisu stavili nekog grobara da komentira. Ovaj komentator kao da se na silu dere, ne vidim ni malo euforije u glasu. Sinoc gledam Dinamo i Drago Cosic ne moze sebi doci iako je poznato da je hajdukovac, ali je to ipak odradio profesionalno. Ako vec ne moze bit netko profesionalan onda nadjes navijaca tog kluba koji ce na pravi nacin prenijet atmosferu pred male ekrane. Partizan zabija za 3-2 i korak do LP, a njemu kao da je svejedno, kao da igraju Mitroipa kup.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 avg 2015, 00:30

Svo PTC groblje na odmoru, valjda. Ferragosto rodjaci.... :kralj:
Ostao samo Neca Kovinjalo u kabini. :facepalm:
Kukavno novinarsko grobarstvo na aparatima. :cry:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 avg 2015, 03:23

Signore je napisao/la:Zaboravih rec. Ne znam kako ovi nisu stavili nekog grobara da komentira. Ovaj komentator kao da se na silu dere, ne vidim ni malo euforije u glasu. Sinoc gledam Dinamo i Drago Cosic ne moze sebi doci iako je poznato da je hajdukovac, ali je to ipak odradio profesionalno. Ako vec ne moze bit netko profesionalan onda nadjes navijaca tog kluba koji ce na pravi nacin prenijet atmosferu pred male ekrane. Partizan zabija za 3-2 i korak do LP, a njemu kao da je svejedno, kao da igraju Mitroipa kup.

sreća tvoja pa nisi morao gledati na rtrs-u :facepalm: jer da jesi čuo bi govedo koje pušta krike u mikrofon :wtf: plus što je to govedo ostrašćeni navijač pa konta da je negdje na tribini.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 avg 2015, 09:43

@alane ne mogu svi navijati za zvezdu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 06 avg 2015, 13:05

Ko da gledam da ćemo Dinamo dobiti,još sva ova hampa oko Oluje i tenzije,tačno će "usrati" još i taj meč :ljepota: :mrgreen:
Ali neka,u jednu ruku i priželjkujem,jer mislim da im se možemo osvetititi za 97'.Prošli su na guzove i Folu i Molde,trese ih ova afera oko Braće Mamić,ne igraju nešto posebno..
Mens sana in corpore sano.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.