FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
ma kakvi kazniti sta vam je ba, nema nista od toga, ali neka, sve se gurnulo pod tepih da se titula uzme i poslije nje se nista rijesilo nije i ovo ce sve puci kad tad
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Ma znamo svi realno ko je. Ujutro je odmah transfer zatražio a i znamo ko su mu najbolji haveri. Nije mu Benko sigurno psovao majku. Stojčev Puzigaća Velkoski Tatomirović, jest odokativno al ja ne vidim ko bi mu drugi mogo psovati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Bilbiju vratiti i njega opet suspendovati, za sve je on kriv.THEC je napisao/la:ne brini nista,sad ce uprava da suspenduje Kallasija zbog toga![]()
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
To je odprilike ta ekipa, nema teorije da ću posumnjati na nekog drugog. Mogu još pomisliti da se nije Stepanov iznervirao pa im sasuo sve u lice, ali ne vjerujem, ipak je čovjek profesionalac a ne mahalac kao navedeni. Eto nek Travnik potvrdi ako ništa djelimično za navedene ako hoće naravno, a i da ne potvrdi realno mi znamo o kome se radi kao što si i sam naveo.jurisicduska je napisao/la:Ma znamo svi realno ko je. Ujutro je odmah transfer zatražio a i znamo ko su mu najbolji haveri. Nije mu Benko sigurno psovao majku. Stojčev Puzigaća Velkoski Tatomirović, jest odokativno al ja ne vidim ko bi mu drugi mogo psovati.
Nismo mi Faruk izgubili kompas, znamo mi dobro šta radimo Faruk...
1946
-
- Kontakt:
Možda se i ja varam, možda mu je Radovac psovao al razum mi govori da to mora bit ta ekipa. Možda mu niko i nije psovao ali uvijek se oko te četvorice **** atmosfera ne može svaki put biti neistina i laž, jednom su zajebali da ga ****. Biće svega ove sezone, previranja ko nikad do sad, moraće se napraviti rezovi.... **** ga ja opet jedva čekam široki pa šta nam bog dadne dadne. Šta da radimo..
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma Kallasija mangupi naučili psovkama pa on opleo, zar mislite da ga samo onako nema u sastavu sve ove utakmice?

1946
LEGENDO, KRALJU, LJUDINOTHEC je napisao/la:ne brini nista,sad ce uprava da suspenduje Kallasija zbog toga![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
i možda Bilbiju.....Sabinho je napisao/la:LEGENDO, KRALJU, LJUDINOTHEC je napisao/la:ne brini nista,sad ce uprava da suspenduje Kallasija zbog toga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Kao epilog svega toga, vratit ce Kouadia sa posudbe i poslat ga na tribine. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma Kallasija mangupi naučili psovkama pa on opleo, zar mislite da ga samo onako nema u sastavu sve ove utakmice?![]()

bojamora je napisao/la:A šta mislite da pitamo Tana da nam proda vaš klua taman od ovih para od džekd europe i transfera i još bi nam kusura ostalo Pa da vas onda sa merakom rasformiramo

Kako ide onda narodna "sto kokuz moze zamisliti..." Tek ste na blizu pola iznosa koji smo mi prosle godine okrenuli u evropi u istom takmicenju. A ono sto smo uzeli ove godine, a sponzori za osvojenu titulu. Ono bi nesto da kupuje, platite rezije s tom crkavicom ako se mozete pokriti.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Nisu gigante, uzeli su već više para od nas, nećemo valjda sad takve stvari izvrtat da bi nešto dokazali
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
E ovako je bilo bio sam tu:BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa napiši jeboga ti imena pa bar od oka, nećemo ti zamjeriti i da pogriješiš ne boj se. Znamo mi većina već dosta toga od prije ko je kakav, pa se vjerovatno nećemo ni iznenaditi.SamoTravnik je napisao/la:Necu da gubim dusu i da greskom navedem nekog pogresnog, da su igraci iz mog kluba tacno bih mogao imenom i prezimenom odrediti i napisati ali posto nisu ne mogu. Nisu svi psovali i naguravali se ali je 4-5 njih i jedan od njih je se bas treneru "natovario" i nije bas birao rijeci. Ako ima neko na ovom forumu da je blizak igracima ili treneru, bujrum i nek' provjeri informaciju.
Sad će doći dežurni advokati Džene i uprave da nam kažu kako smo nezahvalni i bezobrani prema Dženi i bezgrešnoj upravi.
Prolazi Dzeno poslije utakmice ide prema busu a ostala su tri cetri nasa navijaca nako mladja,i pita jedan Dzenu sto ne natjera igrace da trce i da se bore ... kaze Dzeno j e b i t e i m mater natjerajte ih vi,kaze momak pa ti si trener valjda bi ti trebao da ih natjeras ... i isti ti momci su dosli do busa gdje su stajali Dzeno i njegovi iz " strucnog " staba i dalje su prigovarali Dzeni i onda se nas trener golamana bilder raspizdio i poceo se derati na te momke i otjerao ih ... igraci su svi bili u busu!!!
Istina za Vedrana!!!
@AliG, znaci nije bilo rasprave izmedu igraca i dzene,nego izmedu dzene i navijaca???
Ovo je sada druga verzija u odnosu na onu od sinoc.
Sta je sada tacno?

Sta je sada tacno?

- molotovljev
Koeficijent inteligencije kao kod odrasle gusjenice... Izvini ako sam te uvrijedio.bojamora je napisao/la:A šta mislite da pitamo Tana da nam proda vaš klua taman od ovih para od džekd europe i transfera i još bi nam kusura ostalo Pa da vas onda sa merakom rasformiramo
F.K.SARAJEVO
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Da li je moguce da je @samotravnik zamjenio igrace sa navijacima i ukoliko nije siguran koji su igraci u pitanju (kao nije dobro vidio) slike nasih igraca nije tesko pronaci i ovog puta ga molim da se ocituje po ovom pitanju. Kad je vec zapoceo temu nek nam kaze koji su to igraci ili ako nije siguran nek prestane pisati jer ovo nije zajebancija. Imena im reci il nemoj pisati nikako mogo bi napravit belaj bez potrebe il ti je to namjeraAliG je napisao/la:E ovako je bilo bio sam tu:BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa napiši jeboga ti imena pa bar od oka, nećemo ti zamjeriti i da pogriješiš ne boj se. Znamo mi većina već dosta toga od prije ko je kakav, pa se vjerovatno nećemo ni iznenaditi.SamoTravnik je napisao/la:Necu da gubim dusu i da greskom navedem nekog pogresnog, da su igraci iz mog kluba tacno bih mogao imenom i prezimenom odrediti i napisati ali posto nisu ne mogu. Nisu svi psovali i naguravali se ali je 4-5 njih i jedan od njih je se bas treneru "natovario" i nije bas birao rijeci. Ako ima neko na ovom forumu da je blizak igracima ili treneru, bujrum i nek' provjeri informaciju.
Sad će doći dežurni advokati Džene i uprave da nam kažu kako smo nezahvalni i bezobrani prema Dženi i bezgrešnoj upravi.
Prolazi Dzeno poslije utakmice ide prema busu a ostala su tri cetri nasa navijaca nako mladja,i pita jedan Dzenu sto ne natjera igrace da trce i da se bore ... kaze Dzeno j e b i t e i m mater natjerajte ih vi,kaze momak pa ti si trener valjda bi ti trebao da ih natjeras ... i isti ti momci su dosli do busa gdje su stajali Dzeno i njegovi iz " strucnog " staba i dalje su prigovarali Dzeni i onda se nas trener golamana bilder raspizdio i poceo se derati na te momke i otjerao ih ... igraci su svi bili u busu!!!

Bio sam tu na nekih 10 metara ... i nije se Dzeno ni raspravljao sa navijacima dok su oni prigovarali i onda je trener golmana poceo da se dere na navijace i da ih tjera od busa ... kazem svi nasi igraci su bili u busu!!!zagorski je napisao/la:@AliG, znaci nije bilo rasprave izmedu igraca i dzene,nego izmedu dzene i navijaca???
Sta je sada tacno?
Istina za Vedrana!!!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Fol samo da pitas? Sta ti je cilj? Malo ti 3 boda pa bi jos da se malo pokakis po nama, je li? Sta vise koji klinac svi dramite i izmisljate i sto jes' i sto nije!SamoTravnik je napisao/la:Samo da pitam da li je neki vas igrac kaznjen nakon medjusobne svadje i psovki kod autobusa nakon zavrsene utakmice sa nama ?
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ma da, to mi je namjera, inace pisem nebuloze i netacne stvari pa sam i sada cisto iz dosade izmislio nesto. Nema problema, gori sam ja sto sam i spomenuo, tako je kako god neko drugi napise...