Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la calcio » 03 feb 2009, 10:22

Odavno nisam pisao ovdje :mrgreen:
Moja teorija u vezi Keanea. Rafa njega uopste nije doveo u Liverpool niti ga je htio. Sjecate se da se prije neki dan zalio sto uprava dovodi igrace bez njegovog odobrenja? Tada je mislio na njega. Evo sad su mu dali odrijesene ruke i odmah ga je vratio nazad u Tottenham

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 feb 2009, 11:25

calcio je napisao/la:Odavno nisam pisao ovdje :mrgreen:
Moja teorija u vezi Keanea. Rafa njega uopste nije doveo u Liverpool niti ga je htio. Sjecate se da se prije neki dan zalio sto uprava dovodi igrace bez njegovog odobrenja? Tada je mislio na njega. Evo sad su mu dali odrijesene ruke i odmah ga je vratio nazad u Tottenham
ima istine u tome, mislim da rafa nikad nije prezalio sto nije doveo garetha barrya iz aston ville
a da je rick parry doveo keanea u liverpul
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 feb 2009, 11:42

vidim na BBCu pise da je keane otisao za mizernih 12 miliona funti...koje su to budale,mogli su dovesti barem zamjenu :evil: Sad je to sve gotovo, 20 miliona funti = oko 60 miliona KM ,12 milona funti = oko 36 milona KM :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 feb 2009, 11:49

reds_forever je napisao/la:vidim na BBCu pise da je keane otisao za mizernih 12 miliona funti...koje su to budale,mogli su dovesti barem zamjenu :evil: Sad je to sve gotovo, 20 miliona funti = oko 60 miliona KM ,12 milona funti = oko 36 milona KM :!:
http://www.thisisanfield.com/news/2009/ ... rs-return/

a Loan window je još otvoren.
mada cemo tesko koga dovesti, steta sto nismo lennona uspjeli dobiti
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 feb 2009, 11:55

YNWA je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:vidim na BBCu pise da je keane otisao za mizernih 12 miliona funti...koje su to budale,mogli su dovesti barem zamjenu :evil: Sad je to sve gotovo, 20 miliona funti = oko 60 miliona KM ,12 milona funti = oko 36 milona KM :!:
http://www.thisisanfield.com/news/2009/ ... rs-return/

a Loan window je još otvoren.
mada cemo tesko koga dovesti, steta sto nismo lennona uspjeli dobiti

ako i dodje ko na posudbu,uvjerena sam da ce to opet biti neki polovnjak,daj Boze da nisam upravu :(
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 feb 2009, 12:15

Gerrard je napisao/la:Mozda Abel Xavier :D
bolje da alaima dovedu nego njega penzionera :lol: stvarno se cudim,kako nas dragi benitez dosad nije ulovio nijednog propalog igraca iz nase premijer lige :?: :shock:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2009, 12:27

Ako je istina da se u klub dovode igraci bez Benitezovog pitanja, onda gazde trebaju napraviti rez (mada su mislim oni za to smotani.). Onda dati nogu Benitezu ili tome komu dovodi igrace, jer ovako ode klub u propast.
Mislim da bi za Liverpool bilo najbolje da ove godine nista ne osvoji samo da se rijesi onih glupih Amerikanaca, mislim da bi im to bilo najvece pojacanje i najveci uspjeh.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 feb 2009, 12:29

reds_forever je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Mozda Abel Xavier :D
bolje da alaima dovedu nego njega penzionera :lol: stvarno se cudim,kako nas dragi benitez dosad nije ulovio nijednog propalog igraca iz nase premijer lige :?: :shock:
nema skauta u nasoj zemlji :D
Sarajevo i Liverpool

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 feb 2009, 12:34

šta mislite o ideji da se organizuje kolektivno gledanje utakmica LP na velikom platnu uz podršku SportSport.ba, uz pive, grickalice i sve što treba, pa da se pokušaju skupiti simpatizeri timova koji igraju taj dan i napraviti neka dobr atmosfera?

npr. prenosi se Real - Liverpool i na jednoj strani su navijači Liverpoola, a na drugoj Reala.
kako vam ta ideja zvuči?

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 feb 2009, 12:36

amerosm je napisao/la:Ako je istina da se u klub dovode igraci bez Benitezovog pitanja, onda gazde trebaju napraviti rez (mada su mislim oni za to smotani.). Onda dati nogu Benitezu ili tome komu dovodi igrace, jer ovako ode klub u propast.
Mislim da bi za Liverpool bilo najbolje da ove godine nista ne osvoji samo da se rijesi onih glupih Amerikanaca, mislim da bi im to bilo najvece pojacanje i najveci uspjeh.
u vecini engleskih klubova je takva situacija, ne odlucuje sam menadžer o transferima, primjer west ham, ne mogu se sjetiti ime menadžera ali je napustio klub zato sto nije on birao igrace koje ce dovesti

a ameri ce na kraju sezone nadam se otici
Sarajevo i Liverpool

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 feb 2009, 12:48

YNWA je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ako je istina da se u klub dovode igraci bez Benitezovog pitanja, onda gazde trebaju napraviti rez (mada su mislim oni za to smotani.). Onda dati nogu Benitezu ili tome komu dovodi igrace, jer ovako ode klub u propast.
u vecini engleskih klubova je takva situacija, ne odlucuje sam menadžer o transferima, primjer west ham, ne mogu se sjetiti ime menadžera ali je napustio klub zato sto nije on birao igrace koje ce dovesti

a ameri ce na kraju sezone nadam se otici
Nemoj mi za west ham bolan :mrgreen:
Nije bio slucaj dovesti vec bilo smo u finasiskoj kirizi stigla je primamljiva ponuda Sunderlanda za lijevog beka MCcartneya tadasnji trener Alan Curbishley se nista nije pitao i uprava je prihvatila ponudu i igrac je bio prodan,Alan se naljutio zbog tog poteza uprave i podnio ostavku...
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 feb 2009, 12:48

mene ne intersuje ko dovodi igrace,parry,benitez,amerikanci ili neko deseti, ovo sto dovode i prodaju je uzasno,svu tu stoku treba otjerat iz kluba,svi su oni retardirani :!:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 feb 2009, 12:54

reds_forever je napisao/la:mene ne intersuje ko dovodi igrace,parry,benitez,amerikanci ili neko deseti, ovo sto dovode i prodaju je uzasno,svu tu stoku treba otjerat iz kluba,svi su oni retardirani :!:
amerikanci sigurno ne dovode igrace :D , ali ne daju dovoljno da se dovedu igraci koji bi trebali igrati u liverpulu
o igracima odlucuju parry i rafa, mada mislim da je tu parry glavni
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 feb 2009, 13:02

hammers je napisao/la: Nemoj mi za west ham bolan :mrgreen:
Nije bio slucaj dovesti vec bilo smo u finasiskoj kirizi stigla je primamljiva ponuda Sunderlanda za lijevog beka MCcartneya tadasnji trener Alan Curbishley se nista nije pitao i uprava je prihvatila ponudu i igrac je bio prodan,Alan se naljutio zbog tog poteza uprave i podnio ostavku...
znao sam da je bio problem sto menadžer nije odlucivao o igracima nego uprava
mada tesko mi je povjerovati da je samo zbog jednog igraca i to u takvoj situaciji odlucio napustiti klub, sigurno tu ima jos mnogo problema
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 feb 2009, 13:08

ja mislim da bi neki trebali shvatiti da je trener liverpula rafael benitez i da ce to jos dugo biti sviđalo se to njima ili ne
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 feb 2009, 13:20

nista se ne bi rijesilo ako bi se rafa otjerao, samo bi bili jos u vecim problemima, prvo treba otjerati amere i parrya
Sarajevo i Liverpool

redsforever
Kontakt:

Post Postao/la redsforever » 03 feb 2009, 13:32

ljudi ohladite malo glave,ima jedna jako lijepa stvar a to je da se vračamo u formu,igrači ko igrači znaju igrati lopte,al ko što neki još ovdje kažu uprava definitivno napolje,eno brte kad dođu ti arapi,kad se kese odriješe sve će biti mnogo mnogo ljepše,a titula da se razumijemo nije izgubljena,samo je bod razlike a kola još do kraja ihiiii,a na kraju krajeva tu je i direktan okršaj sa onim smradovima,koji se uzgred rećeno moraju pregaziti,mislim na :evil: nego kako nam napreduje web stranica ? hočel bit uskoro ?

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 feb 2009, 13:41

YNWA je napisao/la:
hammers je napisao/la: Nemoj mi za west ham bolan :mrgreen:
znao sam da je bio problem sto menadžer nije odlucivao o igracima nego uprava
mada tesko mi je povjerovati da je samo zbog jednog igraca i to u takvoj situaciji odlucio napustiti klub, sigurno tu ima jos mnogo problema
Pa dobro nije samo za taj transfer rijec je i o A.Ferdinandu koji je presao u Sunderland,Zamori u Fulham,paintsil takodje da bi zadnji dan transfera bio i prodat vec pomenuti MCcartney sto je najvise razljutila Curbislheya jer nam je bio jedan od kljucnih igraca u ekipi...Sto ga je primoralo da podnese ostavku...Znaci glavni razlog ostavke prodaja kljucnih igraca gdje se on nije pitao ni sekunde....Ali sada je drugacija situacija gdje Zola ima potpunu kontrolu nad prodajom i kupovinom igraca...Ovog zimskog prelaznog roka dolazile su brojne ponude ali Zola je sve odbio sem Bellamya koji je otisao za 14 miliona funti jednostavno ta se ponuda nije mogla odbiti i puno vise je dao City nego sto vijedi Bellamy....RESPEKT ZOLINGER
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 feb 2009, 13:49

YNWA je napisao/la:nista se ne bi rijesilo ako bi se rafa otjerao, samo bi bili jos u vecim problemima, prvo treba otjerati amere i parrya
Igrali bi bar napadacki fudbal ;)
nema potpisa

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 feb 2009, 13:56

losa transfer politika Reds-a u zadnje vrijeme. Keen-a kupili za 27$ mil, a prodali ga nazad Tottenham-u za 15-17 ccc.
Postovanje treba zaraditi.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.