GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Jbt, kakve dvije noci, pa ovo je kao u filmovima. Jos ako Maccabi zabije jos jedan, definitivna ludnica. Sve neki preokreti. Vrijedilo je ispratiti ovo pretkolo. Hvala Bogu sto se nisam kladio 

Maccabi 2:0 protiv Viktorije :O kakva noc :Ospajk je napisao/la:I ono što smo govorili
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
AAAAA NE MOGU DA VJERUJEM HAHA
Šlag na kraju bi bio samo da Mahmutović zabije u 95-oj iz penala, ako igra...
edit: izašao je ipak
Šlag na kraju bi bio samo da Mahmutović zabije u 95-oj iz penala, ako igra...
edit: izašao je ipak
Zadnja izmjena: SGD53, dana/u 05 avg 2015, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Hocete li biti nositelji?
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Dinamo je trenutno nositelj
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ako Macabbi prođe da.KopLfc je napisao/la:Hocete li biti nositelji?

kakva sreca ovo treba iskoristiti
Ovo nije normalno. Nista nije normalno sinoc i danas. Onih 3-3 nije bilo dinamovski, jednostavno je morala bit ludnica 

meni mirise na Dinamo - PartizanSGD53 je napisao/la:Miriše mi Malmo - Dinamo![]()
![]()

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

eto, a ja vas fino pitam

koji preokreti

dajte partizaaannnn

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ako izdrži Maccabi zadnjih par minuta da se ne ode u produžetke, Partizan, Maccabi, Malmo, Astana i Skenderbeu su mogući protivnici.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Ma siptare ce izvuci koliko srice imaju 

DINAMO NOSITELJ !
Velika čast za klub iz Hrvatske da bude nositelj u PLAY OFF-u Lige Prvaka.
Pa mslm da je Dinamo uvijek bio nositelj u PO (3 puta koliko su ga igrali do sad ovo je 4) stvarno im se posloze rezultatiSGD53 je napisao/la:DINAMO NOSITELJ !
Gotovo je. Ne znam, nije mi ovo neka sreca. Partizan izbjeci zbog mogucih nereda, Astanu zbog putovanja, a ovi sa istoka su uvijek neugodni, Malmo ocito nije slabasan kao prije par sezona. Ostaje Maccabi s kojim su se igrali i maltezani, ali sigurno da nisu lagan protivnik, treba proci Plzena. Skenderbeu ce biti nabrijan, a atmosfera u Albaniji uzavrela iako bi se njih trebalo proci bez vecih problema.
Puno bolji izbori su bili medju nositeljima. Ne znam, mene ne raduje ovaj rasplet.
Puno bolji izbori su bili medju nositeljima. Ne znam, mene ne raduje ovaj rasplet.
Ali smo ispali prije 2 godine od Austrije iako smo bili nositelji. Tako da ne mora značiti puno. Partizan mi se doima vrlo neugodnim, Malmo i Maccabi također, nimalo naivne ekipe, vjerojatno i jače od Moldea. Albance i Kazahstance ne znam iako i oni mogu biti nagazna mina.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Ma daj nemoj jbt pa protiv svih klubova je Dinamo favorit i ima bolje igrace aa da je npr Plzen ostao svi bi bili favoriti protiv DinamaSignore je napisao/la:Gotovo je. Ne znam, nije mi ovo neka sreca. Partizan izbjeci zbog mogucih nereda, Astanu zbog putovanja, a ovi sa istoka su uvijek neugodni, Malmo ocito nije slabasan kao prije par sezona. Ostaje Maccabi s kojim su se igrali i maltezani, ali sigurno da nisu lagan protivnik, treba proci Plzena. Skenderbeu ce biti nabrijan, a atmosfera u Albaniji uzavrela iako bi se njih trebalo proci bez vecih problema.
Puno manji pritisak bi bio da Dinamo nije nositelj, a od nositelja nitko osim Basela nije nesto puno jaci od Dinama, kao sto nitko od nenositelja osim albanaca nije puno slabiji, a prolaz se ocekuje pod svaku cijenu. Za izbjeci mi je Astana prva u redu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.