FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ekipa koja koristi igrace kao sto su Rafinja u ozbiljnijim kombinacijama nema sta da trazi u borbi za LP.
- Nerminovic
- Kontakt:
Marcelo nije znao kuda da ide
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ovo je najprijateljskija tekma koju sam ikad gledao.
Ja se nadam da su ovo eksperimenti, ovo sto stavlja Lahma na krilo a Rafinju na beka, ne znam sta hoce da nam dokaze svima majko mila
Nego Gvardiola nema žene, Rafinja nema žene; ja mislim da su oni u potencijalnoj gej vezi pa ga ovako forsira..
Nego Gvardiola nema žene, Rafinja nema žene; ja mislim da su oni u potencijalnoj gej vezi pa ga ovako forsira..
- Nerminovic
- Kontakt:
FC Bayern München
Bravo Alonso samo jako
BackSpace United
BackSpace United
- schweinsteiger
- Kontakt:
Koja je masina ovaj Costa.
Da hoce uci Bale umjesto Isca u drugom poluvremenu,bio bih siguran da nece dati gola
Da hoce uci Bale umjesto Isca u drugom poluvremenu,bio bih siguran da nece dati gola

#miasanmia
- Centre forward
- Kontakt:
Costa me oduševio, samo da ovu ičkiju prenese i na prave utakmice i nema zime. Mario ne pogađa go ni kad golman leži, možda mu se skloni idući puta.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Protiv ove vrhunske ekipe se vidi ko sta moze i ko zasluzuje prvi tim. Nadam se da si/ste vidjeli.Centre forward je napisao/la:Costa me oduševio, samo da ovu ičkiju prenese i na prave utakmice i nema zime. Mario ne pogađa go ni kad golman leži, možda mu se skloni idući puta.
Ove dubinske lopte od Boatenga i Rafinje su nesto najjadnije i najpoganije sto se moze viditi na terenu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Xabi je bas los, nista pametno u prvom dijelu nije napravio, naprotiv, vecina njegovih dodavanja su bili pogresni a sto je najgore to je sve u opasnoj zoni.
Sa ovakvom igrom n vjerujem da ce dugo izdrzati u prvoj postavi.
Ostali igraju koliko toliko kvalitetnije, ne grijese u toj mjeri kao gore spomenuti Alonso no treba imati na umu da je ovo prijateljski mec i da nema previse naboja.
Ali, kakva gospoda na tribinama.
Niti jednog jedinog zvizduka za Kroosa.
Sa ovakvom igrom n vjerujem da ce dugo izdrzati u prvoj postavi.
Ostali igraju koliko toliko kvalitetnije, ne grijese u toj mjeri kao gore spomenuti Alonso no treba imati na umu da je ovo prijateljski mec i da nema previse naboja.
Ali, kakva gospoda na tribinama.

Niti jednog jedinog zvizduka za Kroosa.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nerminovic
- Kontakt:
sta odbrani čovječe
BackSpace United
BackSpace United
Sve ozbiljno sto smo napravili u ovim pripremama je islo preko Koleta. Svaka cast momcino.
- Nerminovic
- Kontakt:
Costa nije normalan
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
jaoooooo coste pa ljudi sta je ovo
BackSpace United
BackSpace United
Kad se sjetim kako su neki plakali što nismo "zaganjali" Memphisa. 'ta će nam, s ovom "crnom mambom" do krova svijeta ponovo 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasluzeno nema sta iako je pobjeda trebala biti ubjedljivija.
Costa je nestvarno dobar.
Znao sam od samog pocetka da se radi o izuzetno kvalitetnom krilu ali ovo sto pokazuje premasuje sva moja ocekivanja i da, definitivno je bolji i opasniji sa desnog nego sa lijevog krila.
Zadnjih 15 minuta bas ohrabruju.
Pokazana je odlucnost, agresivnost i volja koja je mozda i najvaznija u ovom momentu.
Sto se Reala tice nista posebno ali ne uzmimo im to za zlo s obzirom da su igrali bez najboljih igraca.
PS: realizacija se pod hitno mora popraviti.

Costa je nestvarno dobar.

Znao sam od samog pocetka da se radi o izuzetno kvalitetnom krilu ali ovo sto pokazuje premasuje sva moja ocekivanja i da, definitivno je bolji i opasniji sa desnog nego sa lijevog krila.
Zadnjih 15 minuta bas ohrabruju.
Pokazana je odlucnost, agresivnost i volja koja je mozda i najvaznija u ovom momentu.
Sto se Reala tice nista posebno ali ne uzmimo im to za zlo s obzirom da su igrali bez najboljih igraca.
PS: realizacija se pod hitno mora popraviti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
svaka pobjeda protiv Reala je dobrodošla
nadam se da Gvardiola ne računa više ozbiljno na Alonsa pretromo to sve ide kad on ima loptu, čak ima i nesigurnih i nepotrebnih pasova u zoni odbrane , što nikako ne smije bit karakteristika zadnjeg veznog, Hojbjerg puno puno bolje odrađuje njegovu poziciju
et kad prođoše sve ove pripreme, računam da je s ovim rosterom Bundesliga sigurna, bilo bi sramota da sa dva vrhunska igrača na svakoj poziciji(Rafinju ne računam) se ne osvoji liga, sasvim je dovoljno za rotaciju
nadam se da Gvardiola ne računa više ozbiljno na Alonsa pretromo to sve ide kad on ima loptu, čak ima i nesigurnih i nepotrebnih pasova u zoni odbrane , što nikako ne smije bit karakteristika zadnjeg veznog, Hojbjerg puno puno bolje odrađuje njegovu poziciju
et kad prođoše sve ove pripreme, računam da je s ovim rosterom Bundesliga sigurna, bilo bi sramota da sa dva vrhunska igrača na svakoj poziciji(Rafinju ne računam) se ne osvoji liga, sasvim je dovoljno za rotaciju
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hojbjerg definitivno mora dobiti vise minuta a u ovoj 4-2-3-1 formaciji ga ja itekako vidim.
Brzi i konkretniji u odnosu na Xabija ali i 15-ak godina mladji i neiskusniji no uz Vidala i Thiaga pa i Rodea on moze itekako dobiti na iskustvu i rutini.
Pojavila se informacija da zelimo sa Gotzeom produziti ugovor.
Brzi i konkretniji u odnosu na Xabija ali i 15-ak godina mladji i neiskusniji no uz Vidala i Thiaga pa i Rodea on moze itekako dobiti na iskustvu i rutini.
Pojavila se informacija da zelimo sa Gotzeom produziti ugovor.

-
- Kontakt:
Costa je zvijer, treba ga odmoriti jer je previše utakmica odigrao u kratkom vremenskom periodu. Kako slomi kičmu dole nekome na desnoj strani nekad u 83 minuti ono nije bilo humano
Kada se vrati kralj Ribery to će biti slatke muke koga staviti u prvi sastav, pomalo je i zaboravljen a vjerujem da će se vratiti u optimalnu formu veoma brzo.
Lijepo je što Neuer nije dao Kroosu da postigne gol, lijepo mu je izvadio nekoliko šuteva

Kada se vrati kralj Ribery to će biti slatke muke koga staviti u prvi sastav, pomalo je i zaboravljen a vjerujem da će se vratiti u optimalnu formu veoma brzo.
Lijepo je što Neuer nije dao Kroosu da postigne gol, lijepo mu je izvadio nekoliko šuteva

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ispade Arbeloa ko iz vozaBundesliga je napisao/la:Costa je zvijer, treba ga odmoriti jer je previše utakmica odigrao u kratkom vremenskom periodu. Kako slomi kičmu dole nekome na desnoj strani nekad u 83 minuti ono nije bilo humano![]()

- BavaracZenica
- Kontakt:
Lijepa utakmica, mislim ocekivali smo mozda vise golova i sve to, al ipak pobjeda naseg Bayerna, zasluzeno, stvarno odusevio me Costa a i ostali igraci, samo da Pep ne njake puno, i ovo je nasa godina 

FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.