FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
A šta mislite da pitamo Tana da nam proda vaš klua taman od ovih para od džekd europe i transfera i još bi nam kusura ostalo Pa da vas onda sa merakom rasformiramo
Mislim da bi bolje bilo da od tih para isfinansiraju tebi kvalitetno školovanje.bojamora je napisao/la:A šta mislite da pitamo Tana da nam proda vaš klua taman od ovih para od džekd europe i transfera i još bi nam kusura ostalo Pa da vas onda sa merakom rasformiramo

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Najgore kada neko počne komentarisati igru našeg kluba, pojedine igrača itd. Pa valjda mi najbolje znamo kakav je Stojčev. A to će ti potvrditi velika većina navijača Sarajeva na ovom forumu, čovjek totalno pao u formi, najblaže rečeno.
Vjerujte mene uopšte ne zanima igra Željezničara, onako pogledao sam par ovih evropskih utakmica, a sad da ja nešto komentarišem vašu igru i igrače ne pada mi na pamet. Jednostvano nisam pogledao možda 1-2 utakmice komšija prošle sezone (osim derbija). Mislim da nisam, i mnogi ovdje nisu, kompetentni da komentarišu drugi tim.
Vjerujte mene uopšte ne zanima igra Željezničara, onako pogledao sam par ovih evropskih utakmica, a sad da ja nešto komentarišem vašu igru i igrače ne pada mi na pamet. Jednostvano nisam pogledao možda 1-2 utakmice komšija prošle sezone (osim derbija). Mislim da nisam, i mnogi ovdje nisu, kompetentni da komentarišu drugi tim.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
uzeli milion maraka pa se kurce, a to sto imaju 4 miliona duga **** toX31987 je napisao/la:Mislim da bi bolje bilo da od tih para isfinansiraju tebi kvalitetno školovanje.bojamora je napisao/la:A šta mislite da pitamo Tana da nam proda vaš klua taman od ovih para od džekd europe i transfera i još bi nam kusura ostalo Pa da vas onda sa merakom rasformiramo

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
sto ste vratili bodove travnika....trebali ste se napraviti budale i uzet ih.....
Kaze Tan nedavno da se dogovaramo sa onim frajerom kojem pripada pola juga Grbavice, da nam to proda pa bi mi tu izlili jedan veliki ku*ac od bronze i mesinga, simbolike radibojamora je napisao/la:A šta mislite da pitamo Tana da nam proda vaš klua taman od ovih para od džekd europe i transfera i još bi nam kusura ostalo Pa da vas onda sa merakom rasformiramo

Ako ne vjerujes pitaj Acu, znas da je blizak strukturama kluba
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Kao što si reko - igrate evropu sutra, a ti se zamaraš sa FKS i našim bodovima..Yoyo je napisao/la:Kako god ostat cemo u ligi nece je trebati prosirivati kao sto su vama da ostanete....a do tada vracajte bodove, mi igramo evropu sutra....

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Prvi put od kada se igra ova liga imaju neke sanse da prodzu u play-off i nesto se digli 

Ti si opet šampion !

simon je napisao/la:Prvi put od kada se igra ova liga imaju neke sanse da prodzu u play-off i nesto se digli

51%--------49%
Ne prizivaj, ziv bio. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nabacao 15 smajlija i konta duhovit, zadovoljstvo je voditi ovako inteligentne rasprave sa tobom.zeka_tm87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
simon je napisao/la:Prvi put od kada se igra ova liga imaju neke sanse da prodzu u play-off i nesto se digli![]()
![]()
![]()

Ti si opet šampion !
- SamoTravnik
- Kontakt:
Samo da pitam da li je neki vas igrac kaznjen nakon medjusobne svadje i psovki kod autobusa nakon zavrsene utakmice sa nama ?
- PitarBordo
- Kontakt:
Ko je učestvovao?SamoTravnik je napisao/la:Samo da pitam da li je neki vas igrac kaznjen nakon medjusobne svadje i psovki kod autobusa nakon zavrsene utakmice sa nama ?
Samo Saraj'vo.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Pa vasi igraci i trener, odmah pored autobusa prije polaska za Sarajevo, medjusobno psovanje majki, dernjava na trenera, naguravanja, mislim da je ono sramota i ako vam igraci koji se deru na trenera prolaze nekaznjeno onda vam u klubu nesto nije uredu.PitarBordo je napisao/la:Ko je učestvovao?SamoTravnik je napisao/la:Samo da pitam da li je neki vas igrac kaznjen nakon medjusobne svadje i psovki kod autobusa nakon zavrsene utakmice sa nama ?
ne brini nista,sad ce uprava da suspenduje Kallasija zbog toga

Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim je li se neko isticao ili cijela ekipa.
A to za trenera je već svima jasno.. nema on autoritet niti ga je ikad imao.
Neka suspendirani Kallasija.
A to za trenera je već svima jasno.. nema on autoritet niti ga je ikad imao.
Neka suspendirani Kallasija.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Ko konkretno??? Nisu svi igrači?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Necu da gubim dusu i da greskom navedem nekog pogresnog, da su igraci iz mog kluba tacno bih mogao imenom i prezimenom odrediti i napisati ali posto nisu ne mogu. Nisu svi psovali i naguravali se ali je 4-5 njih i jedan od njih je se bas treneru "natovario" i nije bas birao rijeci. Ako ima neko na ovom forumu da je blizak igracima ili treneru, bujrum i nek' provjeri informaciju.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa napiši jeboga ti imena pa bar od oka, nećemo ti zamjeriti i da pogriješiš ne boj se. Znamo mi većina već dosta toga od prije ko je kakav, pa se vjerovatno nećemo ni iznenaditi.SamoTravnik je napisao/la:Necu da gubim dusu i da greskom navedem nekog pogresnog, da su igraci iz mog kluba tacno bih mogao imenom i prezimenom odrediti i napisati ali posto nisu ne mogu. Nisu svi psovali i naguravali se ali je 4-5 njih i jedan od njih je se bas treneru "natovario" i nije bas birao rijeci. Ako ima neko na ovom forumu da je blizak igracima ili treneru, bujrum i nek' provjeri informaciju.
Sad će doći dežurni advokati Džene i uprave da nam kažu kako smo nezahvalni i bezobrani prema Dženi i bezgrešnoj upravi.
1946
Trenutno korisnika/ca: Beli98, lile, supervizor, Zigazaga i 47 gostiju.