FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@hz033 slazem se da je Puzigaca bio los tu utakmicu i nemam nista protiv da se zamjeni sa boljim igracem i mislim da bi to bio super potez. Problem je sto su dobri lijevi bekovi trazena roba i nema ih puno. Samo na kraju krajeva ne gledaju se greske i ispadanja ( a Kouadi ih je izbacivao na obadvije strane ) nego golovi. Ciji igrac je postigao gol. Da je bar Protic neki kvalitet niko nebi spominjao Puzigacu samo realno nije nista bolji igrac od njega.
@jurisicduska ma mi se slazemo u 95% stvari generalno u svim postovima. Samo nebi valjalo da se bas sve slazemo. Eto vjerujem ti i za Velkoskog ako tako govoris. Mada ja mislim da je kod njega veliki problem sto on igra na za njega neprirodnoj poziciji. Da igra tog drugog napadaca mislim da bi bilo manje problema, mozda grijesim. A koliko god bio los Tatomirovic ja mislim da je bolji izbor protiv jacih protivnika na beku. Jer samo da se ne primi gol a ima ko ce zabiti sigurno.
Nisam ja CImirota ni spomenuo sada. I ja mislim da ga je glupo prodati ispod milion eura. Jos bolje bi bilo da produzi ugovor i opet bi se prodao za te pare. Za takvog igraca uvijek ima mjesta. Cimirot-Ikande-Radovac to je ta moderna sredina terena. Jedini je problem taj ugovor da mu ne istekne prije prodaje.
@jurisicduska ma mi se slazemo u 95% stvari generalno u svim postovima. Samo nebi valjalo da se bas sve slazemo. Eto vjerujem ti i za Velkoskog ako tako govoris. Mada ja mislim da je kod njega veliki problem sto on igra na za njega neprirodnoj poziciji. Da igra tog drugog napadaca mislim da bi bilo manje problema, mozda grijesim. A koliko god bio los Tatomirovic ja mislim da je bolji izbor protiv jacih protivnika na beku. Jer samo da se ne primi gol a ima ko ce zabiti sigurno.
Nisam ja CImirota ni spomenuo sada. I ja mislim da ga je glupo prodati ispod milion eura. Jos bolje bi bilo da produzi ugovor i opet bi se prodao za te pare. Za takvog igraca uvijek ima mjesta. Cimirot-Ikande-Radovac to je ta moderna sredina terena. Jedini je problem taj ugovor da mu ne istekne prije prodaje.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 avg 2015, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Jbg, zato je po meni Dženo jedino kriv. Da nam se ne bazira cijela igra i taktika na visoke bekove, gdje smo otvoreni za kontru i jednom Travniku, nego da se pokuša sa drugačijom taktikom, tipa povući bekove i stopera, nazad, a umjeto drugog stopera ići sa još jednim napdačem. Mislim, nagađam samo, nisam ja tu da smišljam taktike, ali našu igru čita više malo dijete. Treba brate imati u rukavu par rotacija, par taktika, koje mogu promjeniti tok utakmice a ne ko volovi udaraju u isto, a efekta nema, pa još na kraju popiju gol. Po meni je Dženo jedino za to kriv. Ne pije vode jedna taktika, pod hitno uigrati još neke kombinacije ili nas nema nigdje.Ajax je napisao/la:@hz033 slazem se da je Puzigaca bio los tu utakmicu i nemam nista protiv da se zamjeni sa boljim igracem i mislim da bi to bio super potez. Problem je sto su dobri lijevi bekovi trazena roba i nema ih puno. Samo na kraju krajeva ne gledaju se greske i ispadanja ( a Kouadi ih je izbacivao na obadvije strane ) nego golovi. Ciji igrac je postigao gol. Da je bar Protic neki kvalitet niko nebi spominjao Puzigacu samo realno nije nista bolji igrac od njega.
Dodao bih samo za Duljevića. Neko gore napisa da se on odlično snalazi na krilu. Snalazi se Duljević gdje god bi ga bacio, naravno ofanzivno. Po meni je on najvrijedniji igrač, pa i od Cimija. Ja bih Dulju, bar jednu utakmicu, volio vidjeti i na sredini, imam osjećaj da bi pojeo i Stojčeva i Alispahića zajedno !
U novi boj ...

Ljepša je od Lenke Dunđerski.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Ljudi moji gledam evo Partizana protiv Steaue i place mi se kad se sjetim nase igre protiv Lecha i gledam njihovu sad protiv super jake Steaue, kako su ljudi samo motivisani, kako idu na svaku loptu, kako grizu na terenu igraju oštro igraju brzo i sto je najbitnije igraju pametno...a mi njih dobili na pripremama i mi smo lafo u njihovom rangu
a mi hebenog Travnika ne mozemo dobit a evo oni vjerovatno odose u play off LP al smo u njihovom rangu...e moj Dzeno gledaj kako se ekipa postavlja i motivise uci jos uvijek mlad si.. 

@hz033 mislim da se puno nas ovdje slaze da bi 3-5-2 bila zanimljiva taktika i rijesila bi te neke probleme. Treci stoper, dvojica napadaca. Samo je problem sto to treba uigravati puno. 4-5-1 mozes transformisat lako u 4-3-3 a u 3-5-2 vec malo teze. Jer moras uigravat igru sa trojicom u zadnjoj lini i krilima koja trce svih 90 minuta gore-dole. Postoji doduse jos mogucnost klasicne 4-4-2 sto je isto zanimljiva varijanta. Samo neznam dali bi Radovac i Ikande sami mogli da drze sredinu terena. Nisam bas siguran u to. Nije ni Dzeni bas toliko lako kao sto mnogi mislite mada se slazem sa puno kritika. Od losijih priprema do Lecha. Ima puno dobrih igraca samo ne na svim pozicijama.
Gledao sam ja Basel-Lech, evo sad završi, i vjeruj mi Lech je bio bolji, pogotovo drugo poluvrijeme. Uvali im Basel sad gol na kraju, ali jedva. Ma prejak je Lech bio za nas, al jbg, mogli smo malo bolje gristi što jest jest.ajdohordas je napisao/la:Ljudi moji gledam evo Partizana protiv Steaue i place mi se kad se sjetim nase igre protiv Lecha i gledam njihovu sad protiv super jake Steaue, kako su ljudi samo motivisani, kako idu na svaku loptu, kako grizu na terenu igraju oštro igraju brzo i sto je najbitnije igraju pametno...a mi njih dobili na pripremama i mi smo lafo u njihovom rangua mi hebenog Travnika ne mozemo dobit a evo oni vjerovatno odose u play off LP al smo u njihovom rangu...e moj Dzeno gledaj kako se ekipa postavlja i motivise uci jos uvijek mlad si..
U novi boj ...
Neće u Paok izgleda,ide se prema Belgiji više
cuj tatko defanzivno bolji, PA NORMALNO kada se prikuje na svoju polovinu i ne smije je preci ( a i ne zna)... da Bog sacuva sta neces sve procitati...
tatko je ogranicen ko balkon a to se vidi kada su dosli barbaric i stepanov.... isto kao sto se vidi razlika izmedju desne strane hebibovica i lijeve strane broja 77
tatko je ogranicen ko balkon a to se vidi kada su dosli barbaric i stepanov.... isto kao sto se vidi razlika izmedju desne strane hebibovica i lijeve strane broja 77
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kada bude veci standard u samoj nasoj ligi, tada ce se moci i ocekivati veci transferi.
Za Cinirota ako uzmemo 700-800k e to je vrhunski posao.
Ja iskreno ne vjerujem da mozemo uzeti milionski iznos.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bolan u pola sezone su poceli bojkotovat i prenemagat se. I sad se prenemazu. naravno i Dzenoni je tu koji veze nema. Benko, Stojcev i Delac izgurali 8 kola. Kolektiv nije postojao ni onda ni sad. Treba opet cekat da navijacima pukne film pa da ih opet zamalo lincuju ko protiv Olimpica prosle sezone?revolt je napisao/la:Kakva ba cistka. Sampionski tim kakav god da je se ne mjenja toliko.TETRAPAK je napisao/la:Nemoguce je reci samo Dzeno kriv, samo Milos ovaj ili onaj. Ima bar 5 krivaca i ko god je to u upravi gledao a nije reagovao je isti ko i ove jade na terenz. Trebala je cistka biti na kraju sezone, svi smo ocekivali, pa nista ne bi. Doveli nam Barbu i Stepanova i mi zaboravili. **** to.
Kriv je Dzeno koji ne konta da Krste i Bekic Amer nisu krila ili ako jesu da se ocigledno ne snalaze tu. Jedini se Dulja snalazi na toj pozociji krilnog napadaca.
Zadnja izmjena: TETRAPAK, dana/u 05 avg 2015, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Upravu si @Pantelija. Predlazem da u sljedece dvije derbi utakmice pocnu na bekovima Hebibovic i Protic. To je prava stvar 100%.
A ako slucajno direktno skrive koji gol nema veze. Samo neka se igra napadacki.

Protiv Lecha se moglo igrati a sto nije, e to nisam ja kriv niti bilo ko od nas nego strucni stab i igraci, a o prvom golu ovdje da ne pricam,napraviti onakav propust oko dresa i zbog tog primiti gol, u evropi se otkazi dijele poslije utakmice odmah, kod nas nikom nista
Pyro is not a crime !
Gdje ces dat otkaz uglednom ekonomu, molim te... Nekad si bio ozbiljan forumas.THEC je napisao/la:Protiv Lecha se moglo igrati a sto nije, e to nisam ja kriv niti bilo ko od nas nego strucni stab i igraci, a o prvom golu ovdje da ne pricam,napraviti onakav propust oko dresa i zbog tog primiti gol, u evropi se otkazi dijele poslije utakmice odmah, kod nas nikom nista

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
a tek videoskautu, ma hajdeuNbx je napisao/la:Gdje ces dat otkaz uglednom ekonomu, molim te... Nekad si bio ozbiljan forumas.THEC je napisao/la:Protiv Lecha se moglo igrati a sto nije, e to nisam ja kriv niti bilo ko od nas nego strucni stab i igraci, a o prvom golu ovdje da ne pricam,napraviti onakav propust oko dresa i zbog tog primiti gol, u evropi se otkazi dijele poslije utakmice odmah, kod nas nikom nista

Pyro is not a crime !
Kako kažu, Paok je nudio milion eura, ali neko uletio sa većom sumom! E sad.....Zip je napisao/la:Kada bude veci standard u samoj nasoj ligi, tada ce se moci i ocekivati veci transferi.

U novi boj ...
- PitarBordo
- Kontakt:
Gdje su oni što me isprozivaše da mrzim Merlina i da je teren vraćen u normalu?
Kažu sve normala, regenirsao se... A na kraju ja bi upravu da je Dino bezočno uništio gotovo savršen travnjak.

Kažu sve normala, regenirsao se... A na kraju ja bi upravu da je Dino bezočno uništio gotovo savršen travnjak.

Samo Saraj'vo.
pa vjerovatno isti oni koji su i bili na koncertu i doprijnijeli da se unisti travnjak to govore
i evo ja cu otvoreno reci dabogda ga ni on ni niko vise nikad ne zapjevao na Kosevu, slobodno recite da mrzim Merlina i druge pjevace, bas me briga, Sarajevo ce mi uvijek bitnije biti

Pyro is not a crime !
ne stavit cemmo tatka, nemaveze il na stopera ili na beka, ipak je on "kapiten" i "jaran" ...to sto cemo biti NEZMUDI u napadu nema veze, to sto cemo imati igraca manje, nema vezeAjax je napisao/la:Upravu si @Pantelija. Predlazem da u sljedece dvije derbi utakmice pocnu na bekovima Hebibovic i Protic. To je prava stvar 100%.![]()
A ako slucajno direktno skrive koji gol nema veze. Samo neka se igra napadacki.
da te naucim nesto, posto viidim da nisi upucen puno u igru bekova koji izlaze visoko... onaj ciko u sredni terena sto igra zadnjeg veznog, uvijek se krece prema strani na kojoj se nalazi lopta... kada desni bek ode visoko (do 16-terca) on se uvlaci na poziciju beka i zatvara prostor, zato se i zove ZADNJI VEZNI, ili defanzivni vezni, E SAD sto to nas strucnjak na klupi to ne zna reci nasim igracima, to je druga stvar... jeer on njima daje "slobodu u igri"... e cuj u modernom fudbalu "sloboda u igri"... dobro je pa mi nismo od plzena primili jedno 5 komada... a koliko se sjecam, u uzvratu je igrao tatko i bio da Bog sacuva...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
nadam se da je ovo samo na sredini terena, valjda je prema golovima ljepše ??
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
Teren je na dosta mjesta utabanim uništen... što uz aut linije što na centru što oko golova...Zagor je napisao/la:nadam se da je ovo samo na sredini terena, valjda je prema golovima ljepše ??
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 24 gosta.