GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

dean33
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la dean33 » 05 avg 2015, 10:30

Signore je napisao/la:
Jbg, tesko je to objasniti, al recimo da mi je Dinamo barem pet puta drazi od reprezentacije i da mi je draze da Dinamo udje u grupe LP nego da reprezentacija igra cetvrtfinale SP. Bio bi zadovoljan i EL koja je sad osigurana, ali kao i svaki navijac, normalno da tezim onom vecem iako znam da je mozda cak bolje da igraju EL, a sa ovakvom igrom je bolje da ne igraju nista, al jbg, ugl. ne mogu si pomoci iako sam sto puta rekao da ih vise ne pratim, al dok dodje utakmica krece zivciranje, nista me ne moze natjerat da ju ne gledam.

Da, ovo ti ne valja.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2015, 10:32

Kako kome. Dinamo mi je drazi od reprezentacije i nije da mi je nesto krivo zbog toga. A znam i da nisam jedini :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 05 avg 2015, 10:38

Signore, ista stvar i kod mene. Samo Hajduk u pitanju :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2015, 10:40

Znam, vec smo pricali nekad prije o tome. Ima ljudi kojima je to neshvatljivo, ali isto tako znam osobno neke ljude koji su kao nas dvojica. Za reprezentaciju se navija jer se 'mora'. Od rodjenja znas tko si i sta si, a za klub steknes ljubav i onda mi je logicno da to prema klubu bude iskrenije nego prema reprezentaciji.

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 05 avg 2015, 11:20

Teska utakmica,ali eto na kraju Dinamo zasluzeno ide dalje,najbolji su kad ih se otpise.
U play-offu mislim da ce proci sve osim Basela
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 05 avg 2015, 11:22

Iskreno volio bi da ih zapadne neko jak tipa Basel,Celtic..bolje bi izgledalo nego sa ovim lakšim

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 05 avg 2015, 11:25

zna li netko kad se šifo vraća

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 05 avg 2015, 11:28

Da se i ja malo nadovežem na ovo 'Dinamo ili Hrvatska'.

Ja sam za Dinamo počeo navijati jer su svi u familiji Dinamovci i domoljubi, a Dinamo je nekoć bio simbol hrvatstva i otpora, baš kao što je to i hrvatska reprezentacija. Dok je u to vrijeme čak i među Hrvatima u mojim krajevima bilo popularno navijati za Partizan, ćaća i did su bili Dinamovci. Poput Dinama, ja volim i ostale hrvatske klubove, pa i Hajduk (ne u tolikoj mjeri, naravno), ali reprezentacija je ono što nas sviju spaja i koliko god se veselim svakoj novoj vijesti ili utakmici Dinama, tako sa nestrpljenjem iščekujem i utakmice reprezentacije kad su svi diljem zemlje, pa i u mom gradu u srcu Bosne, u prepoznatljivim kockicama, i mlado i staro, i muško i žensko. Sve ima neki svoj posebni štimung i osjećaj.

Rekao bih da je ljubav prema Dinamu ipak malo 'mahnitija' u mojem slučaju, o njemu se razmišlja baš svaki dan i ne može se dočekati neka vijest o pojačanju, nova utakmica ili sutrašnji ždrijeb, dok se ljubav prema reprezentaciji ispoljava dosta rjeđe, čak ni zadnji ždrijeb kvalifikacija nisam pratio, jer sam koncept igranja par puta godišnje ne može nagnati ljude da o tome razmišljaju svaki dan. Pa ipak, kad je neko veliko natjecanje, na mjesec dana se zaboravi apsolutno sve radi reprezentacije koja je ipak nešto uspješnija i u pravilu svake 2 godine predstavlja svoju zemlju u najboljem svjetlu pred očima milijuna pratitelja najljepše igre.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 05 avg 2015, 11:38

KpbKaka22 je napisao/la:Iskreno volio bi da ih zapadne neko jak tipa Basel,Celtic..bolje bi izgledalo nego sa ovim lakšim
pa izbacio bi dinamo celtica lagano,vidjeces ako zapadnu
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 05 avg 2015, 13:25

GoskGabela je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:Iskreno volio bi da ih zapadne neko jak tipa Basel,Celtic..bolje bi izgledalo nego sa ovim lakšim
pa izbacio bi dinamo celtica lagano,vidjeces ako zapadnu
Dinamo ne bi imao šanse protiv Basela i Salzburga, sa ostalim se može igrati. Nekako mi se čini da bi Plzen bio najidealniji protivnik jer Dinamu leže Česi. Da ponovim još jednom Zoki je katastrofa trener
audere est facere!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2015, 18:17

Celtic bi bio najbolji zdrijeb. Jako ime, ali u raspadu, a opet nije sramota ispasti od Celtica.

Salzburg i Basel su definitivno za izbjeci. Basel je prejak, a Salzburg bi dobio zbog ogromne psihicke prednosti. Preveliki kompleksi su nabijeni.

Plzen ne znam u kakvom je stanju, pa bi ih radije izbjegao. Steaua ce vjerojatno ispast pa ce upast APOEL koji bi bio dobar zdrijeb. Ukoliko Steaua ne ispadne i oni ce biti dobar zdrijeb.

Nebi volio da Dinamo bude nositelj. Mislim da medju nositeljima ima boljih izbora po Dinamo nego medju nenositeljima. Tamo cak i da dobijes nekog tipa Garabag opustit ce se i ovi ce ih puknut.

@spajk, odakle si ako nije tajna? Moze i na pp, nisam znao da si iz BiH.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 avg 2015, 19:03

Signore je napisao/la:Znam, vec smo pricali nekad prije o tome. Ima ljudi kojima je to neshvatljivo, ali isto tako znam osobno neke ljude koji su kao nas dvojica. Za reprezentaciju se navija jer se 'mora'. Od rodjenja znas tko si i sta si, a za klub steknes ljubav i onda mi je logicno da to prema klubu bude iskrenije nego prema reprezentaciji.
Ne shvataju ljudi tu ljubav
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2015, 21:35

Malmo mlati Salzburga ko djecu. Definitivno jedni od najvecih luzera u Europi. Po trenutnom stanju Dinamo bi mogao dobiti Basel, Plzen, Steauu, Celtica i APOEL. Tri od pet pozeljnih. Nije lose.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 05 avg 2015, 21:47

tko jos treba ispast da dinamo bude nositelj?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 05 avg 2015, 21:50

Nema od nositeljstva ništa...Steaua i Red bull i ako ispadnu u zadnjih pola sata, Basel bi morao primiti 3 od Lecha ili Plzen 2 od Maccabija čini mi se. Ali Dinamovcima treba pokazat utakmicu Malmoa i Salzburga da vide kako se gine za svaku loptu.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 05 avg 2015, 21:52

Basel, Red Bull Salzburg, Viktoria Plzen, Steaua, Celtic i BATE, od ovih 3 moraju ispast. Nemoguce
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2015, 21:54

Ma bolje biti nenositelj. Ne treba ni gledat nacine kako upast medju nositelje. Nema medju nenositeljima lakih protivnika dok medju nositeljima imas klubove koji su u velikom padu i to mozes iskoristiti. Samo Basela izbjeci.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 05 avg 2015, 22:01

znaci, eventualno gledati može li Plzen pasti, a to je trenutno teško. Macabi bi morao dati 2 komada...
A i to što kažeš Signore.... Možda su Apoel i Celtic najbolji izbor

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 05 avg 2015, 22:16

Maccabi još jedan i eto Dinama kao nositelja :D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 05 avg 2015, 22:16

15 minuta do kraja. Ovo ni Hičkok ne bi režirao :D

Partizan ovjerio :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.