Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlFantasista
- Kontakt:
Re: Serie A
Od sljedece sezone suspenzija tek nakon 5. zutog kartona, tj. od ove koja tek treba da pocne. 

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Padovan je napisao/la:Samo zatvoriti i ovu treću tribini krovom kao ove dvije, i ovo izgleda prelijepo, nema veze što je zapad drugačiji, čak sa ovim izgleda i malo raznovrsnije
Ovako ce to da bude kad se zavrshi, a onda se ide na doradu glavne tribine:
Cestitke Udinama na novom Friuliu, novi stadioni ce ciniti kostur novog Calcia, nadam se sto prije da ce i ostatak Italije krenuti ovim stopama. Milan je vec zakurlao, mora se otvoriti vec staromodni Calcio stranim investorima i svjezem kapitalu, kao sto su vec ucinili Roma,Inter,Milan.
Koji kanali ce prenositi talijansku ligu, znam da arena prenosi, al nje nemam..sportklub?
ako ispadnu CSKA i Shakhtar, Lazio će bili nosilac
bilo bi previše poslije Ajaxa, al' et'
Od ovih domacih niko (osim arene), sportklub samo kup utakmice prenose.Caca je napisao/la:Koji kanali ce prenositi talijansku ligu, znam da arena prenosi, al nje nemam..sportklub?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sa ovih prostora samo Arene, ako imas net od bh telekoma imas mojawebtv i arene. Ako ne, instal sopcast i livetv sx, ko na TVu.Caca je napisao/la:Koji kanali ce prenositi talijansku ligu, znam da arena prenosi, al nje nemam..sportklub?
embrace the chaos
Ispadaju i jedni i drugiChinaglia je napisao/la:ako ispadnu CSKA i Shakhtar, Lazio će bili nosilac

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pa tako sam i očekivao da bi trebalo biti, odlično su ovo izveli, a ako bude potrebe vremenom se i zapad može srediti, ali meni ovo izgleda dobro, malo i simpatičnoMaGiCa je napisao/la:Ovako ce to da bude kad se zavrshi, a onda se ide na doradu glavne tribine:

Valjda uskoro i ostali krenu putem Juventusa i Udinesea, konačno pretvore te projekte u stvarnost.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ko je ragazza sa avatara i sta labrnjarope11 je napisao/la:Od ovih domacih niko (osim arene), sportklub samo kup utakmice prenose.Caca je napisao/la:Koji kanali ce prenositi talijansku ligu, znam da arena prenosi, al nje nemam..sportklub?

embrace the chaos
kako ga ovaj gleda
jel Salah na kraju ostao u nekom italijanskom klubu ili se vratio u chelsea?

jel Salah na kraju ostao u nekom italijanskom klubu ili se vratio u chelsea?
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako jadno, gdje je Roma sad gdje lazio, u svakom pogledu.Chinaglia je napisao/la:![]()
Naosvajali se vi nama kupova!
embrace the chaos
boli, boli
naosvajali se i vi svega i svačega, al' nikad nećete znat' kako je pobjedit' historijski Derby della Capitale

naosvajali se i vi svega i svačega, al' nikad nećete znat' kako je pobjedit' historijski Derby della Capitale

lol, pa zna se ko su Padroni di Roma 
vi ste prva ekipa Corropolija

vi ste prva ekipa Corropolija

Cujemo se poslije, morat cemo otvorit temu za najbolji derbi na svijetu.
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
Teams Lazio can draw: Man United, Valencia, Leverkusen, Shakhtar or Sporting.

Edit:
Zouma vs Bagadur

Edit:
Zouma vs Bagadur

Zadnja izmjena: L'Avvocato, dana/u 05 avg 2015, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
daj levate iz Manchestera, k'o da se koga bojimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.