FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NIko mi ne odgovori. Gdje se sutra mogu kupiti ulaznice i kada? Je li samo na stadionu ili...? Unaprijed hvala 

Zadnja izmjena: Dinara, dana/u 05 avg 2015, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Izvor?bistrikboy je napisao/la:Najveci nas transfer poslije rata,milion maraka,placanje ide u dvije rate i imamo postotak od slijedece prodajeCestitke Bajicu.Strucnom stabu je dozvoljeno da dovede dvojicu.Bacite se na posao.
- corleone87
- Kontakt:
Ocekujem da klub izadje sa nekom obavjesti bila potvrdna ili negativna..Ili je novinarska patka ili je istina,kako god nije se trebalo desiti prije sutrasnje utakmice..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Da nije istina ne bi ljudi objavljivali na svojoj stranici:
http://www.konyaspor.org.tr/
Kazu dogovoreno sve, ocekuje se potpis u narednim danima.
Svi smo mi znali da bi Bajic mogao otici, ali gdje da ga prodaju pred Standard i onda da se to razglasi na sve strane.
http://www.konyaspor.org.tr/
Kazu dogovoreno sve, ocekuje se potpis u narednim danima.
Svi smo mi znali da bi Bajic mogao otici, ali gdje da ga prodaju pred Standard i onda da se to razglasi na sve strane.
Mozda je i prodan vec, ali klub nece da narusava atmosferu pred utakmicu, nije transfermarket klosarski sajt.
Ja ne vjerujem, ok da je prodan poslije Evrope, ali ovo je necuveno, imamo pare, imamo rezultate i sada prodajes krucijalne igrace, da ima zamjena, da mi nece mozda Stokic koji utakmice nije odigrao u timu odma briljirat u Evropi ? nece sigurno, Bajic, jbt, 21 godina, sljedece godine u ovo doba bi vrijedio troduplo vjerovatno, jos ako bi prosli Standarda, ali dobro, nije moj klub, nek rade sta hoce.
Ja ne vjerujem, ok da je prodan poslije Evrope, ali ovo je necuveno, imamo pare, imamo rezultate i sada prodajes krucijalne igrace, da ima zamjena, da mi nece mozda Stokic koji utakmice nije odigrao u timu odma briljirat u Evropi ? nece sigurno, Bajic, jbt, 21 godina, sljedece godine u ovo doba bi vrijedio troduplo vjerovatno, jos ako bi prosli Standarda, ali dobro, nije moj klub, nek rade sta hoce.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
imas sve na zvanicnoj,nije tako tesko je otvoriti. http://fkzeljeznicar.ba/u-cetvrtak-ispr ... car/15908/Dinara je napisao/la:NIko mi ne odgovori. Gdje se sutra mogu kupiti ulaznice i kada? Je li samo na stadioni ili...? Unaprijed hvala
Izvor sam ja.Konyaspor.A interesantno je da su nas bas oni zajebali za 50k dolara kad smo im Zubana prodali.Naplatili smo ih 10 godina poslije.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Samo milion maraka ?!bistrikboy je napisao/la:Najveci nas transfer poslije rata,milion maraka,placanje ide u dvije rate i imamo postotak od slijedece prodajeCestitke Bajicu.Strucnom stabu je dozvoljeno da dovede dvojicu.Bacite se na posao.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Sve je to odlicno, Bajic jos sutra gine za sveti dres, ne treba biti puno pametan da znas da ce dati sve sto zna i moze.
A ako prodjemo onda cemo se "sekirati" sto Joco i Beganovic moraju "sami" protiv Dortmunda hahaha
A ako prodjemo onda cemo se "sekirati" sto Joco i Beganovic moraju "sami" protiv Dortmunda hahaha
Pitanje jedno, planiram kupiti sutra nekih stvarcica koje budu u toj fanzoni. Hocu li ja te stvari moc unijet na stadion u ruksaku?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
Dok pare ne legnu na racun nista mi nismo zajebali njih,lopovi turskibistrikboy je napisao/la:imas sve na zvanicnoj,nije tako tesko je otvoriti. http://fkzeljeznicar.ba/u-cetvrtak-ispr ... car/15908/Dinara je napisao/la:NIko mi ne odgovori. Gdje se sutra mogu kupiti ulaznice i kada? Je li samo na stadioni ili...? Unaprijed hvala
Izvor sam ja.Konyaspor.A interesantno je da su nas bas oni zajebali za 50k dolara kad smo im Zubana prodali.Naplatili smo ih 10 godina poslije.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Mogu sutra na Grbavici od 9 do 17 cini mi se. Tako i ispred BBI i ispred stadiona KosevoDinara je napisao/la:NIko mi ne odgovori. Gdje se sutra mogu kupiti ulaznice i kada? Je li samo na stadionu ili...? Unaprijed hvala
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Ne moze ti na to niko ovdje odgovoriti, do policije i zastitara je tamo.AsharaK je napisao/la:Pitanje jedno, planiram kupiti sutra nekih stvarcica koje budu u toj fanzoni. Hocu li ja te stvari moc unijet na stadion u ruksaku?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako prođemo Belgijance sutra Bajić ne smije biti prodat ni za milion eura, jer ćemo imati priliku da preko play off-a uđemo u grupnu fazu gdje se samim plasmanom od Uefe dobija 2,4 miliona eura. Ovo govorim ja kao navijač i siguran sam da nisam sam koji ovako misli, ne znam šta radi uprava. Pa i ako ispadnemo u play off-u može se mnogo novca zaraditi. Nijedan ozbiljan klub koji želi da postane veliki ovako nešto ne bi uradio. Pustite mi tu priču da imamo zamjenu za Bajića jer se u evropskim utakmicama pokazalo da je on naš daleko najbolji igrač. Pored toga, što duže u Evropi budemo igrali sve više novca možemo dobiti za njega. Zašto bar nisu probali igrati bez njega u ove dvije prvenstvene utakmice da vidimo kako stojimo, možemo li naći zamjenu.
Sad malo nešto pozitivnije. Danas sam doveo dva dijasporca u plavi salon gdje su kupili člansku. Oba su Željovci koje nisam morao dugo ubjeđivati da to učine. U tom momentu bilo je učlanjeno oko 1850 navijača. Približavamo se broju od 2000.
Sad malo nešto pozitivnije. Danas sam doveo dva dijasporca u plavi salon gdje su kupili člansku. Oba su Željovci koje nisam morao dugo ubjeđivati da to učine. U tom momentu bilo je učlanjeno oko 1850 navijača. Približavamo se broju od 2000.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Opusteno ljudi samo...
Baji je problem sto je dosegao maksimum igranja u ovoj ligi. Ostanak samo moze dovesti do stagnacije.
Zato, ova cifra je super. Meni se licno ne svida Turska radi loseg iskustva u poslovanju sa njima, ali jbg, valjda su nasi sada pamenti pa pazljivo gledaju sta potpisuju i kakve klauze stavljaju u ugovor.
Gdje je @super? Javi se na pp, molim te..
Baji je problem sto je dosegao maksimum igranja u ovoj ligi. Ostanak samo moze dovesti do stagnacije.
Zato, ova cifra je super. Meni se licno ne svida Turska radi loseg iskustva u poslovanju sa njima, ali jbg, valjda su nasi sada pamenti pa pazljivo gledaju sta potpisuju i kakve klauze stavljaju u ugovor.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 avg 2015, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vidjeli smo Jocu i Uzelca protiv Borca i koliko su dobre zamjene trenutno. **** ovo, prodjes Standard, u petak izvuces Trnavu, nema ti ko igrati. I bez odlaska Kvesica i Bajica nam je trebalo dva ili tri dobra igraca, a sada nam treba pola ekipe.
Ne znam da li kasnim sa ovim ali tek sad sam vidio na zvanicnoj, da nam je i Konzum postao sponzor..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/08/IMG_8806.jpg
http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/08/IMG_8792.jpg
Sretno Baja ! VAljda je tako trebalo da se desi !? Ko zna za sto je ovo dobro ?!
http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/08/IMG_8792.jpg
Sretno Baja ! VAljda je tako trebalo da se desi !? Ko zna za sto je ovo dobro ?!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
E cuj prodati igraca za vise para iz lige od koje je zadnja rupa na sviralu...
I to igraca kojeg jedni smatraju ogranicenim jer je izraziti ljevak, drugi nevjerovatno sporim, treci da je totalno nezainteresovan, cetvrti da je sidras, itd itd... Sada odjednom kada klub takvog igraca proda za milion, pocne se pljuvati sa svih strana... Tobe jarabi...
I to igraca kojeg jedni smatraju ogranicenim jer je izraziti ljevak, drugi nevjerovatno sporim, treci da je totalno nezainteresovan, cetvrti da je sidras, itd itd... Sada odjednom kada klub takvog igraca proda za milion, pocne se pljuvati sa svih strana... Tobe jarabi...
- bistrikboy
- Kontakt:
Kvesa je primjer da nismo vise naivni,nismo ni onomad bili ali Kurdi lopovi.Ekonome imas sad 4 miliona,uradi nesto,dovedi nekoga!DzoleZeljo je napisao/la:Opusteno ljudi samo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bas da vidimo za koju cifru ode Bajic.
Inace idemo samo u krug, nikad ovako necemo sastaviti jak tim za lige a ne za europe.
Inace idemo samo u krug, nikad ovako necemo sastaviti jak tim za lige a ne za europe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×