FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dinara
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dinara » 05 avg 2015, 19:42

NIko mi ne odgovori. Gdje se sutra mogu kupiti ulaznice i kada? Je li samo na stadionu ili...? Unaprijed hvala :D
Zadnja izmjena: Dinara, dana/u 05 avg 2015, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 05 avg 2015, 19:42

bistrikboy je napisao/la:Najveci nas transfer poslije rata,milion maraka,placanje ide u dvije rate i imamo postotak od slijedece prodaje :thumbup: Cestitke Bajicu.Strucnom stabu je dozvoljeno da dovede dvojicu.Bacite se na posao.
Izvor?

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 19:43

Ocekujem da klub izadje sa nekom obavjesti bila potvrdna ili negativna..Ili je novinarska patka ili je istina,kako god nije se trebalo desiti prije sutrasnje utakmice..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 05 avg 2015, 19:43

Da nije istina ne bi ljudi objavljivali na svojoj stranici:

http://www.konyaspor.org.tr/

Kazu dogovoreno sve, ocekuje se potpis u narednim danima.

Svi smo mi znali da bi Bajic mogao otici, ali gdje da ga prodaju pred Standard i onda da se to razglasi na sve strane.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 05 avg 2015, 19:44

Mozda je i prodan vec, ali klub nece da narusava atmosferu pred utakmicu, nije transfermarket klosarski sajt.

Ja ne vjerujem, ok da je prodan poslije Evrope, ali ovo je necuveno, imamo pare, imamo rezultate i sada prodajes krucijalne igrace, da ima zamjena, da mi nece mozda Stokic koji utakmice nije odigrao u timu odma briljirat u Evropi ? nece sigurno, Bajic, jbt, 21 godina, sljedece godine u ovo doba bi vrijedio troduplo vjerovatno, jos ako bi prosli Standarda, ali dobro, nije moj klub, nek rade sta hoce.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 avg 2015, 19:44

Dinara je napisao/la:NIko mi ne odgovori. Gdje se sutra mogu kupiti ulaznice i kada? Je li samo na stadioni ili...? Unaprijed hvala :D
imas sve na zvanicnoj,nije tako tesko je otvoriti. http://fkzeljeznicar.ba/u-cetvrtak-ispr ... car/15908/

Izvor sam ja.Konyaspor.A interesantno je da su nas bas oni zajebali za 50k dolara kad smo im Zubana prodali.Naplatili smo ih 10 godina poslije.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 05 avg 2015, 19:44

bistrikboy je napisao/la:Najveci nas transfer poslije rata,milion maraka,placanje ide u dvije rate i imamo postotak od slijedece prodaje :thumbup: Cestitke Bajicu.Strucnom stabu je dozvoljeno da dovede dvojicu.Bacite se na posao.
Samo milion maraka ?! :shock: A mogli smo vise uzet , ne znam zasto ga prodavati za ovakve sitnice i zasto sad ?! Al eto ,malo sam razocaran al sutra je tekma ,usredotociti se na tekmuu !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 05 avg 2015, 19:44

Sve je to odlicno, Bajic jos sutra gine za sveti dres, ne treba biti puno pametan da znas da ce dati sve sto zna i moze.
A ako prodjemo onda cemo se "sekirati" sto Joco i Beganovic moraju "sami" protiv Dortmunda hahaha

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 avg 2015, 19:45

Pitanje jedno, planiram kupiti sutra nekih stvarcica koje budu u toj fanzoni. Hocu li ja te stvari moc unijet na stadion u ruksaku?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 19:45

bistrikboy je napisao/la:
Dinara je napisao/la:NIko mi ne odgovori. Gdje se sutra mogu kupiti ulaznice i kada? Je li samo na stadioni ili...? Unaprijed hvala :D
imas sve na zvanicnoj,nije tako tesko je otvoriti. http://fkzeljeznicar.ba/u-cetvrtak-ispr ... car/15908/

Izvor sam ja.Konyaspor.A interesantno je da su nas bas oni zajebali za 50k dolara kad smo im Zubana prodali.Naplatili smo ih 10 godina poslije.
Dok pare ne legnu na racun nista mi nismo zajebali njih,lopovi turski
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 05 avg 2015, 19:47

Dinara je napisao/la:NIko mi ne odgovori. Gdje se sutra mogu kupiti ulaznice i kada? Je li samo na stadionu ili...? Unaprijed hvala :D
Mogu sutra na Grbavici od 9 do 17 cini mi se. Tako i ispred BBI i ispred stadiona Kosevo
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 avg 2015, 19:48

AsharaK je napisao/la:Pitanje jedno, planiram kupiti sutra nekih stvarcica koje budu u toj fanzoni. Hocu li ja te stvari moc unijet na stadion u ruksaku?
Ne moze ti na to niko ovdje odgovoriti, do policije i zastitara je tamo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 05 avg 2015, 19:48

Ako prođemo Belgijance sutra Bajić ne smije biti prodat ni za milion eura, jer ćemo imati priliku da preko play off-a uđemo u grupnu fazu gdje se samim plasmanom od Uefe dobija 2,4 miliona eura. Ovo govorim ja kao navijač i siguran sam da nisam sam koji ovako misli, ne znam šta radi uprava. Pa i ako ispadnemo u play off-u može se mnogo novca zaraditi. Nijedan ozbiljan klub koji želi da postane veliki ovako nešto ne bi uradio. Pustite mi tu priču da imamo zamjenu za Bajića jer se u evropskim utakmicama pokazalo da je on naš daleko najbolji igrač. Pored toga, što duže u Evropi budemo igrali sve više novca možemo dobiti za njega. Zašto bar nisu probali igrati bez njega u ove dvije prvenstvene utakmice da vidimo kako stojimo, možemo li naći zamjenu.
Sad malo nešto pozitivnije. Danas sam doveo dva dijasporca u plavi salon gdje su kupili člansku. Oba su Željovci koje nisam morao dugo ubjeđivati da to učine. U tom momentu bilo je učlanjeno oko 1850 navijača. Približavamo se broju od 2000.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 avg 2015, 19:48

Opusteno ljudi samo...

Baji je problem sto je dosegao maksimum igranja u ovoj ligi. Ostanak samo moze dovesti do stagnacije.
Zato, ova cifra je super. Meni se licno ne svida Turska radi loseg iskustva u poslovanju sa njima, ali jbg, valjda su nasi sada pamenti pa pazljivo gledaju sta potpisuju i kakve klauze stavljaju u ugovor.

Gdje je @super? Javi se na pp, molim te..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 avg 2015, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 05 avg 2015, 19:49

Vidjeli smo Jocu i Uzelca protiv Borca i koliko su dobre zamjene trenutno. **** ovo, prodjes Standard, u petak izvuces Trnavu, nema ti ko igrati. I bez odlaska Kvesica i Bajica nam je trebalo dva ili tri dobra igraca, a sada nam treba pola ekipe.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 avg 2015, 19:49

Ne znam da li kasnim sa ovim ali tek sad sam vidio na zvanicnoj, da nam je i Konzum postao sponzor..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 05 avg 2015, 19:50

http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/08/IMG_8806.jpg

http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/08/IMG_8792.jpg

Sretno Baja ! VAljda je tako trebalo da se desi !? Ko zna za sto je ovo dobro ?!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 05 avg 2015, 19:50

E cuj prodati igraca za vise para iz lige od koje je zadnja rupa na sviralu...
I to igraca kojeg jedni smatraju ogranicenim jer je izraziti ljevak, drugi nevjerovatno sporim, treci da je totalno nezainteresovan, cetvrti da je sidras, itd itd... Sada odjednom kada klub takvog igraca proda za milion, pocne se pljuvati sa svih strana... Tobe jarabi...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 avg 2015, 19:50

DzoleZeljo je napisao/la:Opusteno ljudi samo...

Baji je problem sto je dosegao maksimum igranja u ovoj ligi. Ostanak samo moze dovesti do stagnacije.
Zato, ova cifra je super. Meni se licno ne svida Turska radi loseg iskustva u poslovanju sa njima, ali jbg, valjda su nasi sada pamenti pa pazljivo gledaju sta potpisuju i kakve klauze stavljaju u ugovor.

Gdje je @super? Javi se na pp, molim te..
Kvesa je primjer da nismo vise naivni,nismo ni onomad bili ali Kurdi lopovi.Ekonome imas sad 4 miliona,uradi nesto,dovedi nekoga!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 avg 2015, 19:51

Bas da vidimo za koju cifru ode Bajic.

Inace idemo samo u krug, nikad ovako necemo sastaviti jak tim za lige a ne za europe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 59 gostiju.