FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MirsoNi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MirsoNi » 05 avg 2015, 19:21

Prolazim maloprije pored ulaza za južnu tribinu i vidim 4-5 radnika kako rade nešta na lokomotivi.. :D
Uslikao sam usput, ne znam samo da li kradu željezo ili je ušminkavaju haha :D

slika
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 05 avg 2015, 19:22

Format je napisao/la:Imaju sigurno u plani zamjene i neke igrace pripremljene,sjmo im vjerovat,mozda je Bajic zelio ici,zaradit ce a mozda otic i dalje.
Ma sve je to ok, ali ne mozes nikako pred najvaznije utakmice objaviti da si prodao najboljeg igraca a usput on ce igrat tu utakmicu, a sto je najgore 2 puta to uradise :facepalm:

To je nemoguce da se desi bilo gdje u svijetu osim kod nas. Kakve gluposti rade jbte. :shock:

frootloops
Kontakt:

Post Postao/la frootloops » 05 avg 2015, 19:22

Kako padate na provokacije pred jako bitan mec. Zar ne vidite da mediji zele unijeti nemir pred utakmicu i stvarate tenzije bez razloga. Nije jos prodat ako bude cijena nece biti ispod 550.000 eura. Budite ljudi pametni ...

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 05 avg 2015, 19:23

Ne vidim problem!? Kako dobra vijest moze narusit atmosferu? Kao da to vec ne znaju svi u klubu, pa ce se, kao, potrest sto Riki odlazi. :D

Uostalom, Ferenc smo prosli iako je Kvesa vec bio na izlaznim vratima. Treba se puno Kosevo oprostit od naseg dragulja Rijada Bajica. Neka mu je sretno i da uskoro jos napreduje. :tokralju:

S cim se vi zamarate... :clap:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 avg 2015, 19:23

o kome ovaj usrani portal pise najvise u poslednje vrijeme ? o zelji textovi na mrvicu, i koji budu to je smijesno ili nesto u ovom fazonu. meni malo smrdi to sto text ovog tipa dolazi bas u ovo vrijeme uoci jedne od najbitnijih utakmica ove sezone sigurno
jos neko spominje te mizerne cifre, ne znam meni to malo smrdi a vi kako hocete
hajmo mi proc standarda za dalje cemo vidjet :D
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 05 avg 2015, 19:27

Baja jos sutra ga zabi i dosta od tebe!!!
Hvala na svemu i sretno dalje...
A protiv Dortmunda moze i Joco

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 05 avg 2015, 19:27

frootloops je napisao/la:Kako padate na provokacije pred jako bitan mec. Zar ne vidite da mediji zele unijeti nemir pred utakmicu i stvarate tenzije bez razloga. Nije jos prodat ako bude cijena nece biti ispod 550.000 eura. Budite ljudi pametni ...
Nije to vazno, svaka cast Bajicu neka ide u Tursku, ali **** ti nas. Ima li ikakvog plana, u toku Evropskih utakmica, jos nismo odavno imali bolje rezultate, ti idu dva od tri najbolja igraca. Umjesto da se pojaca ekipa da se napadne taj plej of jer se vidi da moze, mi rasprodajemo sve. Nije vazna ni cijena, neka ide i za 100 km, ali reci ljudima igra Bajic protiv Standarda kada se to zavrsi onda objavi i onda cemo pricati o transferu. Znaci da daju sad 10 miliona ja im ne bi dao Bajica, mater im klosarsku jebm, sad su nasli da objavljuju. Mene je i prosla odjednom sva euforija, **** ga i da prodjemo Standard prije plej ofa ce otic Memija i Amir, mozda i Dado, treba im dati i Odovica nek i on ide.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 05 avg 2015, 19:29

NISU ONI OBJAVILI VIŠE I BAJIĆ I TURCI I KO SPOMENU,NABIJEM I **** I SC SPORT ! Koji moroni date im po dvije stoje da to napišu da unose nemir a vi se nafatali k'o zadnji levati,samo da je mahalskog šupljaka ! Bajić je naš igrač i NIGDJE ZVANIČNO NEMA DA JE POTPISAO ZA NEKI KLUB ZA ODREĐENU SVOTU NOVCA,to što su Turci objavili govori kako su postigli samo neki formalni dogovor i ništa nije gotovo ! Ovo može biti samo plus za nas,sad će navalit i švabe i belgijanci ! :kafa: HAJMO MALO OPTIMIZMA,PA SUTRA IGRAMO NAJVAŽNIJU UTAKMICU U ZADNJIH 12 GODINA,I AKO PROĐEMO SVAKA NAREDNA JE JOŠ VAŽNIJA I VAŽNIJA ! RADI SE FANTASTIČAN POSAO,TO SE I VIDI,PESIMISTI neću ih nazvat pitarima al ohanite malo ! :wave: :nene: :salut:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 05 avg 2015, 19:31

sergejevic je napisao/la:
frootloops je napisao/la:Kako padate na provokacije pred jako bitan mec. Zar ne vidite da mediji zele unijeti nemir pred utakmicu i stvarate tenzije bez razloga. Nije jos prodat ako bude cijena nece biti ispod 550.000 eura. Budite ljudi pametni ...
Nije to vazno, svaka cast Bajicu neka ide u Tursku, ali **** ti nas. Ima li ikakvog plana, u toku Evropskih utakmica, jos nismo odavno imali bolje rezultate, ti idu dva od tri najbolja igraca. Umjesto da se pojaca ekipa da se napadne taj plej of jer se vidi da moze, mi rasprodajemo sve. Nije vazna ni cijena, neka ide i za 100 km, ali reci ljudima igra Bajic protiv Standarda kada se to zavrsi onda objavi i onda cemo pricati o transferu. Znaci da daju sad 10 miliona ja im ne bi dao Bajica, mater im klosarsku jebm, sad su nasli da objavljuju. Mene je i prosla odjednom sva euforija, **** ga i da prodjemo Standard prije plej ofa ce otic Memija i Amir, mozda i Dado, treba im dati i Odovica nek i on ide.
Treba znati da su Turci pozurili s objavom vijesti a ne mi! Nigdje nema da nasa strana potvrdjuje transfer. Boli briga Turke sto nam je ovo utakmica sezone.

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 05 avg 2015, 19:32

EmirTM87 je napisao/la:
Format je napisao/la:Imaju sigurno u plani zamjene i neke igrace pripremljene,sjmo im vjerovat,mozda je Bajic zelio ici,zaradit ce a mozda otic i dalje.
Ma sve je to ok, ali ne mozes nikako pred najvaznije utakmice objaviti da si prodao najboljeg igraca a usput on ce igrat tu utakmicu, a sto je najgore 2 puta to uradise :facepalm:

To je nemoguce da se desi bilo gdje u svijetu osim kod nas. Kakve gluposti rade jbte. :shock:

Ko radi glupost? Gdje je to klub objavio da je prodao igraca?
Dosta vas je vise, kritika ok ali konstantno pljuvanje de malo ohani... Niti znas za cifru niti sve ostalo ugradjeno u transfer, a uzeo si da pametujes.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 05 avg 2015, 19:33

Ne pričajte gluposti za Memiju, Amira i Dadu. Svoja nagađanja ostavite za sebe, jer oni neće nigdje ove godine. Za Kvesića i Bajića smo bili spremni već mjesecima i ne vidim što nas je toliko iznenadilo. Jedino što se to nije trebalo sad objaviti, ali novinari k'o novinari.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 05 avg 2015, 19:34

sergejevic je napisao/la: Nije to vazno, svaka cast Bajicu neka ide u Tursku, ali **** ti nas. Ima li ikakvog plana, u toku Evropskih utakmica, jos nismo odavno imali bolje rezultate, ti idu dva od tri najbolja igraca. Umjesto da se pojaca ekipa da se napadne taj plej of jer se vidi da moze, mi rasprodajemo sve. Nije vazna ni cijena, neka ide i za 100 km, ali reci ljudima igra Bajic protiv Standarda kada se to zavrsi onda objavi i onda cemo pricati o transferu. Znaci da daju sad 10 miliona ja im ne bi dao Bajica, mater im klosarsku jebm, sad su nasli da objavljuju. Mene je i prosla odjednom sva euforija, **** ga i da prodjemo Standard prije plej ofa ce otic Memija i Amir, mozda i Dado, treba im dati i Odovica nek i on ide.
Mislim da ovdje ti najvecu negativnost stvaras, ostali su znali da Bajic treba da ide, zato je Joco i doveden, tu je protiv Standarda i nas san samim tim je jos uvijek itekako ziv, a to je da prodjemo Belgijance...a za dalje postoji plan u ovisnosti dal cemo proci ili ne...
Idi ispusi se negdje drugo ne unosi ti nepotrebne tenzije

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 avg 2015, 19:35

joj isto se neke mahaluse kod frizerke ccc
dje ces vjerovat svemu sto se objavi cc, ako je iko zasluzio povjerenje to je ova uprava, ovih nasih 15-16 igraca i odovic
al jok imaju vrsni novinari cc, vrh novinarstva mu prepisat post sa foruma
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 19:35

Nema ga ni na transfermarktu u ekipi koja glupost.. :facepalm:
http://www.transfermarkt.de/fk-zeljezni ... erein/2573
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 avg 2015, 19:37

Ma nije mi krivo što je otišao čak mislim da mu je i vakat, krivo mi je gdje je otišao al' hajde valjda on najbolje zna :)

Sutra sviiiii!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 avg 2015, 19:38

Ako ovo nije istina onda se sad mnogo portala i novinara bruka, a ako je istina da barem cujemo za koju cifru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 avg 2015, 19:39

Najveci nas transfer poslije rata,milion maraka,placanje ide u dvije rate i imamo postotak od slijedece prodaje :thumbup: Cestitke Bajicu.Strucnom stabu je dozvoljeno da dovede dvojicu.Bacite se na posao.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 05 avg 2015, 19:41

tu i tamo je napisao/la:
sergejevic je napisao/la: Nije to vazno, svaka cast Bajicu neka ide u Tursku, ali **** ti nas. Ima li ikakvog plana, u toku Evropskih utakmica, jos nismo odavno imali bolje rezultate, ti idu dva od tri najbolja igraca. Umjesto da se pojaca ekipa da se napadne taj plej of jer se vidi da moze, mi rasprodajemo sve. Nije vazna ni cijena, neka ide i za 100 km, ali reci ljudima igra Bajic protiv Standarda kada se to zavrsi onda objavi i onda cemo pricati o transferu. Znaci da daju sad 10 miliona ja im ne bi dao Bajica, mater im klosarsku jebm, sad su nasli da objavljuju. Mene je i prosla odjednom sva euforija, **** ga i da prodjemo Standard prije plej ofa ce otic Memija i Amir, mozda i Dado, treba im dati i Odovica nek i on ide.
Mislim da ovdje ti najvecu negativnost stvaras, ostali su znali da Bajic treba da ide, zato je Joco i doveden, tu je protiv Standarda i nas san samim tim je jos uvijek itekako ziv, a to je da prodjemo Belgijance...a za dalje postoji plan u ovisnosti dal cemo proci ili ne...
Idi ispusi se negdje drugo ne unosi ti nepotrebne tenzije
Mislim da ti ne znas citati. Boli me sto Bajic ide, sve je to prirodno da neko, ali ne mozes dan prije ovako vazne utakmice objavljivati ovakve stvari. Znaci li ikome ista neki rezultat u Evropi, u pauzi izmedju dvije utakmice mi prodajemo dva vazna igraca.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 05 avg 2015, 19:41

Nema ovo veze, ja se sad mogu registrovati i dovesti nama Modrića.

Kao što neko već napisa, nigdje nije zvanično objavljeno već samo tekst od tri rečenice na stranici Konyaspora u kojem piše da se još trebaju dogovoriti. Uprava Želje je rekla da su sad skoncentrisani na utakmicu sa Standardom.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Kajkutenjoyer, Samba71 i 32 gosta.