Mislim da ovo nije istina. Nije lahko izbaciti iz tima igrače koji su zadužili klub prošlim nastupima, ali Dženan to polahko slaže. Nije lahko jednom Tatomiroviću reći "hajde sjedi na klupu" a da se ne naruši atmosfera. Dženo to radi postepeno. Ja vjerujem da će kroz par utkamica i Puzigaća zasluženo zauzeti mjesto na klupi, a da će priliku dobiti Protić. Isto tako, uvodi postepeno Ikandea u prvi tim. Ja mislim da će i on zabetonirati svoje mjesto nakon prošlog nastupa. Alispahić dobija sve više minuta. Duljević nije bio spreman, inače bi i on igrao. Benko se zabetonirao. Al. Bekić zasluženo dobio prostora jer je kvalitetan. Sve to ide svojim tokom.bordobijeli je napisao/la:ma to su mahalske price nevjerujem u te stvari ali oni igraju ponasaju se kao da piju s njim ,jednostavno Dzeno nema autoritet i previse je dobar s igracima a ovi mu vracaju to na terenu ,dzeno igra kako oni sviraju a trebalo bi biti totalno obrnuto e to je problem a to da piju s njim mislim da raja mahala i pretjerujeZip je napisao/la:Jel neko fkt vidio svojim ocima da Dzeno pije sa svojim igracima?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E to je to!paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/stojcev- ... eri/168599
Zna li iko koliko nude za nezahvalnog smrdu koji mjesto da suti i ceka da Sarajevo isposluje sto bolji deal usput znajuci da je sezona vec pocela ? Eto ti discipline u klubu .
I jos njih ima nekoliko shupaka,koji gledaju da se samo sto vise ogrebu od FKS i sto bolje prodaju,a igraju ko pometine. Jos ih Dzeno mazi i forsira u ekipi umjesto da im shebe sve od do... A momaka ima koji bi grizli na terenu ne mogu dobiti od njih priliku.
nama treba samo trener koji ima autoritet medju igracima a ne neki jaranski odnos treba se znati ko kosi a ko vodu nosi
-
- Kontakt:
A ovo protiv travnika nije bila lakrdija?! Oko "zadovoljstva", očito ne čitaš dovoljno:kanarinac je napisao/la:Ma vi pricajte sta hocete nama ce dzeno donijeti tiulu a vi i dalje svirajte protiv njega 39 godina
29 utakmica u domacim takmicenjima 1 poraz
playy of lige evrope
2 trofeja u dva kratka mandata
samo vam zelim opet veliko ime poput Mehe Kodre pa da gledate onu lakrdiju od igre i ono ponasanje na terenu i njegovo zadovoljstvo sa bodom u zvorniku,
by Dženo"Iznenađenje, obzirom da smo dominirali čitavu utakmicu. Pokušavali smo da napravimo šansu i polušansu, no jednostavno nismo bili opasni po gol Travnika. Mogu biti jedino zadovoljan igrom u polju. Poznavajući našu ligu, poslije toliko igre i nekog pokušaja po golu Travnika uslijedila je kazna i primili smo taj gol", riječi su trenera Sarajeva nakon poraza od Travnika.

ALESANDRO DEL PIERO je sjedio na klupi juventusa kada je dosao IBRAHIMOVIC a da jedan smrdo kao stojcev i slicni njemu ne smijuu sjediiti...eto ti mahalaštine u klubu..on zaduzio klub...NISTA ON ZADUZIO nije ., igra i placen je za to!pingpong je napisao/la:Mislim da ovo nije istina. Nije lahko izbaciti iz tima igrače koji su zadužili klub prošlim nastupima, ali Dženan to polahko slaže. Nije lahko jednom Tatomiroviću reći "hajde sjedi na klupu" a da se ne naruši atmosfera. Dženo to radi postepeno. Ja vjerujem da će kroz par utkamica i Puzigaća zasluženo zauzeti mjesto na klupi, a da će priliku dobiti Protić. Isto tako, uvodi postepeno Ikandea u prvi tim. Ja mislim da će i on zabetonirati svoje mjesto nakon prošlog nastupa. Alispahić dobija sve više minuta. Duljević nije bio spreman, inače bi i on igrao. Benko se zabetonirao. Al. Bekić zasluženo dobio prostora jer je kvalitetan. Sve to ide svojim tokom.bordobijeli je napisao/la:ma to su mahalske price nevjerujem u te stvari ali oni igraju ponasaju se kao da piju s njim ,jednostavno Dzeno nema autoritet i previse je dobar s igracima a ovi mu vracaju to na terenu ,dzeno igra kako oni sviraju a trebalo bi biti totalno obrnuto e to je problem a to da piju s njim mislim da raja mahala i pretjerujeZip je napisao/la:Jel neko fkt vidio svojim ocima da Dzeno pije sa svojim igracima?
jedini koji je zaduzio FKS je rahmetli HASE a on se NIKADA nije dizao iznad kluba... poserem se i na tatka i stojcceva i puzigacu, nakon stvari koje sam vidio oni su jedini razlog zasto mi nismo proslo proljece sa mehom pregazili ligu kao plitakk potok...
i mojne o dzeninim titulama, svasta cu napisati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
I evo od 0:2 do 3:2 sve zbog kretenskog golmana, lik ubio moral svojim igracima u sekundiTHEC je napisao/la:Astana - Helsinki poluvrijeme 1-2, gosti poveli 2-0 i reko gotovo izbacise Kazahstance al onda bravura njihovog golmana i eto sanse jos uvijek za domace da preokrenu, ovo pisem samo iz razloga da se vidi da nije Ostrakovic najgori
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
4:3 uz igrača manje..Oštri kralj,ElCartel11 je napisao/la:I evo od 0:2 do 3:2 sve zbog kretenskog golmana, lik ubio moral svojim igracima u sekundiTHEC je napisao/la:Astana - Helsinki poluvrijeme 1-2, gosti poveli 2-0 i reko gotovo izbacise Kazahstance al onda bravura njihovog golmana i eto sanse jos uvijek za domace da preokrenu, ovo pisem samo iz razloga da se vidi da nije Ostrakovic najgori
Sabrine mi moje!
Nemoj zabb druga BerberovicaPantelija je napisao/la:ALESANDRO DEL PIERO je sjedio na klupi juventusa kada je dosao IBRAHIMOVIC a da jedan smrdo kao stojcev i slicni njemu ne smijuu sjediiti...eto ti mahalaštine u klubu..on zaduzio klub...NISTA ON ZADUZIO nije ., igra i placen je za to!pingpong je napisao/la:Mislim da ovo nije istina. Nije lahko izbaciti iz tima igrače koji su zadužili klub prošlim nastupima, ali Dženan to polahko slaže. Nije lahko jednom Tatomiroviću reći "hajde sjedi na klupu" a da se ne naruši atmosfera. Dženo to radi postepeno. Ja vjerujem da će kroz par utkamica i Puzigaća zasluženo zauzeti mjesto na klupi, a da će priliku dobiti Protić. Isto tako, uvodi postepeno Ikandea u prvi tim. Ja mislim da će i on zabetonirati svoje mjesto nakon prošlog nastupa. Alispahić dobija sve više minuta. Duljević nije bio spreman, inače bi i on igrao. Benko se zabetonirao. Al. Bekić zasluženo dobio prostora jer je kvalitetan. Sve to ide svojim tokom.bordobijeli je napisao/la: ma to su mahalske price nevjerujem u te stvari ali oni igraju ponasaju se kao da piju s njim ,jednostavno Dzeno nema autoritet i previse je dobar s igracima a ovi mu vracaju to na terenu ,dzeno igra kako oni sviraju a trebalo bi biti totalno obrnuto e to je problem a to da piju s njim mislim da raja mahala i pretjeruje
jedini koji je zaduzio FKS je rahmetli HASE a on se NIKADA nije dizao iznad kluba... poserem se i na tatka i stojcceva i puzigacu, nakon stvari koje sam vidio oni su jedini razlog zasto mi nismo proslo proljece sa mehom pregazili ligu kao plitakk potok...
i mojne o dzeninim titulama, svasta cu napisati

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@ bordo army ako cemo iskreno ono u Travniku je atomska igra naspram one koju je igrao Kodro ali vi necete da se sjetite kako smo igrali sa Kodrom sve golove sto smo dali kod Kodre nista nije bio plod akcije,a kad dzeno poveze 5,6 ne gledljivih utakmica uopste negledam na rezultat e onda cu da kazem nesto protiv Dzene ali da mu skidan glavu nakon jednog poraza i mozda loseg dana naseg igraca koje je mozda poremetilo i pomijeranje utakmice i svega,necu i ne zelim,ako sad pobijedimo listicu 2 razlike uz dobru igru vi mrzovoljci Dzene cete da kazete da treba da ode jer mu je masna kosa,tako da ne vrijedi se sa vama raspravljati.
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
On treba da ode jer NE ZNA, vrlo jednostavno, a što je odavno dokazao, nažalost! Sve mu se svodi na voljni momenat igrača, ni taktike ni zamisli, NIŠTA! Ako je tebi stručnjak neko kome se taktika zasniva na izjavi "gurnite loptu benki" onda ne znam šta gledaš!kanarinac je napisao/la:@ bordo army ako cemo iskreno ono u Travniku je atomska igra naspram one koju je igrao Kodro ali vi necete da se sjetite kako smo igrali sa Kodrom sve golove sto smo dali kod Kodre nista nije bio plod akcije,a kad dzeno poveze 5,6 ne gledljivih utakmica uopste negledam na rezultat e onda cu da kazem nesto protiv Dzene ali da mu skidan glavu nakon jednog poraza i mozda loseg dana naseg igraca koje je mozda poremetilo i pomijeranje utakmice i svega,necu i ne zelim,ako sad pobijedimo listicu 2 razlike uz dobru igru vi mrzovoljci Dzene cete da kazete da treba da ode jer mu je masna kosa,tako da ne vrijedi se sa vama raspravljati.

Dženu poštujem i volim jer kakav god da je, sa njim smo osvojili dugo očekivanu titulu i kup godinu ranije ALI to ne mijenja činjenicu da on NIJE STRUČAN u svome poslu i da mora još MNOGO učiti od drugih i boljih da bi došao na nivo da vodi FKS!
I nemoj osnovanu kritiku odmah svrstavati kao "govor mržnje" ili "protiv Džene"...vrlo glupo rezonovanje!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 05 avg 2015, 18:13, ukupno mijenjano 3 puta.
minutu prije sam na golmana izasao igrac Helsinkija i ovaj mu skine tj dovoljno 'okrzne' loptu da ona pogodi precku i ne udje u gol, sljedeci napad za Astanu korner i 4:3, strasna utakmica, malo je sudija i sjebo domace crvenim, po meni nidje veze al eto na kraju prodjose, i kad se sve sagleda Helsinkija je golman sjebo, jer i 3. gol Astane moze ici njemu na dusu, ugl ima Ostrakovica i Bandovica sirom evrope a ovaj danas je bukvalno izbio Helsinkiju iz dzepa nekih 2,5-3 miliona euraBosnianKingdom je napisao/la:4:3 uz igrača manje..Oštri kralj,ElCartel11 je napisao/la:I evo od 0:2 do 3:2 sve zbog kretenskog golmana, lik ubio moral svojim igracima u sekundiTHEC je napisao/la:Astana - Helsinki poluvrijeme 1-2, gosti poveli 2-0 i reko gotovo izbacise Kazahstance al onda bravura njihovog golmana i eto sanse jos uvijek za domace da preokrenu, ovo pisem samo iz razloga da se vidi da nije Ostrakovic najgori
1-2
3-2
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 05 avg 2015, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Senedine Oštrakoviću mi te ne zaslužujemo!!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
covjekkanarinac je napisao/la:@ bordo army ako cemo iskreno ono u Travniku je atomska igra naspram one koju je igrao Kodro ali vi necete da se sjetite kako smo igrali sa Kodrom sve golove sto smo dali kod Kodre nista nije bio plod akcije,a kad dzeno poveze 5,6 ne gledljivih utakmica uopste negledam na rezultat e onda cu da kazem nesto protiv Dzene ali da mu skidan glavu nakon jednog poraza i mozda loseg dana naseg igraca koje je mozda poremetilo i pomijeranje utakmice i svega,necu i ne zelim,ako sad pobijedimo listicu 2 razlike uz dobru igru vi mrzovoljci Dzene cete da kazete da treba da ode jer mu je masna kosa,tako da ne vrijedi se sa vama raspravljati.
nije trener prvo
drugo, nikada nije promjenio formaciju (amater)
trece nikada nije napravio izmjenu napadac bek, bek vezni, stoper spic NIKAD!
cetvrto, titule nije samo ono je osvojio, a posto vidim da gledas samo pravo, da te pitam, zasto su nakon otkaza kodre stojcev, berberovic, puzigaca i tatko trazili sastanak sa navijacima i obecai da ce GINUTI?
da ti kazem, meho im je zabranio mnogo stvari koje su zabranjene sportistima, trazio je disciplinu u igri (zato dzeno ponavlja da ih samo pusti da igraju jer je needukovan), trazio je da igraci moraju biti svi jednaki a to nekim "zvijezdama" ne odgovara.
kanarinac, pitas li se zasto ovo **** od stojceva kuka da ide? zato sto nikada vise nece u prvih 11 nakon travnika... a dzeni niko nije kriv sto je posao trenera stavio iza haverisanja... a i njegovo ce dotrajati cisto jer je needukovan i nema STA prenijeti na teren igracima, osim sto protiv LEHA na poluvremenu kaze "PRIMILI SMO GLUP GOL, NEMA VEZE SAMO NASTAVITE OVAKO" .... DA, OVO SU NJEGOVE RIJECI, NJEGOVA TAKTIKA... **** MURINJA!
ZASTO JE STAVIO tatomirovica od kojeg je barbaric bolji 10x igrac?
zasto je stavio tri dizelasa protiv travnika a na klupi sjedi igrac koji je vjerovatno jedno od najvecih pojacanja u poslijeratnoj historiji kluba (Ko ga prati na ovim pripremnim i na treninzima jasno je da covjek odskace od ostatka ekipe da je to smijesno ....)
o taktici protiv lecha necu ni da pricam, vratio se sa skautiranja bez IZVJESTAJA , usao u klub i rekao "moze se sa njima igrati" ...moze kur--ac...
moze ako imas trenera koji zna, a ti NE NAS, ides u goste i govoris igracima polako, ako udje dobro je samo nemojte srljati da nas ne pobjede vecom razlikomm...JEL OVO MORAL?? STRASNO!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pantelija je napisao/la:covjekkanarinac je napisao/la:@ bordo army ako cemo iskreno ono u Travniku je atomska igra naspram one koju je igrao Kodro ali vi necete da se sjetite kako smo igrali sa Kodrom sve golove sto smo dali kod Kodre nista nije bio plod akcije,a kad dzeno poveze 5,6 ne gledljivih utakmica uopste negledam na rezultat e onda cu da kazem nesto protiv Dzene ali da mu skidan glavu nakon jednog poraza i mozda loseg dana naseg igraca koje je mozda poremetilo i pomijeranje utakmice i svega,necu i ne zelim,ako sad pobijedimo listicu 2 razlike uz dobru igru vi mrzovoljci Dzene cete da kazete da treba da ode jer mu je masna kosa,tako da ne vrijedi se sa vama raspravljati.
nije trener prvo
drugo, nikada nije promjenio formaciju (amater)
trece nikada nije napravio izmjenu napadac bek, bek vezni, stoper spic NIKAD!
cetvrto, titule nije samo ono je osvojio, a posto vidim da gledas samo pravo, da te pitam, zasto su nakon otkaza kodre stojcev, berberovic, puzigaca i tatko trazili sastanak sa navijacima i obecai da ce GINUTI?
da ti kazem, meho im je zabranio mnogo stvari koje su zabranjene sportistima, trazio je disciplinu u igri (zato dzeno ponavlja da ih samo pusti da igraju jer je needukovan), trazio je da igraci moraju biti svi jednaki a to nekim "zvijezdama" ne odgovara.
kanarinac, pitas li se zasto ovo **** od stojceva kuka da ide? zato sto nikada vise nece u prvih 11 nakon travnika... a dzeni niko nije kriv sto je posao trenera stavio iza haverisanja... a i njegovo ce dotrajati cisto jer je needukovan i nema STA prenijeti na teren igracima, osim sto protiv LEHA na poluvremenu kaze "PRIMILI SMO GLUP GOL, NEMA VEZE SAMO NASTAVITE OVAKO" .... DA, OVO SU NJEGOVE RIJECI, NJEGOVA TAKTIKA... **** MURINJA!
ZASTO JE STAVIO tatomirovica od kojeg je barbaric bolji 10x igrac?
zasto je stavio tri dizelasa protiv travnika a na klupi sjedi igrac koji je vjerovatno jedno od najvecih pojacanja u poslijeratnoj historiji kluba (Ko ga prati na ovim pripremnim i na treninzima jasno je da covjek odskace od ostatka ekipe da je to smijesno ....)
o taktici protiv lecha necu ni da pricam, vratio se sa skautiranja bez IZVJESTAJA , usao u klub i rekao "moze se sa njima igrati" ...moze kur--ac...
moze ako imas trenera koji zna, a ti NE NAS, ides u goste i govoris igracima polako, ako udje dobro je samo nemojte srljati da nas ne pobjede vecom razlikomm...JEL OVO MORAL?? STRASNO!

I jos toga ima sto mu ide na dusu, al haj necemo sve iznositi

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Mene dvije stvari najvise nerviraju , amatersko jaranski pristup igracima i jaranska selekcija istih , i nemat volje zavrsit licencu . Kako sa tim mozes naprjed ja ne znam i ovo nije zbog travnika ovo je meni na umu od Jahorine
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Balite na Dženu bezveze. Tačno je da je omašio neke stvari, taktika pa i autoritet nad nekim igračima, i neiskustvo, ali ovo blaćenje i olajavanje BEZ DOKAZA, nema smisla !!!
Nije im Dženo tata da ih ganja po Lukavici, piju li , puše li itd. Ne mogu kora na "rende" !!!!!
Nije im Dženo tata da ih ganja po Lukavici, piju li , puše li itd. Ne mogu kora na "rende" !!!!!
U novi boj ...
Nevjerovatno je to kako se masa opije često neprovjerenim i netačnim informacijama. Klanovi, šenluci trenera zajedno s igračima i sl.
Jedino je tačno da većina naših igrača voli nargilariti - što je i provjereno. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ti bi cekao 5-6 onakvih utakmica. Neka ti je Bog na pomoci prijatelju. Ja jos pokusavam da se smirim nakon one bruke i sramote.kanarinac je napisao/la:a kad dzeno poveze 5,6 ne gledljivih utakmica uopste negledam na rezultat e onda cu da kazem nesto protiv
Ne kaze se djaba :
Bolje je da vuk vodi krdo ovaca,
nego da ovca vodi copor vukova.
Negledljivih ok 2 protiv Lecha sve prijateljske , Drina ako osvoji 10 bodova bicu zapanjen i Travnik , eto ti 5 najmanjekengur je napisao/la:Ti bi cekao 5-6 onakvih utakmica. Neka ti je Bog na pomoci prijatelju. Ja jos pokusavam da se smirim nakon one bruke i sramote.kanarinac je napisao/la:a kad dzeno poveze 5,6 ne gledljivih utakmica uopste negledam na rezultat e onda cu da kazem nesto protiv
Ne kaze se djaba :
Bolje je da vuk vodi krdo ovaca,
nego da ovca vodi copor vukova.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Dodji u wine bar u Ferhadiji ponekad da provjeriš volel' popitHigh je napisao/la:Nevjerovatno je to kako se masa opije često neprovjerenim i netačnim informacijama. Klanovi, šenluci trenera zajedno s igračima i sl.Jedino je tačno da većina naših igrača voli nargilariti - što je i provjereno.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 38 gostiju.