Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 avg 2015, 00:48

topnik1 je napisao/la:slika
**** te on, pokvari mi noc :mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 05 avg 2015, 13:11

:?
Rosicky je napisao/la:Aa23

Ti izgleda da se Rvpa sjecas samo iz zadnji sezone i pol u Arsenalu..a i tad je fulo zicera jednako bitni kao giroud

Bogme zabijao je protiv Chelsea, Lpoola u zadnjim minutama, Kokosi trpao kad nam je trebalo da se vratimo nakon 0-2 i još koliko meceva on jedini postizao golove..

Koka ne moze sam i Wenger se grdno vara ako misli da mu je Arteta zamjena...

A špic nam treba, daj Bože da Giroud bude zabijao ili Wqlcott il Welbeck bilo bi odlično ali samo Welbecku ima kredit jos 1 sezonu da se pokaže, ona dva su solidna ali ne " odlična napadača "

I AGB ne pričam gluposti, citav svijet vidi da je Giroud slab kalibar za Arsenal i ti si sam to rekao, po meni cak i slaba zamjena za Pussya...

Koliko god mrzili onog supka, nije mala stvar postići onoliko golova i toliko spektakularnih, voleya, suteva iz koljena...

Koliko mečeva je samo Van Pussy znao otvarati golovima, naspram Girouda...necu da se raspravljam imam svoje mišljenje nek Giroud daje samo a ne maši kal inače

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 05 avg 2015, 13:37

Arsenal will be in Pot 2 for the 2015/16 Champions League group stage.
Arsenal will therefore be in the same group as one of: Barcelona, Bayern Munich, Juventus, PSG, Benfica, Zenit or PSV
Pld W D L
38 26 12 0

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 avg 2015, 13:41

Mogu ova zadnja 3 :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 avg 2015, 13:42

Može sve osim Barcelone.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 avg 2015, 13:54

:bow:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 05 avg 2015, 14:05

Moze Bayo! :pray:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 05 avg 2015, 14:15

Arsenal fans back Arsene Wenger with 76% of supporters admitting they're satisfied with the club
But last year the figure was 51 per cent. And in 2013 it was just 17 per cent.
:salut:
A.F.C. Bournemouth!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 avg 2015, 15:26

AA23 je napisao/la:

Koliko mečeva je samo Van Pussy znao otvarati golovima, naspram Girouda...necu da se raspravljam imam svoje mišljenje nek Giroud daje samo a ne maši kal inače
Postavi fino statistiku pa da vidimo i to. Inace evo dokazao sam, Giroud u prvoj sezoni pola golova za odluku, drugu nismo analizirali, treca vise od pola golova za bodove.

Dakle, taj dio svoje price mozes komotno zaboraviti jer nije istina. I u tom segmentu je bolji od Benzeme. Da li je bolji od Van Persiea? Dok ne izvuces podatke ne znamo. Mislim da nije, ali opet dok se ne uporedi ne znamo.

Edit: prosle godine je u samo 4 utakmice donio bodove. Odnosno dao je 5 golova za bodove.
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 avg 2015, 17:09

A u kojem je još bolji pa kažeš da je i u tom ? ._.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 avg 2015, 17:24

topnik1 je napisao/la:A u kojem je još bolji pa kažeš da je i u tom ? ._.
Igra glavom? Giroud je i efikasniji(500 minuta manje i gol manje, doduse i 7 asistencija manje).

Druga stvar, popravi citanje. Dakle ide recenica o tom segmentu, i onda ide "i u tom" dakle i u tome je bolji od Benzeme. Ne to i jos 15 stvari.
Celik!3,2,2.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 avg 2015, 17:25

Stvarno AGB odakle toliko ljubav prema Francuzu?
Ako Arsenal cilja titulu, Giroud ne moze bit prvi napadac. To je cijela matematika jbte. Benzema je, barem 2 klase bolji igrac.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 avg 2015, 17:28

AllGunsBlazing je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:A u kojem je još bolji pa kažeš da je i u tom ? ._.
Igra glavom? Giroud je i efikasniji(500 minuta manje i gol manje, doduse i 7 asistencija manje).

Druga stvar, popravi citanje. Dakle ide recenica o tom segmentu, i onda ide "i u tom" dakle i u tome je bolji od Benzeme. Ne to i jos 15 stvari.

I tom glavom kad je treba davao davati on je mašao (čitaj Stoke). Dakle očigledno čovjek koji puca pod pritiskom.

Dobar je Giroud za imat u timu. Benzema bi bio vrh, mnogo bolji igrač od Girouda u većini aspekata fudbalske igre

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 05 avg 2015, 17:29

Arsenal All The Way !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 avg 2015, 17:31

Ma kakva ljubav? Samo se Giroudu pripisuje i ono sto stvarno jest njegova mana i ono sto nema veze sa njim. Pravi se od njeg invalid, a to nije. Bas jucer neko citira kako je Kanu davao bitne golove, i svakog koga pitas Kanu je bio dobar spic za Arsenal, a taj isti Kanu(koji je igracina za sebe nema price, posebno tehnicki dio) je dao 30 golova u 121 nastupu. I sad, svako ce reci da je Giroud k**** iako je dao 40+ u 90.

Poenta je da Giroud uopste NIJE los igrac. Nije ni najbolji, ali da je ovako slab kao sto mnogi predstavljaju nije. Pa on je jedini od sidrasa uspio se zadrzati tri sezone pod Wengerom. A nije da se nije probalo sa mnogim. Covjek je igrac kakav totalno ne odgovara Arsenalu, a opet daje solidan broj golova.

Ja mislim da je on pristojan igrac, da Benzema uopste nije toliko bolji(i nadam se da ce doci neka sirine u napadu). I mislim da bi Benzema bio bolji u Arsenalu, cisto radi toga sto moze igrati po podu. Sto bolje odigrava pasove, bolji je dribler. Sve ono sto bi jedan Arsenalov spic trebao imati.

Zamisli stavis najboljeg sidras ikad u Barcu i kazes vidi karine samo zato sto totalno ne odgovara tom stilu.

@Topnik onda i Henry puca pod pritiskom. Svako profula dobru sansu, nema igraca koji ne fula. I najmanje sto se moze Giroudu prigovoriti jeste bas ta zadnja sezona
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 avg 2015, 17:36

Eto vidiš gdje si ti nerealan i u kolikoj mjeri da to nije normalno. Giroud NIJE imao konkurenciju za napada uopšte. Sve su bili eksperimenti i naravno neuspjeli. Čovjek je glavni špic u 95% sezone i sva igra se zasniva na njemu. Njegov conv. rate pokazuje koliko on (ni)je dobar napadač, i nemoj mi te šuplje molim te, pravdaš ga ovom polusezonom, a mislim da je pretprošle imao ubjedljivo najgore conv rate u ligi, a mi smo inače ekipa koja igru LP i to je jedna sramota.

Giroud u čitavoj karijeri ne može uraditi ono što je Henry radio u jednoj utakmici, trebao bi se banovati što si Henrija uopšte spominjao. Ne zna čovjek da l' da se smije il da plače

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 avg 2015, 17:44

Henry je zaglavio kad je najbitnije bilo. Kad je trebalo zabiti otici na 2-0, on je promasio. Slomio se pod pritiskom. Naravno to mu niko nece uzeti za zlo, ne uzimam ni ja, ali da se slomio kad je najbitnije bilo jeste. I to je to.

Meni cak Henry nije najveci igrac Arsenala, mozad jest najbolji, ali najveci nije. To mjesto pripada Adamsu, a onda Dennisu. Kasnije nek se redaju kako hoce.

A ostalo su neke druge rasprave. Da li je on dovoljno dobar ili nije. Ja bih rekao da ejste, a da nam fali jos jedan takav. Jer Benzema nece dati 30 golova u ligi kao Henry.
Celik!3,2,2.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 05 avg 2015, 21:16

Henry je najbolji napadač EPL-a ikad, ti poredis Girouda sa Henryevim promasajima kojih je bilo vrlo malo a neki su bili u kljucnom momentu u finalu LP, mi sa Giroudom nismo ni dosli dalje od 16 LP a kamoli dalje...

RVP je klasa iznad Girouda, mozda dvije, bolji je i od Benzeme meni, ali sa Benzemom mi mozemo nešto postići jer bi igra postala takva da se oslanjamo na Benzemu u špicu, a ne na Giroudove chokove...

Benzema nece otici samo ako bude stava da ne bude glavni, njemu je fino u Realu, pokazuje koliko zna, daje, asistira ali nema motivaciju da bude ta glavna tipka u ekipi, ono sto Alexis ima..kada bi dosao onda bi se to promijenilo

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 avg 2015, 22:09

Sta kaze Artetitis, Henry sedam finala ni jedan gol. Ispravi me ako grijesim.

Ostaje smrad bez LP.
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 avg 2015, 23:23

Evo i onog malog što kažu da je veći talenat od Adela našeg :bow:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.