FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pingpong
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pingpong » 05 avg 2015, 16:16

Ma prodat' Miloša odmah. Respect na dobrim tekmama prošle godine, ali previše je spor za ovo Sarajevo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 avg 2015, 16:19

Znači Miloš nas se zasitio i ovako priča javno i to mu je hvala što smo mu karijeru spasili. Bravo Miloše, bravo...
SRETAN BROJ - 1725

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 avg 2015, 16:22

Ipak je znao Kodro sta radi kad je Krstu ostavljao na klupi, nije to to vise. Nema zelje ni volje da igra u Sarajevu vise na visokom nivou

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 05 avg 2015, 16:24

elgigante je napisao/la:slika

Kad se vec igramo strucnjaka :mrgreen:
Svaka čast, potpisujem sve. Samo ne Al. Bekića na lijevog beka. Ne vjerujem da može odgovorit defanzivno. Dati Protiću šansu.

Druga opcija:
slika

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 avg 2015, 16:29

THEC je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Kolilo li Grci nude pa ih naši na prvu odbiše.Ja ga ne bi pustio ispod cijene pa makar na tribine zavrsio.Po ovom interviju on vrsi pritisak na upravu, da ga puste.Sama recenica da je ovde 1,5 god.i da mu je dosta,sve govori sta zeli.
cifre koje su se spominjele bile su izmedju 50 i 75 k eura sad koliko je ovo tacno to ne mogu znati, ali sigurno jeste daleko manja cifra nego ono u avazu sto pise

edit: ja bih ga dao i za 50k bolje nego da ga trpimo dok mu ugovor traje i otici ce onda svakako, a sad kad i Cimija prodamo mozemo naci ili dobrog def/centralnog veznog, ili desetku, kako god Stojceva prodatit treba
Ne zam zasto ali imam odjecaj da bi do kraja mjeseca, ili mozda nakon toga,ako prodaja bude isla kako treba, mogli "zaduziti" 10-ku boli glava. Ljudi cistimo roster dolaze bolji igraci stvaramo ekipu, kad tad na red ce doci i ss to je neminovnost. Moramo biti realni svi bi mi voljeli vrhunsku ekipu, vrhunski ss, vrhunski omladinski pogon, kamp, stadion, LP, EL, itd. Da smo to sve postigli za 2 god. nesto ne bi bilo uredu, drugim rijecima jos brze bi se i ugasili. Kako postoji plan za ozdravljenje kluba (hvala ljudima koji su radili na tom i vjerovali) tako isto postoji plan i program za jacanje kluba, infrastrukture, marketinga ... Koliko god bio razocaran porazom u zadnjem kolu (a jesam) ipak je to samo sport i poraz je sastavni dio igre. Kako smo zijanili tako smo mogli i dobiti pa bi na kraju rekli velike ekipe i kada lose igraju dobiju tekmu. Ne branim ni Dzenu niti bilo koga drugog ali jednostavno vjerujem upravi i vjerujem u viziju koju imaju pred sobom. Nase Sarajevo ceka jos puno puno utakmica i potrebni smo klubu isto koliko je klub potreban nama. Jos puno radosti ce meni moj klub dati i hvala mu. Ove kritike, pa i po forumu su sastavni dio borbe za bolje sutra i treba da ih bude, da me ko pogresno ne shvati. Samo ne treba ni pretjerivati i prenositi to na tribinu poslje prvog poraza, ipak treba malo sacekati mozda nas upravo u slijedeca dva susreta obraduju, u protivnom izraziti svoje nezadovoljstvo zasto da ne. Mozda ce biti kasno ali najmanje sto treba ovoj ekipi je yebavanje familije nakon deset minuta igre protiv listice. Sa nama nikad nije dosadno - dobro to neko napisa nekad.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 avg 2015, 16:30

Ja da se pitam bekove bi igrali kalasi i protic,ako nista solidni su defanzivno kalasi pogotovo,a krila duljevic i al.bekic/hebibovic.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 avg 2015, 16:31

Jel neko fkt vidio svojim ocima da Dzeno pije sa svojim igracima?

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 05 avg 2015, 16:32

Protiv bunkera, po meni, treba igrati sa dva napadača i sa pravim krilima zbog kvalitetnih ubačaja sa strane. Ja bih dao priliku Ameru Bekiću jer ima visinu pa je opasan u igri glavom iz tih ubačaja, ali i iz prekida što je ključno u zatvorenim tekmama. Ovo bi moglo biti rješenje za bunker odbrane:

slika

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 05 avg 2015, 16:34

zagorski je napisao/la:Ja da se pitam bekove bi igrali kalasi i protic,ako nista solidni su defanzivno kalasi pogotovo,a krila duljevic i al.bekic/hebibovic.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 avg 2015, 16:41

Sto se tice naseg Cimija, bas me syeb neki puca, jer koliko god mi imali gromade od igraca tipa Benko, Stepanov, Delac, Barbaric pa i Harmony; Cimi je definitvno udario neizbrisiv pecat nasoj igri. Trebace mi poprilicno vremena da se naviknem gledati Sarajevo bez njega, ma kako dobri da budu rezultati. Zagotivio sam ga ko brata rodjenog, ali koliko mi je krivo sto ide, duplo vise mi je drago zbog njega, fakat bi grehota bilo drzati ga jos u ovom qrcu od lige, sve da ima 50k mjesecno platu.

Vidim polemise se oko Krleta i Dulje na poziciji desetke, (to se nece garant ni u ludilu desiti da neko od njih tu zaigra), ali eto dacu i ja svoj sud o tome. Mislim da bi Krste puno korisniji bio na toj poziciji nego Dulja. Krste je dosta inteligentniji i igrac je poteza, ima dosta prefinjenosti u njegovoj igri, sto je i potrebno za jednu desetku u modernom fudbalu. Nikakva prezavidna tehnika, vec taj klik koji on ima. Naravno, stavljati ga tu kad nema Mehmeda, jer bi bilo nefer njega sad ne gurati, a Milosa smo trpili previse. A Dulja je najeksplozivniji igrac u rosteru, igrac prvog koraka, ubilacke brzine i strasne sposobnosti za prodor. Bio bi previse ugusen na desetci jer nema toliko prostora za manevar koji on ispoljava. Krilo je za njega idealna pozicija, samo jos mora malkice mozak ukljucit i njemu ni nebo vise nije granica.

Protiv smradova u subotu ocekujem nesto ovako:

------------------Matej------------------
Anel------Barba------Milan-----Puzigaca(nazalost)
-----------------Samke---Ikande------------
Dulja(Amer)-------------Mesa------------Bekic2
------------------Leone------------------

Iako bih volio Radosa u svakom slucaju da vidim sad, to bi bio prevelik rizik jer momku se nije dovoljno pruzala sansa kad je to trebalo, i sad je garant pao qrcu za usi...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 avg 2015, 16:45

Sta vam je ljudi saberite se. Dzeno ce zamjeniti maksimalno dvojicu igraca. Nema teorije da zamjeni 4-5 igraca u derbi utakmicama pa sve i da su to bolji igraci od ovih sadasnjih a nisu. Bar ne konkretno. Da je mozda protivnik bilo ko drugi od ove dva od tri najjaca protivnika mozda bi i zaigrali Protic i/ili Kallasi bar jedan od njih dvojice. Ovako nema sanse nikakve a kamoli da obadvojica zapocnu.

Njegova su dileme dali je Duljevic spreman da pocne utakmicu i dali poceti sa Velkoskim i na kojoj poziciji. Treca dilema mu je ko ce odigrati tog zadnjeg veznog. Ikadne, Rustemovic ili cak Radovac. Kao da je Protic odjednom neka klasa postao. Mislim da je i razmisljao o Stojcevu ozbiljno a sada jako tesko. Znaci covjek ima 2-3 dileme i to nisu bekovi sigurno. Nadam se jedino da nece opet poceti sa Hebibovicem na beku.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 avg 2015, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 avg 2015, 16:46

Zip je napisao/la:Ipak je znao Kodro sta radi kad je Krstu ostavljao na klupi, nije to to vise. Nema zelje ni volje da igra u Sarajevu vise na visokom nivou
Velkoski je reprezentativac, za svaki nastup i pripreme dobijas novac od FIFE tako da to u mnogome rasterecuje njegova primanja kod nas. Sa druge strane si u obavezi pruziti mu dovoljnu minutazu i kad je u fomi i kad nije i kad imas pravo mjesto za njega i kad nemas. Znaci mac sa dvije ostrice, ja da se pitam a po svemu sudeci i uprava isto misli - transfer lista, jer obzirom na okolnosti ima dobru cijenu i na kraju bi mogli zaraditi na njemu fin novac. Nismo mi bezveze jedino njega platili.

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 05 avg 2015, 17:02

zagorski je napisao/la:Ja da se pitam bekove bi igrali kalasi i protic,ako nista solidni su defanzivno kalasi pogotovo,a krila duljevic i al.bekic/hebibovic.
Protić umjesto Puzigaće je definitivno zaslužio šansu. Puzigaća je katastrofa, Kouadio se igrao sa njim. Ofanzivno ograničen totalno. Protić je jako prodoran i ima kvalitetan centaršut (ono što Puzigaća može sanjat). A defanzivno ne može odigrat lošije nego ovaj protiv Kouadija.
Kallasi je najjači desni bek definitivno. Balans između napadačkih i defanzivnih kvaliteta. Hebibović je više opcija za desno krilo. Ako Duljević počne, nek ga Hebib zamjeni u 60min.. Ali ja bih svakako isto stavio Kallasija na desnog beka od početka tekme. Krajnje je vrijeme da se malo promijene bekovi.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 avg 2015, 17:05

Astana - Helsinki poluvrijeme 1-2, gosti poveli 2-0 i reko gotovo izbacise Kazahstance al onda bravura njihovog golmana i eto sanse jos uvijek za domace da preokrenu, ovo pisem samo iz razloga da se vidi da nije Ostrakovic najgori :lol:
Pyro is not a crime !

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 05 avg 2015, 17:09

Ja bih prihvatio svaku ponudu za Stojceva koja podrazumijeva da mi ne moramo platiti ekipi koja ga preuzima. Znači 0 i više KM.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 avg 2015, 17:14

Zip je napisao/la:Jel neko fkt vidio svojim ocima da Dzeno pije sa svojim igracima?
ma to su mahalske price nevjerujem u te stvari ali oni igraju ponasaju se kao da piju s njim ,jednostavno Dzeno nema autoritet i previse je dobar s igracima a ovi mu vracaju to na terenu ,dzeno igra kako oni sviraju a trebalo bi biti totalno obrnuto e to je problem a to da piju s njim mislim da raja mahala i pretjeruje

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 05 avg 2015, 17:27

bordobijeli je napisao/la:
Zip je napisao/la:Jel neko fkt vidio svojim ocima da Dzeno pije sa svojim igracima?
ma to su mahalske price nevjerujem u te stvari ali oni igraju ponasaju se kao da piju s njim ,jednostavno Dzeno nema autoritet i previse je dobar s igracima a ovi mu vracaju to na terenu ,dzeno igra kako oni sviraju a trebalo bi biti totalno obrnuto e to je problem a to da piju s njim mislim da raja mahala i pretjeruje
Još da on zna "svirati" možda bi ga čovjek i žalio ali ovako..sam pao sam se ubio! :think:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 avg 2015, 17:30

http://sportsport.ba/bh_fudbal/stojcev- ... eri/168599
Zna li iko koliko nude za nezahvalnog smrdu koji mjesto da suti i ceka da Sarajevo isposluje sto bolji deal usput znajuci da je sezona vec pocela ? Eto ti discipline u klubu .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 avg 2015, 17:33

Ma vi pricajte sta hocete nama ce dzeno donijeti tiulu a vi i dalje svirajte protiv njega 39 godina
29 utakmica u domacim takmicenjima 1 poraz
playy of lige evrope
2 trofeja u dva kratka mandata

samo vam zelim opet veliko ime poput Mehe Kodre pa da gledate onu lakrdiju od igre i ono ponasanje na terenu i njegovo zadovoljstvo sa bodom u zvorniku,
Samo Sarajevo

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 avg 2015, 17:35

Dzeno prvo nije trener jer nema diplome ,drugo nije autoritet ,trece hvala mu za poziivan sok dva puta, al poslije toga od pocetka priprema se vidi da o nije to - To je moje misljenje , volim Sarajevo i mislim da moramo biti ozbiljniji klub.Ko se ne slaze to je njegovo pravo kao sto je ovo moje .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, HordasFks, Tatamata1946 i 44 gosta.