Osnovna odlika mutavih papaka koji su saznali za internet je da jednu normalnu raspravu svedu na vrijedjanje. Eto mi si mozak i zajeban si preko interneta pravo.elgigante je napisao/la: Jedno je sta ti nude, a drugo sta prihvatas. Al ne kontas ti pileci mozak..
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jeftino ćemo dat Stojčeva, što se palimo, nije neka tajna. Cimirot ide za milion eura, što je dobar start za neku buduću transfer politiku.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Sta je bilo pilence? Pa ako si pile logicno je da ti je pileci mozak zar ne? Vidi se samim tim sto ne znas razliku izmedju onoga sto ti nude, i sto prihvatis. Al nema argumenata vise pilence?
Ne pravimo mega giga transfere svake godine, al tezimo ka tome. A da bi te ljudi shvatili ozbiljno ne smijes dati igrace za dz, taman ti sjedio na klupi do kraja ugovora. Kontas pilence.
Nisam ja zajeban preko interneta, nemoj se trzati, slobodno nastavi pile malo.
Ne pravimo mega giga transfere svake godine, al tezimo ka tome. A da bi te ljudi shvatili ozbiljno ne smijes dati igrace za dz, taman ti sjedio na klupi do kraja ugovora. Kontas pilence.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Pa ti najvise vrijedjas i omalovazavas sve sto ima ikakve veze sa FK Sarajevo, od stadiona, uposlenika, navijaca.... i to jako dugo. Ti nisi za normalne diskusije, izgubio si postovanje medju nasim navijacima ako si ga ikad i imao.pile87 je napisao/la:Osnovna odlika mutavih papaka koji su saznali za internet je da jednu normalnu raspravu svedu na vrijedjanje. Eto mi si mozak i zajeban si preko interneta pravo.elgigante je napisao/la: Jedno je sta ti nude, a drugo sta prihvatas. Al ne kontas ti pileci mozak..
Postoji razlika Hilmo tebi nema covjek sta prigovoriti i ako nesto napises ne odise papanlukom. A pogledaj post ovoga livadara.
Iskreno što bi jedan veliki željovac rekao vama se isplati da platite Stojčevu da ide a tu priču da dobijate milon eura za cimirota možete samo ovdje po forumu pisati a ístina je duplo manje drugačija
- bistrikboy
- Kontakt:
ne pravite ih nikad...elgigante je napisao/la:Sta je bilo pilence? Pa ako si pile logicno je da ti je pileci mozak zar ne? Vidi se samim tim sto ne znas razliku izmedju onoga sto ti nude, i sto prihvatis. Al nema argumenata vise pilence?
Nije Stojcev kriv sto ga Dzeno gusi i sto nema pojma,ali najlakse je po Stojcevu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
E cuj livadara, jel to titula nekog radnog mjesta tamo odakle si dosao pile?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
hahaha koji insajderi jbt, sve znaju !!!
imate vi bolan svojih problema, bolje se njima bavite nego sto nama ovdje svoju pamet prosipate !!!
dokazano vise puta da veze nemate sa desavanjima unutar naseg kluba !!!
imate vi bolan svojih problema, bolje se njima bavite nego sto nama ovdje svoju pamet prosipate !!!
dokazano vise puta da veze nemate sa desavanjima unutar naseg kluba !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ako vam se svidja hocete li ga kupiti? Evo zaradili ste nesto para, a i kloc kako ga nazvaste ode u Romu. Eto para za Stojceva.bistrikboy je napisao/la:ne pravite ih nikad...elgigante je napisao/la:Sta je bilo pilence? Pa ako si pile logicno je da ti je pileci mozak zar ne? Vidi se samim tim sto ne znas razliku izmedju onoga sto ti nude, i sto prihvatis. Al nema argumenata vise pilence?
Nije Stojcev kriv sto ga Dzeno gusi i sto nema pojma,ali najlakse je po Stojcevu...
- bistrikboy
- Kontakt:
Imamo boljeg na toj poziciji,trazimo krilo i beka.Hvala ipak na ponudi.elgigante je napisao/la:Ako vam se svidja hocete li ga kupiti? Evo zaradili ste nesto para, a i kloc kako ga nazvaste ode u Romu. Eto para za Stojceva.bistrikboy je napisao/la:ne pravite ih nikad...elgigante je napisao/la:Sta je bilo pilence? Pa ako si pile logicno je da ti je pileci mozak zar ne? Vidi se samim tim sto ne znas razliku izmedju onoga sto ti nude, i sto prihvatis. Al nema argumenata vise pilence?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma sta god da radimo to nije vasa stvar, al evo i primjer Tomic vam je otisao djaba iz kluba, ovaj Kvesic za 100 000 e, da ne spominjem rep. kalibar Stanica kojeg ste gurali i rukama i nogama i od momak djaba i jos pare trazi, a mi smo za pola godine ugovora Dupovca prodali za nekih 250 000 eura, tako da kako god okrenes trenutno vodimo bolju politiku od vas !!!bistrikboy je napisao/la:ne pravite ih nikad...elgigante je napisao/la:Sta je bilo pilence? Pa ako si pile logicno je da ti je pileci mozak zar ne? Vidi se samim tim sto ne znas razliku izmedju onoga sto ti nude, i sto prihvatis. Al nema argumenata vise pilence?
barem igracima ispunjavamo obaveze pa ne moze svako otic kako mu kurcu cejf nego se i klub nesto pita, al sta vi znate vama menadzeri svakako vode igrace kako hoce !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Vidi tvojim oruzjem i bez vrijedjanja da vidis cisto da se moze. Teziti necemu i to uraditi su dvije razlicite stvari. Zanimljivo je kakve kad je vama u interesu okrecete stvari ponudjeno vam je 40 hoce li otici ne znam ali to je cifra. Za pocetak bi bilo dobro krenuti od nekud probiti led ipak nemate nikakve reference kada je prodaja igraca u pitanju.elgigante je napisao/la:Sta je bilo pilence? Pa ako si pile logicno je da ti je pileci mozak zar ne? Vidi se samim tim sto ne znas razliku izmedju onoga sto ti nude, i sto prihvatis. Al nema argumenata vise pilence?
Pa sta ga onda branite. Eto vidis sam kazes da nije dovoljno dobar ni da igra u timu naseg vice prvaka. Kako ce onda kod prvaka.bistrikboy je napisao/la:Imamo boljeg na toj poziciji,trazimo krilo i beka.Hvala ipak na ponudi.elgigante je napisao/la:Ako vam se svidja hocete li ga kupiti? Evo zaradili ste nesto para, a i kloc kako ga nazvaste ode u Romu. Eto para za Stojceva.bistrikboy je napisao/la: ne pravite ih nikad...
Bravo Pile, vidis kako se moze. A kako se inace bilo sta uradi u zivotu Pile? Pa zacrtas sebi i radis na tome, tezis ka tome, kontas? E haj nam Pile reci odakle ti to 40? Ponudjeno je malo vise nego sto ste vi dobili za Kvesica, al Pile mi ne moramo probijati led tako, jednostavno ne treba nam, kontas?pile87 je napisao/la:Vidi tvojim oruzjem i bez vrijedjanja da vidis cisto da se moze. Teziti necemu i to uraditi su dvije razlicite stvari. Zanimljivo je kakve kad je vama u interesu okrecete stvari ponudjeno vam je 40 hoce li otici ne znam ali to je cifra. Za pocetak bi bilo dobro krenuti od nekud probiti led ipak nemate nikakve reference kada je prodaja igraca u pitanju.elgigante je napisao/la:Sta je bilo pilence? Pa ako si pile logicno je da ti je pileci mozak zar ne? Vidi se samim tim sto ne znas razliku izmedju onoga sto ti nude, i sto prihvatis. Al nema argumenata vise pilence?
Imas ovdje na forumu acu koji je prilicno upucen u desavanja kod vas moze ti potvrditi ako bude htio. Svak mora probijati led vjeruj mi niko ne uzima kredit ako ima para a vi ste ga uzeli.elgigante je napisao/la:Bravo Pile, vidis kako se moze. A kako se inace bilo sta uradi u zivotu Pile? Pa zacrtas sebi i radis na tome, tezis ka tome, kontas? E haj nam Pile reci odakle ti to 40? Ponudjeno je malo vise nego sto ste vi dobili za Kvesica, al Pile mi ne moramo probijati led tako, jednostavno ne treba nam, kontas?
A ko mi garantuje da je Aco upucen? Zato sto je admin nekog foruma jel? Daj Pile, uozbilji se malo. Ima nas koji smo nesto i ulozili u svoj klub, pa nesto i znamo jbg, ne treba nam Aco. Ostani s nama Pile i uzivaj, cuti cemo se za taj led 

Znam ja u kakvim je vezama sa nekim ljudima u vasem klubu. Meni je to dovoljno. Za led se uzdas u cimirotaelgigante je napisao/la:A ko mi garantuje da je Aco upucen? Zato sto je admin nekog foruma jel? Daj Pile, uozbilji se malo. Ima nas koji smo nesto i ulozili u svoj klub, pa nesto i znamo jbg, ne treba nam Aco. Ostani s nama Pile i uzivaj, cuti cemo se za taj led

Ima tu jos igraca, nemoj se ti zamarati. Cimirot ce svakako otici skuplje nego sto ste vi ikad prodali igraca. A pratim ja forum vec neko vrijeme Pile, nije ti taj izvor bas pouzdan, dosta lupeta.
mortemelgigante je napisao/la:Ima tu jos igraca, nemoj se ti zamarati. Cimirot ce svakako otici skuplje nego sto ste vi ikad prodali igraca. A pratim ja forum vec neko vrijeme Pile, nije ti taj izvor bas pouzdan, dosta lupeta.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Grk1234, MostarReds22, supervizor, tutankamon1905 i 26 gostiju.