Iskreno ja bih vise nekako volio da se u narednim utakmicama proba i Dulja na poziciji desetke, vise nego Krste.THEC je napisao/la:i ja sam iskreno razmisljao o tome, mozda mu je trebalo dati sansu jer desetka u modernom fudbalu je skoro poluspic i nekako mislim da bi Krste to mogao igrati i to daleko bolje nego na kriluAjax je napisao/la:Nego zna li ko kakav je Velkoski na desetki. Moze li to on odigrati sada ako je Stojcev blizu odlaska ?? Jer onda nebi ni bilo potrebno odigrati sa dvojicom klasicnih napadaca nego bi Velkoski igrao tog povucenijeg napadaca ( kao nekad Bilbija ) i ostala bi Dzenina 4-5-1.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ElCartel11 je napisao/la:Ako Milos ode to ce nam biti jedno od jacih pojacanja ovog ljeta

Samo Sarajevo
Krste iz razloga sto on nema toliku brzinu za krila i nije u stanju bas napraviti dar mar kao sto to Dulja moze jer ima brzinu i najvise zato bih prije Krstu stavio na desetku nego Dulju jer njegova brzina se mora maksimalno iskoristiti na terenu a to moze samo na krilu
edit: al dzaba nam sve kad Dzeno opet stavi Stojceva (za oprostaj) i Alispahica zajedno
edit: al dzaba nam sve kad Dzeno opet stavi Stojceva (za oprostaj) i Alispahica zajedno

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 05 avg 2015, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Jedino je pitanje dali je bolji i korisniji od Alispahica. Sigurno bi to bolje odigrao nego po krilu. Sto se tice Duljevica neka njega na krilu dok Alispahic i mozda Velkoski ne dobiju sanse da pokaze koliko mogu.THEC je napisao/la:i ja sam iskreno razmisljao o tome, mozda mu je trebalo dati sansu jer desetka u modernom fudbalu je skoro poluspic i nekako mislim da bi Krste to mogao igrati i to daleko bolje nego na krilu
Ma kakav dulja i njegova 10,tu poziciju treba da igra covjek koji zna podvaliti loptu i dodati u noge a nas dulja prodje sve ali nezna covjek dodati loptu i zavrsnica mu je losa,dulja je extra krilo ne treba izmisljati toplu vodu sa njim on onakav prodoran da ima pas,ubacak i zavrsnicu makar solidnu on nebih uopste igrao u Sarajevu vec u ligi 5.hilmo je napisao/la:Iskreno ja bih vise nekako volio da se u narednim utakmicama proba i Dulja na poziciji desetke, vise nego Krste.THEC je napisao/la:i ja sam iskreno razmisljao o tome, mozda mu je trebalo dati sansu jer desetka u modernom fudbalu je skoro poluspic i nekako mislim da bi Krste to mogao igrati i to daleko bolje nego na kriluAjax je napisao/la:Nego zna li ko kakav je Velkoski na desetki. Moze li to on odigrati sada ako je Stojcev blizu odlaska ?? Jer onda nebi ni bilo potrebno odigrati sa dvojicom klasicnih napadaca nego bi Velkoski igrao tog povucenijeg napadaca ( kao nekad Bilbija ) i ostala bi Dzenina 4-5-1.
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
ne laze on nista ocito da zeli ici a nasi ga ne pustajuZip je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:"Godinu i pol sam u Sarajevu i mislim da je došlo vrijeme za novu stranicu u karijeri. Atromitos je zainteresovan za mene i što se mene tiče, ja bih volio igrati u toj ekipi i u grčkom prvenstvu", rekao je Stojčev, a prenosi atromitistas.gr.
"Važan sam za svoj tim. Borio sam se u svim utakmicama i davao previše za klub, ali ja imam 28 godina i moja ekipa mi je obećala da mi neće praviti probleme u pronalasku novog izazova u karijeri, kao što se događa danas. Ne znam je li ponuda dobra, ali nadam se da će se naći riješenje i dovršiti transfer", dodao je veznjak Bordo kluba.
"To je veoma dobro da čujem. Sjećam se te dvije utakmice, imao sam poprilično dobre partije. Ono što želim imati je sretan kraj i da zaigram za Atromitos", istakao je Stojčev.![]()
Ne lazi Milose, ne lazi

Sretan rodjendan nasem ameru bekicu i dobro nam dosao ponovo matej delac medju stative, ostrakovica postavit da veze pertle igracima ni zasta drugo i nije ako cemo realno 

04.10.2009 !!
e to ne znam, Alispahicu se treba dati vise utakmica, koliko smo samo Milosa trpili i njegove bravure u zadnjih pola godine, moze se i Mesi dati barem 6-7 utakmica da pocne da bismo mogli neki sud donijeti a Krste jbg guramo ga na krilo a tamo ne moze dati ni 50 % od onog kao sto moze u napadu, al kako ocekivati da igramo sa dvojicom napadaca kad nas Dzeno ubijedi da mi vec sad igramo sa tri napadacaAjax je napisao/la:Jedino je pitanje dali je bolji i korisniji od Alispahica. Sigurno bi to bolje odigrao nego po krilu. Sto se tice Duljevica neka njega na krilu dok Alispahic i mozda Velkoski ne dobiju sanse da pokaze koliko mogu.THEC je napisao/la:i ja sam iskreno razmisljao o tome, mozda mu je trebalo dati sansu jer desetka u modernom fudbalu je skoro poluspic i nekako mislim da bi Krste to mogao igrati i to daleko bolje nego na krilu

Pyro is not a crime !
E cuj Milosa, borio se i dao previse za klub?? Pa Milose ako je ono borba, kako onda izgleda kad igras preko qrca??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Od cega zive fudbalki klubovi u Grckoj i od cega isplacuju plate igracima ? Zar i njih ne tresu problemi i kriza, zemlja im pred kolapsom, kako zadrzavaju sponzore i od kojih takmicenja dobijaju novce '?
Sta svi lete u Grcku igrati, jeste da svako zeli vecu platu ali treba malo i razmisliti.
Sta svi lete u Grcku igrati, jeste da svako zeli vecu platu ali treba malo i razmisliti.
- ElCartel11
- Kontakt:
A sta kazete da na poziciju 10-ke stavimo Ikandeja? 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sumnjam da ce ga naši pustiti ispod 150 k eura.Iako je ocigledno da mu pada forma,a time i cijena.
njihova zemlja u bankrotu ce biti uvijek bolje mjesto za zivot nego BiH, tako je i sa klubovima
@elcartel
mislim da bi mogao igrati tu poziciju ali vidio si koliko moze da trci, vrati se nazad do odbrane pa ide naprijed, steta bi bilo to ne iskoristiti zato je bolje da on bude defanzivni vezni, s tim da ce nam sa njim u ekipi trebati jos jedan na toj poziciji bas zbog tog sto on ide dosta naprijed
@elcartel
mislim da bi mogao igrati tu poziciju ali vidio si koliko moze da trci, vrati se nazad do odbrane pa ide naprijed, steta bi bilo to ne iskoristiti zato je bolje da on bude defanzivni vezni, s tim da ce nam sa njim u ekipi trebati jos jedan na toj poziciji bas zbog tog sto on ide dosta naprijed
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Da vam dam koju info o kampu, par prijatelja mi radi bas dole, inace ZeljovciBosnianKingdom je napisao/la:Upravo tako,ja kada sam prije dva mjeseca govori to svi su se pravili pametni i govorili da ce biti izgrađen i prije vremena, a mi ćemo na njemu trenirati pred 19. Kolo,ne 1.Zip je napisao/la:Sa jednim bagerom i 5 radnika ti ne mozes zavrsiti "najmoderniji" trening kamp za godinu danaHeraklitMracni je napisao/la:Za kraj smo ga pitali kada se može očekivati otvaranje kampa?
– Mišljenja sam, a tako smo i planirali, da se ekipa za prvo kolo Premijer lige BiH u sezoni 2015/16., sprema na ovom terenu, rekao nam je za kraj tehnički direktor kluba.
imal ko kakvu sliku ? trebalo bi da je gotovo , ovi su najavljivali da ce biti gotovo do ovog vremena ...

- ElCartel11
- Kontakt:
@THEC znam to brate, ali nemogu pobjeci od cinjenice da je lik jaci tehnicar od svih nasih vezista zajedno, nekako mi ga steta drzati defanzivno
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
idi ubleho vise
Znaci ovako:THEC je napisao/la:al kako ocekivati da igramo sa dvojicom napadaca kad nas Dzeno ubijedi da mi vec sad igramo sa tri napadaca
----------------------------- Delac ---------------------------------
Tatomirovic ---- Stepanov ---- Barbaric ---- Puzigaca/Bekic
--------------------- Ikande ---- Radovac ------------------------
Hebibovic/Bekic ---- Velkoski/Alispahic ------------ Duljevic
------------------------------ Benko -------------------------------
Stojcev vec godinu dana igra preko kurca i to je trebalo davno zavrsiti s njim. Ako neces slusati i igrati posteno mrsh na tribinu pa se dohavizaj,a ne tetosi ga kao umazeno dijete.
Njegovim stopama je vec krenuo i Krste i to treba odmah u startu rjesavati.
Kazete nije Krsti prirodna pozicija krilo!!!
Jasno se vidi kada igrac igra slabije zbog nestandardne pozicije,a kada zato sto se ne trudi.
Ama jarane ima i da golman budes i da das maximum ako ti se kaze,idi kuci pa tamo pasjaluci ovdje si radnik imas postenu i na vrijeme placu i ima da radis!
I Milos i Krste i svi ostali. Marsh vise!!!
Njegovim stopama je vec krenuo i Krste i to treba odmah u startu rjesavati.
Kazete nije Krsti prirodna pozicija krilo!!!
Jasno se vidi kada igrac igra slabije zbog nestandardne pozicije,a kada zato sto se ne trudi.
Ama jarane ima i da golman budes i da das maximum ako ti se kaze,idi kuci pa tamo pasjaluci ovdje si radnik imas postenu i na vrijeme placu i ima da radis!
I Milos i Krste i svi ostali. Marsh vise!!!
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 05 avg 2015, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da su nasi u struci postali svjesn,i da je došlo vrijeme da se stari i istroseni igraci, zamjenesvjezom krvi.
Cimirot je jednostavno dozivio neki max.u ovoj ligi i sad je najbolje vrijeme ga prodati,jer on vise ovde ne moze napredovati.Pored njega pod hitno se kutarisasti Stojceva,koji je u konstantnom padu forme,svjestan je i da ga publika polako uzima na zub, i da je vrijeme da ide posto poto.Sto prije se kutaristi i Puzigace,koji uz sav trud nema vise kvalitet, za ovo Sarajevo.Slijedeci igrac koji je dostigao svoj max.po meni je Krste,koji vise tesko da moze nesto vise postici u ovoj ligi.pod hitno ga prodati,jer cemo doci u situaciju kao i sa Stojcevom da ga trpamo za bilo sta.O polovnjacima necu da pisem-Protic,Baric,Ostrakovic,Tatomirovića,Okica,Dzemu i ostalih.
Pod hitno za novu sezonu ubaciti mlade igrace zeljne izazova,igranja u Sarajevu,kao i u LŠ.Tu prije svega mislim na Andzusica,Miholjevica,te jos par djece iz akademije.Pokušati dovesti Subića,Pirica,te dovesti jednu pravu klasicnu 10-tku.Te sa ovim sto imamo postojecim igrackim kadrom pokusati nesto u Evropi.
Mislim da Murinja dovedemo,sa ovim igracma nista ne bi uradio.
Cimirot je jednostavno dozivio neki max.u ovoj ligi i sad je najbolje vrijeme ga prodati,jer on vise ovde ne moze napredovati.Pored njega pod hitno se kutarisasti Stojceva,koji je u konstantnom padu forme,svjestan je i da ga publika polako uzima na zub, i da je vrijeme da ide posto poto.Sto prije se kutaristi i Puzigace,koji uz sav trud nema vise kvalitet, za ovo Sarajevo.Slijedeci igrac koji je dostigao svoj max.po meni je Krste,koji vise tesko da moze nesto vise postici u ovoj ligi.pod hitno ga prodati,jer cemo doci u situaciju kao i sa Stojcevom da ga trpamo za bilo sta.O polovnjacima necu da pisem-Protic,Baric,Ostrakovic,Tatomirovića,Okica,Dzemu i ostalih.
Pod hitno za novu sezonu ubaciti mlade igrace zeljne izazova,igranja u Sarajevu,kao i u LŠ.Tu prije svega mislim na Andzusica,Miholjevica,te jos par djece iz akademije.Pokušati dovesti Subića,Pirica,te dovesti jednu pravu klasicnu 10-tku.Te sa ovim sto imamo postojecim igrackim kadrom pokusati nesto u Evropi.
amypitar je napisao/la:Mislim da su nasi u struci postali svjesn,i da je došlo vrijeme da se stari i istroseni igraci, zamjenesvjezom krvi.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic i 29 gostiju.