FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
inicijatori destruktivne rasprave koja nema veze sa FK Sarajevo na ovoj temi biće nagrađeni trajnim banovima.
-
- Kontakt:
Bordo braco iz pouzdanih izvora sam saznao da smo zvanicno dobili 3 boda iz Tuzle... Gledajte Hayat u 19 sati.... Emisiju Hayat sport...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Zar nije sutra zasjedanje?!adnan_hzsa je napisao/la:Bordo braco iz pouzdanih izvora sam saznao da smo zvanicno dobili 3 boda iz Tuzle... Gledajte Hayat u 19 sati.... Emisiju Hayat sport...

HSK Zrinjski Mostar
Sutra je zvanicno
sta mislis sto je otpustena citava takmicarka komisija nego zato sto su donjeli drugaciju odluku od ove sto ce se sutra donjeti i prosli put se trebala izglasati ta odluka da nam daju tri boda samo se ovaj iz Tuzle digao i otisao pa je zbog toga prekinuta sjednica ...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To se "znalo" od samog "slucaja",samo sto su se sve procedure trebale obaviti redosljedom zbog "neznalica" u kojekakvim komisijama.UEFA ima jasna pravila i to bi prije ili kasnije doslo na svoje.Ali posto je u ovoj zemlji sve naopako tako i ova jednostavna odluka je "cekala" ovako dugo........adnan_hzsa je napisao/la:Bordo braco iz pouzdanih izvora sam saznao da smo zvanicno dobili 3 boda iz Tuzle... Gledajte Hayat u 19 sati.... Emisiju Hayat sport...
Vrijeme je doslo da dobijemo zasluzena 3 boda iz tz
Samo Saraj'vo

Samo Saraj'vo

- slani grad
- Kontakt:
molim boga da vam dodijele 3 boda pa da svi vide jos jednom kakvi ste smradovi..nama ti bodovi svakako nece trebat a vama cese odbit od glave jer necete u evropu ni sa ova 3 isprosena boda...lihvari sibicarski 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
ujeda so jeli takoslani grad je napisao/la:molim boga da vam dodijele 3 boda pa da svi vide jos jednom kakvi ste smradovi..nama ti bodovi svakako nece trebat a vama cese odbit od glave jer necete u evropu ni sa ova 3 isprosena boda...lihvari sibicarski
volim sto nas svi mrzite,djaba vam nemoze nas niko i nista unistiti
i kad samo najgori idemo u europu
i jos jedno slani grad jeli znas sta je kultura dijaloga?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- slani grad
- Kontakt:
ima kulture dijaloga..isla bi ovako..Hairlija je napisao/la:ujeda so jeli takoslani grad je napisao/la:molim boga da vam dodijele 3 boda pa da svi vide jos jednom kakvi ste smradovi..nama ti bodovi svakako nece trebat a vama cese odbit od glave jer necete u evropu ni sa ova 3 isprosena boda...lihvari sibicarski
cega se pametan stidi-budala se dici

kako god..samo se nadam da ce nas klub istupit iz lige i odrzat obecanje...dosta je vise vase satrologije
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Pa hajte vise molim vas.Sta cekate vise?slani grad je napisao/la:ima kulture dijaloga..isla bi ovako..Hairlija je napisao/la:ujeda so jeli takoslani grad je napisao/la:molim boga da vam dodijele 3 boda pa da svi vide jos jednom kakvi ste smradovi..nama ti bodovi svakako nece trebat a vama cese odbit od glave jer necete u evropu ni sa ova 3 isprosena boda...lihvari sibicarski
kako god..samo se nadam da ce nas klub istupit iz lige i odrzat obecanje...dosta je vise vase satrologije
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ispade da je rivalstvo vas i fukara veće nego između TM, čudan je Gavarić 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
Kakva nam oni mogu biti konkurencija,i kad su nam uopste bili konkurencija u bilo cemu onako,realno gledajuci!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ispade da je rivalstvo vas i fukara veće nego između TM, čudan je Gavarić
Evo glave ako si ti normalan i ako je tebi sasvim normalno da igrač pod suspenzijom može nastupiti.Nemoj bezveze tjerati inat kad znaš da nisi upravu i da krivci za to što će vam oduzeti tri boda, odnosno nama dodati (ako Bog da) su svi osim FK Sarajevo.Krivci su Gavarić, Sloboda,vaša uprava, Olimpik, Savez ali Sarajevo nikako a ti prizn'o to ili ne i sam znaš da je tako.slani grad je napisao/la:molim boga da vam dodijele 3 boda pa da svi vide jos jednom kakvi ste smradovi..nama ti bodovi svakako nece trebat a vama cese odbit od glave jer necete u evropu ni sa ova 3 isprosena boda...lihvari sibicarski
Cemu rasprave, cemu natezanja vise nedelja?! Slucaj je jasan ko dan, tri boda Sarajevu (0:3) ni po babi ni po dedi!
Ne mozes ti to dokazat covjeku koji zivi po pravilima sume a nema veze kakva su pravila UEFE i FIFEcole-ch je napisao/la:Cemu rasprave, cemu natezanja vise nedelja?! Slucaj je jasan ko dan, tri boda Sarajevu (0:3) ni po babi ni po dedi!
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- nikad_izvini
- Kontakt:

Izgube dvije tekme i opet hoće bodove

Asocijacija: "daj mi markuuuuuu"

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ae budi realan kume, sve da istupi iz lige gdje ce? il se ugasit il igrat neku "svoju" kvazi ligu za pehar ni zasta vise... Svaki iole razuman mozak bi shvatio da je ono saopštenje fk slobode, fs tk, i centra tusanj, samo stvaranje pritiska da se donese neka nenormalna odlukaslani grad je napisao/la: ima kulture dijaloga..isla bi ovako..

EDIT:Sada SVAKOG četvrtog palićemo svjeće, sjećanje na Tebe nikad umr`jet neće! Počivaj u miru VEDRANE! 04.10.2009.-04.05.2010.
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987
04.10.'09 - 04.05.'10 Vedran Puljić.
7.mjeseci braco moja
Istina za Vedrana !
7.mjeseci braco moja

Istina za Vedrana !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
- kupus army
- Kontakt:
Sjever pamti te Puljicu Vedrane!!!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Hajdeee, Kyle88, MaroonBjelave, mire971, Pantelija, riki46, ronaldo99 i 76 gostiju.