Dok su nas trpali prvaci svojih drzava.....vas su trpale koje kakva sela..,golubovci ...razno razni kukesijipitic je napisao/la:Igrao i godinama bio trpan.Yoyo je napisao/la:Neko prvi put nakon 10 godina igra kvalifikacije pretkola lige prvaka, a neko je to godinama igrao...
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
STRASNI METALURG..Yoyo je napisao/la:Dok su nas trpali prvaci svojih drzava.....vas su trpale koje kakva sela..,golubovci ...razno razni kukesijipitic je napisao/la:Igrao i godinama bio trpan.Yoyo je napisao/la:Neko prvi put nakon 10 godina igra kvalifikacije pretkola lige prvaka, a neko je to godinama igrao...![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Neka nisu samo MakedonciYoyo je napisao/la:Dok su nas trpali prvaci svojih drzava.....vas su trpale koje kakva sela..,golubovci ...razno razni kukesijipitic je napisao/la:Igrao i godinama bio trpan.Yoyo je napisao/la:Neko prvi put nakon 10 godina igra kvalifikacije pretkola lige prvaka, a neko je to godinama igrao...![]()
SRETAN BROJ - 1725
Kad je nas je izbacio Kukesi vrijedio je 5,10 milijona eura,a Metalurg kad je strumfove 3,85 m ojra..

FK SARAJEVO.
Makedonci su za Zetu iz Golubovaca Barselona hahahhhaha...
Meni je najzabavni poraz sarajeva protiv strasnog srbijanskog sartida od 3-0 nekako mi se bas rijetko spominje. Izracunajte koliko je vrjedio sartid tadaYoyo je napisao/la:Dok su nas trpali prvaci svojih drzava.....vas su trpale koje kakva sela..,golubovci ...razno razni kukesiji![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Onda kada su žutokljunac i svi ostali cmizdriliYoyo je napisao/la:Kad ste nas zadnji put pobjedili na Kosevu.....koje godine?pitic je napisao/la:Kao što se kolo sreće okreće već 4 godine ukupno i 11 godina na Hasetu ukupno. Pravo dobro vam je to kolo sreće.Yoyo je napisao/la:Kolo srece se okrece...neko u evropi bez ulozenih para i mega giga pojacanja...a neko vraca bodove s mega giga pojacanjima...i 3 bobe vise u dva kola....
SRETAN BROJ - 1725
Mozes misliti koliko smo onda mi zaradili prosle sezone, kad smo u tom istom takmicenju dogurali jos dalje? Plus ono para sto je Tan dao za upravljacke glasove.Yoyo je napisao/la:Mi zaradili za par mjeseci para koliko je Tan dao da vas kupi. Tu ubrajam pare koje ste dali sudijama i klubovima da osvojite tu jednu titulu
....jer bi se raspali ko sonjo...
Nemoj tako, pa da vam nismo dali pare da nas pustite za titulu kako bi igracima plate isplatili? Bar ovoj djeci da imaju za uzine ccccc.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
To sam zaboravio.....umjetni tako zvani...na silu...evropski klub..pile87 je napisao/la:Meni je najzabavni poraz sarajeva protiv strasnog srbijanskog sartida od 3-0 nekako mi se bas rijetko spominje. Izracunajte koliko je vrjedio sartid tadaYoyo je napisao/la:Dok su nas trpali prvaci svojih drzava.....vas su trpale koje kakva sela..,golubovci ...razno razni kukesiji![]()
Sutra će i nama biti zabavno.pile87 je napisao/la:Meni je najzabavni poraz sarajeva protiv strasnog srbijanskog sartida od 3-0 nekako mi se bas rijetko spominje. Izracunajte koliko je vrjedio sartid tadaYoyo je napisao/la:Dok su nas trpali prvaci svojih drzava.....vas su trpale koje kakva sela..,golubovci ...razno razni kukesiji![]()
SRETAN BROJ - 1725
Mozda i hoce ali jedno je ispasti od standarda a drugo od sartida iz smedereva.
navijaci zelje samo prate svoj klub 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Nije možda hoće nego hoće i zabava je ista bilo da je Standard ili Metalurg.pile87 je napisao/la:Mozda i hoce ali jedno je ispasti od standarda a drugo od sartida iz smedereva.
SRETAN BROJ - 1725
Šta ono Stojčev pljuje po klubu ?
Jest isto ako ti je vrhunac fudbala bracin turnir.pitic je napisao/la:Nije možda hoće nego hoće i zabava je ista bilo da je Standard ili Metalurg.pile87 je napisao/la:Mozda i hoce ali jedno je ispasti od standarda a drugo od sartida iz smedereva.
Igrate evropu, sta radis na ovime PDFu jbte? Nije to kod vas bolest rijetka.Yoyo je napisao/la:Kako god ostat cemo u ligi nece je trebati prosirivati kao sto su vama da ostanete....a do tada vracajte bodove, mi igramo evropu sutra....
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Pare neka Grci stave na stol koje tražimo i neka odmah ide. Svaka daljna priča samo će sebi i svojoj karijeri naškoditi.bojamora je napisao/la:Šta ono Stojčev pljuje po klubu ?
SRETAN BROJ - 1725
Pa nece nam valjda igraci ici za stoju, nije ovo grbavica rana ljuta...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Meni se čini da vam je između ostalih veliki problem i što vam je puno igrača nezadovoljno primanjima i atmosferom i da bi najradije otišli kao naprimjer Stojčev, Cimirot, Kovačević, Velkovski, Radovac, Okić, Barić, elem pola tima.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ma šta ti je, sve znaš!!!bojamora je napisao/la:Meni se čini da vam je između ostalih veliki problem i što vam je puno igrača nezadovoljno primanjima i atmosferom i da bi najradije otišli kao naprimjer Stojčev, Cimirot, Kovačević, Velkovski, Radovac, Okić, Barić, elem pola tima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: b00t, fks74, imekorisnicko i 34 gosta.