FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 16:33

Kako su se nalozili, ispasce da lazem nesto... :think:

[youtube][/youtube]

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 avg 2015, 16:34

joker90 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Dio u kojem spominje kako vaš klub nakon svakog kiksa objavljuje vijest koja će kol'ko-tol'ko smiriti navijače je istina, u posljednjem slučaju je to dolazak Delača i ta vijest je objavljena samo 4 minute nakon gola Kuadia, ostatak posta me ne zanima ;)
Pa, klub im mora praviti diverzije. Navijaci su im vec juce bili nabrijani. Mislim da gadjanje stolicama mozemo ocekivati vec u slijdecem kolu... Ako ne tada, onda u cetvrtom sigurno. :salut:
Ja se izvinjavam raja, škelevra mi se opet odvezao! Dođi maji nazad!
slika
:lol: :lol: :lol: :clap:

Čekaj da ga ja probam uhvatiti, možda će kontati da ga ja neću svezati opet.
1946

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 16:38

Polako intelektualci. :tokralju:

[youtube][/youtube]

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 avg 2015, 16:40

joker90 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Dio u kojem spominje kako vaš klub nakon svakog kiksa objavljuje vijest koja će kol'ko-tol'ko smiriti navijače je istina, u posljednjem slučaju je to dolazak Delača i ta vijest je objavljena samo 4 minute nakon gola Kuadia, ostatak posta me ne zanima ;)
Pa, klub im mora praviti diverzije. Navijaci su im vec juce bili nabrijani. Mislim da gadjanje stolicama mozemo ocekivati vec u slijdecem kolu... Ako ne tada, onda u cetvrtom sigurno. :salut:
Ja se izvinjavam raja, škelevra mi se opet odvezao! Dođi maji nazad!
slika
Kad sam ti ja rek'o da ga kastriras sad bi bili mirni i on i mi.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 avg 2015, 16:44

obiteljskicovjek je napisao/la: Kad sam ti ja rek'o da ga kastriras sad bi bili mirni i on i mi.
Ma zivo bolan, ne da se uhvatiti vise. Probajte vi ga za glavusinu uhvatit, ja cu za noge i nosimo ga nazad u kucicu.. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 avg 2015, 16:44

Standardiovih :lol:
F.K.SARAJEVO

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 avg 2015, 16:47

Ne vrijedi ga vezat otkine lanac, samo ga kastrirat' inace skace i ne bira. Ima dobar azil u Ustikolini al trenutno imaju filozofske susrete :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 04 avg 2015, 17:49

SlevinKelevra je napisao/la:Polako intelektualci. :tokralju:

[youtube][/youtube]
Pa šta, samo ih napomenuli kulturno da u životu moraš biti prije svega BORAC i RADNIK da bi postigao visoki STANDARD u igri! :kafa:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 04 avg 2015, 18:54

Euzebio je napisao/la:
Denvald je napisao/la:
Euzebio je napisao/la:moze li neko da odgovori na nekoliko pitanja vezano za vas klub. ukoliko hoce neko da odgovori da postavim ukoliko nece da ne pisem dzabe...
Hajde?
zbog cega ste digli kredit od gotovo milion km u jednoj banci kad imate tolike milione i morate ga vratiti do decembra, kad legnu pare od uefe...

zasto vam sportski direktor dogovori platu od recimo 15 000 sa igracem i kazu mu kad dobijes platu ostavis sebi 5000 a meni vratis 10 000...

zasto vam se sad spominju neki klubovi tipa paok-a za cimirota za nekih 1 mlion eura a do jucer su bili neki hsv i veliki klubovi koji su davali po 1,5 miliona...

zbog cega je sad najednom ekipa KORTRIJK spominje kao cimijeva naredna destinacija, kad je to naravno tanov klub kojeg ce on uzeti za "dz" a ovamo ce to biti transfer najveci u historiji lige...

zasto vam generalni sponzor nije obezbjedio direktan let za poznan nego su igraci prvo putovali do istanbula, pa iz istanbula u berlin, a iz berlina do poznana 300km autobusom...haman 12 sati putovanja...

zasto ste smjenili gospodina kodru(nije htio da igra vec kupljene utakmice, info iz prve ruke) a postavili uscuplica...

zbog cega vam direktor i sd direktor imaju na papiru platu kakvu imaju, mizernu, hajd za direktora voli klub pa ima tako malo a ovaj drugi...

zbog cega ste imali 240 000 vanrednih troskova pred kraj sezone prosle...

zbog cega dino vise ne pjeva pjesu predaj se izgubio si boj...:D

zasto tan vise ne daje ni marke za prvi tim nego samo akademiju, jer nije samo akademija njegova...

je li fk sarajevo misli da postoji jos 30 godina pa zbog toga je uzelo pod koncesiju zemljiste koje ce kasnije sa objektima predati opstini ilidza...

zbog cega je odmah portal objavio dolazak delaca nakon poraza u travniku i zbog cega uvijek objavljuje tkave stvari kad je nesto lose...

ima jos toga ali bi bio zadovoljan sa ovim odgovorima

hvala
Hahahaha... Bas kao sto sam pretpostavio. Kad dodjem kuci, kucam sa moba, probat cu ti odgovoriti na svaku pitanje. Da sjasete sa kurca kad pokusavam argumentira i opovrgute vase nebuloze koje su svakim danom sve vece. Cudna ste sorta u pm, nedokucivi za moj pojam zagrizenog navijaca. Toliko mrznje, srdjbe nikad nisam vidio. Pokusat cu ti odg. :-)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 04 avg 2015, 20:42

@Rulehz jedna rijec je dovoljna... "MITOMAN"
orde del male

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 04 avg 2015, 21:46

RuleHz je napisao/la:
Euzebio je napisao/la:
Denvald je napisao/la:
Hajde?
zbog cega ste digli kredit od gotovo milion km u jednoj banci kad imate tolike milione i morate ga vratiti do decembra, kad legnu pare od uefe...

zasto vam sportski direktor dogovori platu od recimo 15 000 sa igracem i kazu mu kad dobijes platu ostavis sebi 5000 a meni vratis 10 000...

zasto vam se sad spominju neki klubovi tipa paok-a za cimirota za nekih 1 mlion eura a do jucer su bili neki hsv i veliki klubovi koji su davali po 1,5 miliona...

zbog cega je sad najednom ekipa KORTRIJK spominje kao cimijeva naredna destinacija, kad je to naravno tanov klub kojeg ce on uzeti za "dz" a ovamo ce to biti transfer najveci u historiji lige...

zasto vam generalni sponzor nije obezbjedio direktan let za poznan nego su igraci prvo putovali do istanbula, pa iz istanbula u berlin, a iz berlina do poznana 300km autobusom...haman 12 sati putovanja...

zasto ste smjenili gospodina kodru(nije htio da igra vec kupljene utakmice, info iz prve ruke) a postavili uscuplica...

zbog cega vam direktor i sd direktor imaju na papiru platu kakvu imaju, mizernu, hajd za direktora voli klub pa ima tako malo a ovaj drugi...

zasto tan vise ne daje ni marke za prvi tim nego samo akademiju, jer nije samo akademija njegova...

je li fk sarajevo misli da postoji jos 30 godina pa zbog toga je uzelo pod koncesiju zemljiste koje ce kasnije sa objektima predati opstini ilidza...

zbog cega je odmah portal objavio dolazak delaca nakon poraza u travniku i zbog cega uvijek objavljuje tkave stvari kad je nesto lose...

hvala
Hahahaha... Bas kao sto sam pretpostavio. Kad dodjem kuci, kucam sa moba, probat cu ti odgovoriti na svaku pitanje. Da sjasete sa kurca kad pokusavam argumentira i opovrgute vase nebuloze koje su svakim danom sve vece. Cudna ste sorta u pm, nedokucivi za moj pojam zagrizenog navijaca. Toliko mrznje, srdjbe nikad nisam vidio. Pokusat cu ti odg. :-)
Glup potez ako ćeš ovome očitom troll-u i provokatoru odgovarati i pravdati se...pamet u vugla, samo ignore pa neka mu pucaju čirevi kada u Novembru aBd budemo i ofišl NA NULI, HADŽIJE KOJE SAMO BOGU DUGUJU ZA NAFAKU!!! :kralj:

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 04 avg 2015, 23:15

Dzeno odlazi.....Kodro da se vrati. Igrajte p....

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Amarildo » 05 avg 2015, 10:48

Yoyo je napisao/la:Dzeno odlazi.....Kodro da se vrati. Igrajte p....
Jo Jo men. Šta ima ktb 'vako inače? Esi mi dobar?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 05 avg 2015, 11:03

Euzebio je napisao/la:

hvala
kada si tako informisan zar ne znaš da se Sarajevo gasi na kraju sljedeće sezone?
Sabrine mi moje!

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 05 avg 2015, 13:50

Euzebio je napisao/la:
Denvald je napisao/la:
Euzebio je napisao/la:moze li neko da odgovori na nekoliko pitanja vezano za vas klub. ukoliko hoce neko da odgovori da postavim ukoliko nece da ne pisem dzabe...
Hajde?
1. zbog cega ste digli kredit od gotovo milion km u jednoj banci kad imate tolike milione i morate ga vratiti do decembra, kad legnu pare od uefe...

2. zasto vam sportski direktor dogovori platu od recimo 15 000 sa igracem i kazu mu kad dobijes platu ostavis sebi 5000 a meni vratis 10 000...

3. zasto vam se sad spominju neki klubovi tipa paok-a za cimirota za nekih 1 mlion eura a do jucer su bili neki hsv i veliki klubovi koji su davali po 1,5 miliona...

4. zbog cega je sad najednom ekipa KORTRIJK spominje kao cimijeva naredna destinacija, kad je to naravno tanov klub kojeg ce on uzeti za "dz" a ovamo ce to biti transfer najveci u historiji lige...

5. zasto vam generalni sponzor nije obezbjedio direktan let za poznan nego su igraci prvo putovali do istanbula, pa iz istanbula u berlin, a iz berlina do poznana 300km autobusom...haman 12 sati putovanja...

6. zasto ste smjenili gospodina kodru(nije htio da igra vec kupljene utakmice, info iz prve ruke) a postavili uscuplica...

7. zbog cega vam direktor i sd direktor imaju na papiru platu kakvu imaju, mizernu, hajd za direktora voli klub pa ima tako malo a ovaj drugi...

8. zbog cega ste imali 240 000 vanrednih troskova pred kraj sezone prosle...

9. zbog cega dino vise ne pjeva pjesu predaj se izgubio si boj...:D

10. zasto tan vise ne daje ni marke za prvi tim nego samo akademiju, jer nije samo akademija njegova...

11. je li fk sarajevo misli da postoji jos 30 godina pa zbog toga je uzelo pod koncesiju zemljiste koje ce kasnije sa objektima predati opstini ilidza...

12. zbog cega je odmah portal objavio dolazak delaca nakon poraza u travniku i zbog cega uvijek objavljuje tkave stvari kad je nesto lose...

hvala
Krenimo redom.

1. Da imamo vise para da vrtimo kontaas.

2. Pa da i on nesto zaradi je.bo ga ti cccc.

3. Furamo levate da dodju, pa ih odje.bemo. Zar nisi upratio ono sa zvezdom?

4. Furamo levate na forumu.

5. Da vidimo sto vise njihove siroke flote.

6. Imao preveliku platu, a mi vec kupili tekme. Jedino koga je mogao uzeti a da nismo kupili su ona djeca na grbavici. Je.biga braco, rezanje troskova.

7. Pogledaj odgovor pod br. 2. Nema smisla da ima duplu platu.

8. Pogledaj odgovor br. 6. 2+2=4, nisi ti bas bistar a?

9. To su proljetni hitovi, pa ne bi valjda da nam Dince bude demode? ccccc.. Strpi se do iduceg proljeca jbg.

10. Pa prosao prelazni rok, joj tebe ccccc...

11. Pa ne ide to bas tako, recimo 20 godina bi nam bilo dovoljno za ono sto namjeravamo, al et, ovih zadnjih 10 je da i oni sta zarade.

12. Da se Ostrakovic prestane zajebavati.

Nadam se da si zadovoljan, samo pitaj. Sto bi rek'o nas narod "ko pita ne skita".

Nema na cemu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 05 avg 2015, 13:58

Provjereno da ste igrali s travnikom 3 za 3 .... :lol:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 avg 2015, 14:02

Euzebio je napisao/la:
Denvald je napisao/la:
Hajde?

hvala
Digao Dino kredit da prebaci na svoj privatni račun

Pa krade nas Ibraković na sve strane to svi znamo. Lopatom nas uzima, a mi mu ništa ne možemo po pitanju toga.

Paok se spominje zato što se naša uprava ugrađuje u transfer i biti će i oni dobri u vrijednosti nekog auta ili vikendice, a u slučaju transfera sa HSV-om se ne mogu ugraditi i zato je HSV ispao iz igre

Amidža je promjenio politiku i sada hoće da budemo najveća filijala Kortajika pa se zato povezuju sa nama i sa našim igračima

Turkish airlines upće nije sponzor FKS to ti je samo priča za javnost. Ova filijala Turkish airlinesa na ovim prostorima pere nešto sitno para preko našeg kluba. Klasični dokaz je taj što nisamo putovali njihovim avionom ipak trebali smo putovati kao neki sa Air Srbijom to bi bilo najkvalitetnije i najbolje.

Pa naravno Kodro nije htio da učestvuje zajedno u uroti FKS i mjesnih zajednica, opština, kantona, entiteta, države, suda, policije, obavještajne službe, sudijske organizacije da bi FKS uzelo na silu titulu.

Kao što sam rekao Dino S. ima privatni račun i relano njemu plata ne treba, a SD uzima pare preko ugovora igrača tako da ni njemu ne treba velika plata, a plata mu je mala na papiru da bi zavarao javnost kako je pošten.

240 000 nisu vandredni troškovi nego k.urč.enje nakon osvajanja titule i Kunte i Pante jeli i pili na račun kluba, a moralo se dati i nekim ljudima iz saveza neke crkavice od tih para da imaju za ljetovanja zato što su nas ispoštovali.

Dino S. više ne pjeva o štrumfovima zato što su mu kriminalci, lopovi, jalijaši, dileri, bombaši i air max tene zaprijetili i nakon toga se Dino S. od straha ušutio.

Tanu nije u interesu sportski rezultati FKS nego samo kako prodavati najbolje igrače iz FKS i dobar dio para uzimati samo sebi, i zbog toga mu je potrebana akademija da pokuša napraviti još nekog kvalitetnog da bi uzeo ono što mu sljeduje.

Dogovorili smo već sa načelnikom da za 30 godine ide sve u vlasništvo općine Ilidža jer naše analize pokazuju da nećemo postojati za 30 godina jer smo postali manjina u ovom gradu, a i usput bojimo se čakija, noževa, bombi ipak hebo fudbal ne treba nam belaji sa Sarajevskim podzemljem.

Portali su kupljeni od strane Ibrakovića i Dine S. oni tako spašavaju svoje stolice i čim rezultati krenu loše već pretplaćeni mediji odmah pišu od pojačanjima i ostalim pozitivnim stvarima da bi smirili ovu manjinu koja još navija za FKS.

Nadam se da si zadovoljan odgovorima.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 avg 2015, 14:04

Yoyo je napisao/la:Provjereno da ste igrali s travnikom 3 za 3 .... :lol:
Kao što je bilo provjereno nekadašnji trokružni sistem Travnik-Vitez-Sarajevo. Haj ti sa svojim provjerenim ublehama i kafanskim pričama se vrati odakle si došao i ne zaboravi ponijeti sa sobom karirani stoljanak na pranje.
SRETAN BROJ - 1725

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 05 avg 2015, 14:09

pitic je napisao/la:
Yoyo je napisao/la:Provjereno da ste igrali s travnikom 3 za 3 .... :lol:
Kao što je bilo provjereno nekadašnji trokružni sistem Travnik-Vitez-Sarajevo. Haj ti sa svojim provjerenim ublehama i kafanskim pričama se vrati odakle si došao i ne zaboravi ponijeti sa sobom karirani stoljanak na pranje.
Tacno tako, zato je Travnik ostao u ligi, vi uzeli Viteza i on ostao. Sad to treba vratiti. Bravo Dzeno majstore, kakav trener :lol:

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 05 avg 2015, 14:16

Pa sta je sporno? Jos smo im posudili igrace da nas dobiju. Pa dobro se dobrim vraca, necemo valjda ljude ispaliti cccc..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Balorda, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, Combattente87, delko, goGlobal, Grk1234, iliyaa8, MikiPirs, Necto i 68 gostiju.