[youtube][/youtube]
joker90 je napisao/la:Ja se izvinjavam raja, škelevra mi se opet odvezao! Dođi maji nazad!SlevinKelevra je napisao/la:Pa, klub im mora praviti diverzije. Navijaci su im vec juce bili nabrijani. Mislim da gadjanje stolicama mozemo ocekivati vec u slijdecem kolu... Ako ne tada, onda u cetvrtom sigurno.Ajzea je napisao/la:Dio u kojem spominje kako vaš klub nakon svakog kiksa objavljuje vijest koja će kol'ko-tol'ko smiriti navijače je istina, u posljednjem slučaju je to dolazak Delača i ta vijest je objavljena samo 4 minute nakon gola Kuadia, ostatak posta me ne zanima
Kad sam ti ja rek'o da ga kastriras sad bi bili mirni i on i mi.joker90 je napisao/la:Ja se izvinjavam raja, škelevra mi se opet odvezao! Dođi maji nazad!SlevinKelevra je napisao/la:Pa, klub im mora praviti diverzije. Navijaci su im vec juce bili nabrijani. Mislim da gadjanje stolicama mozemo ocekivati vec u slijdecem kolu... Ako ne tada, onda u cetvrtom sigurno.Ajzea je napisao/la:Dio u kojem spominje kako vaš klub nakon svakog kiksa objavljuje vijest koja će kol'ko-tol'ko smiriti navijače je istina, u posljednjem slučaju je to dolazak Delača i ta vijest je objavljena samo 4 minute nakon gola Kuadia, ostatak posta me ne zanima
Ma zivo bolan, ne da se uhvatiti vise. Probajte vi ga za glavusinu uhvatit, ja cu za noge i nosimo ga nazad u kucicu..obiteljskicovjek je napisao/la: Kad sam ti ja rek'o da ga kastriras sad bi bili mirni i on i mi.
Pa šta, samo ih napomenuli kulturno da u životu moraš biti prije svega BORAC i RADNIK da bi postigao visoki STANDARD u igri!SlevinKelevra je napisao/la:Polako intelektualci.![]()
[youtube][/youtube]
Hahahaha... Bas kao sto sam pretpostavio. Kad dodjem kuci, kucam sa moba, probat cu ti odgovoriti na svaku pitanje. Da sjasete sa kurca kad pokusavam argumentira i opovrgute vase nebuloze koje su svakim danom sve vece. Cudna ste sorta u pm, nedokucivi za moj pojam zagrizenog navijaca. Toliko mrznje, srdjbe nikad nisam vidio. Pokusat cu ti odg.Euzebio je napisao/la:zbog cega ste digli kredit od gotovo milion km u jednoj banci kad imate tolike milione i morate ga vratiti do decembra, kad legnu pare od uefe...Denvald je napisao/la:Hajde?Euzebio je napisao/la:moze li neko da odgovori na nekoliko pitanja vezano za vas klub. ukoliko hoce neko da odgovori da postavim ukoliko nece da ne pisem dzabe...
zasto vam sportski direktor dogovori platu od recimo 15 000 sa igracem i kazu mu kad dobijes platu ostavis sebi 5000 a meni vratis 10 000...
zasto vam se sad spominju neki klubovi tipa paok-a za cimirota za nekih 1 mlion eura a do jucer su bili neki hsv i veliki klubovi koji su davali po 1,5 miliona...
zbog cega je sad najednom ekipa KORTRIJK spominje kao cimijeva naredna destinacija, kad je to naravno tanov klub kojeg ce on uzeti za "dz" a ovamo ce to biti transfer najveci u historiji lige...
zasto vam generalni sponzor nije obezbjedio direktan let za poznan nego su igraci prvo putovali do istanbula, pa iz istanbula u berlin, a iz berlina do poznana 300km autobusom...haman 12 sati putovanja...
zasto ste smjenili gospodina kodru(nije htio da igra vec kupljene utakmice, info iz prve ruke) a postavili uscuplica...
zbog cega vam direktor i sd direktor imaju na papiru platu kakvu imaju, mizernu, hajd za direktora voli klub pa ima tako malo a ovaj drugi...
zbog cega ste imali 240 000 vanrednih troskova pred kraj sezone prosle...
zbog cega dino vise ne pjeva pjesu predaj se izgubio si boj...
zasto tan vise ne daje ni marke za prvi tim nego samo akademiju, jer nije samo akademija njegova...
je li fk sarajevo misli da postoji jos 30 godina pa zbog toga je uzelo pod koncesiju zemljiste koje ce kasnije sa objektima predati opstini ilidza...
zbog cega je odmah portal objavio dolazak delaca nakon poraza u travniku i zbog cega uvijek objavljuje tkave stvari kad je nesto lose...
ima jos toga ali bi bio zadovoljan sa ovim odgovorima
hvala
Glup potez ako ćeš ovome očitom troll-u i provokatoru odgovarati i pravdati se...pamet u vugla, samo ignore pa neka mu pucaju čirevi kada u Novembru aBd budemo i ofišl NA NULI, HADŽIJE KOJE SAMO BOGU DUGUJU ZA NAFAKU!!!RuleHz je napisao/la:Hahahaha... Bas kao sto sam pretpostavio. Kad dodjem kuci, kucam sa moba, probat cu ti odgovoriti na svaku pitanje. Da sjasete sa kurca kad pokusavam argumentira i opovrgute vase nebuloze koje su svakim danom sve vece. Cudna ste sorta u pm, nedokucivi za moj pojam zagrizenog navijaca. Toliko mrznje, srdjbe nikad nisam vidio. Pokusat cu ti odg.Euzebio je napisao/la:zbog cega ste digli kredit od gotovo milion km u jednoj banci kad imate tolike milione i morate ga vratiti do decembra, kad legnu pare od uefe...Denvald je napisao/la:
Hajde?
zasto vam sportski direktor dogovori platu od recimo 15 000 sa igracem i kazu mu kad dobijes platu ostavis sebi 5000 a meni vratis 10 000...
zasto vam se sad spominju neki klubovi tipa paok-a za cimirota za nekih 1 mlion eura a do jucer su bili neki hsv i veliki klubovi koji su davali po 1,5 miliona...
zbog cega je sad najednom ekipa KORTRIJK spominje kao cimijeva naredna destinacija, kad je to naravno tanov klub kojeg ce on uzeti za "dz" a ovamo ce to biti transfer najveci u historiji lige...
zasto vam generalni sponzor nije obezbjedio direktan let za poznan nego su igraci prvo putovali do istanbula, pa iz istanbula u berlin, a iz berlina do poznana 300km autobusom...haman 12 sati putovanja...
zasto ste smjenili gospodina kodru(nije htio da igra vec kupljene utakmice, info iz prve ruke) a postavili uscuplica...
zbog cega vam direktor i sd direktor imaju na papiru platu kakvu imaju, mizernu, hajd za direktora voli klub pa ima tako malo a ovaj drugi...
zasto tan vise ne daje ni marke za prvi tim nego samo akademiju, jer nije samo akademija njegova...
je li fk sarajevo misli da postoji jos 30 godina pa zbog toga je uzelo pod koncesiju zemljiste koje ce kasnije sa objektima predati opstini ilidza...
zbog cega je odmah portal objavio dolazak delaca nakon poraza u travniku i zbog cega uvijek objavljuje tkave stvari kad je nesto lose...
hvala
Jo Jo men. Šta ima ktb 'vako inače? Esi mi dobar?Yoyo je napisao/la:Dzeno odlazi.....Kodro da se vrati. Igrajte p....
kada si tako informisan zar ne znaš da se Sarajevo gasi na kraju sljedeće sezone?Euzebio je napisao/la:
zbog cega ste digli kredit od gotovo milion km u jednoj banci kad imate tolike milione i morate ga vratiti do decembra, kad legnu pare od uefe...
hvala
Krenimo redom.Euzebio je napisao/la:1. zbog cega ste digli kredit od gotovo milion km u jednoj banci kad imate tolike milione i morate ga vratiti do decembra, kad legnu pare od uefe...Denvald je napisao/la:Hajde?Euzebio je napisao/la:moze li neko da odgovori na nekoliko pitanja vezano za vas klub. ukoliko hoce neko da odgovori da postavim ukoliko nece da ne pisem dzabe...
2. zasto vam sportski direktor dogovori platu od recimo 15 000 sa igracem i kazu mu kad dobijes platu ostavis sebi 5000 a meni vratis 10 000...
3. zasto vam se sad spominju neki klubovi tipa paok-a za cimirota za nekih 1 mlion eura a do jucer su bili neki hsv i veliki klubovi koji su davali po 1,5 miliona...
4. zbog cega je sad najednom ekipa KORTRIJK spominje kao cimijeva naredna destinacija, kad je to naravno tanov klub kojeg ce on uzeti za "dz" a ovamo ce to biti transfer najveci u historiji lige...
5. zasto vam generalni sponzor nije obezbjedio direktan let za poznan nego su igraci prvo putovali do istanbula, pa iz istanbula u berlin, a iz berlina do poznana 300km autobusom...haman 12 sati putovanja...
6. zasto ste smjenili gospodina kodru(nije htio da igra vec kupljene utakmice, info iz prve ruke) a postavili uscuplica...
7. zbog cega vam direktor i sd direktor imaju na papiru platu kakvu imaju, mizernu, hajd za direktora voli klub pa ima tako malo a ovaj drugi...
8. zbog cega ste imali 240 000 vanrednih troskova pred kraj sezone prosle...
9. zbog cega dino vise ne pjeva pjesu predaj se izgubio si boj...
10. zasto tan vise ne daje ni marke za prvi tim nego samo akademiju, jer nije samo akademija njegova...
11. je li fk sarajevo misli da postoji jos 30 godina pa zbog toga je uzelo pod koncesiju zemljiste koje ce kasnije sa objektima predati opstini ilidza...
12. zbog cega je odmah portal objavio dolazak delaca nakon poraza u travniku i zbog cega uvijek objavljuje tkave stvari kad je nesto lose...
hvala
Digao Dino kredit da prebaci na svoj privatni računEuzebio je napisao/la:zbog cega ste digli kredit od gotovo milion km u jednoj banci kad imate tolike milione i morate ga vratiti do decembra, kad legnu pare od uefe...Denvald je napisao/la:Hajde?Euzebio je napisao/la:moze li neko da odgovori na nekoliko pitanja vezano za vas klub. ukoliko hoce neko da odgovori da postavim ukoliko nece da ne pisem dzabe...
hvala
Kao što je bilo provjereno nekadašnji trokružni sistem Travnik-Vitez-Sarajevo. Haj ti sa svojim provjerenim ublehama i kafanskim pričama se vrati odakle si došao i ne zaboravi ponijeti sa sobom karirani stoljanak na pranje.Yoyo je napisao/la:Provjereno da ste igrali s travnikom 3 za 3 ....
Tacno tako, zato je Travnik ostao u ligi, vi uzeli Viteza i on ostao. Sad to treba vratiti. Bravo Dzeno majstore, kakav trenerpitic je napisao/la:Kao što je bilo provjereno nekadašnji trokružni sistem Travnik-Vitez-Sarajevo. Haj ti sa svojim provjerenim ublehama i kafanskim pričama se vrati odakle si došao i ne zaboravi ponijeti sa sobom karirani stoljanak na pranje.Yoyo je napisao/la:Provjereno da ste igrali s travnikom 3 za 3 ....
Trenutno korisnika/ca: antibot, Balorda, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, Combattente87, delko, goGlobal, Grk1234, iliyaa8, MikiPirs, Necto i 68 gostiju.