**** te on, pokvari mi noctopnik1 je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
**** te on, pokvari mi noctopnik1 je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Aa23
Ti izgleda da se Rvpa sjecas samo iz zadnji sezone i pol u Arsenalu..a i tad je fulo zicera jednako bitni kao giroud
Arsenal fans back Arsene Wenger with 76% of supporters admitting they're satisfied with the club
But last year the figure was 51 per cent. And in 2013 it was just 17 per cent.
Postavi fino statistiku pa da vidimo i to. Inace evo dokazao sam, Giroud u prvoj sezoni pola golova za odluku, drugu nismo analizirali, treca vise od pola golova za bodove.AA23 je napisao/la:
Koliko mečeva je samo Van Pussy znao otvarati golovima, naspram Girouda...necu da se raspravljam imam svoje mišljenje nek Giroud daje samo a ne maši kal inače
Igra glavom? Giroud je i efikasniji(500 minuta manje i gol manje, doduse i 7 asistencija manje).topnik1 je napisao/la:A u kojem je još bolji pa kažeš da je i u tom ? ._.
AllGunsBlazing je napisao/la:Igra glavom? Giroud je i efikasniji(500 minuta manje i gol manje, doduse i 7 asistencija manje).topnik1 je napisao/la:A u kojem je još bolji pa kažeš da je i u tom ? ._.
Druga stvar, popravi citanje. Dakle ide recenica o tom segmentu, i onda ide "i u tom" dakle i u tome je bolji od Benzeme. Ne to i jos 15 stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.