Ti i ja po dres da ce konkurisati?SiouxLukavac je napisao/la:Isto sto je konkurisao protiv Travnika i igrao protiv Famosa, insajderske sve.Head je napisao/la:Hoce.AdiFKS je napisao/la:Sta je sa Duljom? Hoce li konkurisati za listicu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
1946
Re: FK Sarajevo
Ja bih ovu ekipu forsirao, po meni je beton! Al ne pitam se 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
elgigante je napisao/la:
Kad se vec igramo strucnjaka
Najbolja varijanta

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Može li Delač odma protiv Širokog branit ?

elgigante je napisao/la:Kad se vec igramo strucnjaka

-
- Kontakt:
Gdje ti je Dulja legendo ? 

Valjda do 2020 nadjemo struku koja ce zadovoljiti 70% navijaca 

Vodio se po tvom postu da ga nema u nedjelju.SiouxLukavac je napisao/la:Gdje ti je Dulja legendo ?

-
- Kontakt:
Ma ne znam ja imal ga il ne, nadam se da ce bit spreman. Samo govorim ovim koji govore da ce konkurisat da su isto to govorili i za Travnik kao i Famos pa nista.hifans je napisao/la:Vodio se po tvom postu da ga nema u nedjelju.SiouxLukavac je napisao/la:Gdje ti je Dulja legendo ?
Jucer sam ja identicnu postavio. Pa jaa nijednog mahalasa nemas u ovoj postavi. Ovi drugi sto vole da mahalaju, nek sjede na klupi i mahalaju.elgigante je napisao/la:
Kad se vec igramo strucnjaka

- bordoakapitar
@kengure, nisam ja protiv zdrave kritike, ali ako nisi primjetio pravila se atmosfera linca prema Dzeni i nekolicini igraca. Ja opet kazem da se pretjeruje i da nista nije izmaklo kontroli. Cak sta vise planovi su bas dugorocni. Ovaj poraz u Travniku ne treba uopste vise spominjati a vjeruj da nije slucajno rez.bio takav i nisu slucajno igrali zajedno Samir, Mesa i Stojcev... Jednostavno je trebalo biti tako kako je bilo i opustite se... Svi na AFH da uzivamo u cijepanju listice!!!
@Gomis99 Tribina brate, tribina. Da imaju bolji pogled na teren...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
-
- Kontakt:
Za kraj smo ga pitali kada se može očekivati otvaranje kampa?
– Mišljenja sam, a tako smo i planirali, da se ekipa za prvo kolo Premijer lige BiH u sezoni 2015/16., sprema na ovom terenu, rekao nam je za kraj tehnički direktor kluba.
imal ko kakvu sliku ? trebalo bi da je gotovo , ovi su najavljivali da ce biti gotovo do ovog vremena ...
– Mišljenja sam, a tako smo i planirali, da se ekipa za prvo kolo Premijer lige BiH u sezoni 2015/16., sprema na ovom terenu, rekao nam je za kraj tehnički direktor kluba.
imal ko kakvu sliku ? trebalo bi da je gotovo , ovi su najavljivali da ce biti gotovo do ovog vremena ...
- PitarBordo
- Kontakt:
Sa jednim bagerom i 5 radnika ti ne mozes zavrsiti "najmoderniji" trening kamp za godinu danaHeraklitMracni je napisao/la:Za kraj smo ga pitali kada se može očekivati otvaranje kampa?
Ma možeš ti doć tamo i odradit trening, stavljena je umjetna trava, al treba završit svlačionice , prirodni travnjak, teretanu, fitness, dosta su tog nabrajali da će bit.HeraklitMracni je napisao/la:Za kraj smo ga pitali kada se može očekivati otvaranje kampa?
Ja bih bio zadovoljan da se završi do 6. mjeseca iduće godine.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Upravo tako,ja kada sam prije dva mjeseca govori to svi su se pravili pametni i govorili da ce biti izgrađen i prije vremena, a mi ćemo na njemu trenirati pred 19. Kolo,ne 1.Zip je napisao/la:Sa jednim bagerom i 5 radnika ti ne mozes zavrsiti "najmoderniji" trening kamp za godinu danaHeraklitMracni je napisao/la:Za kraj smo ga pitali kada se može očekivati otvaranje kampa?
Sabrine mi moje!
68 godina treniramo na raznim terenima, nista nam biti nece ako sacekamo jos jednu godinu. Svjedoci smo da se radi, i da ima napretka na izgradnji i uredjenu. Bice to uskoro gotovo ja vjerujem.
-
- Kontakt:
Hilmo znamo da cemo dobiti terene , al treba neki red da se zna , imamo pare a rade dva covjeka , majstor i njegov irget , pa ne radimo kucu na selu ... Al aj bit ce ok
Stedimo 

-
- Kontakt:
Interesuje me šta bi sa ponudom Borcu za Subića. Puzi me nervira al pravo. Nema prodora, sve golove smo primili preko njega ili njegovom krivicom. Šuplji smo lijevo do bola. Fali žara kod Velkoskog.
Trenutno korisnika/ca: Armija1987, benko21, Fudo, Google Adsense [Bot], johntravolta123, lakilone, Pantelija, Pitar6785, ubipara i 85 gostiju.