ljudi jel ovo neki fake video namjestaljka ili Pepu treba pisati.BvB09 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Opet se drogira![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ljudi jel ovo neki fake video namjestaljka ili Pepu treba pisati.BvB09 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Opet se drogira![]()
Tu sam ja, samo radne obaveze malo stegle pa se manje stigne šta kvalitetno s moje strane prodiskutovatiOmerbavarac je napisao/la:Btw: doktore, nema te nesto, nek si se vratio.
Ova reakcija Pepa je zbog Kimmicha jer ga je ovaj kloc polomio bez potrebe.thulkazal je napisao/la:Kad dođu ublehe kaljati klub i ime FC Bayern![]()
[youtube][/youtube]
Znam ja dobro zbog čega je reakcija. Gledao sam utakmicu. Ko fol štiti svog igrača ali zamisli druge trenere poput Hitzfeld, Magath i Jupp da ovo rade. Nezamislivo zar ne?Saurman je napisao/la: Ova reakcija Pepa je zbog Kimmicha jer ga je ovaj kloc polomio bez potrebe.
Audi nista nece "preuzeti".Odavno je poznato da Adidas,Allianz i Audi imaju po 8,33% dionica,tj. 24,99%.Neko je vec objasnjavao zasto je ovo odradjeno ovako kako jeste i zasto Bayern nece mijenjati,odnosno prodati vise dionica partnerima.Nerminovic je napisao/la:http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... 040815.php
Friska vijest sad stigla iz Minhena
Bayern produzio sponzorski ugovor sa Audi do 2025 godine, detalji jos ne znamo ali Audi sad preuzima 8,33% dionica kluba
2009, ne 2003.edo07 je napisao/la:Audi od 2003.god posjeduje 8,33% dionica
haha dobro si, moja greska..nisam ni gledao kad sam kucaoNerminovic je napisao/la:2009, ne 2003.edo07 je napisao/la:Audi od 2003.god posjeduje 8,33% dionica
svakome se moze desiti, sad smo ustali pa razumijemedo07 je napisao/la:haha dobro si..nisam ni gledao kad sam kucaoNerminovic je napisao/la:2009, ne 2003.edo07 je napisao/la:Audi od 2003.god posjeduje 8,33% dionicau glavi 2009 i nemam pojma kako ukuca trojku
![]()
Uli Henes likes this.thulkazal je napisao/la:Kad dođu ublehe kaljati klub i ime FC Bayern![]()
jos jedna ispravka, iako je nebitnaNerminovic je napisao/la:svakome se moze desiti, sad smo ustali pa razumijem![]()
Nije to cinganluk nego juznjacki temperament s kojim su ovi sjeverno na vi. Ne volim kukavicluk, podvijanje repa i neke politicke odgovore i lijepe manire. Fudbal, mislim u konktekstu biznisa, nije vjerska ustanova niti neko drustvo za promociju moralnih principa nego okrutan teren gdje moras koristiti svo oruzje da bi uspio. Zato, sretan sam da toga ima i kod nas, naravno u granicama normale - a jos bi bio sretniji da Pep jos ima vise hrabrosti pa da zna prcat ili provocirati kao Murinjo.Centre forward je napisao/la:A kako ga to štiti ? Tučom(a bio je haman horan) i žustrim verbalnim raspravljanjem sa protivničkim igračem. Opet pravi ciganluk koji strašno odudara od naše avlije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.