FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odoh kupiti kartu, a sa sobom vodim jednog dijasporca da kupi kartu i da se učlani. Pokušaću ubijediti još jednog dijasporca, a ovdje mi je prvi komšija, da se i on učlani.
Od koliko se danas prodaju karte u Ferhadiji?
Od 12pinki je napisao/la:Od koliko se danas prodaju karte u Ferhadiji?
-
- Kontakt:
- Nerminovic
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:ja se obezbjedio ranije, za ne daj Bože![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Esencijalno je biti clan!
Meni se na poslu cude od ponedeljka sto samo pricam o utakmici.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Isti sam,samo kod njih je odavno proslo cudenje,sad su uveliko poceli pratit Željine rezultate,mozda jednog dana i na Grbavicu dodjuneroazzuro je napisao/la:Esencijalno je biti clan!

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
U koliko se kućice na marketu otvaraju? Moram dres obezbijediti što prije 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jedna je kucica ispred BBI, mislim da je vec otvorena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma dobro, mislio sam općenito
Oko pola 10 nisu bile otvorene, zato pitah da opet ne odem džaba 
EDIT: Našao, od 10 rade

EDIT: Našao, od 10 rade

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Svi Manijaci za tebe ginu,igraj Željo ti za nas!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Također moram dres obezbijediti danas, nadam se da neće nestati do 2-3 h 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- corleone87
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
IdealnoSlevinKelevra je napisao/la:MoRe i vako![]()
[youtube][/youtube]

Kakav amaterizam vlada u klubu, čuj 3rd leg 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Stamparska greska odnosno onog ko je pravio dizajn I sad ti idario po klubu. Ne mozes zbog ovoga povuci 20000 ulaznica.shzna je napisao/la:Kakav amaterizam vlada u klubu, čuj 3rd leg
-
- Kontakt:
Hoćemo li se mi ikada ovog proći. Ne mislim samo na Želju nego generalno.shzna je napisao/la:Kakav amaterizam vlada u klubu, čuj 3rd leg
Ako ne znaš pitaj, prepiši, nebitno. Valjda je neko vidio kartu u Belgiji. Na kraju, ako nisi siguran napiši samo Željo - Standard, datum i cijenu i gotovo.
pinki je napisao/la:Od koliko se danas prodaju karte u Ferhadiji?
Od 12 sigurno, nezz jel izadju ranije.
Srcu draga boja plava!
Kakva me ludost trese, naježim se na spomen voljenog kluba....ne mogu da spavam, ne mogu da jedem, pijem, opadam, hoću da Željo ide dalje. Volimo tebe!
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Nisam ništa puno pisao otkako sam se prijavio na forum.Posebno nisam htjeo nakon poraza od Radnika,nego sam samo čitao pregrš negativnih komentara.Prije utakmice sa Radnikom sam pisao, da bih odmorio samo tri igrača zbog važnosti utakmice.Tako je i Oda uradio,međutim igrači su mislima već bili na utakmici protiv Standarda,i bilo ih je veoma teško motivisati da pruže svoj maksimum, koji je bio potreban da bi dobili utakmicu protiv Radnika.
Nemogu da vjerujem da ima navijača koji poslije Ferencvaroša igrače i Odu kuju u zvijezde,a samo pet dana poslije iste te igrače i Odu prozivaju i omaložavaju.Dragi moji forumaši,da bi se bilo kakva ekipa u ovoj sezoni Premijer lige pobjedila igrači moraju biti 100% fizički i psihički spremni.Dokaza u prva dva kola je mnogo.
Naši momci u četvrtak igraju najvažniju tekmu u sezoni,oni to imaju u podsvjesti,i to je fakat koji ih je ograničio u nedjelju.
Da sam upravu oni će potvrditi 06.08.2015 u 22:45 kad Bugarin odsvira kraj Standardovog evropskog puta za ovu godinu,,a nama oznaći početak petnaest najljepših dana maštanja,snova i gledanja Želje na nekom od evropskih stadiona kako se bori za ulazak u grupe Evropa lige.
Nemogu da vjerujem da ima navijača koji poslije Ferencvaroša igrače i Odu kuju u zvijezde,a samo pet dana poslije iste te igrače i Odu prozivaju i omaložavaju.Dragi moji forumaši,da bi se bilo kakva ekipa u ovoj sezoni Premijer lige pobjedila igrači moraju biti 100% fizički i psihički spremni.Dokaza u prva dva kola je mnogo.
Naši momci u četvrtak igraju najvažniju tekmu u sezoni,oni to imaju u podsvjesti,i to je fakat koji ih je ograničio u nedjelju.
Da sam upravu oni će potvrditi 06.08.2015 u 22:45 kad Bugarin odsvira kraj Standardovog evropskog puta za ovu godinu,,a nama oznaći početak petnaest najljepših dana maštanja,snova i gledanja Želje na nekom od evropskih stadiona kako se bori za ulazak u grupe Evropa lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.