Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

kurdt
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la kurdt » 03 maj 2010, 13:40

Monolog je napisao/la:
kurdt je napisao/la:
Pa jesi li corav vidis li da mu je ostalo zive love 95 miliona za 5 godina toje 20 miliona po sezoni vidis da je zaradio na prodaji igraca 196 miliona a na igrace je potrosio 292 miliona dobijes 95 miliona za 5 godina a real je dao ove godine 200 miliona a nista nece osvojiti kako ocekujes od trenera koji ima 20 miliona po sezoni da se bori za titulu to se ne moze ni na Menageru
Pa ne vodi Tranmere, već Liverpool, ekipu koja ima odličan sastav. Eto za tih 20 miliona godišnje(koliko je imao za transfere), mogao je svake godine dovesti 2 normalna igrača, a ne debile poput Kirgyakosa, besplatnih likova kao što su Voronin i Degen...
Sa normalnim igracima se ne osvaja prvenstvo nego se igra europa liga
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 maj 2010, 15:15

Lily je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
SG8 je napisao/la:ee ljudi da vas pitam, moze li mi iko reci koliko ima navijaca da navijaju za chelsea PRIJE nego sto je dosao abramovich, prije su bili kao bolton i onda dodje rus kupi igrace i odjednom pun stadion gledalaca. Ti ljudi nisu dosli da navijaju, nego da gledaju zvijezde!
vjerujem da nisi ni ti navijao za liverpool prije nego sto je osvojio LS, al sta je tu je, 100% ces reci da si navijao bez obzira na to, al de stas :P
Joj ovo je vise postalo dosadno.
Pa sta ako je za Liverpool poceo navijat tek od 2005?? a isto sta ima veze ako je ovaj poceo najvijat za Chelsea tek od dolaska Abramovicha?.. Iako SG8 moze lagat da navija otprije za razliku od Quaresme :P :lol:
ja navijam za chelsea negdje od 2002 03 sezone, tad sam simpatisao real :s

Huleee
Kontakt:

Post Postao/la Huleee » 03 maj 2010, 15:26

ja za liverpool navijam vise od moje 7 godine i juce sam jedino navijao protiva njega da nebi man. utd osvojio ligu. :D :D :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 maj 2010, 16:41

Haj stoji to da nam treba kvalitetnih igraca,ali stvar je u tome sto benitez ni iz ovih polovnjaka maximum ne moze izvuci..Mi osim reine nemamo nijednog igraca koji je u formi,svi previse osciluju,nema nijednog da se bas ono trudi...i kad su svi tako losi onda ne moze biti problem ni hicks,ni gillet ni neko peti ni deseti,to su vec neke stvari za koje mogu biti krivi benitez,njegovi pomocnici i igraci ...
Rafa ih jednostavno ne moze vise motivisati,jos kad vidim kako se tek povlace nakon primljenog gola pitam se da li im on uopste pokusava podici moral...
Dalje,meni se odavno cini da i igraci gube strpljenje,cini mi se da su odnosi izmedju njih i beniteza dosta uzdrmani,reakcije torresa i gerrarda prije par kola,navodno mu masch nije htio pruziti ruku nakon sto ga je zamijenio protiv atletica (to ne upratih,al tako se pisalo na forumu sa stranice kluba ),za aquilanija se govori da je nezadovoljan(moglo bi biti s obzirom na minutazu al ...) ,kao i za babela...

Ne znam...kako ce on sutra navuci nekog ufuranog od 30 miliona koji dodje npr. iz Barce da da sve od sebe kad ni ove, kojima bi vrhunac karijere treblo biti igranje za liverpool,ne moze....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 03 maj 2010, 16:46

zao mi je ali GERARD od ljeta igra u INTERU,a i TORES vjerovatno odlazi,tako da crni dani vam slijede,dno dna... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 maj 2010, 16:50

Joj @amelle, koji ti je ovo nick danas. Bas me zanima koliko ces postova izdrzati, prije nego sto se zaputis u BANovice. ;)
#divovi

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 03 maj 2010, 16:52

amell je napisao/la:zao mi je ali GERARD od ljeta igra u INTERU,a i TORES vjerovatno odlazi,tako da crni dani vam slijede,dno dna... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A da nađeš zanimaciju u svom otužnom i jadnom životu ?

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 03 maj 2010, 19:09

Ja samo molim dragog Boga da nas kupe ljudi koji su spremni platiti dug i poceti graditi novi stadion. Vjerujte mi da se ja ne brinem ni za Rafin posao, niti to gdje ce Gerrard, Torres & Co. i grati od iduce sezone.
Sve je ljudi dobro dok nam ne podju dolaziti plave koverte iz FA kao Pompeyu. Mozemo mi ovdje razglabati koliko hocemo, je li kriv sam Benitez sto ne moze podici moral ekipi, jesu li krivi igraci ili neko treci je mala maca sta ce se desiti ukoliko se ne rijesi financijska situacija.

Vjerujte mi da bih ja sad potpisao da zavrsimo 7 i iduce sezone ali bez ovog duga. To mozda nije briga igraca, niti Beniteza i njegovog strucnog staba ali dug je taj koji nam nece omoguciti prvo igranje u engleskoj premier ligi a kamoli igrace svjetske klase.

U jedno sam siguran a to da ce se u klubu desiti drasticne promjene ovog ljeta, bilo da cemo dobiti nove vlasnike, novog trenera i brdo para za transfere ili to da ce biti takva cistka u klubu da se necemo oporaviti za 20-ak godina.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 maj 2010, 19:42

^ Najmanje je važno kada je ko počeo navijati za određeni klub. Po nekoj logici : Onaj ko je počeo navijati za Liverpool od osvajanja LP već bi prestao navijati jer nema rezultata evo peta godina nazdravlje :mrgreen:

Ja za Liverpool navijam od 2002 godine, a prije sam bio navijač Intera :D

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 03 maj 2010, 19:44

ja vam lijepo kazem,a to sto vi nemate veze sa stvarnosti i realnoscu je vas problem :roll: :roll: :roll:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 03 maj 2010, 19:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Najmanje je važno kada je ko počeo navijati za određeni klub. Po nekoj logici : Onaj ko je počeo navijati za Liverpool od osvajanja LP već bi prestao navijati jer nema rezultata evo peta godina nazdravlje :mrgreen:

Ja za Liverpool navijam od 2002 godine, a prije sam bio navijač Intera :D
nikad ti nisi bio navijac INTERA :evil:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 maj 2010, 19:53

TheScouser je napisao/la:Ja samo molim dragog Boga da nas kupe ljudi koji su spremni platiti dug i poceti graditi novi stadion. Vjerujte mi da se ja ne brinem ni za Rafin posao, niti to gdje ce Gerrard, Torres & Co. i grati od iduce sezone.
Sve je ljudi dobro dok nam ne podju dolaziti plave koverte iz FA kao Pompeyu. Mozemo mi ovdje razglabati koliko hocemo, je li kriv sam Benitez sto ne moze podici moral ekipi, jesu li krivi igraci ili neko treci je mala maca sta ce se desiti ukoliko se ne rijesi financijska situacija.

Vjerujte mi da bih ja sad potpisao da zavrsimo 7 i iduce sezone ali bez ovog duga. To mozda nije briga igraca, niti Beniteza i njegovog strucnog staba ali dug je taj koji nam nece omoguciti prvo igranje u engleskoj premier ligi a kamoli igrace svjetske klase.

U jedno sam siguran a to da ce se u klubu desiti drasticne promjene ovog ljeta, bilo da cemo dobiti nove vlasnike, novog trenera i brdo para za transfere ili to da ce biti takva cistka u klubu da se necemo oporaviti za 20-ak godina.
džaba je to nekima govoriti, neki misle da je najveci problem rafa koji stavlja lukasa da igra, a ovaj ne zna sta je fudbal :? , ili sto igramo sa jednim napadacem...i misle da ce odlaskom rafe sve krenuti na bolje, da cemo odmah dovesti wc igrace, osvojiti EPL...i vidim neki se vesele sastanku beniteza i novog presjednika, nadajuci se da ce rafa otici, a ocigledno nisu ni svjesni zbog cega ce doci do tog sastanka, rafa ako ne dobije pare za transfere na tom sastanku on ce otici, i njemu je dosadilo, samo je zbog navijaca ostao u liverpoolu, i vjerujte mi odavno bi treneri koje toliko zelite vidjeti u liverpoolu napustili klub da su na rafinom mjestu, rafa nije savrsen, ima on dosta gresaka, ali boljeg u ovom trenutku ne mozemo imati
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 03 maj 2010, 20:13

E ovako:
Za Liverpool navijam od 1985. godine, od Heysela.
Tada mnogi od vas nisu bili ni rodjeno.
I vjerujte, bilo je jos losih sezona, mozda cak i gorih od ove.
Pa ljudi, igrali smo u drugoj ligi, nije ovo tragedija.
Tragedija ce biti ako ne ode Rafa i ako ne kupimo 5 - 6 DOBRIH igraca.
Znate, mozda nije najvrijedniji klub na svijeti, ali Liverpool jeste NAJVECI klub na svijetu, koji iza sebe ima, najvjerovatnije, NAJVJERNIJE navijace na svijetu.
I ne treba nam niko objasnjavati da smo "pustili" utakmicu jednom Chelsea-u, jer situacija na tabeli sve govori. Ono sto je tuzno, ali istinito, jeste da Totenham ima bolju ekipu od Liverpoola, i to je realnost.
Mogli smo i mi za male pare dovesti Niku Kranjcara (3,5 miliona), ali ne, mi dovodimo Aquilanija za 20.
I dzaba prica kako jos ni marke nismo dali, on ce nas kostati 20 miliona. A realno je Niko, ako ne bolji, onda bar u rangu Aquilanija. Isto tako, mogli smo dovesti Davida Bentleya, mi smo doveli Rieru...
Tuzno, ali i nakon svih blamaza i losih utakmica, jedno je sigurno, evo vec 25 godina navijam za Liverpool i navijati cu do kraja svog zivota.
I imam pravo da mrzim Rafu, Degene, Benayoune, Lucase, El Zharove i sta ti ja znam.
Imam pravo zato sto nocima ne spavam nakon lose tekme, trpim zenino bronzanje zbog psovki Rafi and Co, a uz to, najbolnije, trpim provokacije "navijaca" onih "drugih", a oni za te "druge" navijaju unazad par godina.
E da znate, volim Liverpool, voljecu ga zauvijek, pa i ako bude igrao u Championshipu.
Zato, braco Redsi, budite strpljivi, otici ce i crvenko, a ako Bog da i polovnjaci, i opet cemo harati. ;)
A Vi navijaci MANU, znajte jedno, Steven Gerrard sigurno nije pizda, niti bi prodao ime kluba zato sto mrzi MANU.
Pa nije on **** Rooney da se tako ponasa...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 maj 2010, 20:48

Što se mene tiče Aquilani je sjajan igrač,a to je potvrdio u posljednjim mečevima.Ako ne bude imao problema sa povredama sigurno da će biti veliko pojačanje i osvježenje u našem veznom redu.Gerrarda povući nazad a Aquilanija gurnuti naprijed odmah iza Torresa.
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 maj 2010, 22:02

TheScouser je napisao/la:Ja samo molim dragog Boga da nas kupe ljudi koji su spremni platiti dug i poceti graditi novi stadion. Vjerujte mi da se ja ne brinem ni za Rafin posao, niti to gdje ce Gerrard, Torres & Co. i grati od iduce sezone.

Mene je upravo strah toga da do promjena ne dodje ili da ne budu od nekog posebnog znacaja,...sto se tice amera,s njima ce biti jako tesko zbog toga sto oni traze lovu za klub koju ce tesko koja budalesina dati....Al ono sto bi rafa i igraci trebali raditi je dati sve od sebe...vidjecemo,sad ce pauza..Amin Boze da gerrard,carra i torres iskoriste svoje autoritete kako bi do promjena doslo,ako vec nisu odustali od svega
ackeey je napisao/la:E ovako:
I imam pravo da mrzim Rafu, Degene, Benayoune, Lucase, El Zharove i sta ti ja znam.
Imam pravo zato sto nocima ne spavam nakon lose tekme, trpim zenino bronzanje zbog psovki Rafi and Co, a uz to, najbolnije, trpim provokacije "navijaca" onih "drugih", a oni za te "druge" navijaju unazad par godina.
E da znate, volim Liverpool, voljecu ga zauvijek, pa i ako bude igrao u Championshipu.

Zato, braco Redsi, budite strpljivi, otici ce i crvenko, a ako Bog da i polovnjaci, i opet cemo harati. ;)
A Vi navijaci MANU, znajte jedno, Steven Gerrard sigurno nije pizda, niti bi prodao ime kluba zato sto mrzi MANU.
Pa nije on **** Rooney da se tako ponasa...
hahaha svaka cast,upravo zato meni smeta kad igraci i benitez dodju sa onim pricama "we will improve" i slicno...oni sve opusteno,a nama ovamo zivce na sve strane lome..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 maj 2010, 23:27

YNWA je napisao/la:

džaba je to nekima govoriti, neki misle da je najveci problem rafa koji stavlja lukasa da igra, a ovaj ne zna sta je fudbal :? , ili sto igramo sa jednim napadacem...i misle da ce odlaskom rafe sve krenuti na bolje, da cemo odmah dovesti wc igrace, osvojiti EPL...i vidim neki se vesele sastanku beniteza i novog presjednika, nadajuci se da ce rafa otici, a ocigledno nisu ni svjesni zbog cega ce doci do tog sastanka, rafa ako ne dobije pare za transfere na tom sastanku on ce otici, i njemu je dosadilo, samo je zbog navijaca ostao u liverpoolu, i vjerujte mi odavno bi treneri koje toliko zelite vidjeti u liverpoolu napustili klub da su na rafinom mjestu, rafa nije savrsen, ima on dosta gresaka, ali boljeg u ovom trenutku ne mozemo imati
Bar cemo stvarati sanse protiv hulla, wigana, blekburna....a samim time se nadati tituli. Sa ovim klocem titulu nikad necemo osvojiti
nema potpisa

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 maj 2010, 23:37

YNWA je napisao/la:

ma nije problem neka ostane nek mu se da 200 miliona ali problem je sto bi i tada vi bili zadovoljni 2. ili 3. mjestom i nalazili izgovore... ima on i gresaka i dobrih poteza ali mene najvise nervira njegov stav i ponasanje a to nece nikakvi rezultati promijeniti...
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 maj 2010, 00:11

nikad ti nisi bio navijac INTERA :evil:
^ Jesam, nekada daaavno :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 maj 2010, 00:22

Uprava Napolje!!!! :evil: :evil: :evil:
Beniteza mi je pun k.... nek se nosi u 101

Da hoce O´neil doci ili neko normalniji sa vise mozga
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

SG8
Kontakt:

Post Postao/la SG8 » 04 maj 2010, 08:27

Liverpool are bracing themselves for Rafa Benitez's departure with rumours of his exit from Anfield to Juventus gathering momentum.
Benitez will seek assurances over available transfer funds this summer before deciding whether to stay at Liverpool.
akoo ostane ubicu se!
LIVERPOOL is the religion!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.