Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kim
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la kim » 02 avg 2015, 17:35

Samo razgovor sve rješava, sila ništa, kukanje ništa, pomoć se mora, ali nemoj samo država, ima 100 firmi uspješni u BiH i baš niko neće da bude sponzor,
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 avg 2015, 17:38

lumani je napisao/la:Pa rekoh ti drugovi njegovi su političari...Harun je pametan,a i budala vidi o kakvim talentima se radi,nekako im sredi smještaj i na kraju si ti Heroj... Ja volim onu,skim si takav si!
Znači smještaj je njegova jedina zasluga? :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 avg 2015, 19:40

Virtu4l je napisao/la:
lumani je napisao/la:Pa rekoh ti drugovi njegovi su političari...Harun je pametan,a i budala vidi o kakvim talentima se radi,nekako im sredi smještaj i na kraju si ti Heroj... Ja volim onu,skim si takav si!
Znači smještaj je njegova jedina zasluga? :kafa:

Ne ,eto Harun je i stvorio ove igrače...Nego, šta je to Harun ucinio?Njegovo je da sredi boravak, a to nekada nije mogao pa je posudivao od igraca!igrali su kikanovic,djedovic,gordic a nije bilo Haruna...Ali ovo je sada generacija dosta jača od ostalih,momci kidaju..

P.s Haruna cijenim i poštujem,ali nećemo ga previše dizati.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 avg 2015, 21:09

Daleko od toga, da ovdje treba nekog dizati, ali nebi mu ja bio u koži, ako je itko išta organizirao u Bosni (makar i teferič) zna kako je to! Čim malo loše krene svi ti leđa okrenu a kod Uspijeha svi su tu :oops:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 avg 2015, 22:16

Ma smiješna priča. Sa njegovim dolaskom je sve krenulo na bolje. Pametnom dosta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 04 avg 2015, 11:32

slika
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

nacho
Kontakt:

Post Postao/la nacho » 05 avg 2015, 00:58

Bassha je napisao/la:slika
Jusuf Nurkić i Ivan Opačak u Zenici u restoranu Dubrovnik u ponedjeljak. Obojica bivši igrači KK Cedevita.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 05 avg 2015, 12:40

Momak se dobro provodi :bih:
slika
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 avg 2015, 12:44

Bassha je napisao/la:Momak se dobro provodi :bih:
slika
Čudi me kako može od teške operacije koljena :pinokio:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 avg 2015, 15:54

ma kakva operacija i kakva sranja zar vi ljudi vjerujete u to ja vam prenosim rijeci njegovog oca Jusuf nikad nece igrati za BIH,pa kaze zasto bi igrao nije mu BIH nista dala,tako da slobodno ga mozete staviti u temu ostalo.
Samo Sarajevo

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 avg 2015, 15:57

kanarinac je napisao/la:ma kakva operacija i kakva sranja zar vi ljudi vjerujete u to ja vam prenosim rijeci njegovog oca Jusuf nikad nece igrati za BIH,pa kaze zasto bi igrao nije mu BIH nista dala,tako da slobodno ga mozete staviti u temu ostalo.

je li rekao njegov otac hoce li igrati za neku drugu reprezentaciju?

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 avg 2015, 16:00

filip13 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ma kakva operacija i kakva sranja zar vi ljudi vjerujete u to ja vam prenosim rijeci njegovog oca Jusuf nikad nece igrati za BIH,pa kaze zasto bi igrao nije mu BIH nista dala,tako da slobodno ga mozete staviti u temu ostalo.

ne spominje nikog drugo nego samo to kaze,sumnjam da bi igrao za koga drugoga,ali ovo su rijeci njegovog ova zvanog paponjak.
Samo Sarajevo

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 avg 2015, 16:04

kanarinac je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

ne spominje nikog drugo nego samo to kaze,sumnjam da bi igrao za koga drugoga,ali ovo su rijeci njegovog ova zvanog paponjak.

a ti to cuo bas od njegovog oca?

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 05 avg 2015, 17:45

Zasto je onda Jusuf igrao za mladje selekcije ako mu BiH nije dala nista ?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 avg 2015, 17:53

Bassha je napisao/la:Zasto je onda Jusuf igrao za mladje selekcije ako mu BiH nije dala nista ?
Kanarinac ga zamolio da nam ucini uslugu.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 avg 2015, 17:55

calcio je napisao/la:
Bassha je napisao/la:Zasto je onda Jusuf igrao za mladje selekcije ako mu BiH nije dala nista ?
Dobro et kanarinac vas laze nezz zasto je igrao nezz iskreno ni zasto nece,ali njegova je prva rijeci zasto ce igrati nista mu BIH nije dala.
Samo Sarajevo

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 avg 2015, 22:19

kanarinac je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Dobro et kanarinac vas laze nezz zasto je igrao nezz iskreno ni zasto nece,ali njegova je prva rijeci zasto ce igrati nista mu BIH nije dala.

cekaj,sad si napisao da ne znas zasto nece,a onda da nece jer mu drzava nista nije dala,kako ne znas zasto nece kad si to upravo napisao

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 avg 2015, 22:35

uote="kanarinac"]
calcio je napisao/la:
Dobro et kanarinac vas laze nezz zasto je igrao nezz iskreno ni zasto nece,ali njegova je prva rijeci zasto ce igrati nista mu BIH nije dala.[/quote]

cekaj,sad si napisao da ne znas zasto nece,a onda da nece jer mu drzava nista nije dala,kako ne znas zasto nece kad si to upravo napisao[/quote]
zato sto brate sto mislim da time on samo sere i prekriva nes,jer glupo mi je nije mu dala nis pa sta je dala mirzi,dzeki,pjanicu nego seljak se dohvatio para pa sad misli bez njega se nemoze
Samo Sarajevo

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 avg 2015, 22:45

znaci mislis da sere,ok

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 avg 2015, 22:58

Pa šta je nama dala pa je volimo i navijamo za nju, šta je Džeki i Pjaniću dala, ja glupih argumenata, valjda se za svoju zemlju igra iz ljubavi a ne iz koristi.
Ps. ovo ne odgovaram tebi nego Nurkiću i ostalima koji razmišljaju na ovaj bolestan način.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.