FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 04 avg 2015, 23:14

ja cuh da je sve zavrseno, ne znam ni gdje ni koliko para ali da ce se objaviti uskoro, i gdje god da ode zelim mu i ja puno srece, da ga zaobidju povrede i da bude jedan od bitnih igraca u reprezentaciji za koju godinu aBd
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 avg 2015, 23:24

SiouxLukavac je napisao/la: Treba malo pozitive, ostavit pod tepih te neke probleme i nadat se da ce to rijesiti ljudi koji su zaduzeni za to. Malo pozitive, valja fino popunit stadion protiv listice, dat podrsku manekenima da se iskupe za losu igru u Travniku.
Naravno!!
Nakupi se u čovjeku pa u trenutku pukne.

Veoma teška utakmica je pred nama i bar ona grupa profesionalaca koja se bori zaslužuje podršku.
Neće biti lako ni malo, ali moramo se dobro presabrati i vidjeti kako da izvučemo pobjedu protiv konkurenta. Ne bi bilo dobro izgubiti koji bod.

A Gojko, veliki trag je ostavio u FK Sarajevo. Nadam se da će napraviti dobru karijeru, zaslužio je to, a onda se nekad i vratiti malo kod nas malo u Trebinje.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 04 avg 2015, 23:36

Od početka je bilo (ili je valjda svima bilo) jasno da je naša uprava u svakom segmentu, osim onom za nas najbitnijem sportskom, vrhunska. Sve su uradili kako treba ili trenutno rade ali onaj dio koji se tiče igre, terena i svega oko toga se mora drastično mjenjati i nadam se da će to što prije shvatiti. Ja nisam odmah za tjeranje i to ali i laik vidi da je nama kadar na klupi go ku*ac (ne mislim samo na Dženu) i tu se stvari moraju popraviti ako mislimo nešto ozbiljno napraviti.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 avg 2015, 23:36

Jbte neki cudan osjecaj da se pocinjemo raspadati, dio po dio..
Mi ako ne budemo znali sacuvati i koristiti Tana, mi cemo potonuti.

Svi pricate da Dzeno pije sa igracima, jel to ona rekla-kazala il ima neko da je vidio svojim ocima da cuga s igracima?

Dzeno= di Mateo
Osvojili titulu na pozitivan sok u ekipi.

Razlika izmedju nas i jacih ekipa, mogao sam primjetiti na utakmici Molde - Dinamo
Daleko, al bas dalekoo smo po svi segmentima

Al napredujemo, i ovo je mislim najveca kriza do sada, kako cemo je prevazi i bog zna.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 avg 2015, 23:40

ma nije ovo kriza uopste, nego je svima postalo jasno da mi uopsteno nemamo strucnog kadra, krenuvsi od omladinksih pogona do prvog tima, barem za ono cemu tezimo a to nisu samo titule u ovoj ligi
Pyro is not a crime !

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 avg 2015, 23:44

Kad se dobije Široki, 90% će ih ovde opaliti drugu priču ! Hajde ohladite glave i prodjite se mitomanije ba !
U novi boj ...

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 04 avg 2015, 23:46

slazem se..fali nam struke da vodi ekipu. ali nema rijeci o krizi, pozajmljujemo golmana Chelsea i pricamo o krizi..nidje veze. dobro bi nam dosao iskusan trener koji zna sta hoce i ima odresene ruke za sve..al nije zurba, moze on doci i na polusezoni..neka Dzene jos. Ibrakovic bi trebao da zaganja kakav veliki trenerski autoritet za Balkanske prostore i dovesti ga u nasu svlacionicu,to bi rijesilo mnoge probleme..pa i problem manekenstva na terenu.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 avg 2015, 23:46

Zna li se u koji klub ode Cimirot.?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2015, 23:50

Treba opet suspendovati Kalasija,jbg pomoglo je prvi put mozda opet upali...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 avg 2015, 23:51

Jbga, par nas je pricaloo kad se titula uzela da se dovede novi trener bez obzira sto je Dzeno uzeo trofej..
Nije se doveo, Dzeno je ostao tako da sad sutite i trpite.

Kad skontas jbte, ti u ekipi imas Stepanova, Barbarica, Alispahica, Benku i Delaca koji su zive kao profesionalci, i onda ti imas trenera koji kaze: " pa broji na americkom" onom malo Kobiljaru :D

Aaa jbga, zao mi je Dzene u neku ruku jer vjeruje igracima a oni ga ismijavaju.
Mislim da se je trebala dobra cistka napraviti u ekipi, al ocito da nemamo u Upravi covjka koji ima muda da otjera plachipicke.
Ibrakovic bi trebao to da radi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 avg 2015, 23:51

Cimi sretno, ako je istina da je otiso. Meni on nije nesto (jeste najbolji igrac lige ) al za bih ligu treba koljac a on je prefinjen igrac za ovu ligu. Moje misljenje da je zanjega najbolje da ide u bundesligu.

Primili smo **** od travnika, bez kondoma, netreba sad kad se izgubi da pocne se pricat kako dzenan nezna da prica kako kallasi i klaudija dzeno kara sa neznanjem itd. LJUDI NORMALNOJE da se izgubi, al se mora MORA promjenit ono sto je ocigledno. AGRESIVNOST MORA BIT, ENERGIJA MORA bit ko u MUHAMEDA besica protiv argetine u brazilu. ZAR JE TO PROBLEM natjerat fudbalere .?

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 avg 2015, 00:03

amypitar je napisao/la:Zna li se u koji klub ode Cimirot.?
Kako stvari stoje , PAOK.
U novi boj ...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 avg 2015, 00:03

Gdje je Mortem??
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 avg 2015, 00:04

MCMXLVI je napisao/la:Gdje je Mortem??
U Banovićima, na doživotnom radu :|

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 avg 2015, 00:18

Jedan po malo off topic, kad smo kod Cimija i Paok-a. Ljudi Paok ima prelude navijače pa nek priča šta ko hoće.
Ova njihova stvar prejako zvuči, Paokara
[youtube][/youtube]
A jedna od jačih bakljada, fakat su zapalili stadion !
[youtube][/youtube]
U novi boj ...

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 05 avg 2015, 00:33

Meni zdrav razum i logika nalažu da vjerujem treneru i igračima koji osvajaju trofeje i upravi koja ih prati, podržava, pa i prestiže u rezultatima. Svako ko prati Sarajevo zna šta se psovalo Musemiću u oba mandata, Plišeku, Kodri, Jarniju, Dženi prvi put i ja dajem ruku da bi se pljuvalo i po Kloppu nakon dva remija!

P.S. Nakon što otresemo klošare iz kamenjara druga će priča biti, citirat ću se! :salut:
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 avg 2015, 00:37

hilmo je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Gdje je Mortem??
U Banovićima, na doživotnom radu :|
Jel mozda ima novi nick?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 avg 2015, 00:37

Netjeramo mi Dzenu samo posle ovog poraza ima tu jos dosta stvari koje nestimaju. Krenimo od toga da nemamo profesionalne ljude da vode ove igrace, kako onda ocekivati od igraca profesionalizam kad jim mi ne nudimo profesionalnu struku? Ko stoji iza tih igraca koji piju, lumpuju. ponasaju neprofesionalno treba pronaci i izbaciti van iz kluba a za njim odmah te igrace. Dok su takvi u nasem klubu nama nema napretka u sportskom smislu, tapkacemo u mjestu kao sto to i cinimo sad.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 avg 2015, 00:40

bordograd je napisao/la:Meni zdrav razum i logika nalažu da vjerujem treneru i igračima koji osvajaju trofeje i upravi koja ih prati, podržava, pa i prestiže u rezultatima. Svako ko prati Sarajevo zna šta se psovalo Musemiću u oba mandata, Plišeku, Kodri, Jarniju, Dženi prvi put i ja dajem ruku da bi se pljuvalo i po Kloppu nakon dva remija!

P.S. Nakon što otresemo klošare iz kamenjara druga će priča biti, citirat ću se! :salut:
Nece vjeruj mi!
Ne mogu se vise oci zamazati nicim i vjecito stvari gurati pod tepih.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 05 avg 2015, 00:41

bordograd je napisao/la:Meni zdrav razum i logika nalažu da vjerujem treneru i igračima koji osvajaju trofeje i upravi koja ih prati, podržava, pa i prestiže u rezultatima. Svako ko prati Sarajevo zna šta se psovalo Musemiću u oba mandata, Plišeku, Kodri, Jarniju, Dženi prvi put i ja dajem ruku da bi se pljuvalo i po Kloppu nakon dva remija!

Imamo iste stavove :salut: :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, NeSamSafetee i 48 gostiju.