Nemoj me pogresno shvatiti ali de smanji taj pesizam maloElegant je napisao/la:Sta ako turci ne plate za Sehica, uzet ce im uefa 2 boda i to je kraj price, necemo mi te pare vidjeti.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemoj me pogresno shvatiti ali de smanji taj pesizam maloElegant je napisao/la:Sta ako turci ne plate za Sehica, uzet ce im uefa 2 boda i to je kraj price, necemo mi te pare vidjeti.
ili neko pojacanje za promjenu.tm8782 je napisao/la:Sve ste dobro nabrojali oko finansija osim jos 350 000 € od sehe koje se moraju uplatiti do kraja mjeseca ugl suma sumaru zarada do sada je oko 4 000 000 KM. Zaradili za sezonu toliko da mozemo komotno kupiti neki klub.
za_zivot_cijeli je napisao/la:za manje od 30 dana zaradili smo onoliko za koliko je Tan kupio Sarajevo![]()
za_zivot_cijeli je napisao/la:za manje od 30 dana zaradili smo onoliko za koliko je Tan kupio Sarajevo![]()
DŽeku nazivali najvećim klocem,a danas slavimo prelazak u Romu .za_zivot_cijeli je napisao/la:za manje od 30 dana zaradili smo onoliko za koliko je Tan kupio Sarajevo![]()
To je cista laz drug. Nikada Dzeko nije nazivan klocem. Jest se to jednom skandiralo, ali ne iskljucivo Dzeki, nego cijelom timu. Druga stvar je sto je neko dovoljno puta ponovio tu laz, pa je dosta raje koja je cak i bila prisutna na toj tekmi pocela vjerovati u to.samozeljo1987 je napisao/la:DŽeku nazivali najvećim klocem,a danas slavimo prelazak u Romu .za_zivot_cijeli je napisao/la:za manje od 30 dana zaradili smo onoliko za koliko je Tan kupio Sarajevo![]()
E kakav smo mi narod...
Ma pusti tu priču. Imaš par pacijenata kojima je svako kloc. Tako je bilo i sa Edinom.samozeljo1987 je napisao/la:DŽeku nazivali najvećim klocem,a danas slavimo prelazak u Romu .za_zivot_cijeli je napisao/la:za manje od 30 dana zaradili smo onoliko za koliko je Tan kupio Sarajevo![]()
E kakav smo mi narod...
Najbolji dio ekipe definitivno je odbrana. Kosoric i Bogdanovic odlicni, Memija takoder, Mladenovic u defanzivi sasvim solidan.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma ovaj Kašmi i jest najzaj.eb.aniji.
Naša šansa je njihova odbrana, ali kako sačuvati naš go.
Kad se samo sjetim Plzena. Prvi go golmanu lopta prođe kroz ruke pa kroz noge što ne pamtim kad sam vidio. Drugi go čist offside.
Svi ko jedanplavanacija je napisao/la:U cetvrtak svi plavo-bijeli, svi salove, napraviti odlicnu atmosferu![]()
![]()
![]()
![]()
Knockert je glava ekipe, njega ako zatvorimo totalno su bezidejni.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma ovaj Kašmi i jest najzaj.eb.aniji.
Naša šansa je njihova odbrana, ali kako sačuvati naš go.
Kad se samo sjetim Plzena. Prvi go golmanu lopta prođe kroz ruke pa kroz noge što ne pamtim kad sam vidio. Drugi go čist offside.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.