Arenasport, imaš večeras na Areni 1 prenos Bayern-Milan.coelho41 je napisao/la:jel zna neko koji kanali prenose ove utakmice Audi kupa?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Re: Odg: RE: Re: FC Bayern München
Arena1, ZDF i ZDFinfo ( s tim da ZDF prenosi obje tekme Bayerna, a ZDFinfo ostale dvije utakmice )coelho41 je napisao/la:jel zna neko koji kanali prenose ove utakmice Audi kupa?
- anelbavarac
- Kontakt:

Prva ponuda odbijena, druga povecana, dogovor moguc.
kakav je ovo teren na Allianz Areni ...

Aufstellung FCB: Ulreich - Costa, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Rode, Lahm (K), Vidal, Kimmich, Hojbjerg |

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Nerminovic
- Kontakt:
Kimmich je fantastican igrac, dobar tehnicar a jos sigurniji s loptom ovo je buduca zvijezda Bayerna
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
A šta onda reći na Hojbjerga ? 
Ako će on ispaštati zbog Xabia , Guardiolu treba otjerati smjesta. Mlađa verzija Javia , za koju godinu među najboljim veznjacima svijeta. Rekao bih da trenutno ništa ne zaostaje za Pogbom

Ako će on ispaštati zbog Xabia , Guardiolu treba otjerati smjesta. Mlađa verzija Javia , za koju godinu među najboljim veznjacima svijeta. Rekao bih da trenutno ništa ne zaostaje za Pogbom

joj koste po desnoj strani...
sila.
sila.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
jao vam koste ala roben
- Nerminovic
- Kontakt:
Costa fakat nije normalan pa covjek je vec izborio mjesto u prvi 11 

BackSpace United
BackSpace United
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ulreich - Rafinha, Boateng, Alaba - Lahm, Hojbjerg - Costa, Rode, Bernat - Götze, Vidal.
Prije povrede Kimmicha:
Ulreich - Rafinha, Boateng, Bernat - Kimmich, Hojbjerg - Lahm, Rode, Costa - Götze, Vidal.
Vratio se sa trojicom nazad..i odmah bolje igramo ( jes' da je gol Bernata vise sretan, ali igra je odlicna).
))
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Prije povrede Kimmicha:
Ulreich - Rafinha, Boateng, Bernat - Kimmich, Hojbjerg - Lahm, Rode, Costa - Götze, Vidal.
Vratio se sa trojicom nazad..i odmah bolje igramo ( jes' da je gol Bernata vise sretan, ali igra je odlicna).

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Nerminovic
- Kontakt:
Moje licno misljenje je da je Pierre u svojoj generaciji najbolji igrac ali ipak ce mu trebati jos nekoliko godina prije nego sto ce sebi napraviti veliko ime u Bayernu, nesto malo kao Kroosbavarian_bk je napisao/la:A šta onda reći na Hojbjerga ?
BackSpace United
BackSpace United
kosta i vidal su vrhunska pojacanja
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Nerminovic
- Kontakt:
Igrali smo uvijek bolje s 3 pozadi, mnogo smo vise pod kontrolom igre a zato smo i dobro osjetljivi prema kontramamuhamedhulk je napisao/la:Ulreich - Rafinha, Boateng, Alaba - Lahm, Hojbjerg - Costa, Rode, Bernat - Götze, Vidal.
Prije povrede Kimmicha:
Vratio se sa trojicom nazad..i odmah bolje igramo ( jes' da je gol Bernata vise sretan, ali igra je odlicna).))
BackSpace United
BackSpace United
jel vidal inače i u Juventusu igrao ovako ofanzivno ili mi se samo učinilo sad u ovom poluvremenu?
Upravo tako. Momci koji su nam u prethodnom periodu skakali po živcima (Ribcu najvišesekerbay je napisao/la:kosta i vidal su vrhunska pojacanja

PEH je elegancija (pomalo baca na Figa) i više pruža od (za mene, razočarenja) Goetze-a.
Vom Jäger zum Gejagten
[youtube][/youtube]
Opet se drogira

Opet se drogira

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Kad smo uvijek bolje igrali sa 3 iza? Sad dok je Guardiola trener? Ili dok smo osvojili Ligu Prvaka 2001.?Nerminovic je napisao/la:Igrali smo uvijek bolje s 3 pozadi, mnogo smo vise pod kontrolom igre a zato smo i dobro osjetljivi prema kontramamuhamedhulk je napisao/la:Ulreich - Rafinha, Boateng, Alaba - Lahm, Hojbjerg - Costa, Rode, Bernat - Götze, Vidal.
Prije povrede Kimmicha:
Vratio se sa trojicom nazad..i odmah bolje igramo ( jes' da je gol Bernata vise sretan, ali igra je odlicna).))
- Nerminovic
- Kontakt:
Jok nego dok je Trapattoni bio trener...uvijek smo vise pod kontrolom igre kad igramo s 3 pozadi, logicno kad imas duplog igraca u veznom redu a da ne spominjem utakmica gdje smo igrali mnogo dobro s 3 pozadi meni se ovaj sistem dosta svidjaStefan Effenberg je napisao/la:Kad smo uvijek bolje igrali sa 3 iza? Sad dok je Guardiola trener? Ili dok smo osvojili Ligu Prvaka 2001.?Nerminovic je napisao/la:Igrali smo uvijek bolje s 3 pozadi, mnogo smo vise pod kontrolom igre a zato smo i dobro osjetljivi prema kontramamuhamedhulk je napisao/la:Ulreich - Rafinha, Boateng, Alaba - Lahm, Hojbjerg - Costa, Rode, Bernat - Götze, Vidal.
Prije povrede Kimmicha:
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 04 avg 2015, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
BackSpace United
BackSpace United
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Slažem se momci potpuno.geronimo je napisao/la:Upravo tako. Momci koji su nam u prethodnom periodu skakali po živcima (Ribcu najvišesekerbay je napisao/la:kosta i vidal su vrhunska pojacanja) svojom prgavošću sada izgledaju strašno moćno i osvježavaju ovu ekipu. Milina ih gledati.
PEH je elegancija (pomalo baca na Figa) i više pruža od (za mene, razočarenja) Goetze-a.
Moram priznati da o Costi nisam puno znao niti sam ga puno gledao ali kakvu brzinu čovjek posjeduje uz tehniku...
Čini mi se Costa još jači na desnoj strani.. Vidal odličan iako nema svježine nimalo..
Istina za boldano ali Gotze je žrtva taktike. Znamo svi da je u Dortmundu dominirao na ceneru a u početnoj fazi karijere na desnom krilu. Šta sada igra? Lijevo krilo ili napadača.. Tu je promašaj na tim pozicijama. Cenera mora igrati. Ili klupa.
Kimmich odličan, šteta za ozljedu.
- Nerminovic
- Kontakt:
Gotze danas igra spica, iza njega je Vidal i onda u veznom redu igraju Lahm, Pierre i Rode.Stefan Effenberg je napisao/la:Slažem se momci potpuno.geronimo je napisao/la:Upravo tako. Momci koji su nam u prethodnom periodu skakali po živcima (Ribcu najvišesekerbay je napisao/la:kosta i vidal su vrhunska pojacanja) svojom prgavošću sada izgledaju strašno moćno i osvježavaju ovu ekipu. Milina ih gledati.
Moram priznati da o Costi nisam puno znao niti sam ga puno gledao ali kakvu brzinu čovjek posjeduje uz tehniku...
Čini mi se Costa još jači na desnoj strani.. Vidal odličan iako nema svježine nimalo..
Istina za boldano ali Gotze je žrtva taktike. Znamo svi da je u Dortmundu dominirao na ceneru a u početnoj fazi karijere na desnom krilu. Šta sada igra? Lijevo krilo ili napadača.. Tu je promašaj na tim pozicijama. Cenera mora igrati. Ili klupa.
Kimmich odličan, šteta za ozljedu.
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.