FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2015, 20:40

bordograd je napisao/la:Pratim postove nakon poraza u Travniku i ne znam bi li plakao ili bi se smijao. Ljudi dragi, Dženan Ušćuplić je u 2 godine donio 2 trofeja na Koševo, došao do play-offa i to sa ekipom koju su mnogi otpisali prošle godine. Tom istom Dženanu je ovo PRVI PORAZ U LIGI uz omjer 16 pobjeda i 6 remija. Podrška Dženo do kraja sezone, onda ćemo ti suditi! :salut: :salut:
Vise su ti argumenti isfurani paša moj,ni kod male djece to ne prolazi.
Sve i da je to 100% tacno,treba gledati sadasnjost i buducnost.
Sadasnjost je da smo se izblamirali i u CL i u PL,te da nam je ekipa kao orkestar gluhonijemih tako izgledamo i funkcionisemo.
A buducnost nam je neizvjesna i ne sluti nicemu dobrom kada je u pitanju ekipa i takmicarsko-sportski aspekat kluba.
P.S.: Za dva kola prvi ces ti tom istom Dzeni .ebavat sve po redu. Zivi bili pa vidjeli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 avg 2015, 20:46

bordograd je napisao/la:Pratim postove nakon poraza u Travniku i ne znam bi li plakao ili bi se smijao. Ljudi dragi, Dženan Ušćuplić je u 2 godine donio 2 trofeja na Koševo, došao do play-offa i to sa ekipom koju su mnogi otpisali prošle godine. Tom istom Dženanu je ovo PRVI PORAZ U LIGI uz omjer 16 pobjeda i 6 remija. Podrška Dženo do kraja sezone, onda ćemo ti suditi! :salut: :salut:
Taj isti dzenan uscuplic je dozivio najvecu blamazu kluba sa 7 komada u njemackoj, isti je bez ispaljenog metka poderan od strane lehovog trenera
isti dzenan da je jesenas ostao na klupi bi nas kostao titule jer je taj isti dzenan kasnio SEDAM bodova za konkurentom!!!
kodro je sa 7 zaredom pobjeda spasio sezonu jer je prisao sirokom

KODRO je imao i sjajne pripreme gdje je igracima zabranio da PIJU i da se prave kreteni u i van terena, trazio je kazne a to se AMATERIMA nije svidjelo... momci koji zele da igraju fudbal sa tim nisu imali problema

poserem se puzigaci, stojcevu, dzemi i ostaloj IS ekipi u usta! namjerno s bojkotovali trenera

JUCER JE na teren ista klapa istrcala i opet benko jedinu loptu dobija od malog anija ... **** opet izigravaju glavne baje u ekipi i van terena pljuju po svakom igracu koji je placeniji od njih jer su preed odlaskom na klupu i tribine...ista ekipa godvana ima zasttitu nekoga u klubu sto i zasto nije bitno...i njima se u usta poserem!

i na kraju, da ne zaboravim poserem im se u jaranovo znanje o fudbalu gdje potpuno mjenja ekipu koja je 7 dana prije zabila ŠEST KOMADA!
POSEREM mu se na znanje o fudbalu gdje uuvijek mjenja spica za spica, krilo za krilo, veznog za veznog, dakle NEZNALICA

O TROFEJIMA NECU!
kup je osvojen prolaskom u finale jer je tamo bio celik, u revans tekmi dole ekipu mu je postavio LJUPKO!

O ZADNJIH 7 UTAKMICA U PRVENSTVU ISTO TAKO NECU...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 avg 2015, 20:52

BosnianKingdom je napisao/la:Ocemo Oštrakovića u subotu!
Prijavljen si.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 avg 2015, 20:56

Pantelija je napisao/la:
Taj isti dzenan uscuplic je dozivio najvecu blamazu kluba sa 7 komada u njemackoj, isti je bez ispaljenog metka poderan od strane lehovog trenera
isti dzenan da je jesenas ostao na klupi bi nas kostao titule jer je taj isti dzenan kasnio SEDAM bodova za konkurentom!!!
kodro je sa 7 zaredom pobjeda spasio sezonu jer je prisao sirokom

KODRO je imao i sjajne pripreme gdje je igracima zabranio da PIJU i da se prave kreteni u i van terena, trazio je kazne a to se AMATERIMA nije svidjelo... momci koji zele da igraju fudbal sa tim nisu imali problema

poserem se puzigaci, stojcevu, dzemi i ostaloj IS ekipi u usta! namjerno s bojkotovali trenera

JUCER JE na teren ista klapa istrcala i opet benko jedinu loptu dobija od malog anija ... **** opet izigravaju glavne baje u ekipi i van terena pljuju po svakom igracu koji je placeniji od njih jer su preed odlaskom na klupu i tribine...ista ekipa godvana ima zasttitu nekoga u klubu sto i zasto nije bitno...i njima se u usta poserem!

i na kraju, da ne zaboravim poserem im se u jaranovo znanje o fudbalu gdje potpuno mjenja ekipu koja je 7 dana prije zabila ŠEST KOMADA!
POSEREM mu se na znanje o fudbalu gdje uuvijek mjenja spica za spica, krilo za krilo, veznog za veznog, dakle NEZNALICA

O TROFEJIMA NECU!
kup je osvojen prolaskom u finale jer je tamo bio celik, u revans tekmi dole ekipu mu je postavio LJUPKO!

O ZADNJIH 7 UTAKMICA U PRVENSTVU ISTO TAKO NECU...
nece bolan ljudi da vide to, osuli po Kodri a Dzenu dizu u nebesa, i ponavljam ko nije shvatio o cemu se radi poslije 1-1 na Kosevu protiv Celika, i kad je Kodro smijenjen pa sazivanje sastanka sa navijacima dje ce eto oni kao poginuti,i onda i poginu protiv Olimpica i Sirokog, ti nemas sta objasnjavati onda ljudima, u Sarajevo moze doci Murinjo sjebace ga za dva mjeseca a to je iz razloga sto uprava ne stane iza trenera nego iza igraca, a one suspenzije sto su bile je jedna od najvecih smijurija i nebuloza koje su se desile zadnjih godina
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 avg 2015, 20:59

Pantelija je napisao/la: u revans tekmi dole ekipu mu je postavio LJUPKO!
Oj hebo li vas Ljupko više, meni je drago što taj četnik nije sjeo na našu klupu. Jer čovjek koji se ljubio i slikavao sa četnikom Arkanom i njegovom qurvom ne treba da bude u našem klubu.
Imajte dostojanstva imalo.

Nije mi jasno kako jedan "nestručan" trener, kako nazivate Dženu, za jedan trening može naučiti sve da osvoji kup. Dalje ljudi uključite mozak.

P.S. @pantelija nije ovo samo tebi upućeno, ali dižete tog hebenog Ljupka kao da je Murinho.

Dženan je juče pogriješio, da li je to bilo neko eksperimentisanje ili ne, to zna samo on. Da li je jučerašnji sastav bio samo da bi neki igrali ni to ne znamo, nagađamo. Ali nakon prvog poraza u drugom kolu sezone tražiti smjenu trenera je van svake pameti.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 avg 2015, 21:09

Himlo, nije nakon dva kola

rvo su pripreme katasttrofalne bile, da se ne lazemo ima 5 ekipa spremnijih od nas a vjeruj mi ni jedna ekipa nema ni 30% uslova kao mi

drugo, uigranost je ****

Trece covjek tri sezone mjenja spica za spica, veznog za veznog, beka za beka... NIKADA U SVOJOJ KARIJERI NIJE PROMJENIO FORMACJU!

cetvrto, necemo se praviti budale, svako ko zivi u SARAJEVU zna sta su puzigaca, stojcev i ekipa radili!!!
Isto tako se zna da su trebali dobiti papire ali ih je neko dobro sacuvao...

HILMO OD 95' GODINE MI NISMO NIKADA IMALI JACU EKIPU, NE DA JE JAKA, ONO JE MASINERIJA, ALI IMA NA KORMILU OSNOVCA KOJI PONAVLJA CETVRTI RAZRED!!! E TU JE PROBLEM, JER ON NE ZNA NISTA SEM OTICI NA PIVU SA KUMASINOM TATKOM I STOJCEVOM DA MALO TRACAJU PONASANJE STEPANOVA JER SE, BOZE MOJ, DERE NA NJIH DA SU PHICKE KOJE SETAJU PO TERENU I NEMAJU MUDA!

Sedrenik
Kontakt:

Post Postao/la Sedrenik » 04 avg 2015, 21:11

Tako je "hilmo"! Molim te, svima nama ovdje objasni sta i kako treba da razmisljamo, "j.ebo to sto vidite, sto je ocigledno, ja cu da vam kazem sta da mislite"!
Najjaci dio je "ukljucite mozak" :D

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 avg 2015, 21:16

Hilmo, samo da te pitam nešto ali iskreno mi odgovori.

Ti prvak Evrope, u Beogradu živiš i radiš, dođe rat pozove te najmoćniji i najbrutalniji lik u Srbiji da se slikaš s njim ili da praviš društvo nebitno (ne budi primijenjen), šta bi uradiio? Iskreno, molim te?

Ljupko nikad nije ispoljavao četničke ideologije, čovjek sportista od a do ž, **** se njemu za arkana ako ćemo realno, al nekad moraš.

Ps. Za tu sliku je utvrđeno da je montaža, ova što se nama plasirala...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2015, 21:22

hilmo je napisao/la:
Oj hebo li vas Ljupko više, meni je drago što taj četnik nije sjeo na našu klupu. Jer čovjek koji se ljubio i slikavao sa četnikom Arkanom i njegovom qurvom ne treba da bude u našem klubu.

Nije mi jasno kako jedan "nestručan" trener, kako nazivate Dženu, za jedan trening može naučiti sve da osvoji kup. Dalje ljudi uključite mozak.

P.S. @pantelija nije ovo samo tebi upućeno, ali dižete tog hebenog Ljupka kao da je Murinho.

Dženan je juče pogriješio, da li je to bilo neko eksperimentisanje ili ne, to zna samo on. Da li je jučerašnji sastav bio samo da bi neki igrali ni to ne znamo, nagađamo. Ali nakon prvog poraza u drugom kolu sezone tražiti smjenu trenera je van svake pameti.
Da se razumijemo ni ja ne volim Ljupka i nek' nije ostao,ali mu se trenerski autoritet i znanje ne moze osporiti i tacno je ovo sto @pantelija kaze,dobar trener moze cuda uciniti za jedan,a ne za dva treninga.
Dalje,ne moze se trener smijeniti nakon jednog poraza to stoji.Samo ovo nije obican poraz kao nedostatak srece,umora,nesretnih okolnosti itd ,ovaj poraz je normalna posljedica totalne anemije i letargije usudio bi se reci rasula unutar ekipe i to je kljucna stvar.
A da te pitam i tebe i ostale.
Sta ako nakon 4. kola budemo imali 4 boda,a vrlo je realno da se to desi,ko ce biti krivac tada???

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2015, 21:22

svaka cast Dzeni mozemo i ove godine osvojiti titulu ali nasi igraci nedaju maksimum nema zara ,zelje ,dobre atmosfere u ekipi a dzeno je trener te ekipa i ne radi nista da poboljsa te stvari cak sta mislim iz utakmice u utakmicu se vidi loša situacija u svlacionici ,jednostavno Dzeno ne moze ili ne zna motivisati ovaj tim

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 avg 2015, 21:25

Prvo rastjerati ovu "grupicu". To se moze uraditi sada i veci bi nam to dobitak bio nego novi trener.
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 avg 2015, 21:26

@pantelija
Ali gledaj pripreme prošlog ljeta, isto ih je Dženo vodio. Satrali smo redom i Haugesund i Atromitos i ravnopravni bili sa Švabama u prvoj utakmici, zatim ubili banjalučane, mostarce i semberce, i trkom i svime. Nismo imali sreće u ligaškim utakmicama. Slažem se da su ove pripreme loše odrađene a uslovi isti kao i prošle godine.
Ne kontam šta nama treba uigranost, osim zadnje linije svi ostali su tu, poznaju se veoma dobro.

Ja sam svjestan da je naše ekipa dosta jaka, pokazali smo u mnogim utakmicama.

Ali sam siguran da sve ove probleme koje imamo, nisu to neki aman zaman problemi, prije bih rekao nesuglasice koje nažalost negativno utiču na rezultate, uzrokuju sami igrači. E zašto uvijek trenera mjenjati, hajmo igrače promjeniti. Hajmo ih otjerati odakle su došli, nije to 10 igrača to su dvojica - trojica.

@duška
Ne znam šta bih uradio, nikad o tome nisam razmišljao niti se zamaram time. Ja tog čovjeka ne bih nikad više volio vidjeti u Sarajevu.
Sedrenik je napisao/la:Tako je "hilmo"! Molim te, svima nama ovdje objasni sta i kako treba da razmisljamo, "j.ebo to sto vidite, sto je ocigledno, ja cu da vam kazem sta da mislite"!
Svi mi vidimo da nešto ne štima, to treba popraviti, ali rješenje nije smjena trenera, jer će ta klapa i narednog otjerati čim im se ćefne.

"Uključite mozak" se odnosilo na konstataciju da je Dženo naučio kako osvojiti kup na jednom treningu sa Ljupkom, dajte molim vas.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 avg 2015, 21:28

obiteljskicovjek je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Evo kouadia u alti mamu mu garavu

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
To je Ikande, ne diraj ga beze :D
Ma nije ba, znam sta pricam :mrgreen:
Jedva sam se iskontrolisao :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 04 avg 2015, 21:34

hilmo je napisao/la:

Poceo i ti psovati moj Hilmo hahaha pa sta nam dusmani rade yebo te.
Haj mi boga ti objasni ovo za Ljupka ako ti nije problem,po cemu je on to cime ga nazivas molim te.I da,Dzeno definitivno nije trener za FKS. On je moj brat,pitar,hordas...al ne moze brate i tacka. Pravac na istok Dzeno sjedi grickaj kospe i voli klub odatle ko i mi svi ostali. Ako pukne opet ko i prosle godine sto je nece valjat nikako.
I da iskoristim priliku i uputim cestitku svima koji su ucestvovali, za doprinos u raskolu u BP. Svaka cast hairlije nema za vas nista sveto ocigledno.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 04 avg 2015, 21:34

Meni je interesanstna činjenica da se poteže priča o Dženanovoj "nestručnosti", klanovima u ekipi i nesuglasicama među pojedinim igračima samo i isključivo nakon nekog poraza ili u krajnjem slučaju remija. Ne volim teorije, ne volim priče rekla-kazala, ne volim mahalanje. Ja sam tu da pružim podršku klubu i sve dok ima bilo kakvog rezultata kompletna uprava Sarajeva će imati moju podršku. Prošle su dvije godine od potpune afirmacije iz mahalskog u jedan ozbiljan i stabilan klub sa ogromnim potencijalom. Ne smijem ni zamisliti šta će biti za još dvije godine, četiri, šest.. U novembru smo bez dugova koji su nam omča oko vrata. Tek tada počinje još ozbiljnije poslovanje i razvijanje. Uskoro imamo svoj kamp, radi se na koncesiji i preuzimanju Koševa te njegovoj rekonstrukciji. Klub je zdravim nogama i vode ga ozbiljni i ambiciozni ljudi. Imamo sponzore o kojim mnogi mogu samo sanjati. To su po meni činjenice od kojih ne bježim i koje su mi sasvim dovoljne da ovoj upravi dam podršku.

Dženan Uščuplić i Abdulah Ibraković su dva najuspješnija i najtrofejnija sportska radnika u novijoj historiji Sarajeva. Ne interesuje me ko igra, kako igra, da li mu je jaran itd. Interesuju me rezultati, a boga mi ih ima. Dvije godine, dva trofeja, a tek smo počeli. Kada se sve činjenice saberu i oduzmu dolazimo do zaključka da vi trenutnu strukturu tjerate nakon jednog poraza, a sve ono dobro zanemarujete i zatvarate oči pred tim. Zašto?
Da se razumijemo, interes kluba će uvijek biti ispred svih igrača, trenera, mahalaša, ublehaša. Ako u ekipi postoji crv koji kvari i remeti ostale, bez razmišljanja ga odstraniti. Kada dođe vrijeme da Dženan više ne može voditi ekipu iz objektivnih razloga, i to ću prihvatiti. Do tada, apsolutna podrška. Ja gledam činjenice i krajnji produkt u svemu a ne priče i razno razne teorije.

Generalno smo jako nezahvalan i bezobrazan narod. Niko od nas nije ni sanjao u nazad dvije godine da ćemo danas biti ovo što jesmo, a na dobrom smo putu da budemo još veči i jači. I više od toga. Zaboravljamo u kakvoj smo situaciji bili, koji su nas ljudili vodili i stavljali svoje ime ispred instuticije zvana FK Sarajevo. Od Šumana, Baklja, Blekića i ostalih ublehaša, pa sve do igračkih legendi kako ih mi volimo nazvati, a sve i jedan su Sarajevo predali na sud zbog par nula. O trenerskim veličinama da ne pričam ( izuzev Musemića). I danas neko dozvoli sebi toliku drskost i pljuvati po svemu ovom što danas imamo. Brzo zaboravljamo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 avg 2015, 21:37

hilmo je napisao/la:@pantelija
Ali gledaj pripreme prošlog ljeta, isto ih je Dženo vodio. Satrali smo redom i Haugesund i Atromitos i ravnopravni bili sa Švabama u prvoj utakmici, zatim ubili banjalučane, mostarce i semberce, i trkom i svime. Nismo imali sreće u ligaškim utakmicama. Slažem se da su ove pripreme loše odrađene a uslovi isti kao i prošle godine.
Ne kontam šta nama treba uigranost, osim zadnje linije svi ostali su tu, poznaju se veoma dobro.

Ja sam svjestan da je naše ekipa dosta jaka, pokazali smo u mnogim utakmicama.

Ali sam siguran da sve ove probleme koje imamo, nisu to neki aman zaman problemi, prije bih rekao nesuglasice koje nažalost negativno utiču na rezultate, uzrokuju sami igrači. E zašto uvijek trenera mjenjati, hajmo igrače promjeniti. Hajmo ih otjerati odakle su došli, nije to 10 igrača to su dvojica - trojica.

@duška
Ne znam šta bih uradio, nikad o tome nisam razmišljao niti se zamaram time. Ja tog čovjeka ne bih nikad više volio vidjeti u Sarajevu.
Sedrenik je napisao/la:Tako je "hilmo"! Molim te, svima nama ovdje objasni sta i kako treba da razmisljamo, "j.ebo to sto vidite, sto je ocigledno, ja cu da vam kazem sta da mislite"!
Svi mi vidimo da nešto ne štima, to treba popraviti, ali rješenje nije smjena trenera, jer će ta klapa i narednog otjerati čim im se ćefne.

"Uključite mozak" se odnosilo na konstataciju da je Dženo naučio kako osvojiti kup na jednom treningu sa Ljupkom, dajte molim vas.
sve bi to bilo super sto ti kazes da taj isti trener NE PIJE PIVE SA OVOM SKUPINOM UCJENITELJA, da taaj isti trener umjesto da stavi STOJCEVA na klupu a ikandea (mjesec dana ga trenira) ili rustemovica u igru,,, on stavi četiri dizelasa13

jesmo, mljeli smo ali na osnovu ZIMSKIH PRIPREMA ROBERTA JARNIJA! to su bile FIZICKI najbolje odradjene prripreme naseg kluba... IKADA
na ljeto samo su drzali formu, na zimu su neki povracali, a sad na ljeto neki su dobili teske upale misica... sto je SRAMOTA

zasto mora igrati tatomirovic kada imas najbolji stoperski par u ligi daleko?
zasto mora igrati stojcev kda je daleko u najgoroj formi od svih igraca ?
zasto krste se vuce ko slina kod izmjene iako NE VODIMO! ?

SVE JE TO disciplina i jaranstvo... pljuvanje po barbaricu i stepanovu, pljuvanje po benki pa i delacu iako jos nije ni znalo se da ce doci!

ALIPASINAC, ja sam ovo isto pisao i prije i uvijek cu jer je dzeno mahalski trener, ono piva košpe i braco gumena glava...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 avg 2015, 21:38

Ja kad govorim o promjeni trenera ne govorim o smjeni Dženana nego kompletnog stručnog štaba, njih 5 ima i ni jedan nije kadar i sposoban da vodi bilo šta, počevši od trenera golmana, pomoćnika i tako dalje. Pogledajte kadar struke bilo kojoj europskoj ekipi pa čak i eto Dinamu, rijeci, pa ćete shvatiti da tu ima imena strašnih. Mora se kompletan tim i način rada promijeniti, postoje u fudbalu skauting, priprema utakmice, stručna analiza na poluvremenu, plan A, plan B, plan C, rokade formacije u zavisnosti ide li ne ide, markiranje, pomjeranje linija, kad mi nemamo posebno trenera za odbranu i napad, govori o nama da smo ozbiljni, ne može Naser uigrat štopera nikako, a da ne govorim vezu il napad.

Ja garantujem i dao bih sad glavu da dođe trener i povede svoj stručni štab al da je to eu trener sa iskustvom i karijerom, da bi ova ekipa sa juniorima pobijedila Travnika, da ne govorim sa najjačom ekipom poslije rata u BiH. Nemojmo se zavaravati, nije sam Dženo problem, problema ima 5, jedino mi se onaj maser sviđa a i on ne zna zašit Stepanova mora mu oca psovati dok mu kapu stavlja, amateri su to haman sve.

Fudbal je kompleksan neće se sam gol dati, to može kad imaš dvije totalno neprganizovane ekipe koje se nadigrajavaju pa pobijede bolji. Čim se nama ekipa sistemski brani mi nemamo odgovor na to. Marinović je s borcem pokazao svima put kako da nam jebu nanu naninu.

Da ne govorim da trebamo kad se izgradi kamp uvesti radno vrijeme od 8 do 4 ha ja, i večernji futing, neće im onda naurgila pasti na pamet.

Kupite opremu, mjerite im sve, **** će piti i pušiti, oduzimanje od plate, nađite nutricionistu, kuhara, psihologa.

Sad vi kontate ja se zajebavam al ovo ima svaki iole ozbiljniji klub, Partizan recimo. Et toliko smo samo daleko od njih.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 04 avg 2015, 21:43

Evo jedan zanimljiv podatak,

Senedinu Oštrakoviću u 4 utakmice protivnički igrači uputili su 9 udaraca u okvir gola, i od tih 9 udaraca, 5 ih je na kraju završilo u mreži Sarajeva. Osim toga, Oštraković je donio dodatnu nesigurnost odbrani Sarajeva, pa je tako skoro svako ispucavanje sa zemlje završavalo u autu, svako vraćanje lopte golmanu kornerom za protivničku ekipu... Da dodamo na sve to, sjajni golman Sarajeva je 2 puta umjesto lopte izpucavao Stepanovu dah, 2. put je bio koban... Nažalost Milan Stepanov je morao napustiti igru u Travniku, i upravo na mjestu odakle je Kouadio pogodio, vrlo vjerovatno bi se tu nalazio Stepanov da je ostao u igri , te bi naravno spriječio pogodak.

Senedin Oštraković. :bow: :bow: :bow:
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 04 avg 2015, 21:54, ukupno mijenjano 4 puta.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 avg 2015, 21:45

Iskreno ne vjerujem da će Dženo ostati dalje od polovine septembra, oktobar ako dočeka to je dobro.

Ali ako ovi Puzigaća, Stojčev, Velkoski, Tatomirović .....ostanu u blizu startnih 11, novi trener neće dočekati kraj aprila.

Nikad ni jednom igraču Sarajeva nisam psovao, ali za vikend kada sa istoka čujete najglasije hebavanje Stojčevu od-do, znajte da sam to ja!!
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 04 avg 2015, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 avg 2015, 21:45

Alpasinac je napisao/la:Meni je interesanstna činjenica da se poteže priča o Dženanovoj "nestručnosti", klanovima u ekipi i nesuglasicama među pojedinim igračima samo i isključivo nakon nekog poraza ili u krajnjem slučaju remija. Ne volim teorije, ne volim priče rekla-kazala, ne volim mahalanje. Ja sam tu da pružim podršku klubu i sve dok ima bilo kakvog rezultata kompletna uprava Sarajeva će imati moju podršku. Prošle su dvije godine od potpune afirmacije iz mahalskog u jedan ozbiljan i stabilan klub sa ogromnim potencijalom. Ne smijem ni zamisliti šta će biti za još dvije godine, četiri, šest.. U novembru smo bez dugova koji su nam omča oko vrata. Tek tada počinje još ozbiljnije poslovanje i razvijanje. Uskoro imamo svoj kamp, radi se na koncesiji i preuzimanju Koševa te njegovoj rekonstrukciji. Klub je zdravim nogama i vode ga ozbiljni i ambiciozni ljudi. Imamo sponzore o kojim mnogi mogu samo sanjati. To su po meni činjenice od kojih ne bježim i koje su mi sasvim dovoljne da ovoj upravi dam podršku.

Dženan Uščuplić i Abdulah Ibraković su dva najuspješnija i najtrofejnija sportska radnika u novijoj historiji Sarajeva. Ne interesuje me ko igra, kako igra, da li mu je jaran itd. Interesuju me rezultati, a boga mi ih ima. Dvije godine, dva trofeja, a tek smo počeli. Kada se sve činjenice saberu i oduzmu dolazimo do zaključka da vi trenutnu strukturu tjerate nakon jednog poraza, a sve ono dobro zanemarujete i zatvarate oči pred tim. Zašto?
Da se razumijemo, interes kluba će uvijek biti ispred svih igrača, trenera, mahalaša, ublehaša. Ako u ekipi postoji crv koji kvari i remeti ostale, bez razmišljanja ga odstraniti. Kada dođe vrijeme da Dženan više ne može voditi ekipu iz objektivnih razloga, i to ću prihvatiti. Do tada, apsolutna podrška. Ja gledam činjenice i krajnji produkt u svemu a ne priče i razno razne teorije.

Generalno smo jako nezahvalan i bezobrazan narod. Niko od nas nije ni sanjao u nazad dvije godine da ćemo danas biti ovo što jesmo, a na dobrom smo putu da budemo još veči i jači. I više od toga. Zaboravljamo u kakvoj smo situaciji bili, koji su nas ljudili vodili i stavljali svoje ime ispred instuticije zvana FK Sarajevo. Od Šumana, Baklja, Blekića i ostalih ublehaša, pa sve do igračkih legendi kako ih mi volimo nazvati, a sve i jedan su Sarajevo predali na sud zbog par nula. O trenerskim veličinama da ne pričam ( izuzev Musemića). I danas neko dozvoli sebi toliku drskost i pljuvati po svemu ovom što danas imamo. Brzo zaboravljamo.
sve je ovo ok ali mi smo puno bolje igrali npr fanale kupa s celikom znaci prije godinu i pol smo bolje izgledali nego sad a prica je stalno da jacamo da smo ozbiljniji a ja to na terenu ne vidim cak sta vise vidi se da nema zara kao prije koji je razlog to treba pitati trenera i igrace ,realno mi ni prosle godine u vecini utakmica nismo dobro izgledali, za mene ovo nije dobro sto pokazujemo na terenu nebi mjesao uprvu u ovo ja trazim vise od ovih igraca na terenu jer mogu puno vise ,zato sam misljenja da nam treba cvrsta ruka na klupi .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tajsamja i 17 gostiju.