FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Šta je trebao reći? Predajemo se?!amer_zeljoo je napisao/la:MARIC: MOZEMO DO DUPLE KRUNE![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-35704.htm
ovo me malo nasmijalo![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne. Trebao je reci nama je cilj europa.!Virtu4l je napisao/la:Šta je trebao reći? Predajemo se?!amer_zeljoo je napisao/la:MARIC: MOZEMO DO DUPLE KRUNE![]()
![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
- Kontakt:
ne... samo je trebao biti malo realniji npr: mozemo barem do 1 trofeja ili tako nesto...Virtu4l je napisao/la:Šta je trebao reći? Predajemo se?!amer_zeljoo je napisao/la:MARIC: MOZEMO DO DUPLE KRUNE![]()
![]()
![]()
Seyo_TM je napisao/la:Vec 10 dana pricamo da je na bht u 20:10 ali za ove sto prate se promjenilo...TV Behar je potpisao milionski ugovor sa savezom oko prijenosa kup utakmica za naredne 4 sezone...ubuduce kup utakmice ce se igrati u terminima kada odgovara tv stanici Behar.marsovac je napisao/la:Na BHT 1 i na teletekstu i na netu pise u 20:10 al ako ti tako kazes onda je takoSeyo_TM je napisao/la:F.K. Borac, Banja Luka - F.K. Zeljeznicar, Sarajevo 5.5.2010 16:30 TV Behar
Da, a ako klubovi ne pristanu na promjenu termina koju trazi Behar (posto Behar od iduce sezone prenosi i englesku i njemacku ligu, pa je guzva vikendom), onda Savez prebacuje to kolo na srijedu, ili slijedeci vikend.
Zar nece biti i na mtv igman
Izgleda da je stvarno na Behar TV u 16. 30. 
-----------------------------------------------------------
Taj kanal imam, sucur Allahu.

A boli me briga da hoce dati na Al Džeziru, da nas raja vidinime_tm87 je napisao/la:Izgleda da je stvarno na Behar TV u 16. 30.
-
- Kontakt:
Inace, glavni i odgovorni urednik sportskog programa Behar TV-a je strastveni navijac Olimpika 

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
samo se nadam da to nece biti nesto fusersko ...nek svojski odrade posao.

ja i ne znam gdje mi je ta tv mozda na 99nime_tm87 je napisao/la:samo se nadam da to nece biti nesto fusersko ...nek svojski odrade posao.![]()

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Joj Seye šta nam uradi sa temom..
Pustite ba ljudi više behare i jorgovane...
p.s. da nema neko da je skupljao novinske članke o našim utakmicama od početka sezone, da uplouduje negdje, ja sam tek nedavno počeo spašavati iste, a bilo bi lijepo imati za svaku utakmicu po jedan, ova će sezona po mnogo čemu biti posebna..

Pustite ba ljudi više behare i jorgovane...
p.s. da nema neko da je skupljao novinske članke o našim utakmicama od početka sezone, da uplouduje negdje, ja sam tek nedavno počeo spašavati iste, a bilo bi lijepo imati za svaku utakmicu po jedan, ova će sezona po mnogo čemu biti posebna..

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
vjerovatno je i nemas slabo to ko ima, idi na automatsko trazenje mozda sta iskopa.19TM87 je napisao/la:ja i ne znam gdje mi je ta tv mozda na 99nime_tm87 je napisao/la:samo se nadam da to nece biti nesto fusersko ...nek svojski odrade posao.![]()

Ma .ebo Simu i Demira, njima su svakako sve izjave iste, idu da se nadigravaju, neće se predati, protivnik po mjeri, podrška navijača i slično. Ako ima neko od početka ove sezone izvještaje sa utakmica, pa da na kraju napravimo i neki kolaž, za arhivu 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Neznam dal imam taj Behar :S
Ima li na HS?
Ima li na HS?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- plavimomak
- Kontakt:
Trebao je rec Zeljeznicar je najbolji tim u BiH i cestitam im na zasluzenoj tituli prvaka BiH aBd,a nas je cilj da probamo osvojit kup BihEdinTM87 je napisao/la:Ne. Trebao je reci nama je cilj europa.!Virtu4l je napisao/la:Šta je trebao reći? Predajemo se?!amer_zeljoo je napisao/la:MARIC: MOZEMO DO DUPLE KRUNE![]()
![]()
![]()

Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
ma ima, evo ja nasaoBosnier je napisao/la:Neznam dal imam taj Behar :S
Ima li na HS?

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
i ja imam.19TM87 je napisao/la:ma ima, evo ja nasaoBosnier je napisao/la:Neznam dal imam taj Behar :S
Ima li na HS?

kakav ba behar ljudi???jel se to zajebavate ili fkt?'
btw.koja tekma
btw.koja tekma
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!