Zasto mu odgovarati kad on vec zna odgovore, i sta god da napises on ce reci ovo sto je rekao, kao on zna sve sta se desava u FKS. Sto rece jedan gore, veci je debil onaj ko mu odgovori nego on sto je postavio pitanja.godrina je napisao/la:Da vidimo odgovore ili ovo sve negirat, da je pola tacno puno je vala. Kotrijk je njego klub, ajde dalje.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zaboravio si pitati - dje vam je budjet - mireleeeeeeeeeeeEuzebio je napisao/la:hoce stomak da zaboli pogotovo kad te nesto presjece preko stomaka...sjedi jedan...drugi put se pripremi...![]()
![]()
mozda budu teza pitanja...teska za variti...
A dobro kako vi kazete, valjda vi bolje znate. Ne brinem se ni za jednu opciju al mi ovo na prvu zvucalo zanimljivo, pitajte kako su putovali a ovo za novinare je vala u pravu eto i vi ste pisali na glavnoj temi o tome, u pravu je i za taj klub u belgiji pff ko ce znat mozda nije sve suplja.hilmo je napisao/la:Zasto mu odgovarati kad on vec zna odgovore, i sta god da napises on ce reci ovo sto je rekao, kao on zna sve sta se desava u FKS. Sto rece jedan gore, veci je debil onaj ko mu odgovori nego on sto je postavio pitanja.godrina je napisao/la:Da vidimo odgovore ili ovo sve negirat, da je pola tacno puno je vala. Kotrijk je njego klub, ajde dalje.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
HHAHAHAHAHAHA kakav debil
Kodro je to sigurno rekao,inace poznati mahalac, idi baci se sa zgrade mosta bilo cega djecace plavi ljubomorni.... Istrazuju agencije i ti si upucen u to HAAHAHAHAHHA

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Hahaha. Ja legende... Sam sebi odgovara na, malo je reći, umno retardirana pitanja postavljena od osobe sa disocijativnim poremećajem. Sad pitanje za ostale, šta je jadnije, njegova "pitanja" ili njegovi "odgovori"?Euzebio je napisao/la:evo za prvo pitanje je odgovor komercijalna banka, provjerite...
drugo nudjeno je jedno igracu tacno ovako kako sam napisao...
trece neki novinari se nalaze na platnom spisku kod ibrakovica a sa nekima je i jako dobro vezan pa sta kaze on ovi napisu...
cetvrto koliko znam da tan odlucuje o sudbini cimirota zar ne a zna se koji je njegov klub...
peto pitajte igrace kako su putovali kad su posli kad su stigli i kako...
sesto ako kodro laze lazem i ja...
sedmo imate ovdje iz kluba forumase pa provjerite primanja navedenih ljudi u klubu...
osmo hehehehe zna se koliko koji klub je dobio i koji igraci drugih klubova su dobili koliko novca provjereno neke vece agencije rade na ovome slucaju kao i na slucaju atromitos
deveto pitajte dino sto vise ne pjeva tu pjesmu ima i on neku drugu svoju stranu...
deseto svi znate da je koncesija u pitanju i na koliko ukoliko neko ne zna sta je koncesija nek se raspita...
jedanesto isto kao i trece...
necu vise pisati ovdje nisam ni aldin ni ovaj ni onaj zivite u zabludi...
HAHHAHAHAHAHAA
i kazu mi NAPACENI

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sto nas frajer argumentovano isfura
Udri se cekicem vugla i natrag u BAZU maleni.

Dio u kojem spominje kako vaš klub nakon svakog kiksa objavljuje vijest koja će kol'ko-tol'ko smiriti navijače je istina, u posljednjem slučaju je to dolazak Delača i ta vijest je objavljena samo 4 minute nakon gola Kuadia, ostatak posta me ne zanima 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, klub im mora praviti diverzije. Navijaci su im vec juce bili nabrijani. Mislim da gadjanje stolicama mozemo ocekivati vec u slijdecem kolu... Ako ne tada, onda u cetvrtom sigurno.Ajzea je napisao/la:Dio u kojem spominje kako vaš klub nakon svakog kiksa objavljuje vijest koja će kol'ko-tol'ko smiriti navijače je istina, u posljednjem slučaju je to dolazak Delača i ta vijest je objavljena samo 4 minute nakon gola Kuadia, ostatak posta me ne zanima

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vidi sto su se BAZE BEZ ..... raspisale i to jos o navijacimaSlevinKelevra je napisao/la:Pa, klub im mora praviti diverzije. Navijaci su im vec juce bili nabrijani. Mislim da gadjanje stolicama mozemo ocekivati vec u slijdecem kolu... Ako ne tada, onda u cetvrtom sigurno.Ajzea je napisao/la:Dio u kojem spominje kako vaš klub nakon svakog kiksa objavljuje vijest koja će kol'ko-tol'ko smiriti navijače je istina, u posljednjem slučaju je to dolazak Delača i ta vijest je objavljena samo 4 minute nakon gola Kuadia, ostatak posta me ne zanima

Ja se izvinjavam raja, škelevra mi se opet odvezao! Dođi maji nazad!SlevinKelevra je napisao/la:Pa, klub im mora praviti diverzije. Navijaci su im vec juce bili nabrijani. Mislim da gadjanje stolicama mozemo ocekivati vec u slijdecem kolu... Ako ne tada, onda u cetvrtom sigurno.Ajzea je napisao/la:Dio u kojem spominje kako vaš klub nakon svakog kiksa objavljuje vijest koja će kol'ko-tol'ko smiriti navijače je istina, u posljednjem slučaju je to dolazak Delača i ta vijest je objavljena samo 4 minute nakon gola Kuadia, ostatak posta me ne zanima
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- molotovljev
Meni samo nije jasno, kako to da administracija još uvijek dozvoljava da jedna osoba može pisati sa dva ili više različitih nickova.
Ono kao, imam jedan originalan nick i taj koristim godinama i uglavnom pišem normalno i razumno, a ove druge koristim
da provociram i ujedam, odnosno da se malo glupiram sve dok me administracija ne provali i banuje me, ali ni to mi ne smeta
jer ću se naravno ponovo registrovati... Fora je što će mu banovati dupli nick a originalni neće, tako da je siguran.
Sjećam se, možda prije dvije godine je to bilo, žalio mi se jedan pitar, ozbiljniji, stariji lik, da je banovan na ovom forumu
a kao razlog je naveden taj da je navodno imao dupli nick, pa su mu kao oba banovana... Lik se kune da to nije istina i da je
imao samo jedan nick sa kojeg je pisao par godina... Naravno nije želio da se vrati ponovo na forum, jer kao što rekoh, lik
je ozbiljan i regularan 100%.
Ovo je fakat neozbiljno što se ovakve stvari tolerišu na forumu. Nikad stvarno nisam ni pomislio da otvorim neki drugi, lažni nick,
a šta mislite kad bi to uradio šta bi mogao da radim sa temama, pa haos bi napravio, posebno na temi Želje... ne pada mi na pamet.
Ono kao, imam jedan originalan nick i taj koristim godinama i uglavnom pišem normalno i razumno, a ove druge koristim
da provociram i ujedam, odnosno da se malo glupiram sve dok me administracija ne provali i banuje me, ali ni to mi ne smeta
jer ću se naravno ponovo registrovati... Fora je što će mu banovati dupli nick a originalni neće, tako da je siguran.
Sjećam se, možda prije dvije godine je to bilo, žalio mi se jedan pitar, ozbiljniji, stariji lik, da je banovan na ovom forumu
a kao razlog je naveden taj da je navodno imao dupli nick, pa su mu kao oba banovana... Lik se kune da to nije istina i da je
imao samo jedan nick sa kojeg je pisao par godina... Naravno nije želio da se vrati ponovo na forum, jer kao što rekoh, lik
je ozbiljan i regularan 100%.
Ovo je fakat neozbiljno što se ovakve stvari tolerišu na forumu. Nikad stvarno nisam ni pomislio da otvorim neki drugi, lažni nick,
a šta mislite kad bi to uradio šta bi mogao da radim sa temama, pa haos bi napravio, posebno na temi Želje... ne pada mi na pamet.
F.K.SARAJEVO
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U nas je teska situacija, to ce priznati svako, ali ovdje nije rijec o nama, vec o vama. U cemu sam pogrijesio? Kakav je vas odnos prema igracima bio prosle godine nakon nekoliko losih igara, posebno one grupe sto idu na gostovanja? Gadjati vlastitog igraca stolicom u trnucima kad se ovi bore za sampionsku titulu....obiteljskicovjek je napisao/la: Vidi sto su se BAZE BEZ ..... raspisale i to jos o navijacima![]()
![]()
![]()
hej o NAVIJACIMA!!!!!!

- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Rece navijac kluba ciji se navijaci gadjaju bombama i ostalom bojevom municijom svih kalibara... Mjesta na jugu grbavice toliko da svaki navijac moze poklopiti 10 stolica a oni se opet rokaju...SlevinKelevra je napisao/la:Pa, klub im mora praviti diverzije. Navijaci su im vec juce bili nabrijani. Mislim da gadjanje stolicama mozemo ocekivati vec u slijdecem kolu... Ako ne tada, onda u cetvrtom sigurno.Ajzea je napisao/la:Dio u kojem spominje kako vaš klub nakon svakog kiksa objavljuje vijest koja će kol'ko-tol'ko smiriti navijače je istina, u posljednjem slučaju je to dolazak Delača i ta vijest je objavljena samo 4 minute nakon gola Kuadia, ostatak posta me ne zanima
- molotovljev
Evo vidite vi ovog Slevina, šatro on nekog zayebava a levat mrtvi... šta kaže " u nas "... nedavno na temi Želje napisao;
Standardiovih navijača. Eto levata, i šta da mu čovjek radi...
F.K.SARAJEVO
Uz nogu mali!! Miran!SlevinKelevra je napisao/la:U nas je teska situacija, to ce priznati svako, ali ovdje nije rijec o nama, vec o vama. U cemu sam pogrijesio? Kakav je vas odnos prema igracima bio prosle godine nakon nekoliko losih igara, posebno one grupe sto idu na gostovanja? Gadjati vlastitog igraca stolicom u trnucima kad se ovi bore za sampionsku titulu....obiteljskicovjek je napisao/la: Vidi sto su se BAZE BEZ ..... raspisale i to jos o navijacima![]()
![]()
![]()
hej o NAVIJACIMA!!!!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Greska u kucanju? Ikad cuo?molotovljev je napisao/la:Evo vidite vi ovog Slevina, šatro on nekog zayebava a levat mrtvi... šta kaže " u nas "... nedavno na temi Želje napisao;

Da ja tebe nesto pitam ?
Bi'l volio da si debil il da bogdo nisi ?
Cuj ono postavlja pitanja i odgovara dokle je to doslo. Rijetko pisem, al ovakvi likovi su za instituta. Aldin se vratio u velikom stilu, valjda kolektivni godisnji u ministarstvu

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- molotovljev
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], b00t, bordobijelisampion i 24 gosta.