FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 04 avg 2015, 15:19

godrina je napisao/la:Da vidimo odgovore ili ovo sve negirat, da je pola tacno puno je vala. Kotrijk je njego klub, ajde dalje.
Zasto mu odgovarati kad on vec zna odgovore, i sta god da napises on ce reci ovo sto je rekao, kao on zna sve sta se desava u FKS. Sto rece jedan gore, veci je debil onaj ko mu odgovori nego on sto je postavio pitanja.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 avg 2015, 15:19

Euzebio je napisao/la:hoce stomak da zaboli pogotovo kad te nesto presjece preko stomaka...sjedi jedan...drugi put se pripremi... :D :D :D mozda budu teza pitanja...teska za variti...
Zaboravio si pitati - dje vam je budjet - mireleeeeeeeeeee

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 avg 2015, 15:22

hilmo je napisao/la:
godrina je napisao/la:Da vidimo odgovore ili ovo sve negirat, da je pola tacno puno je vala. Kotrijk je njego klub, ajde dalje.
Zasto mu odgovarati kad on vec zna odgovore, i sta god da napises on ce reci ovo sto je rekao, kao on zna sve sta se desava u FKS. Sto rece jedan gore, veci je debil onaj ko mu odgovori nego on sto je postavio pitanja.
A dobro kako vi kazete, valjda vi bolje znate. Ne brinem se ni za jednu opciju al mi ovo na prvu zvucalo zanimljivo, pitajte kako su putovali a ovo za novinare je vala u pravu eto i vi ste pisali na glavnoj temi o tome, u pravu je i za taj klub u belgiji pff ko ce znat mozda nije sve suplja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

sloma
Kontakt:

Post Postao/la sloma » 04 avg 2015, 15:24

HHAHAHAHAHAHA kakav debil :D Kodro je to sigurno rekao,inace poznati mahalac, idi baci se sa zgrade mosta bilo cega djecace plavi ljubomorni.... Istrazuju agencije i ti si upucen u to HAAHAHAHAHHA :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tralala:

marshj05
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la marshj05 » 04 avg 2015, 15:30

Euzebio je napisao/la:evo za prvo pitanje je odgovor komercijalna banka, provjerite...

drugo nudjeno je jedno igracu tacno ovako kako sam napisao...

trece neki novinari se nalaze na platnom spisku kod ibrakovica a sa nekima je i jako dobro vezan pa sta kaze on ovi napisu...

cetvrto koliko znam da tan odlucuje o sudbini cimirota zar ne a zna se koji je njegov klub...

peto pitajte igrace kako su putovali kad su posli kad su stigli i kako...

sesto ako kodro laze lazem i ja...

sedmo imate ovdje iz kluba forumase pa provjerite primanja navedenih ljudi u klubu...

osmo hehehehe zna se koliko koji klub je dobio i koji igraci drugih klubova su dobili koliko novca provjereno neke vece agencije rade na ovome slucaju kao i na slucaju atromitos ;)

deveto pitajte dino sto vise ne pjeva tu pjesmu ima i on neku drugu svoju stranu...

deseto svi znate da je koncesija u pitanju i na koliko ukoliko neko ne zna sta je koncesija nek se raspita...

jedanesto isto kao i trece...

necu vise pisati ovdje nisam ni aldin ni ovaj ni onaj zivite u zabludi...
Hahaha. Ja legende... Sam sebi odgovara na, malo je reći, umno retardirana pitanja postavljena od osobe sa disocijativnim poremećajem. Sad pitanje za ostale, šta je jadnije, njegova "pitanja" ili njegovi "odgovori"?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 avg 2015, 15:33

E sta procitah :damn:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 avg 2015, 15:36

HAHHAHAHAHAHAA :urnebes: :urnebes: :urnebes: i kazu mi NAPACENI :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 avg 2015, 15:37

Sto nas frajer argumentovano isfura :urnebes: :urnebes: :urnebes: Udri se cekicem vugla i natrag u BAZU maleni. :tralala: :tralala:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 avg 2015, 15:37

Dio u kojem spominje kako vaš klub nakon svakog kiksa objavljuje vijest koja će kol'ko-tol'ko smiriti navijače je istina, u posljednjem slučaju je to dolazak Delača i ta vijest je objavljena samo 4 minute nakon gola Kuadia, ostatak posta me ne zanima ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 16:02

Ajzea je napisao/la:Dio u kojem spominje kako vaš klub nakon svakog kiksa objavljuje vijest koja će kol'ko-tol'ko smiriti navijače je istina, u posljednjem slučaju je to dolazak Delača i ta vijest je objavljena samo 4 minute nakon gola Kuadia, ostatak posta me ne zanima ;)
Pa, klub im mora praviti diverzije. Navijaci su im vec juce bili nabrijani. Mislim da gadjanje stolicama mozemo ocekivati vec u slijdecem kolu... Ako ne tada, onda u cetvrtom sigurno. :salut:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 avg 2015, 16:08

SlevinKelevra je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Dio u kojem spominje kako vaš klub nakon svakog kiksa objavljuje vijest koja će kol'ko-tol'ko smiriti navijače je istina, u posljednjem slučaju je to dolazak Delača i ta vijest je objavljena samo 4 minute nakon gola Kuadia, ostatak posta me ne zanima ;)
Pa, klub im mora praviti diverzije. Navijaci su im vec juce bili nabrijani. Mislim da gadjanje stolicama mozemo ocekivati vec u slijdecem kolu... Ako ne tada, onda u cetvrtom sigurno. :salut:
Vidi sto su se BAZE BEZ ..... raspisale i to jos o navijacima :rol: :rol: :rol: :rol: hej o NAVIJACIMA!!!!!! :urnebes:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 avg 2015, 16:18

Ja se izvinjavam raja, škelevra mi se opet odvezao! Dođi maji nazad!
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 avg 2015, 16:19

Meni samo nije jasno, kako to da administracija još uvijek dozvoljava da jedna osoba može pisati sa dva ili više različitih nickova.
Ono kao, imam jedan originalan nick i taj koristim godinama i uglavnom pišem normalno i razumno, a ove druge koristim
da provociram i ujedam, odnosno da se malo glupiram sve dok me administracija ne provali i banuje me, ali ni to mi ne smeta
jer ću se naravno ponovo registrovati... Fora je što će mu banovati dupli nick a originalni neće, tako da je siguran.
Sjećam se, možda prije dvije godine je to bilo, žalio mi se jedan pitar, ozbiljniji, stariji lik, da je banovan na ovom forumu
a kao razlog je naveden taj da je navodno imao dupli nick, pa su mu kao oba banovana... Lik se kune da to nije istina i da je
imao samo jedan nick sa kojeg je pisao par godina... Naravno nije želio da se vrati ponovo na forum, jer kao što rekoh, lik
je ozbiljan i regularan 100%.
Ovo je fakat neozbiljno što se ovakve stvari tolerišu na forumu. Nikad stvarno nisam ni pomislio da otvorim neki drugi, lažni nick,
a šta mislite kad bi to uradio šta bi mogao da radim sa temama, pa haos bi napravio, posebno na temi Želje... ne pada mi na pamet.
F.K.SARAJEVO

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 16:20

obiteljskicovjek je napisao/la: Vidi sto su se BAZE BEZ ..... raspisale i to jos o navijacima :rol: :rol: :rol: :rol: hej o NAVIJACIMA!!!!!! :urnebes:
U nas je teska situacija, to ce priznati svako, ali ovdje nije rijec o nama, vec o vama. U cemu sam pogrijesio? Kakav je vas odnos prema igracima bio prosle godine nakon nekoliko losih igara, posebno one grupe sto idu na gostovanja? Gadjati vlastitog igraca stolicom u trnucima kad se ovi bore za sampionsku titulu.... :tokralju:

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la bordoakapitar » 04 avg 2015, 16:21

Rece navijac kluba ciji se navijaci gadjaju bombama i ostalom bojevom municijom svih kalibara... Mjesta na jugu grbavice toliko da svaki navijac moze poklopiti 10 stolica a oni se opet rokaju...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 avg 2015, 16:24

Evo vidite vi ovog Slevina, šatro on nekog zayebava a levat mrtvi... šta kaže " u nas "... nedavno na temi Želje napisao;
Standardiovih navijača. Eto levata, i šta da mu čovjek radi...
F.K.SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 avg 2015, 16:25

obiteljskicovjek je napisao/la: Vidi sto su se BAZE BEZ ..... raspisale i to jos o navijacima :rol: :rol: :rol: :rol: hej o NAVIJACIMA!!!!!! :urnebes:
U nas je teska situacija, to ce priznati svako, ali ovdje nije rijec o nama, vec o vama. U cemu sam pogrijesio? Kakav je vas odnos prema igracima bio prosle godine nakon nekoliko losih igara, posebno one grupe sto idu na gostovanja? Gadjati vlastitog igraca stolicom u trnucima kad se ovi bore za sampionsku titulu.... :tokralju:
Uz nogu mali!! Miran!
Bahati, bahati Željkan!
1946

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 16:27

molotovljev je napisao/la:Evo vidite vi ovog Slevina, šatro on nekog zayebava a levat mrtvi... šta kaže " u nas "... nedavno na temi Želje napisao;
Standardiovih navijača. Eto levata, i šta da mu čovjek radi...
Greska u kucanju? Ikad cuo? :think:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 04 avg 2015, 16:30

@Euzebio
Da ja tebe nesto pitam ?
Bi'l volio da si debil il da bogdo nisi ?
Cuj ono postavlja pitanja i odgovara dokle je to doslo. Rijetko pisem, al ovakvi likovi su za instituta. Aldin se vratio u velikom stilu, valjda kolektivni godisnji u ministarstvu :bow:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 avg 2015, 16:30

Odyebi papčino !
F.K.SARAJEVO

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Krajina1999, Orvel, riki46, ristagrad i 25 gostiju.