Imaš svoje muke i gledaj svoj klub i posla.

Jbg kod mene lijepe muke, dok kod tebe sve pada u voduX31987 je napisao/la:@Jose odlepšaj sa teme za par dana igrate najvažniju utakmicu u Evropi ove godine, ovdje nemaš šta da tražiš.![]()
Imaš svoje muke i gledaj svoj klub i posla.
JoseMourinho je napisao/la:Jbg kod mene lijepe muke, dok kod tebe sve pada u voduX31987 je napisao/la:@Jose odlepšaj sa teme za par dana igrate najvažniju utakmicu u Evropi ove godine, ovdje nemaš šta da tražiš.![]()
Imaš svoje muke i gledaj svoj klub i posla.![]()
sad bi ti platio da mjenjamo "muke:
Naravno da zavisi, ako je ova tema namjenjena za vas ne znaci da je za trollanje samo. Jer poslije škelevri na nasoj temi, Evandera po vasoj, kad dođe neko da normalno nesto pita ili diskutuje bude nalijepljen jer se poslije ovakvih sve shvata kao provokacija. Ti si radio na ovoj temi slicno ko škelevra sad pa si dobio ban, kad si onda kmecao sa drugog acc-a koji si napravio. Ono je i dan danas jedna od najpateticnih stvari koje sam dozivio na ovom forumu. Puno raje je dobilo ban, ali niko nije molio onako i trazio objasnjenje uz tuzne smajlije.JoseMourinho je napisao/la: Znaci zavisi sve od teme gdje pises?![]()
Isto ti ga dodje uvijek ce suprotni nakon kiksa zayebavat ko da je to novina, pa medju tim "smećem" sto zayebaje smo i ti i ja kad tad
Hajde?Euzebio je napisao/la:moze li neko da odgovori na nekoliko pitanja vezano za vas klub. ukoliko hoce neko da odgovori da postavim ukoliko nece da ne pisem dzabe...
Ako je konstruktivno pitanje rado cu ti odgovoriti. Ako je provokacija, nemam strpljenja da ti odgovaram. Djeluje Sarajevo lose po meneEuzebio je napisao/la:moze li neko da odgovori na nekoliko pitanja vezano za vas klub. ukoliko hoce neko da odgovori da postavim ukoliko nece da ne pisem dzabe...
zbog cega ste digli kredit od gotovo milion km u jednoj banci kad imate tolike milione i morate ga vratiti do decembra, kad legnu pare od uefe...Denvald je napisao/la:Hajde?Euzebio je napisao/la:moze li neko da odgovori na nekoliko pitanja vezano za vas klub. ukoliko hoce neko da odgovori da postavim ukoliko nece da ne pisem dzabe...
Mogu li ja danas da ne odgovaram - boli me stomak nisam se spremio. Svasta u Bozjoj basci. Hoces li odmah ocjenjivat u dnevnikEuzebio je napisao/la:zbog cega ste digli kredit od gotovo milion km u jednoj banci kad imate tolike milione i morate ga vratiti do decembra, kad legnu pare od uefe...Denvald je napisao/la:Hajde?Euzebio je napisao/la:moze li neko da odgovori na nekoliko pitanja vezano za vas klub. ukoliko hoce neko da odgovori da postavim ukoliko nece da ne pisem dzabe...
zasto vam sportski direktor dogovori platu od recimo 15 000 sa igracem i kazu mu kad dobijes platu ostavis sebi 5000 a meni vratis 10 000...
zasto vam se sad spominju neki klubovi tipa paok-a za cimirota za nekih 1 mlion eura a do jucer su bili neki hsv i veliki klubovi koji su davali po 1,5 miliona...
zbog cega je sad najednom ekipa KORTRIJK spominje kao cimijeva naredna destinacija, kad je to naravno tanov klub kojeg ce on uzeti za "dz" a ovamo ce to biti transfer najveci u historiji lige...
zasto vam generalni sponzor nije obezbjedio direktan let za poznan nego su igraci prvo putovali do istanbula, pa iz istanbula u berlin, a iz berlina do poznana 300km autobusom...haman 12 sati putovanja...
zasto ste smjenili gospodina kodru(nije htio da igra vec kupljene utakmice, info iz prve ruke) a postavili uscuplica...
zbog cega vam direktor i sd direktor imaju na papiru platu kakvu imaju, mizernu, hajd za direktora voli klub pa ima tako malo a ovaj drugi...
zbog cega ste imali 240 000 vanrednih troskova pred kraj sezone prosle...
zbog cega dino vise ne pjeva pjesu predaj se izgubio si boj...
zasto tan vise ne daje ni marke za prvi tim nego samo akademiju, jer nije samo akademija njegova...
je li fk sarajevo misli da postoji jos 30 godina pa zbog toga je uzelo pod koncesiju zemljiste koje ce kasnije sa objektima predati opstini ilidza...
zbog cega je odmah portal objavio dolazak delaca nakon poraza u travniku i zbog cega uvijek objavljuje tkave stvari kad je nesto lose...
ima jos toga ali bi bio zadovoljan sa ovim odgovorima
hvala
Pretpostavio sam da ce biti ovakva pitanja, to nam se @samogrbavica vratio na forum, tamo ga ismijavali nakon evropske utakmice pa nije imao obraza da se javi pod starim nickom, bolje je napraviti novi, manje je providno..Denvald je napisao/la:Da si ti pitao normalna pitanja odgovorio bih ti,ovo su sve laži i bolesne izmišljotine,uživaj.
sta sve qrac moze napraviti i p...a izbacitiEuzebio je napisao/la:zbog cega ste digli kredit od gotovo milion km u jednoj banci kad imate tolike milione i morate ga vratiti do decembra, kad legnu pare od uefe...Denvald je napisao/la:Hajde?Euzebio je napisao/la:moze li neko da odgovori na nekoliko pitanja vezano za vas klub. ukoliko hoce neko da odgovori da postavim ukoliko nece da ne pisem dzabe...
zasto vam sportski direktor dogovori platu od recimo 15 000 sa igracem i kazu mu kad dobijes platu ostavis sebi 5000 a meni vratis 10 000...
zasto vam se sad spominju neki klubovi tipa paok-a za cimirota za nekih 1 mlion eura a do jucer su bili neki hsv i veliki klubovi koji su davali po 1,5 miliona...
zbog cega je sad najednom ekipa KORTRIJK spominje kao cimijeva naredna destinacija, kad je to naravno tanov klub kojeg ce on uzeti za "dz" a ovamo ce to biti transfer najveci u historiji lige...
zasto vam generalni sponzor nije obezbjedio direktan let za poznan nego su igraci prvo putovali do istanbula, pa iz istanbula u berlin, a iz berlina do poznana 300km autobusom...haman 12 sati putovanja...
zasto ste smjenili gospodina kodru(nije htio da igra vec kupljene utakmice, info iz prve ruke) a postavili uscuplica...
zbog cega vam direktor i sd direktor imaju na papiru platu kakvu imaju, mizernu, hajd za direktora voli klub pa ima tako malo a ovaj drugi...
zbog cega ste imali 240 000 vanrednih troskova pred kraj sezone prosle...
zbog cega dino vise ne pjeva pjesu predaj se izgubio si boj...
zasto tan vise ne daje ni marke za prvi tim nego samo akademiju, jer nije samo akademija njegova...
je li fk sarajevo misli da postoji jos 30 godina pa zbog toga je uzelo pod koncesiju zemljiste koje ce kasnije sa objektima predati opstini ilidza...
zbog cega je odmah portal objavio dolazak delaca nakon poraza u travniku i zbog cega uvijek objavljuje tkave stvari kad je nesto lose...
ima jos toga ali bi bio zadovoljan sa ovim odgovorima
hvala