Cirkus koloradoTribalian je napisao/la: Ne znam sto se jos uvek nisu otarasili nekih, dovode im zamene, a njih ostavljaju u konkurenciji? U sastavu imamo 30 igraca bez potrebe.

Nego, na danasnji dan pre 11 god...
[youtube][/youtube]
Kakva ekipa

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Cirkus koloradoTribalian je napisao/la: Ne znam sto se jos uvek nisu otarasili nekih, dovode im zamene, a njih ostavljaju u konkurenciji? U sastavu imamo 30 igraca bez potrebe.
Zato što su nesposobni da prodaju ikog. Guraju Savićevića, Parkera i Kovačevića nadajući se da će se neko zajebati pa ponuditi nešto za njih pa ih onda Božović mora vaditi na poluvremenu zato što veze nemaju. I sad kao Parkeru nude raskid ugovora a čovjek počeo skoro svaku utakmicu ove sezone.Tribalian je napisao/la:
Ne znam sto se jos uvek nisu otarasili nekih, dovode im zamene, a njih ostavljaju u konkurenciji? U sastavu imamo 30 igraca bez potrebe.
Unistise Grujića i Ristića zarad 2 drvetabraoolyo je napisao/la:
Zato što su nesposobni da prodaju ikog. Guraju Savićevića, Parkera i Kovačevića nadajući se da će se neko zajebati pa ponuditi nešto za njih pa ih onda Božović mora vaditi na poluvremenu zato što veze nemaju. I sad kao Parkeru nude raskid ugovora a čovjek počeo skoro svaku utakmicu ove sezone.
Da ! Toliko su nesposobni, u Zvezdi odlucuju jedan kandidat SNS-a , jedan polumozgas-polupismeni iz SPS-a i Terzic. S tim sto se za Terzica ne vezuje nesposobnost, ali uticaj ove dvojice je preveliki. Dragan Dzajic se ne pita nista, Nebojsu Covica ignorisu jer je on covek kosarke i ne razume se u fudbal , ali bitno da se jedan pripadnik jedne nacionalne manjine u Srbiji razume u fudbal.dscile je napisao/la:Meni je neshvatljivo da se neki igrac FK CZ ne moze prodati, pa makar i u Vozdovac za 50 hiljada evra. Zar su toliko nesposobni da ne mogu uzeti nista za ovaj otpad iz naseg kluba?
Tebi se svidjala ova uprava i njihov rad ?braoolyo je napisao/la:Šta ti je iskustvo... u 5 dana otjeraš komplet upravu.
U Zvezdi je od 1991. uvek najgore moguce vreme. Necu da nagadjam nista oko vrsioca duznosti, ali ako budem imao neki info, odmah cu da napisem ovde. Za igrace se slazem, uprava je pokazala svu nesposobnost time sto nije uspela da uvalja negde svaki visak.dscile je napisao/la:Ne tugujem za njima, nego pricam uopsteno. Odlaze u najgore moguce vrijeme, a izbori tek za mjesec.. Pa se samo pitam da li ce u klub doci neki vrsioci duznosti ili slicno, jer ko ce prodati/otjerati igrace, a ko ce dovesti? Najgore sto se moze desiti jeste da ostanemo u ovom sastavu sa ovolikim brojem igraca.
Moja Crvena Zvezda
4 ". ·
": $ је " са ", $ " ? у & $ " " " " за $!!
Džajić za Nedeljnik: Da nije bilo rata, Zvezda bi danas bila kao Barselona!
zar ne rekoše da su stopirani svi pregovori oko pojačanja?dscile je napisao/la:Moja Crvena Zvezda
4 ". ·
": $ је " са ", $ " ? у & $ " " " " за $!!
DANTES je napisao/la:da nije bilo rata Partizan bi bio ko real...
Ne daj božeTribalian je napisao/la:Tebi se svidjala ova uprava i njihov rad ?braoolyo je napisao/la:Šta ti je iskustvo... u 5 dana otjeraš komplet upravu.
DANTES je napisao/la:pa da... sigurno bi mijatović igrao u baskiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.