Ovo je već nešto. Svaka čast!corleone87 je napisao/la:![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za ovo svaka cast? Najjaca utakmica u zadnjih 10-ak godina mozda i ovo je vrhunac marketinga?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ovo su navijaci uradili ... i jest svaka cast sto neko odvaja svoje vrijeme da bi uradio ono sto klub treba
kako je dobar teren na kosevu to nije normalno
-
- Kontakt:
Standardno i ove prolazimo!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Ako je od navijaca onda je ovo i previse..ceka se klub..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Eh, Radnik lagano zaboravljen (nadam se da je i kod igraca isto), idu polako pripreme za cetvrtak.
Nece raja izdat Zelju sigurno.
Nadam se samo da ce momci s juga rijesit bar dio problema do tekme da se skupimo svi zajedno i pokazemo snagu.
Nadam se samo da ce momci s juga rijesit bar dio problema do tekme da se skupimo svi zajedno i pokazemo snagu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Svaka cast ljudima koji su teren na kosevu doveli u red

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Kad svi vide da nama tesko je,i kada Željo ti redaš poraze,naša pjesma sa Juga čut će se i nosit će te sve do pobjede!GRLA I DLANOVI 90+!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Da li je neko posjetio danas Fanshop, jesu li stigli dresovi možda ? 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
BlueFamily je napisao/la:Kupljene kod trznice,covjek jedan ispred mene bio.Kako da sliku uploadujem moze objasnjenje?

Ovdje uplodujes, i samo link kopiras ovdje, vidjet ces tamo ti pise koji je link za sta, ima jedan pise "forum".
Taj samo ovdje stavis.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Tako je ,svi se nadamo najboljem ! Moramo sad podrzati Zelju ,ovo je utakmica stoljecaneroazzuro je napisao/la:Eh, Radnik lagano zaboravljen (nadam se da je i kod igraca isto), idu polako pripreme za cetvrtak.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:BlueFamily je napisao/la:Kupljene kod trznice,covjek jedan ispred mene bio.Kako da sliku uploadujem moze objasnjenje?http://tinypic.com/
Ovdje uplodujes, i samo link kopiras ovdje, vidjet ces tamo ti pise koji je link za sta, ima jedan pise "forum".
Taj samo ovdje stavis.

Toliko,hvala elegant!SVI NA JUG,GRLA I DLANOVI 90+!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ja sam do sad bio na jugu....sad vodim brata malog prva mu je utakmica 00' je godište i stvarno ne znam kakva će situacija bit na jugu...tako da ovaj put ću na Istok....svakako da neće falit podrške..
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ironija ili ozbiljno ?CARSON je napisao/la:kako je dobar teren na kosevu to nije normalno
Baš hoću da pitam kakav je teren.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
marlboro se puši,neka hvala Bogu,nek' se imaBlueFamily je napisao/la:Elegant je napisao/la:BlueFamily je napisao/la:Kupljene kod trznice,covjek jedan ispred mene bio.Kako da sliku uploadujem moze objasnjenje?http://tinypic.com/
Taj samo ovdje stavis.
Toliko,hvala elegant!SVI NA JUG,GRLA I DLANOVI 90+!

Volim te Željo !
imas na so.urce slikeceze je napisao/la:Ironija ili ozbiljno ?CARSON je napisao/la:kako je dobar teren na kosevu to nije normalno
I onda kada više ne bude me ovdje

ceze je napisao/la:Ironija ili ozbiljno ?CARSON je napisao/la:kako je dobar teren na kosevu to nije normalno
Jesam ja lud ili umjesto leg treba pisat round?
-
- Kontakt:
treba 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.