FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZaZelju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZaZelju » 04 avg 2015, 11:51

Bez sreće ne bismo ni Ferencvaroš izbacili.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 04 avg 2015, 11:51

hoce li u cetvrtak Amar voditi navijanje ?! Mislim Zeljo nikad nije bio bolji a Manijaci nikad ne složniji ,sta se desava !? Trebamo podrzat Zelju u cetvrtak ,jer mi smo tu prije svega zbog one djece koja se bore na terenu i koja su nas usrecila evo cijelo ovo ljeto ! Klub ispred svega ,zaboraviti nesuglasice private i ssto najmanje treba je da se to rjesava na tribini ! Jug treba da zagrmi u Cetvrtak kao u vakat ! Nadam se da hoce ili necee :?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 avg 2015, 11:55

pirlo10 je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:
super je napisao/la:100% tacan info..amir ostaje,moguce jedan drugi da ode za dobre pare al amir ostaje ...pozzz

Hvala za pozitivnu informaciju Superu legendo.
Super je kralj :tokralju: uvijek ekskluzivne informacije nikad nista ne pise o tekmama , samo ove informacije o prodaji/kupovini igraca. :thumbup:
Možda je Super Mirsad Šiljak :)

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 04 avg 2015, 11:57

Biće Jug kao što je bio i protiv Ferencvaroša, ali bez guranja i svađe.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 04 avg 2015, 12:04

ZaZelju je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Cuj 10k premija. Hebo te uzoro bi teren :rol: :rol:
Ja bih tu premiju raspodijelio na tri utakmice - 5,000 za Standard, 2,000 za Vitez i 3,000 za Široki Brijeg. Naravno, samo ako pobijede sve tri utakmice. Ne smije se prvenstvo zapostaviti.
I ja bih vako. Ne možeš ti sa našim svijetom drukčije. Ako majstoru platiš unaprijed zaj.eb.o si se u startu žestoko.

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 04 avg 2015, 12:05

djedovic01 je napisao/la:hoce li u cetvrtak Amar voditi navijanje ?! Mislim Zeljo nikad nije bio bolji a Manijaci nikad ne složniji ,sta se desava !? Trebamo podrzat Zelju u cetvrtak ,jer mi smo tu prije svega zbog one djece koja se bore na terenu i koja su nas usrecila evo cijelo ovo ljeto ! Klub ispred svega ,zaboraviti nesuglasice private i ssto najmanje treba je da se to rjesava na tribini ! Jug treba da zagrmi u Cetvrtak kao u vakat ! Nadam se da hoce ili necee :?
Slazem se. Nadam se da ce momci koji vode navijanje shvatiti da ŽELJO bez nas ne moze! Vidjelo se to puno puta. Bio sam u Liege-u i smijem se kladiti da se navijalo kao u Mađarskoj da bi mi i izjednacili. Ko je bio gore zna o cemu pricam. Atmosfera je bila fuj do gola, a onda se malo pokrenulo ali sve nesto individualno....bez da se bilo ko popeo na ogradu da povede navijanje. To u cetvrtak ne smije biti slucaj. ŽELJO NAS TREBA VISE NAGO IKAD! :x :x
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 avg 2015, 12:06

Teško da će A.P vodit navijanje....svaki drugi status na fb mu je ,,jednom kad odeš ne vraćaš se,doći će naše vrijeme'' ...itd itd i Protiv Radnika sam ga ja msm vidio oko 70. minute prođe ispod juga samo mahnu raji gore i izađe napolje.... :plac: :roll:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 avg 2015, 12:07

super je napisao/la:100% tacan info..amir ostaje,moguce jedan drugi da ode za dobre pare al amir ostaje ...pozzz
:ljepota: :ljepota: :ljepota: :tokralju:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 avg 2015, 12:12

Jel mi može neko objasnit šta znači ovaj ''SWRA'' Neko je to ovde 2 puta napisao a vidim i na fb ''the.maniacs.org'' zatvorenoj grupi momak koji je vodio navijanje u drugom poluvremenu protiv Ferenca je isto to napisao.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 avg 2015, 12:12

Jaozinho22 je napisao/la:Jel mi može neko objasnit šta znači ovaj ''SWRA'' Neko je to ovde 2 puta napisao a vidim i na fb ''the.maniacs.org'' zatvorenoj grupi momak koji je vodio navijanje u drugom poluvremenu protiv Ferenca je isto to napisao.
SOUTH WILL RISE AGAIN... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 04 avg 2015, 12:13

DANDY je napisao/la:Mani te se te price.Ko ide za koliko i pare od sehe su nam sad najmanje bitni.Hajmo ba napuniti lavor.
Ma naravno, ali klub mora konstantno slati pozitivne talase u eter što bi se reklo. Standard će biti i proći pa čak i neko iza njega ako Bog da. Raja će onda ispuhati i čekati godinu dana šta će biti. Klub mora uvjeriti javnost da je ovo samo početak i da nije puka sreća i slučajnost već da slijedeće godine napadamo jedan trofej, da u Evropi želimo ponoviti ovaj rezultat pa čak otići i korak dalje, da ćemo krenuti sa stadionom, da ćemo uložiti u omladinsku školu i mlade perspektivne igrače sa strane, dovesti i nešto konkretno, a ne Džabareza, Džabinju i Van Džabena, pa onda i generalni sponzor da konačno legne itd. Da ne širim dalje, hoću reči da pozitivna priča oko Želje mora da se konstantno nastavi i poslije Evrope.

Zaboravih samo da dodam, ali ne na pitarski način nego na način kako dolikuje klubu naše tradicije i orijentacije.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 04 avg 2015, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 04 avg 2015, 12:15

mma_hz je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Jel mi može neko objasnit šta znači ovaj ''SWRA'' Neko je to ovde 2 puta napisao a vidim i na fb ''the.maniacs.org'' zatvorenoj grupi momak koji je vodio navijanje u drugom poluvremenu protiv Ferenca je isto to napisao.
Kako on zna :tokralju: :tokralju:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 04 avg 2015, 12:17

AsharaK je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Sve oni znaju, ali gotovo je sad. Pravi se lud i guraj dalje, šta će drugo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 avg 2015, 12:18

AsharaK je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
spijuni su medju vama.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 avg 2015, 12:20

ma ovaj je nas covjek :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 04 avg 2015, 12:20

rodom s Mejtaša je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Cuj 10k premija. Hebo te uzoro bi teren :rol: :rol:
Ja bih tu premiju raspodijelio na tri utakmice - 5,000 za Standard, 2,000 za Vitez i 3,000 za Široki Brijeg. Naravno, samo ako pobijede sve tri utakmice. Ne smije se prvenstvo zapostaviti.
I ja bih vako. Ne možeš ti sa našim svijetom drukčije. Ako majstoru platiš unaprijed zaj.eb.o si se u startu žestoko.
Ako Bog da kad prođemo Standard stručni štab od igrača mora zahtijevati da odigraju još čvršće i jače protiv Viteza i Širokog Brijega nego u Evropi, svaku kao da je zadnja. Ako budemo igrali u play off-u igrači će imati jedan četvrtak pauzu jer se prva utakmica igra tek 20-og augusta, tako da bi trebali biti odmorni i svježi za utakmicu protiv Širokog Brijega.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 04 avg 2015, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 04 avg 2015, 12:21

Legle karte!Grla i dlanove 90+!
Zadnja izmjena: BlueFamily, dana/u 04 avg 2015, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 04 avg 2015, 12:22

BlueFamily je napisao/la:Legle karte!Grla i dlanove 90+!
Je li bilo gužve na prodajnom mjestu?

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 04 avg 2015, 12:24

ZaZelju je napisao/la:
BlueFamily je napisao/la:Legle karte!Grla i dlanove 90+!
Je li bilo gužve na prodajnom mjestu?
Kupljene kod trznice,covjek jedan ispred mene bio.Kako da sliku uploadujem moze objasnjenje?
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 04 avg 2015, 12:24

:salut:
slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: dark44, Levin, mavi, MrkiMedo, Paromlinac, ristagrad, voltron30 i 81 gost.