FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
veceras trening u 19h pa eto ako koga zanima 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- TheManiacs
- Kontakt:
plavimomak je napisao/la:Svaka mu cast a sta se zna mozda i ovaj prijelazni rok bude sansa da dode u ZeljuTheManiacs je napisao/la:"Od kada znam za sebe simpatiziram Grbavicu. Željezničar je jedini klub u mojoj zemlji za koji bih mogao igrati. Ko zna, možda nekad i obučem plavi dres, nikad nije rečeno da kad-tad neću završiti na Grbavici", zaključio je Zec.
Ne budi naivan Zecova vrijednost je duplo veca od vrijednosti koje Zeljo moze platiti

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
ko da igrao u interu il realu pa govori mozda nekad obucem dres od zelje kao ono na zalasku karijeree pa ni sibenik nije jaci od zelje a ni hrvatska liga puno od nase , dok ne zaigra u ligi petici nista od njega, a bilo je i prije nasih igraca u hrvatskoj , i to najboljih strijelaca pa probadnu ne cuje ze za njih nakon odlaska , ha ja a dosta je bilo dolaska i vracanje u klubove na zalasku kao avdic u sara.. bubalu siroki, musa zrinski i takvih igracaa
Hajde reci jednog Bosanca koji je proglašen za ubjedljivo najboljeg igrača prve hrvatske lige! A još Ermin ima pravo igrati iz mladu repku. Šibenik će na njemu uzeti bar 3 miliona Eura, a ŽELJO bi mogao platiti eventualno 100.000 KM. Znači nekih 60 puta manje!kristian je napisao/la:ko da igrao u interu il realu pa govori mozda nekad obucem dres od zelje kao ono na zalasku karijeree pa ni sibenik nije jaci od zelje a ni hrvatska liga puno od nase , dok ne zaigra u ligi petici nista od njega, a bilo je i prije nasih igraca u hrvatskoj , i to najboljih strijelaca pa probadnu ne cuje ze za njih nakon odlaska , ha ja a dosta je bilo dolaska i vracanje u klubove na zalasku kao avdic u sara.. bubalu siroki, musa zrinski i takvih igracaa
A najbitnije od svega je da se klubovi Liga petice i menadžeri neće složiti s tobom da Šibenik nije jači od ŽELJE ni HNL od naše lige, makar i bilo tako u stvarnosti, a ne kažem da jeste.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Manijaci Cestitke na Tituli
,Zelim vam sve najbolje u Kupu 

Tacnije 50 puta veca nego sto Zeljo moze platiti i da jedno duplo veca da zeljo proda svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu.TheManiacs je napisao/la:plavimomak je napisao/la:Svaka mu cast a sta se zna mozda i ovaj prijelazni rok bude sansa da dode u ZeljuTheManiacs je napisao/la:"Od kada znam za sebe simpatiziram Grbavicu. Željezničar je jedini klub u mojoj zemlji za koji bih mogao igrati. Ko zna, možda nekad i obučem plavi dres, nikad nije rečeno da kad-tad neću završiti na Grbavici", zaključio je Zec.
Ne budi naivan Zecova vrijednost je duplo veca od vrijednosti koje Zeljo moze platiti

-
- Kontakt:
Bekric
- Protiv Borca moramo biti mnogo bolji nego u Vrapčićima, i siguran sam da hoćemo. Pun stadion, izvanredan protivnik, televizijski prijenos, finale Kupa, motiva je zaista mnogo, nadam se kako će utakmice biti na visokom nivou. Dueli najboljih ekipa u BiH obilježit će kraj sezone - govori Bekrić.
hoce li zaista biti prijenosa?
- Protiv Borca moramo biti mnogo bolji nego u Vrapčićima, i siguran sam da hoćemo. Pun stadion, izvanredan protivnik, televizijski prijenos, finale Kupa, motiva je zaista mnogo, nadam se kako će utakmice biti na visokom nivou. Dueli najboljih ekipa u BiH obilježit će kraj sezone - govori Bekrić.

- TheManiacs
- Kontakt:
Da finale kupa se prenosiamer_zeljoo je napisao/la:Bekric

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
BHT1?????TheManiacs je napisao/la:Da finale kupa se prenosiamer_zeljoo je napisao/la:Bekric
hoce li zaista biti prijenosa?)
TV Behar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
U koliko je tekma ?
16:30
Borac-Zeljeznicar 5.5.2010 20:10 BHT1
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
F.K. Borac, Banja Luka - F.K. Zeljeznicar, Sarajevo 5.5.2010 16:30 TV Behar
Na BHT 1 i na teletekstu i na netu pise u 20:10 al ako ti tako kazes onda je takoSeyo_TM je napisao/la:F.K. Borac, Banja Luka - F.K. Zeljeznicar, Sarajevo 5.5.2010 16:30 TV Behar
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
sta ba behar ??Seyo_TM je napisao/la:F.K. Borac, Banja Luka - F.K. Zeljeznicar, Sarajevo 5.5.2010 16:30 TV Behar

Vec 10 dana pricamo da je na bht u 20:10 ali za ove sto prate se promjenilo...TV Behar je potpisao milionski ugovor sa savezom oko prijenosa kup utakmica za naredne 4 sezone...ubuduce kup utakmice ce se igrati u terminima kada odgovara tv stanici Behar.marsovac je napisao/la:Na BHT 1 i na teletekstu i na netu pise u 20:10 al ako ti tako kazes onda je takoSeyo_TM je napisao/la:F.K. Borac, Banja Luka - F.K. Zeljeznicar, Sarajevo 5.5.2010 16:30 TV Behar
- Provenzzano
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:TV Behar
hahahahahahahaahahaha

kakav ba behar? seyo, to je kao da tv igman prenosi utakmice premijer lige 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
moram te ispraviti: nije tv igman, nego em-ti-vi igmantm84 je napisao/la:kakav ba behar? seyo, to je kao da tv igman prenosi utakmice premijer lige

Trenutno korisnika/ca: Mostarac12345 i 15 gostiju.