FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sz21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sz21 » 04 avg 2015, 02:15

Ne ide niko samo Baja, al necu da kazem nista ubzro ce se sve saznat LP
SVI NA KOSEVO!
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 04 avg 2015, 02:22

Klub je MORAO bolje promovisati ovu utakmicu sa Standardom. Gledam na Areni najavu za Partizan - Steaua i poziv na utakmicu i siguran sam da su i nasi mogli nesto slicno uradit. Sta je falilo napravit kratku kompilaciju golova protiv Ferenca i sad u Belgiji? Cas posla a privuklo bi sigurno dodatnih par hiljada. Nigdje plakata, niceg a sutra karte u prodaji...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 avg 2015, 07:19

Ma nas je marketing 0 bodova to svi znamo...
Do koliko sati se mogu kupiti karte na dan utakmice ?? Trebamo se orijentisat za polazak.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 04 avg 2015, 08:33

Čim izgubimo ili nesto loše krene odmah ide prica o marketingu

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 04 avg 2015, 08:35

Mekic je jučer vrlo dobro odigrao za Travnik...

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 04 avg 2015, 08:44

Moraš imati marketing ako misliš biti veliki klub. Moraš nešto novca potrošiti da ti se to na kraju isplati.
Volio bih da cijela ekipa ostane na okupu, pa i Bajić.

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 04 avg 2015, 08:45

FKZ1921 je napisao/la:Mekic je jučer vrlo dobro odigrao za Travnik...

+1

dobrinja
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja » 04 avg 2015, 08:53

Ajzea je napisao/la:Sa odlaskom Bajića bi se mogao i pomiriti ali ako Amir ode past će mi mrak na oči. Ne prepadajte narod ako nije istina ba, onog malog dati samo ako je u pitanju astronomska cifra a i tada dobro razmisliti. On je nevjerovatan i blago se nama kad ga imamo !Dati mu pare, stan, auto jer će se isplatiti sigurno. Nikad nisam bio sigurniji u nekog kao u njega ;)
Da on ima 21 godinu a igra onako kako igra mi bi njega proglasili najboljim igračem lige.

Mene je sramota napisati kolika je plata Amiru (a znam iz pouzdanih izvora) pa se ne treba ni čuditi što se priča da ide..

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 04 avg 2015, 09:06

dobrinja je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Sa odlaskom Bajića bi se mogao i pomiriti ali ako Amir ode past će mi mrak na oči. Ne prepadajte narod ako nije istina ba, onog malog dati samo ako je u pitanju astronomska cifra a i tada dobro razmisliti. On je nevjerovatan i blago se nama kad ga imamo !Dati mu pare, stan, auto jer će se isplatiti sigurno. Nikad nisam bio sigurniji u nekog kao u njega ;)
Da on ima 21 godinu a igra onako kako igra mi bi njega proglasili najboljim igračem lige.

Mene je sramota napisati kolika je plata Amiru (a znam iz pouzdanih izvora) pa se ne treba ni čuditi što se priča da ide..
Valjda su ljudi u klubu prepoznali njegov kvalitet i koliko već sad znači timu. Plata se može i povećati.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 avg 2015, 09:13

sz21 je napisao/la:Ne ide niko samo Baja, al necu da kazem nista ubzro ce se sve saznat LP
SVI NA KOSEVO!
+1
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 avg 2015, 09:32

ZaZelju je napisao/la:
dobrinja je napisao/la:

Valjda su ljudi u klubu prepoznali njegov kvalitet i koliko već sad znači timu. Plata se može i povećati.
PA stani, vjerovatno ima minimalnu platu, ali zato ima premije od utamica?
Mislim da se na to islo posto se radi o mladoj osobi pa umjesto da fikso bude u nekoj rutini, ovako ce je tjerati da pruza i daje vise na svakoj tekmi. Predpostavljam.
Jbg, evo sada je premija 10.000 BAM! Nije to malo svota za nase uslove, a vidjeli smo svi da mogu. Bitno je samo pametno odigrati.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 04 avg 2015, 09:35

Ma sta se vi zamarate sa tim ko ima koliku platu,tvoje je da dolazis na utakmicu a o platama ima ko da misli..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 04 avg 2015, 09:35

Premija za prolazak Standarda je 10.000 KM po igraču.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 avg 2015, 09:35

ova hefta bi mogla biti hefta snova za nas, prođemo Standard a Džeko konačno potpiše za Romu
barem jedno nam je izgleda zagarnatovano :mrgreen:

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 04 avg 2015, 10:09

corleone87 je napisao/la:Ma sta se vi zamarate sa tim ko ima koliku platu,tvoje je da dolazis na utakmicu a o platama ima ko da misli..
Svi mi volimo ovaj klub i naravno da nas zanima sve vezano za klub. Naravno da je nase da dolazimo na utakmice ali isto tako imamo pravo da pisemo i da nas interesuje sve vezano za klub pa tako i plate igraca. Ako znam kolika je plata ROnaldu, Dzeki, Messiju zasto ne bih znao kakve su plate nasim igracima. Jer svima je jasno da u zadnje vrijeme dolaze i tek ce da dodju velike pare i ako jedan od nasih najboljih igraca a sigurno najveci talenat u nasoj ligi ima minimalna primanja i zbog toga se prica o njegovom odlasku a oni ne dizu platu onda se treba zabrinuti. Kao sto neko napisa gore sve bih mogao podnijeti ali nikako odlazak Amira. Momak je nase najvece blago u zadnjoj deceniji pa i vise, ako njega ne unovcimo ali mislim bas unovcimo (2-3 mil eura za godinu dvije) onda necemo nikad nikoga.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 04 avg 2015, 10:10

Eh ovako.Potrebna je kompletna mobilizacija svih nas.Ne cekajmo na marketing kluba njima njihovo nama nase.postavi ovu fotografiju na naslovnicu svog FB profila.

slika

To je najmanje sto svako od nas moze uciniti.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 04 avg 2015, 10:15

Bit ce sve onako kako treba biti, mi kao navijači ne zaslužujemo bolje, i da sam na mjestu uprave ne bi na mene uticalo puno mišljenja navijača, jednostavno razočaran sam odnosom pojedinaca sa tribine prema svetinji, a ne znam koliko se vi sjećate kakav je nekad bio JUG a kakav je sada, a ja se sjecam, ne bitno je ko je kriv, je li ovaj ili onaj a znate na koga mislim, krivi su svi zajedno, treba da shvate da nece nikad vise imat podrsku raje, a Željo će je imati, imao je Željo podršku i prije njih a imat ce je abd i poslije njih!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 04 avg 2015, 10:23

100% tacan info..amir ostaje,moguce jedan drugi da ode za dobre pare al amir ostaje ...pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 04 avg 2015, 10:24

super je napisao/la:100% tacan info..amir ostaje,moguce jedan drugi da ode za dobre pare al amir ostaje ...pozzz

Hvala za pozitivnu informaciju Superu legendo.

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 04 avg 2015, 10:27

super je napisao/la:100% tacan info..amir ostaje,moguce jedan drugi da ode za dobre pare al amir ostaje ...pozzz

...ziv i zdrav bio :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi, ristagrad i 68 gostiju.