FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 02:44

Ovo sam pisao na OVOJ temi, koja je namjenjena forumasima koji NE NAVIJAJU za Sarajevo. Sta je s tobom? Znas li citati?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 avg 2015, 02:46

Nije bitno na kojoj temi, bitno je da dođes i lijepis onakve gluposti poslije kiksa i samo provociras. Onda te boli kad te neko nazove smecem. Vrati se u ono sto sam ti gore postavio sam, dok te nisam ja s noge na nogu do kucice iznabijao.
Bahati, bahati Željkan!
1946

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 02:53

joker90 je napisao/la:Nije bitno na kojoj temi, bitno je da dođes i lijepis onakve gluposti poslije kiksa i samo provociras. Onda te boli kad te neko nazove smecem. Vrati se u ono sto sam ti gore postavio sam, dok te nisam ja s noge na nogu do kucice iznabijao.
:crazy: :rol: :tokralju:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2015, 08:42

joker90 je napisao/la:Nije bitno na kojoj temi, bitno je da dođes i lijepis onakve gluposti poslije kiksa i samo provociras. Onda te boli kad te neko nazove smecem. Vrati se u ono sto sam ti gore postavio sam, dok te nisam ja s noge na nogu do kucice iznabijao.
Znaci ti si takodzer smeće kao i 90% ti kolega koje je nakon radnika provociralo?

Ne budite licemjeri ;)

A tekma prodana tj. vraćen dug, nema šanse da ste toliko slabi pa makar 5 polunapadaca stavio dzeno da igraju u isto vrijeme ;)

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Amarildo » 04 avg 2015, 08:56

Yoyo je napisao/la:
Amarildo je napisao/la:
Yoyo je napisao/la:Ma salim se ja, morali ste vratiti bodove od prosle sezone jer titule ne bi nikad uzeli. Pustili vas ljudi, vi ste njih morali sad i posteno hahha
Radnik, Borac. Vi ste već na početke sezone ispoštovali sva radnička prava i stečaje.
Mi igramo evropu imamo trenutno pametnija posla od vracanja bodova. Vjerovatno ce te Sirokom morati vratiti hahaha, Dzeno odlazi za sedmicu hhahahha
Nećete još zadugo igrat :D :D
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 04 avg 2015, 09:02

JoseMourinho je napisao/la:
Znaci ti si takodzer smeće kao i 90% ti kolega koje je nakon radnika provociralo?

Ne budite licemjeri ;)

A tekma prodana tj. vraćen dug, nema šanse da ste toliko slabi pa makar 5 polunapadaca stavio dzeno da igraju u isto vrijeme ;)

+1

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 04 avg 2015, 10:37

JoseMourinho je napisao/la: A tekma prodana tj. vraćen dug, nema šanse da ste toliko slabi pa makar 5 polunapadaca stavio dzeno da igraju u isto vrijeme ;)
Da je Sarajevo dobilo Travnik bi ispao filijala, posto je Travnik dobio tekma je prodana. Ma sigurno je prodana, imamo mi para da se razbacujemo i placamo sampionima toliku cifru da njih onda zaboli ona stvar sto ce im se svi smijat, navijaci divljat itd. :facepalm:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 avg 2015, 10:42

Ako moze neko napisati samo ko je Samer Naser ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2015, 10:50

SamoTravnik je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la: A tekma prodana tj. vraćen dug, nema šanse da ste toliko slabi pa makar 5 polunapadaca stavio dzeno da igraju u isto vrijeme ;)
Da je Sarajevo dobilo Travnik bi ispao filijala, posto je Travnik dobio tekma je prodana. Ma sigurno je prodana, imamo mi para da se razbacujemo i placamo sampionima toliku cifru da njih onda zaboli ona stvar sto ce im se svi smijat, navijaci divljat itd. :facepalm:
Čitaj slobodno prije nego sto odgovoris, gdje je napisano da ste platili? Vraćanje duga za proslosezonsku tekmu gdje faula napravili niste, opet kažem moje mišljenje neko ce se složit neko ne to je normalno ;)

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 04 avg 2015, 10:57

ZZtop10 je napisao/la:Ako moze neko napisati samo ko je Samer Naser ?
Pomoćni trener Sarajeva koji ima sve licence.

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 04 avg 2015, 10:59

Svaka vam čast na pobjedi i ako mi nismo mogli iz 100 prilika pogoditi,vi ste nas kaznili iz jedne i neka ste,zasluženo.Ove glupe i ograničene ljude koji tvrde drugačije samo preskoči.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 04 avg 2015, 11:08

JoseMourinho je napisao/la: Čitaj slobodno prije nego sto odgovoris, gdje je napisano da ste platili? Vraćanje duga za proslosezonsku tekmu gdje faula napravili niste, opet kažem moje mišljenje neko ce se složit neko ne to je normalno ;)
Ja ti kazem da nisi upravu 100%, jer znam stvari koje se desavaju u mom klubu, nama je dogovor bio da se branimo i pokusamo izvuci bod, na poluvremenu se iskoristila i dodatna motivacija i izvukli smo i vise nego sto smo ocekivali.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 04 avg 2015, 11:10

Ogranicen je onaj ko misli da Sarajevo ne moze pobijediti svakoga u ovoj ligi samo ako to hoce! Ovo je planirana kalkulacija i misli ti sta god hoces, ali mi cemo se prosetati ligom ovu sezonu... Prejaki smo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 avg 2015, 11:14

bordoakapitar je napisao/la:Ogranicen je onaj ko misli da Sarajevo ne moze pobijediti svakoga u ovoj ligi samo ako to hoce! Ovo je planirana kalkulacija i misli ti sta god hoces, ali mi cemo se prosetati ligom ovu sezonu... Prejaki smo!
A sta ako ne bude tako,kako takve glupsoti tvrdite,ko ce se ba prosetati..igra se 11 na 11..
Ako se ne prosetamo ti ces se negdje nekome majke najebat dobices ban i ode..a mi cemo ostati da trpimo podjebavanje.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 04 avg 2015, 11:25

mma_hz je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Ogranicen je onaj ko misli da Sarajevo ne moze pobijediti svakoga u ovoj ligi samo ako to hoce! Ovo je planirana kalkulacija i misli ti sta god hoces, ali mi cemo se prosetati ligom ovu sezonu... Prejaki smo!
A sta ako ne bude tako,kako takve glupsoti tvrdite,ko ce se ba prosetati..igra se 11 na 11..
Ako se ne prosetamo ti ces se negdje nekome majke najebat dobices ban i ode..a mi cemo ostati da trpimo podjebavanje.. :roll: :roll:
Ja sam tu godinama i nigdje necu otici a pogotovo nikad nisam psovao nasim igracima... Na forumu nikad nisam nikoga uvrijedio i stojim iza svake svoje rijeci! Prejaki smo!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 avg 2015, 12:09

Ako vec treba trener ,ne treba nam neki tipa"analiziracemo" Kodro,poslije svake utakmice izjava da ce nesto analizirati,a onda sljedecu jos vece sranje,pod Kodrom smo igrali gori fudbal nego pod Senerom Bajramovicem i Prljacom zajedno..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 04 avg 2015, 12:34

Pusti hejtere, njih boli to što oni nas ne mogu dobiti kao što ne mogu dobiti Radnik i ostale pijetliće. A boli ih to što "jedan Travnik" (bez uvrede drug) dobije Šampiona.

Btw, nek nam ovaj štrumf kaže da li treba vratiti i njima 3 boda s Grbavice od prošle sezone?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 avg 2015, 12:38

Ne budite licemjeri ;)

Hajde uđi na vase opste diskusije i glavnu temu i probaj naci jedan moj post nakon ova vasa 3 uzastopna poraza, eto 1 samo probaj naci.. Tako da pametnice moja nikako ne mozes mene stavljati u isti kos sa ovim sto leti na nasu temu poslije kiksa. Ja ako napisem nesto, napisem na temi PL prepucavanja koja i jeste za takve stvari. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2015, 13:30

joker90 je napisao/la:

Ne budite licemjeri ;)

Hajde uđi na vase opste diskusije i glavnu temu i probaj naci jedan moj post nakon ova vasa 3 uzastopna poraza, eto 1 samo probaj naci.. Tako da pametnice moja nikako ne mozes mene stavljati u isti kos sa ovim sto leti na nasu temu poslije kiksa. Ja ako napisem nesto, napisem na temi PL prepucavanja koja i jeste za takve stvari. ;)
Znaci zavisi sve od teme gdje pises? :rol: :rol:

Isto ti ga dodje uvijek ce suprotni nakon kiksa zayebavat ko da je to novina, pa medju tim "smećem" sto zayebaje smo i ti i ja kad tad ;)

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 13:33

Frajer nije skontao da od 308 stranica ove teme, barem 80% ih je zayebancija i podyebavanje. Pa zato je i napravljena, da vam ne kvarimo vasu glavnu temu. A, nije mi jasno sta bi ovaj @joker htio? Da dolazimo i hvalimo kako ste veliki, jaki, divovi, ovo, ono.... :crazy:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”