FK Sarajevo (opšte diskusije)
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ovo sam pisao na OVOJ temi, koja je namjenjena forumasima koji NE NAVIJAJU za Sarajevo. Sta je s tobom? Znas li citati?
Nije bitno na kojoj temi, bitno je da dođes i lijepis onakve gluposti poslije kiksa i samo provociras. Onda te boli kad te neko nazove smecem. Vrati se u ono sto sam ti gore postavio sam, dok te nisam ja s noge na nogu do kucice iznabijao.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SlevinKelevra
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Nije bitno na kojoj temi, bitno je da dođes i lijepis onakve gluposti poslije kiksa i samo provociras. Onda te boli kad te neko nazove smecem. Vrati se u ono sto sam ti gore postavio sam, dok te nisam ja s noge na nogu do kucice iznabijao.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Znaci ti si takodzer smeće kao i 90% ti kolega koje je nakon radnika provociralo?joker90 je napisao/la:Nije bitno na kojoj temi, bitno je da dođes i lijepis onakve gluposti poslije kiksa i samo provociras. Onda te boli kad te neko nazove smecem. Vrati se u ono sto sam ti gore postavio sam, dok te nisam ja s noge na nogu do kucice iznabijao.
Ne budite licemjeri

A tekma prodana tj. vraćen dug, nema šanse da ste toliko slabi pa makar 5 polunapadaca stavio dzeno da igraju u isto vrijeme

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Nećete još zadugo igratYoyo je napisao/la:Mi igramo evropu imamo trenutno pametnija posla od vracanja bodova. Vjerovatno ce te Sirokom morati vratiti hahaha, Dzeno odlazi za sedmicu hhahahhaAmarildo je napisao/la:Radnik, Borac. Vi ste već na početke sezone ispoštovali sva radnička prava i stečaje.Yoyo je napisao/la:Ma salim se ja, morali ste vratiti bodove od prosle sezone jer titule ne bi nikad uzeli. Pustili vas ljudi, vi ste njih morali sad i posteno hahha

"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
JoseMourinho je napisao/la:Znaci ti si takodzer smeće kao i 90% ti kolega koje je nakon radnika provociralo?joker90 je napisao/la:Nije bitno na kojoj temi, bitno je da dođes i lijepis onakve gluposti poslije kiksa i samo provociras. Onda te boli kad te neko nazove smecem. Vrati se u ono sto sam ti gore postavio sam, dok te nisam ja s noge na nogu do kucice iznabijao.
Ne budite licemjeri
A tekma prodana tj. vraćen dug, nema šanse da ste toliko slabi pa makar 5 polunapadaca stavio dzeno da igraju u isto vrijeme
+1
- SamoTravnik
- Kontakt:
Da je Sarajevo dobilo Travnik bi ispao filijala, posto je Travnik dobio tekma je prodana. Ma sigurno je prodana, imamo mi para da se razbacujemo i placamo sampionima toliku cifru da njih onda zaboli ona stvar sto ce im se svi smijat, navijaci divljat itd.JoseMourinho je napisao/la: A tekma prodana tj. vraćen dug, nema šanse da ste toliko slabi pa makar 5 polunapadaca stavio dzeno da igraju u isto vrijeme

Ako moze neko napisati samo ko je Samer Naser ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Čitaj slobodno prije nego sto odgovoris, gdje je napisano da ste platili? Vraćanje duga za proslosezonsku tekmu gdje faula napravili niste, opet kažem moje mišljenje neko ce se složit neko ne to je normalnoSamoTravnik je napisao/la:Da je Sarajevo dobilo Travnik bi ispao filijala, posto je Travnik dobio tekma je prodana. Ma sigurno je prodana, imamo mi para da se razbacujemo i placamo sampionima toliku cifru da njih onda zaboli ona stvar sto ce im se svi smijat, navijaci divljat itd.JoseMourinho je napisao/la: A tekma prodana tj. vraćen dug, nema šanse da ste toliko slabi pa makar 5 polunapadaca stavio dzeno da igraju u isto vrijeme

Pomoćni trener Sarajeva koji ima sve licence.ZZtop10 je napisao/la:Ako moze neko napisati samo ko je Samer Naser ?
Svaka vam čast na pobjedi i ako mi nismo mogli iz 100 prilika pogoditi,vi ste nas kaznili iz jedne i neka ste,zasluženo.Ove glupe i ograničene ljude koji tvrde drugačije samo preskoči.SamoTravnik je napisao/la:Da je Sarajevo dobilo Travnik bi ispao filijala, posto je Travnik dobio tekma je prodana. Ma sigurno je prodana, imamo mi para da se razbacujemo i placamo sampionima toliku cifru da njih onda zaboli ona stvar sto ce im se svi smijat, navijaci divljat itd.JoseMourinho je napisao/la: A tekma prodana tj. vraćen dug, nema šanse da ste toliko slabi pa makar 5 polunapadaca stavio dzeno da igraju u isto vrijeme
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ja ti kazem da nisi upravu 100%, jer znam stvari koje se desavaju u mom klubu, nama je dogovor bio da se branimo i pokusamo izvuci bod, na poluvremenu se iskoristila i dodatna motivacija i izvukli smo i vise nego sto smo ocekivali.JoseMourinho je napisao/la: Čitaj slobodno prije nego sto odgovoris, gdje je napisano da ste platili? Vraćanje duga za proslosezonsku tekmu gdje faula napravili niste, opet kažem moje mišljenje neko ce se složit neko ne to je normalno
- bordoakapitar
Ogranicen je onaj ko misli da Sarajevo ne moze pobijediti svakoga u ovoj ligi samo ako to hoce! Ovo je planirana kalkulacija i misli ti sta god hoces, ali mi cemo se prosetati ligom ovu sezonu... Prejaki smo!
A sta ako ne bude tako,kako takve glupsoti tvrdite,ko ce se ba prosetati..igra se 11 na 11..bordoakapitar je napisao/la:Ogranicen je onaj ko misli da Sarajevo ne moze pobijediti svakoga u ovoj ligi samo ako to hoce! Ovo je planirana kalkulacija i misli ti sta god hoces, ali mi cemo se prosetati ligom ovu sezonu... Prejaki smo!
Ako se ne prosetamo ti ces se negdje nekome majke najebat dobices ban i ode..a mi cemo ostati da trpimo podjebavanje..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- bordoakapitar
Ja sam tu godinama i nigdje necu otici a pogotovo nikad nisam psovao nasim igracima... Na forumu nikad nisam nikoga uvrijedio i stojim iza svake svoje rijeci! Prejaki smo!!!mma_hz je napisao/la:A sta ako ne bude tako,kako takve glupsoti tvrdite,ko ce se ba prosetati..igra se 11 na 11..bordoakapitar je napisao/la:Ogranicen je onaj ko misli da Sarajevo ne moze pobijediti svakoga u ovoj ligi samo ako to hoce! Ovo je planirana kalkulacija i misli ti sta god hoces, ali mi cemo se prosetati ligom ovu sezonu... Prejaki smo!
Ako se ne prosetamo ti ces se negdje nekome majke najebat dobices ban i ode..a mi cemo ostati da trpimo podjebavanje..![]()
Ako vec treba trener ,ne treba nam neki tipa"analiziracemo" Kodro,poslije svake utakmice izjava da ce nesto analizirati,a onda sljedecu jos vece sranje,pod Kodrom smo igrali gori fudbal nego pod Senerom Bajramovicem i Prljacom zajedno..
FK SARAJEVO.
Pusti hejtere, njih boli to što oni nas ne mogu dobiti kao što ne mogu dobiti Radnik i ostale pijetliće. A boli ih to što "jedan Travnik" (bez uvrede drug) dobije Šampiona.SamoTravnik je napisao/la:Da je Sarajevo dobilo Travnik bi ispao filijala, posto je Travnik dobio tekma je prodana. Ma sigurno je prodana, imamo mi para da se razbacujemo i placamo sampionima toliku cifru da njih onda zaboli ona stvar sto ce im se svi smijat, navijaci divljat itd.JoseMourinho je napisao/la: A tekma prodana tj. vraćen dug, nema šanse da ste toliko slabi pa makar 5 polunapadaca stavio dzeno da igraju u isto vrijeme
Btw, nek nam ovaj štrumf kaže da li treba vratiti i njima 3 boda s Grbavice od prošle sezone?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Hajde uđi na vase opste diskusije i glavnu temu i probaj naci jedan moj post nakon ova vasa 3 uzastopna poraza, eto 1 samo probaj naci.. Tako da pametnice moja nikako ne mozes mene stavljati u isti kos sa ovim sto leti na nasu temu poslije kiksa. Ja ako napisem nesto, napisem na temi PL prepucavanja koja i jeste za takve stvari.JoseMourinho je napisao/la:Znaci ti si takodzer smeće kao i 90% ti kolega koje je nakon radnika provociralo?joker90 je napisao/la:Nije bitno na kojoj temi, bitno je da dođes i lijepis onakve gluposti poslije kiksa i samo provociras. Onda te boli kad te neko nazove smecem. Vrati se u ono sto sam ti gore postavio sam, dok te nisam ja s noge na nogu do kucice iznabijao.
Ne budite licemjeri

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Znaci zavisi sve od teme gdje pises?joker90 je napisao/la:Hajde uđi na vase opste diskusije i glavnu temu i probaj naci jedan moj post nakon ova vasa 3 uzastopna poraza, eto 1 samo probaj naci.. Tako da pametnice moja nikako ne mozes mene stavljati u isti kos sa ovim sto leti na nasu temu poslije kiksa. Ja ako napisem nesto, napisem na temi PL prepucavanja koja i jeste za takve stvari.JoseMourinho je napisao/la:Znaci ti si takodzer smeće kao i 90% ti kolega koje je nakon radnika provociralo?joker90 je napisao/la:Nije bitno na kojoj temi, bitno je da dođes i lijepis onakve gluposti poslije kiksa i samo provociras. Onda te boli kad te neko nazove smecem. Vrati se u ono sto sam ti gore postavio sam, dok te nisam ja s noge na nogu do kucice iznabijao.
Ne budite licemjeri

Isto ti ga dodje uvijek ce suprotni nakon kiksa zayebavat ko da je to novina, pa medju tim "smećem" sto zayebaje smo i ti i ja kad tad

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Frajer nije skontao da od 308 stranica ove teme, barem 80% ih je zayebancija i podyebavanje. Pa zato je i napravljena, da vam ne kvarimo vasu glavnu temu. A, nije mi jasno sta bi ovaj @joker htio? Da dolazimo i hvalimo kako ste veliki, jaki, divovi, ovo, ono.... 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Aduka87, akobasmoram13, amypitar, antisisoja1919, avalPacidoroP, b00t, Beli98, Benko123, bhfanatic14, dark44, edinedin, elSaik, epidemijaZ, fks74, grbavicka1921, Grk1234, Hrammm1921, JayCatwright, JimmyPage, Jurica95, ledesma, Lewy21, MikiPirs, MSOZ101, NEZALAGANJE, Redfire16, Rigoletto, rishovski, Samba71, StarmoCity, tajsamja, tutankamon1905, VolimBiH96, voltron30, WeekendOffender, ZaZelju, zemuntrg, Zigazaga i 299 gostiju.