AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 03 avg 2015, 13:54

'ta ce Juve, nisu oni Milan :P
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 avg 2015, 14:07

Njegov je agent licno izjavio da ce ako bude isao u Italiju(a to je najvjerovatnije),samo ici u Milan. Drugi klubovi ne dolaze u obzir.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 avg 2015, 14:17

Jest to rekao, al' tad nije ni bio u opticaju za Juventus niti se bilo koji drugi klub iz Italije interesovao za njega.
Sad su se stvari malo promjenile poslije povrede Samija i ako je Juventus iole ozbiljan u namjeri da ga dovede, onda vjerujem da su daleko veci kandidat od nas da ga dovedu. Jer realno, ko bi pristao igrati u Milanu pored njih, ako vec moze birati? Niko. :mrgreen:

Svejedno nesto sumnjam da ce tek tako izvaliti 30 miliona za nekoga ko im ni nije neki veliki prioritet, al' treba to drzati na oprezu za svaki slucaj. :zzz: Jos mi samo fali da 2 sedmice prije pocetka sezone izgubimo jedinog kvalitetnog veznjaka koji nam je na radaru, ma divota.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 avg 2015, 14:28

UrbyEmanuelson je napisao/la:Njegov je agent licno izjavio da ce ako bude isao u Italiju(a to je najvjerovatnije),samo ici u Milan. Drugi klubovi ne dolaze u obzir.
ja sam citao da je rekao samo Juve u Italija, ko koga hebe :D
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 03 avg 2015, 14:36

celikmilan je napisao/la:To i mene brine. Samo nijh trojicu spominju i kad na kraju niko od njh ne dođe šta onda. Jedino da imaju nekoga u planu a neće da ga spominju. Kad se spominjalo da je Perez poklonio tortu Gallianiu za rođendan isto tako mu je mogao pokloniti Isca. Kad su već u dobrim odnosima sa njima kako se govori ako ne računaju toliko na njega počnite pregovore kako bi došao igrač koji bi nam pravo sjeo.
Isco dobio najvecu ocjenu pripreminh tekmi, tako da tesko da bi ga trener pustio!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 avg 2015, 14:44

Eto, znam da sam procitao tekst gdje je agent rekao kako je Milan jedini klub iz Italije u koji bi Witsel otisao, ali po nesreci ga nigdje ne mogu naci. :pinokio:

Osim sto prica kako pregovori jos traju, kako Milan nudi 30 miliona, kako ce pregovori moci poceti tek nakon 10-og avgusta i da je Witsel raspolozen preci ovdje, nema nista vise konkretno o tome. Osim sto se sad i Juventus ukljucio u utrku, ali ne znam koliko su ozbiljni kao mi i je li im previse dati 30 miliona. :zzz:
Evo, Khedira 2 mjeseca van terena, to je mozda nekih 6 utakmica gore-dole koje ce propustiti.

Joj, moja neka zelja je Moutinho, nek' plate koliko god treba :pray: jos Abdenur i Kurzawa, a ako je ikako moguce, sve to ukljuciti u deal sa Saravijem :rol:

neka druga opcija bi mogao biti onaj mali Rabiot, mali je svemirski brod za Soriana.

FORZA MILAN !

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 avg 2015, 14:54

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 03 avg 2015, 15:06

Oni za Witsela traze 50 mill. Platili su ga takodjer masno.
Sto je previse previse ove cifre si otisle...Witsel ok 15 mill
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 avg 2015, 15:12

rope11 je napisao/la:Eto, znam da sam procitao tekst gdje je agent rekao kako je Milan jedini klub iz Italije u koji bi Witsel otisao, ali po nesreci ga nigdje ne mogu naci. :pinokio:

Osim sto prica kako pregovori jos traju, kako Milan nudi 30 miliona, kako ce pregovori moci poceti tek nakon 10-og avgusta i da je Witsel raspolozen preci ovdje, nema nista vise konkretno o tome. Osim sto se sad i Juventus ukljucio u utrku, ali ne znam koliko su ozbiljni kao mi i je li im previse dati 30 miliona. :zzz:
Evo, Khedira 2 mjeseca van terena, to je mozda nekih 6 utakmica gore-dole koje ce propustiti.

Joj, moja neka zelja je Moutinho, nek' plate koliko god treba :pray: jos Abdenur i Kurzawa, a ako je ikako moguce, sve to ukljuciti u deal sa Saravijem :rol:

neka druga opcija bi mogao biti onaj mali Rabiot, mali je svemirski brod za Soriana.
khedira ce propustiti najmanje 6 utakmica u Serie A i 2 u LP

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 avg 2015, 15:17

Problem je što mi i sa Witselom ne rješavamo problem. Nama treba potpuno drugi tip igrača u sredini. Idealno bi bilo, kao što rope kaže, da se u deal za Saravija uključi Moutinho. On bi bio pun pogodak.
Il Club più titolato al mondo!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 03 avg 2015, 15:28

Godio bi nam Witsel da pojača sredu ali drugi je problem to što nam treba i kreator igre iza Bacce i Adriana. Honda, Suso, Jack, sve je to slabo.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 avg 2015, 15:34

Kako je krenulo, dovest cemo pola Monaka za Saravija. :rol:

Moutinho bi tesko isao ispod 35-40 miliona sto je pola iznosa od Saravija, al' eto, koliko god da rastereti budzet, dobro je. Nije ni tih 20 miliona sitnica. On bi koliko sam skontao vrlo rado iz Monaka, al' s obzirom da u ovim vecim klubovima zasad nema mjesta, mozda bi mi tu mogli nekako uletiti. Da su bogdom pametni, k'o sto nisu... :zzz:

Pa jest to da Witsel ni nije tip igraca koji nam u ovom momentu treba, ali je generalno dobar igrac i kljuc je odnekle krenuti, moramo se konacno pokrenuti i dovoditi igrace. Sad ce to biti Witsel i Romagnoli, iduci merkato recimo ofanzivni vezni, a iduceg ljeta Abdenur i bek. I eto, kroz godinu dana stvoris sebi kompletnu ekipu.
Ja ni ne ocekujem nista preko noci, tek cemo od iduce godine stati na noge.

Andrej je napisao/la: khedira ce propustiti najmanje 6 utakmica u Serie A i 2 u LP
zato rekoh gore-dole :P sve i da bude deset utakmica, ni dalje nije razlog da nam uzmete witsela, moze se krpiti uz sturara i perejru :mrgreen:
a koliko sam upratio, khediri je sa razlogom data poprilicno velika plata, zato vjerujem da se nece bas davati 30 miliona za istog tipa igraca, nisu to bas ni male pare.

FORZA MILAN !

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 03 avg 2015, 15:42

Ne znam kako razmisljaju navijaci Milana u Italiji i sta kazu za ovaj prelazni rok i eventualna pojacanja, mi ovdje sto pisemo po forumu i po drugim "nasim" stranicama svi vidimo gdje skripi i gdje bi trebalo pare usmjeriti i da dovodjenje svakog igraca ide presporo, pa mi se sa ovom 3 igraca vise od mjesec dana povezujemo i ni jedan da dodje... Sa Witselom i kreativcem nasa sredina bi dobila drugu dimenziju i sve bi to ljepse izgledalo na terenu, ali kao da se mi nesto pitamo npr. Moutinho,Isco ili takav tip igraca bi nam sjeo ko budali samar.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 03 avg 2015, 16:17

meskalin je napisao/la:
celikmilan je napisao/la:To i mene brine. Samo nijh trojicu spominju i kad na kraju niko od njh ne dođe šta onda. Jedino da imaju nekoga u planu a neće da ga spominju. Kad se spominjalo da je Perez poklonio tortu Gallianiu za rođendan isto tako mu je mogao pokloniti Isca. Kad su već u dobrim odnosima sa njima kako se govori ako ne računaju toliko na njega počnite pregovore kako bi došao igrač koji bi nam pravo sjeo.
Isco dobio najvecu ocjenu pripreminh tekmi, tako da tesko da bi ga trener pustio!
Ne bih da vam pristajem na muku,ali Isca mozete prekrizit odmah jer on ne ide nikud.
Prosle sezone je u jednom momentu bio najbolji igrac Reala,i tesko da ce ga se uprava (bezobzira na retardirane poteze iz proslosti) tako lako odreci,a kod Beniteza,koji je poznat po svom rotiranju,ce zasigurno igrati vaznu rolu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 avg 2015, 23:21

Dzoni je napisao/la:

Ne bih da vam pristajem na muku,ali Isca mozete prekrizit odmah jer on ne ide nikud.
Prosle sezone je u jednom momentu bio najbolji igrac Reala,i tesko da ce ga se uprava (bezobzira na retardirane poteze iz proslosti) tako lako odreci,a kod Beniteza,koji je poznat po svom rotiranju,ce zasigurno igrati vaznu rolu.
Ma neces ti nama jarane pristajati na muku, svjesni smo mi one "koliko para toliko muzike" i da ovakva krema nece doci ovdje najmanje jos nekoliko godina, niko se tome ovdje ni ne nada previse.
Yebi ga, pokrij se koliko je jorgan dug, al' moremo makar nekad mastati. :P

joj koji proljev od slike u pm, kome uopste pada na pamet ovo :crazy: :lol:

slika

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 avg 2015, 23:24

@rope

Ma piččkica je SeS realno :P
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 avg 2015, 23:27

FaraonTM je napisao/la:@rope

We hate you from now on :mrgreen: :P

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 avg 2015, 23:35

Jest pickica, al' u nekom drugom smislu :P

ali u ovom smislu, poslije svega sto se izdesavalo, nije bas zasluzio da se pisu ove gluposti i prave djetinjave slicice, nema ama bas nijednog razloga za to.
al' vazno da supka pata uzdizu, a on je taj koji je prvi i jedini kandidat koji se trebao naci na ovoj slici.

ustvari, neke novine napisale da je zvao i molio allegrija da ga dovede u juventus, a botovi se upecali na te price :lol:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 avg 2015, 23:42

UrbyEmanuelson je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:@rope

We hate you from now on :mrgreen: :P
I know :mrgreen:

Joj Patak, koliko sam mislio da će on biti zvijer :o
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 04 avg 2015, 00:32

samo da vas želja mine za nekadasnjim bekovima :D

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: edoox, SonVolt i 7 gostiju.